Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

Munkába állt a ZTE új trénere

A keret esetleges átalakítása továbbra is napirenden van.:

:

Megtartotta első edzését a Zalakerámia ZTE KK-nél Emir Mutapcic. A 61 esztendős tréner Teo Cizmicet váltotta a kék-fehérek kispadján, akinek szerződését kedden bontotta fel a klubvezetés.

A bajnoki szezon végéig szerződtetett bosnyák szakember csütörtökön kezdte meg a közös munkát a csapattal. A következő hetekben napi két edzéssel készülnek a kemény menetet jelentő decemberre: 5 mérkőzésből négyet idegenben kell megvívnia a ZTE-nek, köztük a Körmend elleni örökrangadóval. Emir Mutapcic első mérkőzését december 11-én a szintén edzőváltáson átesett, az elvártnál ugyancsak gyengébben teljesítő Alba Fehérvár ellen vívja majd a királyok városában a ZTE KK edzőjeként.

Fotó, szöveg: Bálizs Zsuzsa

27 hozzászólás

27
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
7 Comment threads
20 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
13 Comment authors
csakazeteZegBogyóVulcanoMinden6ó Recent comment authors
Holló
Olvasó

Senkit nem érdekel az új edző,akit két hónap múlva úgyis elküldtetek. Mikor lesz bennetek gerinc? Mikor álltok ki? Mikor vállaljátok a megbocsáthatatlan döntéseitek felelősségét?(TÓTH ÁDÁM,SZÖSZI,KOVÁCS BENEDEK) Csak nagy betűvel…ők nekünk nagy betűvel írandók…ti meg csak kisbetűvel. Őket imádjuk, titeket utálunk,mint a sz*rt. Zalaegerszegi kosárlabda közutálatai lettetek ügyvezetőstül,önkormányzati magukat Phil Jacksonnak képzelt bohócoktól, polgistul mindenestől. Lokálpatriótizmusról papol a filmben a polgi 😀 TÓTH ÁDÁM,KOVÁCS BENEDEK,SZÖSZI UTÁN 😀 Finoman kérdezem észnél van ez az ember? 😀 😀 Nézők újra visszatérjenek a lelátóra és nézőkhöz közeli csapatot akartunk,akikkel azonosulni tudnak 😀 Miről beszél?? 😀 Minden idők szurkolói szemmel legokádékabb csapata. Polgi bá ez… Olvass tovább »

Bogyó
Olvasó

Holló! Mi lenne, ha eltakarodnál egyszer és mindenkorra! Te folyamatossan csak szidod a polgármestert, uszítasz, nyalod a kis csicskák seggét! A felsorolt játékosok a részedröl ugyanolyan zsoldosok mint bárki, tehát befejezheted, unalmas vagy! Minden cikknél csak szídni tudsz, búj vissza, nem jóvedelmező a nyalásod!!

Bogyó
Olvasó

Holló! Elmehetsz te a Legnagyobb pénzéhes volt Zte Kk játékosokkal oda, ahova gondolom!! Pénzéhes ku….ák, maradjanak ahol vannak!!

Holló
Olvasó

Megfogadtam nem reagálok neked,de most kivételt teszek. Ezek a pénzéhes k.vák,zsoldosok együtt többet tettek le az asztalra itt mint az idei csapat együttvéve. Dusán bajnoki cím,bronzérem,kupagyőzelem, Szöszi bronzérem illetve neki köszönhető,hogy idén ez a csapat az A csoportban játszik és nem a B-ben. Benedek a legnagyobb tehetségünk egyedül többet ér mint Stárics drága ikertornyai. Mivel te nem egerszegi vagy úgy gondoltam elmagyarázom. Helyi ilyen ökörség(ek)et nem ír,mint te. Nekünk a lokálpatriótizmus így néz ki: SZABÓ ZSOLT, TÓTH ÁDÁM, KOVÁCS BENEDEK, SIMÓ BENCE, CSUTI KORNÉL, KIS RAUL, MAKKOS DÁVID, SZALAY DOMONKOS. Ehhez,ami itt zajlik a társadalmi elnökség sem adja már a… Olvass tovább »

csakazete
Olvasó

A probléma, hogy a zsoldos ZTE játékosok egyike sem szeretne itthon játszani kicsit kevesebb pénzért, mint amit most keresnek…
Nos akinek nem az a fontos hogy a 3-5ezer szurkolóért játsszon, hanem az hogy megsértődött a vezetőségre, a plusz fizu, az semmivel sem több mint egy Govens, vagy bármilyen amcsi zsoldos…
Nem klubhű játékosok semmilyen szinten.
Nyilván ez nekem is fáj, de nekik egyáltalán nem fontos sem a ZTE, sem Zalaegerszeg… 😕

Zeg
Olvasó

Szép napot
Te beszélsz itt arról, hogy álljon bárki is ki végre arccal s válalja amit tett vagy mondott.
Te ezt mikor teszed meg végre???
Igen igaz, hogy sajnos ez a szezon ismét nem úgy alakul ahogy azt szerettük volna, de nagyon unalmas már ez a károgás amit művelsz!!!

Minden6ó
Olvasó

Azt mondom igazad is lehet!De itt a hozzászólok közül ki az aki vállalja!?A ZTE-oldalon a Cicmic távozásáról szóló cikknél ismét a Hsz-ek 60%törölve lett a tucatnyi letiltott emberről nem is beszélve.Ott ugye arccal vállalta mindenki az sem tetszett… Akkor??K.A Újságíró megkérdezte az ügyvezetőt ki hozta meg a döntést azt a választ kapta a nagyérdemű, hogy a klub… Na de, hogy xy, meg sk vagy akárki azt már nem… Szóval nem is értelek!

Vulcano
Olvasó

Bevallom kezdek irigykedni a ZTE-re. A róluk szóló cikkek alatt lassan nagyobb az aktivitás, mint a mieink alatt.

Pojaca
Olvasó

Szerintem sokatokat érdekel mindannyiunk nagy kedvence, bemutatnám szeretett ügyvezetőnk, Stárics Kornél életpályáját. Tanulmányait az Eötvös József Ált. Isk.-ban kezdte. Már fiatalon feltűnt, hogy nem csak kiváló tanuló, hanem a sporthoz is jó fizikai adottságai mellett rendkívül szorgalmas és nagy alázattal sokra is viheti majd. Már alsó tagozatban megismerkedett a kosárlabdával, Fodor Csilla néni és Hanzséros Alajos bácsi kezei alatt indult sportpályafutása. Serdülő korában került Kovács Lászlóhoz (korábban ő is volt felnőtt ZTE KK vezetőedző), az ő kezei alatt jelentős fejlődésen ment keresztül hősünk, többek között a korosztályos magyar válogatottba is bekerült. 2002-ben utánpótlás korosztályos magyar bajnoki címet nyert, több Nb1-Ben… Olvass tovább »

Minden6ó
Olvasó

Állítólag volt egy k.magr.s ügy és egy coca colás időszak is…

Pojaca
Olvasó

Ilyen információkat nem fogok kiadni.

Holló
Olvasó

Tavaly három edző hét légiós…idén két hónapja tart a bajnokság Harris csere után 8 légiós,2.edző. Ezt két hónap alatt…A klub neve ZTE KK…A KK a végén kosárlabda klub vagy kaszinó klub rövídítés? Utóbbira hajaztok idén is!

Bogyó
Olvasó

Holló! Velejéig aljas vagy, hiába szidod a vezetőjet, ök legalább próbálnak tenni a klubbért, te csak szapulsz, bizti a kimaradtál még a mókusörsböl is, aljas vagy!!

JólnézünkMIKI
Olvasó

-Bonifert Bendegúznak szerződése volt az idei szezonra, egyébként tavaly az U23 szabály kedvezményezettjeként, pozitív kép alakult ki róla.
-Németh Ákos kimondottan Teo Csizmics külön kérésére érkezett. Az edző akart egy általa ismert, bizalmi embert maga mellé.
-Horthi volt az egyetlen center a piacon, Teo ismerte Körmendről. Bevált, szódával elmegy!
-Révész Ádámot az edzői stáb közös véleménye alapján alkalmasnak tartották a négyes posztra való átképzésre. Felgyorsítás, passzkészség, 3 pontos dobás tanítása, meg a többi…
-Puskás Artúr Szakmai Igazgató folyamatosan, szuperlatívuszokban beszélt a magyar magról, meg a zalaegerszegi fiatalokról. Még szombaton is! Vissza lehet nézni, hallgatni a nyártól indult “kommunikációs folyamot”.
SZAKMA? SZAKMA! SZAKMA…

Peter Griffin
Olvasó

Mégse mondhatta azt, hogy tök sz@rok a játékosaink… Meg különben is, ilyen vezetőségi(?) húzások után ki az, aki ide igazolna?

Eresz
Olvasó

Kornélt mi alapján választották ki ? Mikor fog kiállni a nyilvánosság elé és végre vállalni az elmúlt 3 évért a felelősséget? Hol a gerinc ?

Peter Griffin
Olvasó

Politikában gerinc? Magyarországon? ne viccelődj

Director
Olvasó

Azt hiszem az új edző személye most a legkevésbé érdekli az embereket!A legjobban az, hogy Ki, Kik hoznak döntéseket a Klub nevében!?

Peter Griffin
Olvasó

Ezt sajnos csak pár ember tudja. Előző cikkeknél (+podcast) sokan leírták, hogy SK hozta a magyar magot, Teo és Artúr a légiósokat. Az új edzőt viszont nem ők. Ergo marad a tulajdonosi kör és a nemlétező társadalmi elnökség.

Feffo-ZTE
Olvasó

Nyilván politikai döntés: a polgármester és a baráti köre dönt egy erős kezű klubvezető híján. A barátok maradnak, a mozdítható embereket pedig rotálják, hogy az elégedetlenkedő szurkolók száját betömjék. Ja, hogy ez ráadásul rohadt sokba is kerül és nincs mögötte semmi stratégia? Ez jutott.

Peter Griffin
Olvasó

Annyival javítanálak ki, hogy szándékosan nincs erős kezű klubvezető.
De Teo kirúgásával most odacsaptak az asztalra és megmutatták, hogy ki az úr a háznál

Director
Olvasó

Viszont az ügyvédek meg az expolgi kategórikusan cáfolták, hogy bármiben beleszólnának!

Eresz
Olvasó

Dr. Kelemen Péter milyen posztot tölt be ? 2010 ben egy 1x már majd nem csődbe vitte a ZTE Ő a ZTE Elnöke ?

Peter Griffin
Olvasó

Pedig valahogy idekerült az új edző és SK nem dönt ilyen kérdésekben egyedül.

Vulcano
Olvasó

Kezd nagyon átláthatatlan lenni, hogy Egerszegen pontosan ki miben dönt, kinek mi a feladatköre, ki miért és kinek felel. Ki a legnagyobb kutya? Stárics? Balaicz? Kelemen? Vagy valami csendes társ? Ennyire bonyolult személyi függőségi rendszert és vezetési módot direkt se lehet kitalálni. Nos, a ZTE-nek sikerült.

JólnézünkMIKI
Olvasó

Puskás Artúr helyett Stevan Tot?

turul
Olvasó

Stevan Totmak ügynöksége van, az Ő embere az új edző is. A kérdés, hogy ki tolja a lóvét a Tot féle ügynökség felé

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés