Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

MSc szakedzői képzés indul

Dr. habil. Rátgéber László lesz a program felelőse.:

:

A PTE ETK Fizioterápiás és Sporttudományi Intézet a Kosárlabda Specifikus Módszertani Központtal és a Testnevelési Egyetemmel együttműködve MSc szakedzői képzést indít kosárlabda sportágban.

Az MSc szakedzői képzés felelőse Dr. habil. Rátgéber László, a PTE ETK FSI Edzéstudományi Tanszék vezetője. A minőségi oktatásra a gyakorlatok helyszínéül szolgáló Nemzeti Kosárlabda Akadémia csúcstechnológiával felszerelt létesítményei, a Kosárlabda Specifikus Módszertani Központ, és a neves, magasan képzett egyetemi és akadémiai edzői-oktatói gárda a garancia.

Olyan testnevelő tanári, vagy BSc szakedző képesítéssel rendelkezők jelentkezését várják, akik bővítenék és tudományos alapokra helyeznék edzői ismereteiket a gyakorlat-központú, magas színvonalú képzés során.

Kérdés esetén további információ kérhető munkaidőben: itt, valamint a +36301842289 és +36306437850 telefonszámon.

6 hozzászólás

6
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
3 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
EmőkefanlavjamanhajdúgyerekJólnézünkMIKI Recent comment authors
Emőkefan
Olvasó

kiváncsi lennék, hogy a honi akadémiákat szintén átvilágítaná az európai sztender minősítésű belga auditáló iroda – a foci akadémiákat is ők auditálták, lehangoló eredményt hozva – milyen eredmények születnének! A focinál sem a pénz hiányát állapították meg, hanem a gyenge szakmai háttért! Most számoéjunk, 10 éves a pécsi akadémia, százmilliók működésre + 10 év TAO pénz. Azok a gyerekek 20-23 évesek! Hol vannak?! Ha az utolsó 5 évet nézzük, akkor egy 15 éves gárdából már húsz évesen a magyar klubboknál kellene lenniük mint meghatározó csere játékosok4 Ők is holvannak??!!

JólnézünkMIKI
Olvasó

Játékosok, magyar játékosok, mikor jönnek ki az “Akadémiákról”?

hajdúgyerek
Olvasó

Szerintem a 2003-2004-2005.évben született srácok lesznek azok akik majd “berobbannak”, mivel őket érintette először a 2012. évben indított Dobd a kosárba program, amely egy jelentős tömegesítést jelentett a kosárlabda klubok számára. A nagy számok törvénye alapján sok gyerekből több tehetséges játékos kerül(het) ki. + a akadémiai akkreditáció, mint minőségbiztosítási rendszer is hozzájárulhatott/hatna ehhez. Ez a korosztály szerintem jól is szerepelt a FIBA Baskett Chellenge-ken és egyéb nemzetközi megmérettetéseken (pl. Szent István Kupa, Olimpiai Reménységek Tornája…).

lavjaman
Olvasó

Közelről figyelve ezeket a folyamatokat sajnos rossz hírem van Neked. Átvertek téged és még sok embert. A több pénz és a több gyerek nem eredményez jobb kosárlabdát, mert ugyanazok a csókosok mondták meg a tutit. Ugyanazon iszonyatosan gyenge edzői gárda több pénzért csinálja a szart. Drhabilphdessatobbi Rátgéber László szakmailag sajnos egy 0. Ez a Magyarországon világhírű című eset. Tudományos eredménye nincs, sport eredménye szintén nincs. Jól emlékszem, hogy az agresszív stílusa ami a 90es években eredményt hozott nőknél, hány hónap alatt bukott meg a férfi válogatottban… Ja igen euroligát nyert egy olyan csapattal ami 10x volt jobb a másodiknál. Segget… Olvass tovább »

JólnézünkMIKI
Olvasó

Rátgéber sokat tud segíteni a magyar kosárlabdán! Kellenek a képzett edzők.
De én már szeretném látni az akadémiákról kijövő jó játékosokat is!
TAO-11 ÉV!?

lavjaman
Olvasó

egyetlen komolyan vehető játékost mondj az akadémiájáról… XD utánpótlásban vásárolja a játékosokat. ha nem ő nyerné véletlen az U18at hoz külföldről játékost vagy megveszi a másik csapat legjobbját.

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés