Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

“Mr. Papp szégyen a magyar kosárlabdára” – Videóval frissítve!

Antonisz Konsztantinidesz élesen bírálta a játékvezetőt.:

:

Pontgazdag, látványos mérkőzésen győzte le az MVM-OSE Lions az Egis Körmendet a bajnokság első fordulójában. A mérkőzést követő sajtótájékoztatón a vendégek edzője, Antonisz Konsztantinidesz szokatlan hangvételű nyilatkozatot adott.

Először is, pont olyan csapat az OSE, ahogyan megjósoltam. Erről beszéltem a mérkőzést megelőzően. Gratulálok az Oroszlánynak. Kilencvennyolc pontot dobtunk és vesztettünk, mert kaptunk száznégyet. Meg kell találnunk, min kell változtatni a védekezésben, mert nem folytathatjuk így. Húsz támadó lepattanót engedtünk, ami maximum egy iskolai csapatnál megengedhető, de nem egy profi csapatnál. Ismét gratulálok a hazaiaknak, a legjobbakat kívánom nekik. Szintén szeretnék gratulálni két játékvezetőnek, Söjtöry Tamásnak és Nyilas Istvánnak. Mr. Papp viszont szégyen a magyar kosárlabdára. Ugyanezt csinálta a tavalyi döntőben a Falco ellen, semmit sem tisztel. Minden alkalommal, mikor közel kerültünk az OSE-hoz. Egyértelmű, hogy problémánk van vele: Mr. Papp! Senkitől sem fogadom el, hogy szórakozzon az én és a játékosaim munkájával. A gyermekeimre esküszöm, ha ez harmadjára is megtörténik, nem tudom, mi fog történni. Elfogadhatatlan dolgok történtek, ahogy tavaly is a Falco ellen. Nem tisztel meg senkit, azzal, hogy jól végzi a munkáját. Ez volt az utolsó ilyen alkalom Mr. Papp. Kérem ezt írják le és mutassák meg a neki a videót. Köszönöm

– mondta a tréner.

Fotó: FIBA

119 hozzászólás

119
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
46 Comment threads
73 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
54 Comment authors
Chikán SándorbakibaPiros TakaróCibuláre BucimbungaMivanmivan Recent comment authors
Chikán Sándor
Olvasó

Évek óta többször megírtam hogy Papp egy unintelligens csaló vadbarom.Már többször javasoltam hogy selejtezzék ki és mégsem történt semmi.Igaza van a körmendi edzőnek!!!!!!! Az ilyen bíráskodás támadás a kosárlabda sport ellen.De minden bíró szokott fél szemmel bíráskodni vagy szándékosan csalni.Miért van ott ellenőr ha nem látja a sok sok tévedést, vagy csalást. Persze a fejétől is büzlik a kosárszövetség.Nagyon sajnálom hogy ilyen témával kell hogy foglalkozzam.Nem tudom a megoldást de legalább beszélünk róla.Tisztelettel.

bakiba
Olvasó

Szerintem igenis helyénvaló volt a nyilatkozat és megfelelő. Jobb ezeket kimondani és még a bajnokság ezen szakaszában. Összességében nem temetném a magyar játékvezetést, de tény, hogy sok olyan tevékenykedik benne, akik emberileg (szakmailag is, de az képezhető) nem felel meg erre a munkára. Pappról látszik a hatalomhoz jutó és azzal büntetlenül visszaélő kisember szánalmassága. Ő egy jellemtelen és mondjuk ki őszintén: gerinctelen figurája a magyar kosárlabdának. És ami a szövetség legnagyobb hibája, hogy ezt nem veszi észre, vagy nem akarja. Nem egy csapat, edző panaszkodik rá, hanem mindenki és mindenki azt mondja, hogy olyan felsőbbrendű, gőgös pojácaként él vissza a… Olvass tovább »

Cibuláre Bucimbunga
Olvasó

Kifogásolható a stílus és az érvelés kissé kesze-kuszasága. Ám valószínű, ha A.K. levélben reklamál a jkv testületnél, vagy az mkosz-nél, le se sz@rják. Így legalább felfigyelt a kosárlabda társadalom a régóta fennálló problémára; a legtöbb esetben színvonal alatti magyar játékvezetés kérdésére. Úgy látszik ez kellett, hogy egyáltalán foglalkozzanak vele. Hát most fognak, muszáj lesz…!

Mivanmivan
Olvasó

Neki legalább volt töke. Még ha a fenyegetés durva is… Eddig volt vali következménye a szar fújásoknak? Volt ezekről nyilvánosság? Ha ez kell ahhoz, hogy történjen valami jv szinten, akkor ezt kell tenni. Valamivel felhívni a figyelmet.
Papp egyébkén egy ritka g.ci játékvezető.

SKC King
Olvasó

1989 óta jópár szar játékvezetőt láttam már, de ez a Papp túl tesz mindegyiken

Vizsla
Olvasó

Sajnos egyet kell értenem sok hozzászólóval. Nem láttam ezt a meccset, de ettől függetlenül egyet kell értenem azokkal akik a papp ténykedését elítélik. Ilyen gusztustalan féreg nem sok van a játékvezetők között.

97MTE00
Olvasó

Vissza néztem a meccset. 90-89 az állás, tisztán látható, hazai játékos üti ki a labdát. Papp nézi, nincs előtte senki, tisztán jól látható szituáció. Ezt nem lehet másnak gondolni, mint szándékos csalás. Technikai 1 pont, marad a laszti hazainál tripla. Így 3 perccel a vége előtt lélek gyilkos. Kiváncsi vagyok, ki milyen szankciót kap.

krapulaksz simon
Olvasó

Gratulálok, hogy végre valaki kimondja, amit az egész magyar kosárlabda társadalom érez. Tisztességes nyílt egyenes és bátor beszéd.

elfogult vagyok
Olvasó

Mikor újra “A” csoportosok lettünk, többször írtam, a játékvezetés minősíthetetlen fújásairól! Akkor rendszeresen lehurrogtak, hogy a vereségünket mindig a bírókra “kenjük”! Többször írtam, hogy a játékvezetés “neveknek” fúj, nem a pályán történtekre reagálnak! Felvetettem, hogy a bajnoki döntőket nem magyar bírókkal kellene lebonyolítani! Azt is “mondtam”, hogy vezessék be a bírói “osztályzást” hazai – vendég csapat, és az ellenőr osztályzati átlaga “minősítse” a játékvezetést! Volt – van változás, vagy szándék a fejlődésre???? NINCS!!! Ne várjunk csodát! Amíg “nemzetközi szintű”-nek nevezik a bírói kart addig ne várjunk csodát! Amíg a szövetség, és a bírói kar NEM AKAR VÁLTOZÁST nem változik semmi!… Olvass tovább »

JR.Benitez
Olvasó

Papp valóban botrány…. De azért a ciprusi lehetne önkritikus magával is. Konkrétan az MTE saját stílusához testidegen centerrel, és pár napos irányítóval játszott. Ezt ki szúrta el???

moldi56
Olvasó

Cakarunra gondolsz?

JR.Benitez
Olvasó

Igen

Knézy Ernő
Olvasó

Mi Papp Petit elkerüljük hála Istennek,remélem sokáig fog Szolnokon lakni??

JR.Benitez
Olvasó

Azért ezzel kár dicsekedni…

Kendeffy Botond
Olvasó

Szerintem Körmenden szívesen felajánlana egy szponzor egy lakást Petinek vagy gyűjthetnék rá, csak hogy ne vezessen nekünk. Az más kérdés, hogy ő szeretne-e ott lenni:-))))).

moldi56
Olvasó

Miért? Itt lakik?

moldi56
Olvasó

Tudtommal eddig Szolnokon csak Rácz Zsolt lakik,aki már nem vezet meccseket,mivel sportvezető lett.

moldi56
Olvasó

Utána jártam : a hír igaz.A felesége szolnoki.

JR.Benitez
Olvasó

Mit kapnánk ha Szombathelyen lakna….

*Z*T*E*
Olvasó

Papp egy bohóc a leggyengébb játékvezető a ligában…
Nem láttam a meccset nem szeretnék így véleményt mondani a bíráskodásrol de lassan úgy vagyok Pappal mint anno Forrayval…
Meglátom hogy meccset fúj és már fogom a fejem tudom hogy káosz lesz az egész…

SKChamp
Olvasó

Kinek kepzeli magát ez a suttyó… minimum féléves eltiltás jàrna neki, mert a meccs hevében lehet birózni ok max technikai de ilyen nyilatkozat már nem fer bele.
Felhozza a bajnoki döntőt..vicc.. majd pont a birók miatt nem nyertek..
Amugy a Pap stilusa tenyleg nem szimpatikus szoval még egymasra is talaltak csak amit ez a ciprusi bohoc csinal az mar tul sok.

Twin Peaks
Olvasó

Miért, te ki vagy?

SKChamp
Olvasó

Remek kérdés csak nem passzol a témához..
Mindegy is, ilyen stilus szerintem nem elfogadhato, ha szerinted igen, akkor szerinted igen, naés.
Biztos sokat hibazott a Pap, bar az eredmenyt elnezve a körmendi jatekosok valoszinuleg tobbet.. vagyis őket sem akarja többet latni?… vicc

Twin Peaks
Olvasó

Az a baj, hogy semmit nem tudsz az előzményekről!
Ez nem (csak) a tegnapi meccsről szólt… sőt a meccsről a legkevésbé..

RigoJancse
Olvasó

A ciprusi keresztapából eljött a balkán-vér. Körmenden majd a szurkolók sorba állnak gyűrűt csókolni, Bebes úr pedig meghívja egy jó pohár vadászra.

szurkoló
Olvasó

Oroszlányiként azt mondom A kosárlabda leggyengébb láncszeme a bírói tevékenység.

SárgaPárna
Olvasó

Mindenki, mindenki támadja a “közösséget”… Ez borzalmas érzés lehet.
Ha jól értem most akkor Papp Péter az új Delas, ki miatt tavaly nem lettetek bajnokok?
Az meg rólatok állít ki bizonyítványt, hogy a “közösségetek” szerint rendben van cigányozni, kurvaanyázni, játékvzetőket fenyegetni…

red-black01
Olvasó

Idióta.
Fogalmad es fingod sincs az egészről és csúsztatsz.
A közösség ebben az esetben a csapat. Játékos-edző(stáb). Az pl. nekem sem közösség, az az övéké.

SP, te maradj annál amihez “értesz”, az a te életed.
A “faszhoz”, “segghez”, a “pistázáshoz”, az állandó kamuzásaidhoz (változó nemű es számú gyerekek pl. ?, az esti meséidhez a “hogyan szurkoltam egy meccsen a B középtől az otthoni fotelemig bezárólag?”?)

Neked nem nagyon van mit másnak a szemére vetni alpáriság tekintetében?

Kendeffy Botond
Olvasó

Ez igaz teljesen. Ezért jobb ha magával beszélget, mert akkor Neki van mindig igaza.

red-black01
Olvasó

Már nem enged beleszerkeszteni az előzőbe, ezért így:

Hozzáteszek még egy megjegyzést vagy inkább kiegészítést:
Abban biztos vagyok, hétfőn zengeni fog az öltöző és a csarnok, mert olyan leb@szást fog kapni a csapat hogy csak na.
És teljesen jogosan!

Ha a ciprusi jó pedagógus, akkor az irtózatos leb@szás után hozzáteszi, na akkor emberek:
Én kiálltam mellettetek, szóvá tettem a közösségünk elleni fellépést, most ti jöttök.
Lesz ellenszél, nem kevés, kapni fogjuk az ívet, a bírók is “one team”.
Szóval bizonyítsátok be ki a faszagyerek

Soós Sándor
Olvasó

Martinezt biztos megfogja hatni… Ki se mer menni majd a koliból cigiért 🙂

red-black01
Olvasó

Ugyanmár emberek. Vonatkoztassatok el a klubszimpátiától vagy inkább klub-antiszimpátiától. Nem azt mondta hogy Papp miatt kaptunk ki. Elmondta, amatőr hibákat követtünk el. Gratulált az OSE-nak. Az kimaradt a fordításból, hogy nem csak minket szívatott a döntőben. Lejjebb valaki írta, hogy majd kielemzem Pappot, nem fogom. A tevékenységét sem, aki akarja nézze vissza a meccset és bólogatni fog a felháborodáson. Annyira meg van rutinos Papp hogy tudja, a 20 támadólepattanó tökéletes alibi. A ciprusi nem beszélt hülyeségeket. Azt hogy miért így tette? Mert rutinos öreg róka.? Amit a bírókon bukni fogunk, azt csapatkohézión meg fogjuk nyerni. Amúgy meg ha én az… Olvass tovább »

Kendeffy Botond
Olvasó

Ha van ilyen levél/bizonyíték, akkor más a leányzó fekvése.

Jon
Olvasó

Én pl. klubszimpátiától elvonatkoztatva írtam. Nem így kellett volna ennek nekiállnia és ha a döntővel baja volt, annak meg nem most kellett volna hangot adnia.

Sajka
Olvasó

Hát bameg, ha a döntő volt a legutóbbi tétmeccs (mégha pár hónappal ezelőtti is) amikor ez a Papp fújt, akkor egy két évvel ezelőtti meccset kellett volna felhozni, nehogy sérüljön a falcósok lelke??

Borden
Olvasó

Nincs ilyen, de van más. Ebből az egyik igazán ütős, a másik bár “csak” közvetett információ, nem bizonyíték, de abban a két mondatban is benne van minden, ami teljesen egyértelművé teszi a helyzetet és minden kétséget eloszlat a sporttárs hozzáállásáról. Többet sajnos nem mondhatok. Nem is akarok. Meglátjuk milyen következményei lesznek a tegnapi napnak. Aztán ki tudja. Én személy szerint örülnék, vagy nem lennék meglepve, ha egyszer felkerülne majd valahova egy “egyrészes podcast”! Ezenkívül nagy tisztelettel szeretném megkérni az ide pro és kontra kommentelőket, hogy hagyjuk már a sok süket dumát. Mi, körmendiek amellett, hogy szeretjük, a legnagyobb részünk érti… Olvass tovább »

Kendeffy Botond
Olvasó

Tegnap ott voltam a helyszínen és vissza is néztem. Két dolog van: 1.Rosszul védekeztünk és lepattanóztunk – és ezt Toni el is ismerte. 2.Ennek ellenére egy szoros meccsen, ha 7-8 véleményes helyzetből az össze az egyik irányba megy, ráadásul ahogy PP előadta, az eldönti a meccset. Egész héten edzenek a játékosok, a szurkolók alig várják, hogy lássák a csapatukat, erre ez az amőba előadja a műsorát. Szándékosan elvette a lehetőséget, hogy rossz játékkal akár nyerjünk. Aztán meg vannak lepődve, ha Toni elmondja szüretlenül a véleményét. De mit tehet? Fogadja el, hogy ez van?! Nincs kétségem, hogy mi lesz a szöveccség… Olvass tovább »

Soós Sándor
Olvasó

Bekő Toni?

Pbask
Olvasó

Annyian döntőznek itt, holott a videó hanganyaga teljesen más, az hogy szarul fordít az illetékes az nem az ő sara.
Mindegy. Ez a stílus nem való egy edzőnek, és ha igaza is van, tudjuk hogy az MKOSZ egy belterjes hányadék, össze fognak zárni.

Master1
Olvasó

Valószínűleg Papp miatt kapott 100+ pontot a csapata. Először magában kéne keresnie a hibát…
Szánalmas ez a stílus amit a ciprusi képvisel, és a sport szellemével totálisan összeegyeztethetetlen. Bízom benne, hogy a szövetség jó pár mérkőzésre eltiltja ezt a hőzöngő ripacsot.

SzhelY
Olvasó

mert miért is mert igaza van egy faxopó geci a papp és társai ott rohadjon meg az összes végre valaki felszólalt az amatőr fújás ellen a magyar bírok fényévre vannak a bajnokság szinvonalátol ,legközelebb nektek fújnak hülyeségeket akkor az neked rendben lessz?

Sajka
Olvasó

Olvasd el meg egyszer figyelmesen a nyilatkozatot, talán akkor leesik, hogy nem csak Papot hibáztatja:

“Gratulálok az Oroszlánynak. Kilencvennyolc pontot dobtunk és vesztettünk, mert kaptunk száznégyet. Meg kell találnunk, min kell változtatni a védekezésben, mert nem folytathatjuk így. Húsz támadó lepattanót engedtünk, ami maximum egy iskolai csapatnál megengedhető, de nem egy profi csapatnál. Ismét gratulálok a hazaiaknak, a legjobbakat kívánom nekik”

Csippa
Olvasó

Papp Péter egy beteg ember, mondom ezt semlegesként. Tényleg szégyen. Pont …

JólnézünkMIKI
Olvasó

Antonis-Bebes Pista! Azért a csapat sincs még kész, ugye?
Sok munka van még.

YoWassupFam
Olvasó

Nem kedvelem a ciprusit de most nőt a szemembe még ha ilyen stílusban nyilvánult is meg. Sajnos igaza van.

Rouge
Olvasó

1. A magyar bírók ennyit tudnak. Szándékosan szerintem nem csalnak, hanem egyszerűen csak a tudásuk nem elég az első osztályhoz. 2. Papp valóban kilóg lefelé, mivel benne van egy rosszul értelmezett szereplési vágy, ha ő vezeti a meccset, akkor borítékolható a botrány. Egy színész a drámát szereti: ha kiélezett a mérkőzés, ha például jön fel az egyik csapat, ha szoros az állás, akkor lehet igazán feltűnősködni a szerepben, akkor lép a rivaldafénybe a primadonna, akkor szokott Papp is az átlagnál jobban belenyúlni a meccsbe, kifejezetten élvezi, ha róla szól a mérkőzés, még ha mindkét oldalról szidják, akkor is. 3. A… Olvass tovább »

Motoros
Olvasó

Barátom, mint mindig tűpontos értékelés!
Annyi kiegészítés csak, hogy beteg a pali?, most is otthon ül a mamuszkájában, kockás pléddel betakarózva és kéjesen olvassva a kommenteket játszadozik a kis bohócával, mivel csak igy áll neki ????

Traktoros
Olvasó

Tisztelt Papp!

Remélem még jó sokáig szopatod a falusi bandát! Megérdemlik! Qrvaannyacsabistól pistástól motorostól hugyostól…
Ezt érdemlik!
Köszönettel:
Traktoros?????

Vesszen az emmtéje???

100%antifepu

Twin Peaks
Olvasó

Te f@szkalap! Ott szopkodtátok a Mol kuton Szhelyen Pappot meg a társait!

Motoros
Olvasó

Még mindig túrós a szája, pedig az oviban ?volt a jele????

Keller Ákos Cicája
Olvasó

Mint ahogy kb. mindenkit, nyáron az Oberwartot, jövő héten meg gondolom a francia geci vág menetet az orrukba… De az aek sztori még mindig a legnagyobb! ??? Szerencsére azért Körmenden, Szolnokon, Sopronban és Egerszegen még mindig mindenki mélységesen megveti ezeket a nyomorultakat 🙂

Mendez
Olvasó

Francia csapat meg AEK?
Szerencsétlen huggyos egy szlovák csapat szopatott orrba-szájba benneteket egy hete.Az első lépésnél már padlóra kerültetek, a másodiknál meg totális K.O egy magyar középcsapattól.
Szinte már már fel sem kapja a fejét az ember, ha a falu körül balhé van, de óriási lelki trauma nekünk, hogy a jobbágyok mélységesen megvetik a Falcot.
🙂 🙂 🙂

Piros Takaró
Olvasó

Meccsen is bárcsak ekkora pofád lenne, de akkor füledet, farkadat behúzva lapítasz te kis takony….

Nusy
Olvasó

Anyád szégyene vagy te csíra!

egismte1
Olvasó

Az hát. Csak egy hangos panelproli

CsakaSopron
Olvasó

Magában a kijelentésben van igazság. Rengeteg mérkőzésen volt már ilyen vele, hogy döntő szituációkban képes elrontani egy egy fújással (avagy éppen nem fújással) s meccset. De Mennyi olyan mérkőzés volt, nem csak Sopronban, de mindenhol, hogy hülyeséget csinált, a szurkolók elkezdik khm. “bírálni” (persze csakis szép szavakkal??) és elkezd konstansan fújni a csapat ellen a hülyeségeket. Ez így nem fair, sokszor elrontva a kosárlabda szépségét.
Az mondjuk egy másik kérdés hogy ezt ilyen formában kellett volna e megfogalmazni, mert ki tudja ha legközelebb arra fújja “Mr. Papp”-ot a szél, nehogy még egy lapáttal rá tegyen…

Twin Peaks
Olvasó

Ha reklamál a szövetségnél, le se szarják! Ennek legalább van szaga! Mindenki erről beszél, ect. elérte amit akart, így vagy úgy!

Rolex
Olvasó

Ezt mi is megtapasztaltuk a legutóbbi bajnoki döntőnkben.
papp egy féreg,a legalja…
Hajrá Olaj!
❤️?

Jon
Olvasó

Ezt sok szurkoló megtapasztalja, klubtól és bírótól függetlenül, akinek a csapata döntőt játszik. Most divatosan mindenki által szidott Falco-szurkolóként mondok egy példát.
Amikor az Alba ellen döntőztünk – sejthető eredménnyel – és iszonyat inkorrekt játékvezetés volt Szombathelyen (a Lóránt a földön ülve elgáncsolta Zsigeranovicsot, az ítélet SEMMI), több nő is sírva fakadt mellettem a lelátón az eredmény és a tehetetlen düh miatt.

Öregkosár
Olvasó

Értem én, hogy kikapott a Körmend. Mondjuk azt már kevésbé, hogy a 40 lepattanónak van-e köze a játékvezetéshez, de ezt hagyjuk is! Nézem az NBA meccseket, ott a sporikat észre sem vesszük, úgy vezetik a meccset. Bezzeg nálunk! …..Évek óta mondom, hogy a Magyar Bajnokság színvonalát a sporik nem érik fel. Ők a leggyengébb láncszem, és ezzel Papp sz@rozásával nem fogunk változtatni. A ciprusi meg egy tahó!

Redbid
Olvasó

“A kocka el van vetve” Hogy jól e, hogy jó módon e, ill. legfőképpen jókor e, azt nem tudom, de ez elsősorhan nem az oroszlányi vereségről szól, így most ezt sokan nem is értik, érthetik, de nem kellett sokat várni, ill. borítékolható volt, hogy nem fogja annyiban hagyni a 2:1es körmendi vezetésnél a döntő negyedik mérkõzésének “érdekességeit”. Csak kierőszakolta, lehetőséget teremtett magának, hogy megtehesse ezt, hát hajrá Toni, tiszta vizet a pohárba ahogy szoktad! Mert a nyilatkozatából világos, hogy visszafelé, a dõntõre utalgat! Kívácsian várom, hogy fog alakulni mindez, mert ha igazak pl. az említett mérkőzés nagyszünetének történéseivel kapcsolatos pletykák… Olvass tovább »

JR.Benitez
Olvasó

Hagyjad már, Fepu úgy utálja a ciprusit, hogy azt elmondani nem lehet… ha ezt letagadod, nincs miről beszélni

Redbid
Olvasó

Voltak ott erőtejes negatív érzelmi alapok az irányotokba, hogy az úgy történt ahogy, ezért a kettõnek semmi köze egymáshoz!!

Jon
Olvasó

Így már számára valószínűleg semmi jó nem sülhet ki belőle, hogy így állt neki, ahogy.

JR.Benitez
Olvasó

Kocsmai stílus, alpári …. igaza van? Több mint valószínű. De nekünk is volt ám ilyen szintű csalás ellenünk bajnoki döntőben. Mint ahogy Hangát is agyonverték és bajnoki címet döntöttek el. Szinte minden csapat élt már át hasonlót. De!!!! Ha már több, évtizedek óta MTE drukker is szégyenkezik, és a valaha volt legunszimpatikusabb MTE edzőnek nevezi, talán valamit elárul… Ez a madár csak köszönhet Körmendnek, maradjunk annyiban! Szerintem ne tiltsák el, hanem Pista rakja fel az első gépre, és akkor talán a 2 legjobb magyarjuk is megnyugodna.

Kovacs
Olvasó

Fent van valahol a meccs?
Szerintem ez a papp csak kurva fogalmatlan, nem direkt csinálja. De amúgy szánalmas!

Motoros
Olvasó

De, direkt csinálja és élvezi?
Redblack01 biztos eset tanulmányt írna róla?

pirosf
Olvasó

Papp attól főgeci, hogy tudja mikor kell belenyúlni sunyi módon.
Tegnapiról nem tudok nyilatkozni, a döntőről igen.
Gondolom szombaton is hasonlóan munkálkodott.

Mindjárt első bajnokin a döntő után kap egy ilyen meccset…iszonyat a pasas.

Mendez
Olvasó

A Falco a három nyert meccsét a döntőben átlagban 18 pontos különbséggel hozta. (10, 15, 29)
A körmend kétszer győzött, egyszer 1 majd 3 ponttal.
Az egy pontos győzelem során ferencz utolsó dobása előtt óriási támadóhiba maradt észrevétlenül.
De egyértelműen csalással lett bajnok a Falco.
Tudjuk.
Meg Delas miatt.

Motoros
Olvasó

Remélem élőben láthatom mikor nyakonbassza????

Jon
Olvasó

És az jó lenne nektek, te szerencsétlen? Ezzel csak magát és a körmendi klubot járatná le, mivel épp ő a csapat szakmai főnöke.

Motoros
Olvasó

Te is söröztél vele a benzinkúton ?madár?

Jon
Olvasó

Te az a típus vagy, akinek saját maga számára lenne előnyösebb, ha nem tudna beszélni, meg írni sem. 😉

Motoros
Olvasó

Te meg ilyen kis okostojás vagy, aki mindenbe beleüti a buksiját????

Jon
Olvasó

Nyilván hogy a döntőt is belekeverte ez a sztár Head Coach, így eléggé érint. Neked tényleg “sok” eszed van. 🙂

Motoros
Olvasó

Nálad láthatóan sokkal több????

Jon
Olvasó

Hah. Számodra ez “látszik”? Az szép. 🙂 A hozzád hasonló 3 agysejtűeket (abból is 2 működésképtelen) csak egy bíró, vagy rendőr tudná meggyőzni hatalmi szóval arról, hogy nincs igazad. Vagy korábban a tanárnéni tudhatta nyilván egy kiadós veréssel…

Motoros
Olvasó

????

Sajka
Olvasó

A ciprusi stílusa (mediterrán hevesség) kifogásolható, de ha valaki Papp játékvezetésében, a sunyiságában talál pozitívumot, az jelentkezzen nálam egy sörért. 🙂
Abban biztos vagyok, hogy a ciprusit el fogják meszelni pár meccsre és megvágják anyagilak is.
Más nem történik, Papp ugyanolyan szép értékeléseket kap, mint eddig.
Szerintem ezzel a nyilatkozattal a Körmend kihúzta a gyufát, és a bírók elkezdik szépen alattomosan szívatni, mert a “mundér becsülete” ezt kívánja.
Tulajdonképpen én ettől hányok leginkább, nem a nyilatkozattól.

moldi56
Olvasó

Pár évvel ezelőtt ugyanezt tette velünk szolnokiakkal Földházi Tamás.Nem volt olyan meccsünk amikor ő vezette hogy ne állítson ki szolnoki játékost.Ezt megelégelte Nyerges Zsolt és nyílvánosan kért tőle magyarázatot.Kiállította Vojvodát is,pedig őrá nem volt jellemző a heves reklamálás,Milosevicsről nem is beszélve.Magyarázatot nem kaptunk,viszont kértük,hogy egyenlőre Földházi ne vezessen nekünk meccset.Ezt megtették de innentől számítva a sporik összezártak ellenünk,ennek a levét megitatták velünk.Papp Péter is súrolta ezt a határt és Győrfi is.Nem írigylem az MTE-t nehéz lesz nekik.

YoWassupFam
Olvasó

*egyelőre

Olajheart2
Olvasó

Ugyanez volt igen jól mondja Moldi nekünk Földházi! Akkor is összezártak a játékvezetők.. ami valahol érthető.. olyan jó lenne nem minden forduló róluk szólna, hanem a játékról. Mondjuk az is igaz, mi szurkolók is elfogultan nézzük a meccseket, amit persze nem látunk be mindig. Ritka, hogy egy edző ilyen kemény bírálatot mondjon, de érthető egy idő után. Kíváncsi vagyok mi lesz ennek az ügynek a folytatása.

Jon
Olvasó

Hiába lehetne sokszor kivetnivalót találni Papp sporttárs játékvezetésében szakmailag, ez a nyilatkozat átgondolatlan és minden professzionalizmust nélkülöző volt. Ahogy lentebb említették már többen is, kocsmai stílus.
Ha már a lepattanók kapcsán iskolás csapatot említ, ez a nyilatkozat is inkább ahhoz illik. 80%-ban bármelyik vesztes csapat edzője nyilatkozhatna ilyet indulatból.
De ha már erre ragadtatja magát, legalább alaposan rágta volna meg előre, mit csinál, meg hogyan fogalmaz.

Motoros
Olvasó

Láttad a meccset?
Nem, nem láttad de osztod az észt.
Ja mert tökfilkóóóós vagy és a ti házibírótok….
Aki ezt a görényt védi az ugyan olyan?

Jon
Olvasó

Ember! Ha lenne egy kis eszed, akkor át tudnád gondolni, hogy amit írtam, azzal egyrészt kicsit sem a Pappot védtem (sokkal inkább a meggondolatlan nyilatkozat játszik a kezébe), másrészt meccstől és szituációtól független, mert ezt diktálja a professzionalizmus, a sport és a normalitás.
Írogasd inkább a kis versikéidet, ami kb. senkinek nem tetszik, még az is jobban megy, mint gondolkodás ezek szerint.

Motoros
Olvasó

Jól van madár, tehát beismered hogy ugyan olyan vagy?

Mendez
Olvasó

Szánalmasak vagytok huggyosok.
Ez a kókler pontosan beleillik abba a miliőbe ami a faluban uralkodik.
Ideggyenge alkoholista parasztok.

SzhelY
Olvasó

szombathelyi mindenszentek

Kendeffy Botond
Olvasó

Álszentek.

egismte1
Olvasó

Kemény legény vagy, kicsi panelproli

Twin Peaks
Olvasó

Rohadtul igaza van! Papp és a másik kretén Kapitány minden meccsen főszereplővé válik! Aki mást mond,vagy gondol az vagy nem jár meccsre, vagy hazudik!

p.borisz
Olvasó

Igen,Papp egy gyökér, de ez a kocsmai stílus nem ide való.. Gondolom van megfelelő fórum arra, hogy kifejezze, ha nem tetszik a játékvezetés…

Marko_tropojából
Olvasó

Tősért kihagytad, a többi stimmel.

Soós Sándor
Olvasó

2-3 meccses eltiltás és jöhet a tapsikoló Levike.

Rantotta
Olvasó

Azért ezzel nehéz nem egyet érteni. Pappnál aljasabb rohadékot nem baszott még Európa, ezt nagyon sok csapat el tudja mondani, talán egy-két kivétel van, de ők is csak azért, mert ott “házi bíró” ez a majom.

p.borisz
Olvasó

Nincs erre semmi szükség…

csocsa
Olvasó

Igaz,de amikor már a játékosok testi épsége forog kockán a játékvezetők-jól tetten érhető -rossz indulata miatt,és tehetetlenül kell ezt nézni,akkor szakadhat a cérna.

Jon
Olvasó

A nyilatkozatából nekem nem ez jön le, inkább az, hogy a vereség fájt neki (“Minden alkalommal, mikor közel kerültünk az OSE-hoz”). Sőt őszintén szólva még inkább a döntőt nem tudta megemészteni. Nagyon nem.

Sajka
Olvasó

Szerintem minden edzőnek fáj a vereség… 🙂
Én néztem a meccset és valóban, amikor egy-két pontra feljött a Körmend, akkor mindig Papp fújt a Körmend ellen és osztotta a technikait.
Persze lehiggadhatott volna a meccs után a ciprusi, de tudjuk a déliek nem a higgadtságukról híresek.

Jon
Olvasó

És ha igaza van? Akkor mit fog szólni, ha a következő meccsen 3 játékosa kiállíttatja magát, mert nekimennek a bírónak? Hogy ne viselkedjenek így? 🙂
Déli, nem déli, ő egy edző, akire számítanak és akinek viselkedésben példát kell mutatni a játékosainak. Ésszel dolgozik és nem ásóval. Hallgatnia kellett volna és kitalálni, hogy milyen hivatalos lépéseket tegyen, hol tegyen panaszt, stb.

Motoros
Olvasó

Te kis okoska, te?
Ökör edzőtöket hányx kellett lefogni?.
Fuckyouzó szék rugadaló Gyuri milyen példát mutatott??
Te öngól király, te????

Jon
Olvasó

Öngól, mi? 😀 A sportról sincs sok fogalmad ezek szerint, bár ez kicsit logika is. Elmagyarázom: ha egy edző meccs után higgadtan fenyegetőzik, az más elbírálás alá kell, hogy essen, mintha a meccsen indulatból hisztizik (ami meg 10-ből 9-cel előfordul).

Motoros
Olvasó

Mondom hogy nem láttad a meccset hülyegyerek????.
2 tekot kapott a pad, te öngól madár, te????

Jon
Olvasó

Aahhh, te tényleg nem érted a különbséget SEM! Ebből nem egy, vagy két “szimpla” technikai lesz, amit durvább játékért is lehet kapni a pályán.
Én itt be is fejeztem, mert egy szúnyoggal sem vitatkozok, pedig az valószínűleg értelmesebb nálad.

Motoros
Olvasó

Lehet, de még mindig értelmesebb mint 1 amőba????

Mendez
Olvasó

És, még soha nem fordult elő a kosárlabda történelemben, hogy egy kispad két technikait kapott?
Vetesse fel jegyzőkönyvben a meccs végén, jelentse fel a játékvezetői bizottságnál, de az, hogy nyilatkozatban fenyegetőzik az egy gusztustalan prosztó viselkedés.

Motoros
Olvasó

Ismerve az itteni pályafutásodat öregem, a te helyedben erősen kussolnék ha viselkedésről, fenyegetőzésről van an block szó.????

Xero
Olvasó

Én ugyan nem láttam a meccset, de nem tudom hogy gondolja ez az ember, hogy ilyen kocsmai stílusban nyilatkozik. Mást is érnek hátrányos bírói ítéletek, mégis valamiért más csapatok edzői ezt nem engedik meg maguknak.
Felteszem, van ennek hivatalos módja, hogy panaszt tegyen a szövetség felé, ha valami nem tetszik. De ha annyira “fújtak ellenük” most, mint az említett Falco meccsen, akkor a helyében csendben maradnèk..

Laposvár
Olvasó

Igen van hivatalos módja. Nem túl gyakran, de szoktak is élni vele a csapatok. Csak hát nem nagyon jut a tudomásunkra, mert annak módjával, kulturáltan van megoldva, és nem ilyen alpári nyilatkozatokkal…. Ha bizonyíthatóan a mérkőzés végkimenetelét döntően befolyásoló játékvezetői hibák történtek, akkor óvni kell. Ha ezt nem tette meg, vagy nem volt óvási alap csak simán a rosszindulatot feltételezi, akkor pedig kérni lehet a JB-től hogy bizonyos játékvezetőket ne küldjön a meccseikre. Úgy tudom, hogy erre szezononként bizonyos darabszámban van lehetőség. Röviden: Ha egy játékvezetővel személyes gondja van, akkor azt meg lehet oldani kulturáltan, európai módon, vagy így birkapásztor… Olvass tovább »

Motoros
Olvasó

Akkor csak filkósört ihat?

moldi56
Olvasó

Igen kulturált módon is meg lehet oldani.A fentiekben írtam erről,Nyerges Zsolt kulturált módon kérte,hogy Földházi egyenlőre ne vezessen az Olajnak.Sok köszönet nem volt benne.Összezártak az Olaj ellen.Megmutatták ki az úr a pályán.

Laposvár
Olvasó

Egyrészt én az ilyen nyilatkozatokért büntetnék, másrészt nem tudom mennyire jó ötlet már a szezon legelején magára haragítani egy játékvezetői kart.
Mert hogy innentől kezdve mindenki szétfújja őket, az borítékolható!

RigoJancse
Olvasó

A ciprusi keresztapa vendettát hirdet… Te is szégyen vagy a magyar kosárlabdára nézve…

SárgaPárna
Olvasó

Jobb lett volna pontosítani, hogy mi fog történni szegénnyel…
Kocsmai stílus…
Én a Papp helyében feljelenteném…

Endre
Olvasó

Te beszélsz kocsmai stìlusròl? Veled leìrtak páran mi lenne, ha lenne vér ott…

Nusy
Olvasó

Mássz vissza anyádra,rakd tele ahogy szoktad!!!

Kendeffy Botond
Olvasó

Jobb mindenkinek, ha magaddal beszélgetsz!

Noname
Olvasó

Buzi gyros árus bohóc vagy!

Captain
Olvasó

Te vagy az, Peti?

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés