Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

“Mozogjunk együtt! Hajrá kosárlabda!”

Újfajta kezdeményezés a BB1.hu-n.:

:

A Mercedes-Benz Gyár Nemzeti Akadémia a rendkívüli helyzetre való tekintettel azonnal áttért a digitális sportoktatás munkarendre. A szakemberek folyamatosan tartják a kapcsolatot a sportolókkal és online edzéstervekkel, szakmai anyagokkal, szakmai oktató-videókkal irányítják a sportolásukat a technika, technika-taktika és fizikális képzés területén.

Az edzők nagyon motiváltak, hogy a helyzet ellenére a sportolók fejlődése töretlen maradjon és ezért sokat dolgoztak az elmúlt napokban, illetve teszik ezt folyamatosan.

Sok technikai felületet használnak annak érdekében, hogy ellenőrizzék is a sportolók tevékenységét, illetve javítsák, fejlesszék a feladatok kivitelezését. Nem utolsó sorban a konferencia összekapcsolódással energiát fektetnek a közösségi érzés, a csapatszellem fenntartásában, hiszen erre most mindannyiuknak szüksége van.

– Már több klub is értesült és megkeresett bennünket a szakanyagok használata miatt, ezért arra gondoltunk, hogy megosztjuk a BB1 felületén a kosarasokkal széles körben ezeket, és így többen is hozzájuthatnak, ötletet meríthetnek belőle. Természetesen a feladatokat/edzésterveket jó szívvel ajánljuk minden kosárlabda sportot szerető olvasónak is. Mozogjunk együtt! Hajrá kosárlabda! – mondta el Ivkovicné Béres Tímea, a Mercedes–Benz Gyár Kosárlabda Akadémia igazgatója.

A sorozatunk első videójának témája a labdavezetés.

Az Akadémia szakemberei: Váradi Kornél, Dusan Markovic, Lakosa Zsolt, Wittmann Krisztián, Hegedűs Gergely, ifj. Kégel Tamás, Halmai Gábor, Szabó Mihály, Serbán Anett, Csorba Andrea, Forrayné Losonczy Orsolya, Csorvási Sándor.

 

 

3 hozzászólás

3
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
kommentsamuMimégmindigkitartunkin_vitro Recent comment authors
kommentsamu
Olvasó

Az utánpótlás számára már hetek ota van online oldal:
darazsak.hu/onlinekosar

Mimégmindigkitartunk
Olvasó

Fanatikusként én is megpróbáltam otthon sajnos boksz lett a vége mivel feljött az alsó szomszéd…

in_vitro
Olvasó

Köszönet érte Szombathelyről!
Szívesen várom a folytatását is az ilyen ösztönző videóanyagoknak.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés