Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Most mindenki eldöntheti, hogy jogos volt-e Benke személyi hibája, Okorn technikaija – VIDEÓ

Feszült, jó mérkőzés volt.:

:

A Falco KC Szombathely – Szolnoki Olajbányász mérkőzés utáni sajtótájékoztatón Gasper Okorn és Benke Szilárd is utalt külső tényezőkre. A szombathelyiek edzője diplomatikusan annyit mondott, “vannak olyan okok is, amikről nem tehet”, míg Benke Szilárd sarkosabban fogalmazott.

Annyival zárnám, hogy nem kérjük 8 pontos hátrányban az olcsó faultokat

– mondta.

A szombathelyiek a mérkőzés hajrájában elsősorban ezt az esetet reklamálták: pár perccel a vége előtt a Falco felzárkózott öt pontra, amikor Benke és Subotc találkozása után a magyar válogatott kosaras a földre került, a játékvezetők pedig a Falco játékosának és a szolnoki centernek is személyi hibát ítéltek, majd a reklamáló Gasper Okornnak technikait adtak.

A mérkőzést 80-75-re nyerte a Szolnoki Olajbányász.

HIRDETÉS

87 hozzászólás

87
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
42 Comment threads
45 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
46 Comment authors
NonameKovacs*Z*T*E*moldi56Üvegtigris Recent comment authors
Noname
Olvasó

Ostoba, hülye Ádám!
Gyere Szombathelyre ha lesznek nézők!

Chikán Sándor
Olvasó

Nem kérdés, nincs miről beszélni!ÁDÁM egy csaló barom!!!!Kiváncsi lennék hogy alszik azóta ez az állat???Máskor is számtalan baromságot fújt! Nem alkalmas játékvezetőnek! Tünjön el a kosárpályákról!!! Egyébként mérkőzést befolyásoló baromságot fújt itt!!!! Ez nem hiba volt ez büncselekmény!!Azaz csalás!!!

*Z*T*E*
Olvasó

Szerintem ez sima belemenés, Okorn reakciója érthető, nem tudom ezt hogy tudták így elnézni… Viszont tény az h a reakciója alapján a technikai is teljesen jogos

Rózsabimbó
Olvasó

Kérdés, hogy Benke a két kezével löki-e el magától Suboticsot?
Ebből a bejátszásból ez nem derül ki. A bíró sporttársak nyilván jól látták, hogy mi történt!

Rózsabimbó
Olvasó

Különösebben nem érint, nem is érdekelnek ezek a falcós színészkedések, csak megjegyezném, hogy szerintem ezek a színészkedéssel kiharcolt faultok Benitől eltanult megmozdulások. Miután eddig jövedelmezőek voltak, szeretik alkalmazni. Igen, és már Zozó is alkalmazza! Kétségtelenül ügyesen tör be a büntető területre, ha nem tudják megállítani könyörtelenül értékesíti a helyzetet, azonban, ha elébe áll a védő egyenesen, karjait magasban tartva, nem kimozdulva a saját hengeréből Zozónk ügyesen ütközik, majd nyomatékként kissé hátravetett fejjel jelzi a bíró sporttársaknak, hogy engem bántottak. A bírók rendszerint védő faultot fújnak. Így ha mégis sikerül bedobnia a duplát, kap még egy dobást, ha sikertelen a dobása,… Olvass tovább »

Üvegtigris
Olvasó

Ha MILO a pályán volt mindenki tudta szívét teszi a parketre.Nagyon haragudtam mikor a falcoba ment de ő örök szolnoi marad.Legyél szencsés MILo

Marillion
Olvasó

Szinészkedés vagy nem….de az biztos ha ebbe kőkeményen beleáll Benke mint egy fal akkor most korházban van…igy meg hogy jőtt szembe lendületből a magasabb erősebb játékos… jobbnak látta hátra is dobni magát(ha valóban dobta) mert igy tudta csőkkenteni az ütközés erejét…a Biró mag azt lát és azt fúj amit akar…ősszességében nem csúszott mászott a csapat…(az olaj viszont EZT megtette helyettünk) el is maradt a győzelem…

andrás
Olvasó

Most vagy belemenés, vagy szinészkedés, együtt nem.

Ha belement (márpedig belement), nem mindegy mekkorát esik?

olaj75
Olvasó

Mocskos Ben.e sárga g…k

donnarumma
Olvasó

Az előző támadásnál A 4 faultos Warner 2 kézzel kitolta a palánk alatt ziccerező Benit…feljöhettünk volna 3 pontra és Warner kiszáll….ez helyett jött ez és ebből +5 pont így közte 10..Warnernek meg sikerült az egesz meccset vegig jatszania…
Megérdemeltük a vereseget, mert nagyon gyengen jatszottunk.Az Olajnak meg köszönjük-ezzel a győzelmükkel megnyerték nekünk a bajnokságot.

Rouge
Olvasó

Megnyeritek persze.
Ha pedig esetleg mégsem, akkor majd papírból kivágjátok a kupát.

Hiszen ti vagytok a naffalco.

moldi56
Olvasó

2018-ban volt egy MAFC-OLAJ meccs Pesten.Na pont ott szórták ki Milót,második technikaival.Ja és Voját is.Ha nem tévedek Földházi akkor írta ki magát az Olaj meccsekről.Nyerges doki hívatalosan is tiltakozott,de azt érte el vele,hogy ezek után a bírók összezártak ellenünk.Hála istennek volt olyan jó csapatunk,hogy ezt is elbírtuk.Az ominózus meccset azért megnyertük,mert Luksa Andric és…Polyák Laci nagyot játszottak.

MAFCdrukker
Olvasó

Bizony, Polyákra is érvényesült az örök tétel, azaz, hogy a játékos korábbi csapata ellen mindig (gyakran) jobban teljesít, mint amúgy.

nyolcmegnyolc
Olvasó

All in lesz?
Ez sok csapat megcsinálta már. Természetesen nem mindenki

Rouge
Olvasó

Tök egyértelmű:

Subotic belemenésért – személyi hiba,

benke színészkedésért- személyi hiba

(hány ilyet fújtak ránk az utóbbi években, Istenem,
volt olyan hogy Milo nyolc métert repült és ráfújták színészkedésért…)

Okorn reklamálásért- technikai.

Kovacs
Olvasó

Színészkedésért sima személyit lehet adni?

MAFCdrukker
Olvasó

Ez valóban egy véleményes eset, jó, hogy cikk lett belőle. Ugyanakkor legalább ennyire “érdekes” volt a Pécsi által Garaira fújt 2. technikai is a Veszprém-MAFC-on, de a soproni kommentekből úgy tűnik, hogy az SKC-Szedeákon is történtek furcsa dolgok. Én javasolnám, hogy legyen ilyen rovat, és hetente egy-két vitatott eset kerüljön közszemlére az oldalon.

Rózsabimbó
Olvasó

Igen jogos volt!

Prophet
Olvasó

Kedves BB1!

A tegnapi Sopron-Szeged találkozón 4 technikait kapott a hazai csapat kritikus helyzetekben ami a középmezőny derbijét el is döntötte. Szándékukban áll ki rakni és kérni a véleményét a magyar kosárszerető társadalomnak, vagy csak a szerkesztőség hazai csapatát véleményezzük?
Félreértés ne essék, kiváló cikk, a felsőházi rangadón egy ilyen fajta hibát látnia kell mindenkinek és ha valakinek az az álláspontja, hogy védő fault volt azt akkor ki kell fejtenie. Minden fordulóban lehetne hasonló összeválogatás vagy szavazás fül a poszt alatt.

Leklibajsza
Olvasó

Nagyon sajnálom Milót. Igazi sportember, amihez hozzá tartozik, hogy belátta, a teste nem bírja a heti két meccset. Remélem az új szerzemény használható lesz…

BL menetelés
Olvasó

Mikor jelentjük már be az új igazolást? Pedig már itt van a játékos!

Heindrich
Olvasó

Sima színművészet , hanyatt vágta magát mint annyiszor pályafutása során. Szolnoki éveit is hanyatt fekve töltötte a kórházban. Legmagasabb szint: a nemzet színésze.

baltazar
Olvasó

Mennyit fejlődött a technika 1 év alatt. Tavaly kb. ilyenkor szívesen megnéztem volna egy felvételt arról, ahogy a hideg levegő jön be az öltöző ablakán.

97MTE00
Olvasó

Talán a fotelt kellene cserélni?

Zsarkov
Olvasó

Benke leckéket vett Jászai Benitől

Yellowblack
Olvasó

Szurkolók nélkül nem leszünk bajnokok ismét bebizonyododott hogy kellünk, nagyon is hogy közösen elérjük a 3.aranyat

JR.Benitez
Olvasó

Kikaptunk. Ennyi. Lapozzunk. Milo tegnap megmutatta szerintem. Ha csak nem ő kéri, óriási hiba elengedni. Van amit számokkal nem lehet kimutatni. Az emlitett új srác meg vastagon nem extra. Igazi 6.légiósnak való. Searcy Anderson sérült, más is kinlódik, plusz Milo. Ha van pénz hozzuk, úgy tudni nem volt csapata hónapok óta. Messze még a vége….

Pbask
Olvasó

+1
Megírtam tegnapi meccset megvárom. És Milo igenis maradjon! Védekezésben extra,és nagyot küzdött tegnap, Sopronban is utolsó negyedben jónak volt nevezhető!
Laket sokkal jobban ki lehet kezdeni!
6.légiós viszont nem jó ötlet,borulni fog kohézió,azzal még jól nem járt egyik magyar csapat sem! Olaj totál szétesett utána.

Falcoman
Olvasó

Szerintem azért volt benne ennyi most , mert a régi csapata ellen játszott . Amit csinált az sem volt extra szerintem . Leszedett pár lepattanót meg bedobott pár kosarat . Szerintem nála jóval gyorsabb és több pontos játékos kellene , ha már Lake és Searcy sem egy világverő centerpáros . Azt nem bírom megérteni hogy , Lakere hogy a viharba nem ragadt már lassan 2 év alatt semmi center játék . Alleyup-ból él kb az ember , semmi más sajnos ,pedig nagyon szerethető játékos lenne , ha oda tenné legalább magát . Nagyon hiányzik nekem már évek óta egy 2-3… Olvass tovább »

Sajka
Olvasó

“Nagyon hiányzik nekem már évek óta egy 2-3 poszton játszó ruganyos amerikai pl: egy Tony Crocker féle légiós vagy egy tavalyi Cameron Taylor.”

Ott volt Curry… Ő nem volt jó?? 🙂
Persze érthető a vágyad, de ott játszik Váradi és Perl is. Nyakukra hoznál egy légióst?? Melyiket ültetnéd akkor? Curry is lehet azért lépett, mert vagy nem akart másod-harmad hegedűs lenni, vagy Okorn nem akarta ezt a hármas felállást Curryvel.

Vadasz
Olvasó

Mostantól minden meccsról jönnek a bírói bakik vagy ha csak a Falco az elszenvedője?

Amúgy nem ezen múlt.

Chikán Sándor
Olvasó

Egyébként ezt nen lehet vélatlenül elnézni ez csalás! És mit csinált a másik két bíró????? Az ők hallgatása is csalás!!!! A legminimálisabb hogy megnézem videón.Milyen bírók ezek????? Miért vannak ott?????? látniuk kellett volna!!!!!! Ezek nem bírók!!! Ezek csalók!!!!!!!!

Pbask
Olvasó
BL menetelés
Olvasó

Teljesen igazad van! De amig egy magyarországi topcsapat befolyásos embere a szövetség elnöke nem lehetnek korrektek sem a birók mert a következő meccseken már nem vezetnének Szalaiban ha lenne tisztesség ami nincsen már régen le kellett volna mondania nem támadási felületet hagyni.

nyolcmegnyolc
Olvasó

Gondolom a mindigón visszanézheted az Olaj-Alba meccset. Erről a találkozóról a Falco szurkolók is azt írták, hogy nagyon megkapta hazai pályát az Alba, pedig a meccs Szolnokon volt. Gondolom akkor nem Szalay volt az MKOSZ első embere.

Pbask
Olvasó

Így van. Ha összehasonlitjuk azt a meccset,meg a tegnapit, akkor Ádám barátunknak még van mit ellesni abból a meccsből,nyomában sem volt.
Az igaz hogy ez az utolsó fújás meccsdöntő lehetett,de előtte is végig vezetettek.

Ewing
Olvasó

Egyet kell, h ertsek. Ha benne lenne tisztesseg, mar nem lenne az MKOSZ elnoke, ha ez embereknek esze lenne, mar szolnoki pm sem lenne…

BL menetelés
Olvasó

Már akkor le kellett volna mindenről mondania amikor a hires sértegetése elhangzott a közgyülésben hogy” ennyi hülye vén kurvát”

Nanate
Olvasó

Azért miért mondana le Szalai, mert kikapott a Nafalkó! 🙂

Ewing
Olvasó

Lasd a fatol az erdot is? szokott segiteni..

BL menetelés
Olvasó

Azért mert befolyásolja a birókat a szolnok javára minden csapat kárára. Tisztességtelen jellemtelen ember!

Ewing
Olvasó

Na, ezzel pont nem ertek egyet. Azzal igen, h egy jellemtelen alak…egyelore tolem ennyi, nem politikai forum..

BL menetelés
Olvasó

Ebben mi a politika hogy lekúrvázta a nyugdijasokat?

nyolcmegnyolc
Olvasó

Amit csinálsz!
A helyszínen lévő, öreglànyokat kurvázta le. Nem a nyugdíjasokat.

Rolex
Olvasó

Mocskos benke….

skc-brasil
Olvasó

Ne hisztizetek 1 technikai miatt? mi kaptunk 5 őt praksch elvtárstól, mindig jó időbe!

Ewing
Olvasó

Jó időben inkább sétálj egyet ??

Pbask
Olvasó

Sziasztok!
Viszonylag jól volt vezetve a mérközés,de az a gyökér Ádám Jóska mindent ellenünk fújt.
De nem ezen múlt a dolog,szarok voltunk,megnyerhettük volna a meccset,bírózni felesleges.

Az mellett nem lehet elmenni hogy feljöttünk,és az a gyökér Ádám megint tett róla ne kapjunk jó ritmust. Ami tény: Ez támadó volt,Benke eljátszotta,de hol fújnak ezért 1 technikait,és 1 sportszerűtlent? Miért nem lehet férfias küzdelembel eldönteni,külső segítség nélkül? Támadót nem fújtak.

Redbid
Olvasó

Szerintem is, ez támadó fault volt!
De ha jól tudom abban az esetben, ha az esést színészkedésnek ítéli meg a jv. és előtte ezért már figyelmeztetett, akkor utána ez így műkszik, és a játékos kapja a sportszerűtlent, a pad pedig a technikait, viszont az már nem látszik a felvételen.
De nyugodtan javítsatok ki, ha nem jól tudom!

Pbask
Olvasó

Igaz,de sajnos ilyen moslék minőségben nem láttam hogy Benke előtte játszott volna rá és figyelmeztették volna,de jogos az észrevételed,csak nekem a meccs alatt nem tűnt fel hasonló szitu,esetleg figyelmeztetés.

Kovari Andras
Olvasó

en ezt nem mondanam szinezkedesnek. szembol torteno utkozes volt ilyenkor mindenki eldobja magat reflexbol. Elotte meg nem figyelmeztettek.

Chikán Sándor
Olvasó

Az Ádám bíró mindig is egy barom volt már rég ki kellett volna selejtezni.Az is lehet hogy vak mindig sok baromságot fújt!!!!!!!!Most is egyértelmüen a szolnoki csinálta a belemenést!!!! Bármelyik sérült játékosunkal hoztuk volna a meccset.Hajrá Falcó

WSreborn
Olvasó

Jaj a sérültek, meg a bírók…..persze, megy a sírás ezerrel, de mikor nálunk volt sérült egy komplett kezdő ötös akkor az rendben volt ugye???

Leklibajsza
Olvasó

Miért lett volna rendben?

bakiba
Vendég
bakiba

Ha fault volt, akkor támadó. De Benke rájátszott. Így végül is oké a fújás. Ha nem az 5. lett volna neki, akkor simán elmennénk mellette. Más kérdés, ha nem a Falco-ról lenne szó, akkor is lenne videó és körkérdés? Nem vagyok nagy híve a hazai játékvezetési stílusnak, így nem bánnám, ha több ilyen helyzettel foglalkoznátok. De ne csak a Falco-val. Lássák a sporik, hogy nem csinálhatnak bármit a pályán. Nálam pl megért volna egy posztot a Veszprém – Mafc B-s meccsen történt eset, amikor Pécsi Zsolt jv szándékosan nekiszalad Garainak (aki a pályán kívül áll) és már dobja is rá… Olvass tovább »

BL menetelés
Olvasó

Hogy ne lenne kontroll úgy hivják a szövetség elnöke!

Vicces fiú vagy, Sully
Olvasó

Támadófault volt, Benke viszont szokás szerint szépen dobja magát, ahogy szokta. Okorn reklamálása jogos volt, de nála is megint előjött, hogy konkrét orvosi eset a viselkedése.

Viggiano
Olvasó

Egyébként ez most nagy divat lett az utóbbi években, most nem arra gondolok amikor valaki földbe döngöli a másikat, de kb ha elfut mellette már fekszik a védő…

Laposvár
Olvasó

Meg kéne próbálni a vereséget méltósággal, hangulatkeltés nélkül viselni….
Sok meccsen fújnak szarul, sok hibával, de valahogy más csapatoknál nem születik cikk róla másnap.
Ez csak rinyálás, kifogás keresés!

Kovari Andras
Olvasó

sztem meltosaggal lett viselve a vereseg! Ha megnezed a sajat forumunkat mindenki a csapatban latja a vereseg okat! De vannak dolgok amivel nem art foglalkozni es ez pont olyan

WSreborn
Olvasó

Ez támadó volt, de szerintem nem ezen az egy ítéleten múlt. Benke frusztráltsága pedig érthető.

Leklibajsza
Olvasó

Nem ezen múlott.
Ádámnak egész meccsen ilyen ostoba fújásai voltak. Az elején volt egy olyan triplája az Olajnak, aminél egy lépéssel allt a triplavonalon belül a dobó játékos. Viszont a fel méterre álló Jóska rá se nézett lábára.
Egyébként ez a hadonászás jelenti nála a sportszerűtlen faltot????

1,8 másodperc
Vendég
1,8 másodperc

Azért azt is visszajátszhatták volna, mikor Váradi betörte Subotic orrát, és Suboticnak fault.
Ja hogy az nem az év csapata elleni ítélet.
Vagy múltkori ítéletek az Albának az Olaj ellen?
Szánalmasak vagytok BB1! Ehhez értetek csak….

Kovari Andras
Olvasó

ez most komoly? Varadi vezette a labdat, Subotic meg agyonutotte. Esteben beni lehet eltalalta konyokkel de azert na….

1,8 másodperc
Vendég
1,8 másodperc

Azt akarod elmesélni hogy ha valaki agyonüti a másikat, akkor a saját maga orra kezd el vérezni? ? Basszameg ilyet se hallottam még

Kovari Andras
Olvasó

1.8 masodperc alatt is meg lehet erteni amit irtam de ha kell kapsz meg par percet hozza!

Kovari Andras
Olvasó

Egyebkent a mindigon vissza lehet nezni. 8.48 volt hatra az utolso negyedbol. Mindenki dontse el kinek jart a fault

Kovari Andras
Olvasó

Nem erdemeltunk gyozelmet! Lake leszarom jateka felfoghatatlan! De azert egy ilyen esetet nem szabad csak ugy a szonyeg ala soporni. 5 pontra jottunk fel es volt hatra meg boven ido! Ez utan az eset utan a Szolnok 5 pontot tudott szerezni plusz Benket kifujtak!

Viggiano
Olvasó

Nem láttam a mérkőzést, így nem tudom megítélni, hogy mennyire volt ez az ítélet befolyásoló tényező! Ez az eset, egyértelműen támadó hiba, nem tudom a bírók mit néztek, sőt azt végképp nem értem, hogy ebből a videóból az jön le, hogy vissza sem nézték az esetet?!

Kangu
Olvasó

Szerintem befolyásoló volt, mert a Falco 10-15 pontról jött vissza 5 pontra, pár perc volt hátra, és igen, jól látod, nem nézték vissza az esetet.

Viggiano
Olvasó

Köszi, tehát kulcs szituáció volt! Okorn sem kért videó bírót vagy repült neki egyből a technikai reklamálásért?

Kovari Andras
Olvasó

a videon minden latszik! Ilyenkor altalaban nem videoznak ha kiszortak mar egy sportszerutlent es egy technikait!

Kangu
Olvasó

Ment neki egyből a technikai. A szituáció tényleg kulcsfontosságú volt, a Falco nem érdemelt volna győzelmet, de ezek a fújások egyáltalán nem voltak sportszerűek.

Milo
Olvasó

Az eset egyértelmű, de Benkével a pályán 26perc alatt 23pontot vertünk rájuk, míg a most elküldött? Milosevic ugyanennyi idő alatt +14et hozott össze. Benke szájából egy ilyen meccs után bírózni több, mint szánalmas. Kapott egy kamu faultot, nyílván a legrosszabbkor, de ez van. Szerintem ezen az egy ítéleten kívül nemigen volt egyik vagy másik csapat kárára nagy tévedés (ha valaki tud még mondani akkor jöhet). Nem szoktam még győzelem után sem sokszor olyat mondani, hogy a bírók “észrevétlenek” voltak, de a mai az szerintem ilyen volt. Benke inkább máskor figyeljen arra, hogy amikor a pályán van ne -23legyen a csapata… Olvass tovább »

Kangu
Olvasó

Perl ellen hányszor szabálytalankodtak, és ebből mennyit fújtak be?

JR.Benitez
Olvasó

Ha van pénz hozzunk 6. légióst. Ha nincs, akkor meg csak súlyos sérülés esetén cseréljünk. Azért mert igazolunk vkit mi a garancia hogy jó lesz? Jelen helyzetben bizonytalanra pénzt kidobni badarság. Kíváncsi vagyok

wiley
Olvasó

Én is így gondolom.

JR.Benitez
Olvasó

Ja és remélem B.B. csak pletyka… Ha viszont Lake megy tuti bejelenti egyik magyar csapat 48 órán belül

crazybasket
Olvasó

Milosevic out

JR.Benitez
Olvasó

Lehet szidni érte, nagyon sajnálom….

nyolcmegnyolc
Olvasó

A fullcourton Olaj mezben szerepel.

Pbask
Olvasó

Fasza…Nagyon nem örülök neki!

balldontlie
Olvasó

Leigazoljátok Sárga Párnát? (= B. B.)

JR.Benitez
Olvasó

Teljesen egyértelmű támadó. Ekkora vak sporikat…. De nem ezen múlt az is biztos. Viszont annyit Szolnok szurkerok is elismerhetnek hogy fordított esetben ők is szóvá tették volna. Lapozzunk, nyert Olaj megérdemelten. Volt és lesz is ilyen. Messze még a vége. 2 éve ilyenkor rosszabb volt a helyzetünk….

nyolcmegnyolc
Olvasó

A Falco fórum szerint, nem a sporikon múlt. Lehet gerjeszteni az indulatokat, növelni a kattintássuámot. Attól még szerintük Lake belesza..k vagy VB ha jól emlékszem -23as +- mutatóval zárt. A BB1 egyik ikonikus szakértője egy életett épített a libelléire (labda föl függőlegesen, keze-lába szét). Az senkit nem zavart ott. Az alapján az egy kamerás felvétel alapján én ezt tàmadónak fújnám, de oldalról nézve lehet, hogy nem volt kontakt

SárgaPárna
Olvasó

Teljesen jogos volt. Számomra teljesen érthetetlen, hogy a Benke mi a faszért esik el, ha egy kétméteres benga állat két kézzel mellkason bassza!
Tök jogos ítélet!

nevezzcsakcucinak
Olvasó

Vajon minden vitatott itéletről ilyen szupergyorsan lesz ezentúl videó? ? Vagy csak az éri el az ingerküszöböt, ami a szombathelyi csapat ellenében lett befújva? ?

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés