Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Moodynak nem kellett sokáig gondolkodnia a DEAC ajánlatán

“Ott szeretnénk folytatni, ahol abbahagytuk. Kizárólag a sikerek lebegnek a szemem előtt.”

  •   :

:

Ahogyan arról a múlt hét végén beszámoltunk, Stefan Moody szerződést hosszabbított a DEAC kosárlabdacsapatával. Az amerikai irányító döntése hátteréről, az előző idényről, és céljairól beszélt, valamint a szurkolóknak is üzent a klub hivatalos honlapján.

– A csapat és a szurkolók az első pillanattól fogva remekül viszonyultak hozzám, gyorsan kialakult közöttünk a kötelék. Nem kellett sokáig gondolkodnom, minden a visszatérés mellett szólt – kezdte Moody a kosarlabda.deac.hu-nak.

Az alacsony irányító bemutatkozása remekül sikerült a magyar élvonalban, egyéni mutatói kiemelkedtek a mezőnyből. Érkezése a csapatnak is kétségtelenül előnyére vált, a DEAC a bajnokság lefújása előtt öt meccses győzelmi szériát produkált.

– A szezon váratlan félbeszakadása előtti hetekben nagyon összeértünk, élveztük a közös munkát. Ez a tabellán is meglátszott, hiszen a negyedik helyen végeztünk. A szakmai stáb előtt is le a kalappal, hiszen végig kiválóan irányították a felkészülésünket. Büszke vagyok arra, amit elértünk – összegezte gondolatait a mögöttünk álló idényről a cívisvárosiak pontgyárosa.

Jövő évi céljairól is beszélt a légiós, aki rendkívül ambíciózus válaszokat adott.

– Ott szeretnénk folytatni, ahol abbahagytuk. Kizárólag a sikerek lebegnek a szemem előtt, és ezt a mentalitást szeretném a játékommal is tükrözni. Minden esélyünk megvan arra, hogy nagy dolgokat vigyünk véghez. Győzni jöttem Debrecenbe.

A beszélgetés végén Moody nem feledkezett el a DEAC szimpatizánsairól sem.

– Ezúton szeretném megköszönni minden kedves szurkolónak az egész éves támogatást. Ígérem, jövőre sem okozunk csalódást. Mindenki vigyázzon magára, hamarosan találkozunk! – zárta szavait a hajdúságiak kedvence.

  •   
1 Hozzászólás

1
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Vadkakas Recent comment authors
Vadkakas
Olvasó

Gyorsan szerezzen neki vki egy debreceni feleséget, hogy 2-3 évet még a DEAC-ban pattogtasson. 🙂

A legjobb fogás a következő szezonra az ő megtartása.

Hajrá DEAC!

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés