Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Moody marad a DEAC-nál

Egy évre kötelezte el magát az irányító.

  •   :

:

A mai napon megállapodott a közös folytatásról a DEAC férfi kosárlabdacsapatának vezetősége és Stefan Moody – számolt be róla a klub hivatalos honlapja. Az amerikai irányító egy évre kötelezte el magát az együtteshez.

Moody a végül félbeszakadt 2019-20-as bajnoki idény közben csatlakozott a Debrecenhez. Bemutatkozása nem is sikerülhetett volna jobban, hiszen a 7. fordulóban az ő győztes kosarával nyert a csapat Szegeden. A folytatás is remekül sikerült számára, statisztikai mutatói alapján egyértelműen a bajnokság egyik legjobbja volt a mögöttünk álló idényben. Hatékony játékával és látványos megmozdulásaival gyorsan elnyerte a debreceni kosárlabdabarátok szívét, és kivívta a szakmai stáb elismerését is.

Stefan személye és játéka is kiemelt fontosságú csapatunknak. Központi figura az öltözőben, és igazi vezér a pályán, egyértelmű, hogy meg szerettük volna tartani. Szép számmal akadtak kérői, így pláne óriási dolog, hogy sikerült egy újabb évre megszereznünk a játékjogát. Ez elsősorban a menedzsment és a klubvezetés érdeme, akiknek ezúton szeretnék gratulálni az aláíráshoz.

– nyilatkozta a hosszabbításról a DEAC mestere, Kovács Adrián.

Fotó: deacbasket.hu

  •   
5 hozzászólás

5
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
5 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
MarillionDebreceniVadkakasdonnarummamilanka487 Recent comment authors
Marillion
Olvasó

Nagy fogás bizony de még mennyire a Moody megtartása…grat hozzá minden érintettnek….sok sikert a Deacnak a továbbiakra is….Üdv. Szombathelyről szimpátiából…..

Debreceni
Olvasó

A Deac nem viccel, 2 nap alatt 2 légiós + 1 magyar hosszabítását is bejelentik😂

Vadkakas
Olvasó

Bravó!
A legnagyobb fogás (megtartás) a köv. szezonra!
Kösz, hogy maradsz!

Hajrá DEAC!

donnarumma
Olvasó

Ez az Debrecen! Hajrá!

milanka487
Olvasó

Nagy fogás! Gratulálok!

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés