Connect with us
Hirdetés

Magyar válogatott

Montenegró fokozatosan őrölte fel a mieinket

A félidő után elléptek a vendégek.

  •   

Magyarország - Montenegró 67-83 (15-17, 13-19, 14-20, 25-27)

Világbajnoki selejtező, E-csoport, 3. forduló
Debrecen, Főnix Aréna
V.: Lanzarini (olasz), Gedvilas (litván), Straube (német)

Magyarország: Váradi 11/3, Vojvoda 11/3, Lukács 1, Allen 4, Keller 6. Cserék: Pongó 3/3, Perl 14/3, Ferencz 12/12, Golomán -, Hopkins 5/3.

Montenegró: Cobbs 14/3, Popovics 5/3, Spasojevics -, Radoncsics 3, Dubljevics 19/9. Cserék: Pavlicsevics -, Mihailovics 27/15, Radovics 8, Nikolics 4, Drobnjak 3/3.

A korábbi, tizennégyes bő kerethez képest Benke Szilárd és Eilingsfeld János – mindketten sérüléssel bajlódnak – nélkül fogadta a debreceni Főnix Arénában Montenegró nemzeti csapatát a magyar válogatott. A meccs előtt mindkét együttes egy győzelemmel és egy vereséggel állt.

Keller Ákos kezdeti ziccere lejött a gyűrűről, de Váradi szerzett labdát, majd egy üres dobást is elvállalhatott (2-0). Dubljevics egy triplával jelentkezett, amire nem jött Allen Roscótól a válasz, miközben Dubljevics a festékből is eredményes tudott lenni (2-5). Váradi harcolt ki két büntetőt, valamint eközben pályára lépett Mikael Hopkins is (4-5). A vendégek sztárcentere a támadólepattanókban is jeleskedett, az ő kipasszából Cobbs süllyesztett el egy távolit (4-8). Továbbra sem ültek a magyar távolik, de a védőoldalon jól működtek együtt a mieink, így nem nőtt a különbség a felek között (4-8). Radovics centerezése célt ért, majd behullott az első magyar hármas, Ferencz Csaba célzott pontosan (7-10).  Kifogtak egy jobb periódust a montenegróiak, ráadásul jöttek az eladott labdák is a magyaroktól, időt kért Sztojan Ivkovics (7-14). Perl kiosztásából Ferencz egy nagyon nehéz távolit is bedobott, majd Vojvoda is trojkával jelentkezett, feljöttünk egy pontra (13-14). Az utolsó percben távolról voltak eredményesek a vendégek, de Vojvodától még jött egy dupla a dudaszó pillanatában. 15-17.

Fotó: fiba.com

Mihailovics faulttal együtt értékesítette a ziccerét, de a plusz egy ráadás kimaradt, ám támadólepattanót szedtek a vendégek, amelyet követően Ferenczre fújtak egy sportszerűtlen hibát. Ebből egy kicsit megint meglépett Montenegró, ráadásul egy visszatámadást követően Dupljevics üresen maradt (15-23). Továbbra sem talált a gyűrűbe ebben a negyedben a magyar csapat, elhúztak tízzel a montenegróiak (15-25). Váradi szép labdát adott Kellernek, aki megszerezte első kosarát a mérkőzésen, de ennél közelebb nem tudtunk jönni, Dubljevics már a tizenkettedik pontját dobta (17-28). Allen Rosco büntetői célt értek, egy jó védekezés után pedig Keller Ákos zsákolt nagyot, Magyarország megkezdte a felzárkózást, jött is az időkérés a vendégektől (21-28). Kezdett egyre jobban összeállni a mieink védekezése, de a támadóoldalon nem jöttek a sikeres akciók, maradt a közte hét (23-30). Pongó szép triplája bement, feljöttünk négy pontra egy perccel a félidő vége előtt (26-30). Cobbs percei következtek, ráadásul Sztojan Ivkovics is technikai hibát kapott – finoman szólva is egy véleményes ítéletet követően -, tizenhét másodperccel az órán nyolccal mentek a montenegróiak (26-34). Perl gyönyörű kosarat szerzett, Cobbs még válaszolt, majd egy teljesen egyértelmű faultot nem ítéltek meg Perl kísérleténél, 28-36-tal zárult az első két negyed.

Fotó: fiba.com

Sztojan Ivkovics a szünetben még egy technikai hibát kapott, így nem térhetett vissza a kispadra, vendég büntetővel indult a második félidő, igaz, az kimaradt. Cobbs duplája volt az első kosár a harmadik negyedben, amire Váraditól érkezett egy tripla (31-38). Egy szerzett labdából Allen Rosco rohant végig a pályán, feljöttünk öt pontra, majd jött egy újabb kérdéses ítélet a játékvezetőktől… Szerencsére ez inkább csak feltüzelte a mieinket, Vojvoda tört utat magának, időt kellett kérnie Montenegrónak (35-38). Radoncsics duplája beesett, majd Mihailovics is betalált, kezdtek megint meglépni a piros-mezesek (35-42). Váradi középtávolról célzott jól, majd Lukács állhatott a vonal mögé. Az első bement, a második lejött, öt perccel a negyed vége előtt néggyel mentek a montenegróiak. Radovics forgatta be az emberét és Buljevics távolija is bement, időt kért Pór Péter (38-47). Rendre visszaszedték ezúttal a támadólepattanót a vendégek, ezzel átlépte megint a tízet a differencia és tovább nyomtak a montenegróiak (38-51). Kicsit szétesett a támadójátékunk, ezekből pedig könnyű kosarakat szerzett Montenegró, már tizenöt volt közte (38-53). Ferencz hármasa jókor jött, majd Mihailovics kapott technikai hibát színészkedésért, Perl büntetője be is ment (42-53). Mihailovics nagyon messziről is betalált, a negyed vége előtt pedig már nem sikerült szépíteni. 42-56.

Fotó: fiba.com

Piros-mezes kosárral indult a záró felvonás is, Vojvodától érkezett a válasz (44-58). Mihailovics is extázisban játszott, már a tizennyolcadik pontját szerezte, ekkor jött egy távoli Hopkinstól (47-60). Eladták a labdát a vendégek, a gyorsindítás után Perl süllyesztett el egy középtávolit, megkezdett felzárkózni a magyar válogatott (49-60). Popovics saroktriplája bement, Perltől jött egy gyors kosár a túloldalon (51-63). Mihailovics megint távolról talált be, időt kért Pór Péter (51-66). Váradi szépen pörgette vissza, ezzel átlépte a tíz dobott pontot első magyarként, de Dubljevicstől azonnal jött egy kétpontos. Perl fűzte át magát a vendég védelmen, öt és fél perccel a vége előtt tizenhárom volt a hátrányunk, amikor jött egy újabb Mihailovics-trojka (55-71). Hopkins újabb kosarat dobott, viszont rendre jöttek a sikeres akciók a montenegróiaktól, így nem tudtunk közelebb férkőzni. Ferencz hármasára is újfent Mihailovics triplája jött, majd Perl is hasonlóképp járt el (63-76). Dubljevics tarthatatlan volt a palánk alatt, nem tudtunk innen már közelebb férkőzni. Keller volt harcias két perccel a vége előtt, de egyszerűen minden bement Montenegrónak. A magyar válogatott harcolt becsülettel, de végig hátrányban játszott, a montenegróiak nyerték a két csapat első egymás elleni vb-selejtezőjét. 67-83.

  •   
58 hozzászólás

58
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
30 Comment threads
28 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
41 Comment authors
WilsonMarillionapuci45andrásmakelovenotwar69 Recent comment authors
Marillion
Olvasó

Sziasztok barátaim…elolvastam mindenki hozzászólását klub szimpátiájától függetlenül. Az én véleményem meg az,hogy Stojan Ivkovic totál alkalmatlan Szövetségi kapitánynak. Hablatyol összevissza időkérések alatt,és fogalma nincs hogy mit kéne csinálni azoknak akiket éppen felküld az 5-be! Centerjátékunk majdhogynem a Gulyás Robiék érája óta gyakorlatilag nincs,a mezőnyben meg mindenki kénytelen erőlkődve improvizálni ezzel megteremteni magának a lehetőséget a pontszerzésre! Bárki ellen is játszunk /lehet az barátságos vagy tétre/ 60 pontos dobóteljesítményekre vagyunk max. képesek,amivel meg nagyon szólni ritkán lehet,vagy hát konkrétan sehol nem vgyunk! Elvinni a rendezést tét meccsre meg egy olyan helyszinre ahová gyerekeket kellett toborozzanak megtölteni a nézőteret,ezzel nem segítettek a… Olvass tovább »

AlbaCsávók
Olvasó

Náluk meg Vucevic nem volt például. Szóval jobban járunk, amíg a top játékosok hiányoznak, mert az nálunk jóval kevesebb van…

apuci45
Olvasó

Nikola Pavlicevic, és Aleksa Popovic voltak Olaj játékosok…

makelovenotwar69
Olvasó

Én gratulálok a fiúknak, mert az akarással nem volt gond, odatették magukat – kivéve talán Hopkinst, aki most debütált és nem igazán tűnt sem komfortosnak sem bevállalósnak. Fizikálisan Golomán lógott ki leginkbb a posztján, hiányzott Eilingsfeld tömege az alsó védekezésben. A bírók g..ik voltak az első félidőben, ez mentálisan elég megterhelő lehetett. Jobb csapat Montenegró, gyorsabban járatják a labdát, több a sztárjátékos, de amivel szorosabb lehetett volna: – a csapat gerincét adó falcósok vagy albások egyidejű pályára küldése, – nem tökidegen csarnok, ezzel együtt komolyabb szurkolás (köszönet annak aki odatette magát) – szétrotálás helyett folyamatos játékpercek megadása, főleg az összeszokott… Olvass tovább »

Chikán Sándor
Olvasó

Miért Szalai az MKOSZ elnöke.MIÉRT???????Egy becsületes hozzáértő ember kellene a helyére!!!!!!!!!!! Stoján!!! Szabót minek vitted oda???? Talán jót poharazol vele????? Inkább Bodnárt kellett volna kipróbálni.Somogyit nem játszatni : barbárság.Mit akarsz Lukáccsal????j Persze jobbak voltak ez nen is kérdés. De Te sok sok hibát elkövettél!!!!! Sok hozzászólónak igaza van!!!! A bírók sunyi módon csaltak, ezt átéltük a Falcó ellen párszor.Hajrá magyar kosárlabda!!!!!!!!!!!!

WSreborn
Olvasó

Marha sok köze van hozzá Szalaynak, hogy egy montenegrói B csapat lesimáz minket hazai pàlyán.
Megint a Szolnok fóbia beszél belőled, mint mindig.
Semmiről nem dönt egy szemèlyben az elnök!!!!!

Cibona5
Olvasó

Szerintem teljesen jó volt a csapat. Mindössze két játékelemben kellene javulni: 1. védekezés, 2. támadás. 🙂 Ha ez megvan, nem lesz gond. Sztojan hozta a formáját, igaz ez akkor is, ha valóban gyalázatos volt a játékvezetés. Amúgy szerelmes ebbe a Lukács gyerekbe?

Rózsabimbó
Olvasó

Még Pór Peti sem tudott segíteni, pedig Hopkinsnak magyarul alaposan ‘elmagyarázta’ a tennivalóit.

JólnézünkMIKI
Olvasó

Lukács fakezű, Pongó gyenge védő, képzetlen mindkettő. Miért nem Somogyi játszik?

Wilson
Olvasó

Lukács dobástechnikáján lenne mit javítani, főleg a büntetőzésen. Védőnek tényleg hatékonyabb, míg Marci utóbbiban a gyengébb, ha úgy nézem ketten kiadnak egy egészet!

redmiller
Olvasó

Lehet, hogy Debrecenből könnyebb Montenegróba repülni, de én ezt a meccset Szombathelyre vittem volna…
Nekwm messzebb van 220 kilométerrel, de ez nem érdekel….
Nem én döntöttem, de ennyire lagymatag szurkolást a nem emlékszem még korábbi válogatott meccseken sem…
Főnix nagysága mintha minket jobban zavart volna…

andrás
Olvasó

Miért nem jöttek a dunántúliak szurkolni?

Hagyjuk már, az olaszok ellen volt szurkolás bőven – csak ott volt játék is.

Lehet itt helyszinen, bírón, faultokon csámcsogni, de: jobban kell játszani. Sokkal. Ennyi. Akkor majd lesz hangorkán. Vagy azt gondoljátok, hogy a minusz húsznál üvöltözéstől majd Lukács bedob valamit, vagy kilépünk a triplára? 😁

Artur Doki
Olvasó

Ez a meccs engem a múltkori Ase-Falco bajnokira emlékeztetett.
No sansz,totál más kávéház,félgőzös vendégsiker,” annyit adunk ki magunkból amennyi a győzelemhez szükséges”

Sajnos ez van.
Jó,hiányzott Hanga,Filipovity,Benke,Jonesy…de ezt a levest abból kellett megfőznie a Maestronak,ami a rendelkezésére áll.
Ennyire futotta,ilyen lett a leves.
A visszavágón se számíthatunk sokkal többre…

red-black01
Olvasó

Meglepő fordulat, a bb1-nek van humora!:
“Mihailovics megint távolról talált be, időt kért Pót Péter (51-66)“
😂

Ellenív
Olvasó

Dallas volt kijelölve az ovisok vezér szurkolójának, csak kevesellte a szalámis szenyat uzsora.

Dallas
Olvasó

Igen,tessék ? 🙂

Buborka
Olvasó

Ivko megmondta, hogy Budapesten nem volt szabad csarnok. Most szólok: 2022.07.01. Magyarország-Portugália. Csak hogy legyen idő Budapesten csarnokot foglalni. Addig van még 4 hónap.

redmiller
Olvasó

Inkább Szombathely!
Még Kaposváron is jobb szurkolást össze lehet hozni, mint ami Budapesten össze szokott jönni…

Ország közepe felé, akkor Szolnok lenne jó, de ott nincs 3000 csarnok…

Tatabánya nem tudom jó lenne-e az új csarnokkal, de Oroszlánytól egy köpés! Az se lenne tele, de ha oroszlányiak jönnének, nagyobb hangulat lenne, mint Szombathelyen kívül bárhol!

WSreborn
Olvasó

Szolnokon a hivatalos max 2200-2500 néző, ami telt hàz esetén elég is lenne, de mikor elzavarták az Olajtól Ivkovics megfogadta, hogy amíg ő a szöv kap addig Szolnokon nem lesz válogatott meccs. A csarnokra vonatkozó kritériumok csak süketelések, a Fiba BL/EC meccseken, ABA és ULEB EC meccseken, Fiba ECH meccseken és a 2017 előtti válogatott meccseken érdekes módon megfelelt a szolnoki csarnok…

Dallas
Olvasó

2040 és azért nem véletlenűl mentünk Debrecenbe anno a főnixbe az összes kupameccsűnkre, igaz extra profin is volt szervezve a különvonat-különbusz oda-vissza, nagyon hangulatosra sikerült ,legalábbis nekem ,volt benne erős nosztalgia faktor 🙂

Gecse J. Márió
Olvasó

Jajj, mennyi gonosz rosszindulatú cukika egy helyen! 😂

Marko_tropojából
Olvasó

Nem cukika, hanem cucika. Klasszikust csak pontosan…

KD
Olvasó

Már a helyszín kiválasztásáról szóló hírnél írtam, hogy Debrecen teljesen kapufa, ami beigazolodott. Szurkolás nulla, sem az ellenfélre, sem a bírókra semmilyen nyomást nem helyeztek a szurkolók. Gyakorlatilag nekünk is idegenben volt ez a pálya, és egyetértek azokkal is, akik az azonos csapatból érkezök játékkapcsolatára jobban építettek volna. A montenegróiak a rigók segítségére nem szorultak rá, ennek ellenére az elsö félidö végén Zozot kétszer is faultolták ( zárásból kijöve gyakorlatilag elgáncsolták, a tripladobás közben pedig oldalról lökték), a második félidö elején pedig Beni és Hopkins becsapdázták a Cobbs gyereket, aki simán eladta a labdát, erre faultot fújtak. Persze nem ezen… Olvass tovább »

Szzs
Olvasó

Csak annyit kérdeznék hogy mi a francért nem járunk többet kondiba? Úgy néztünk ki a montenegroiak mellett mint kisiskolások az egyetemisták mellett. Még Áki is kevés volt pedig ő azért látogatja a kondit és nem csak kávézik. Elszomorító ez különbség.

elfogult vagyok
Olvasó

Sajnos Montenegró leiskolázott minket. Csak annyit adtak ki magukból amennyi a nyugodt “tizen köztéhez” kellet! Igazából nekem az volt a furcsa, hogy a Jenő szinte ugyan azt emlegette “reklamálta” a bírókkal kapcsolatban, mind a kis csapatok szurkolói szinte szó szerint emlegetnek a magyar bajnokságban, ha az “él csapat”- (ok) ellen játszanak! Ezek szerint “létezik ilyen”?
Sajnos Montenegró más kávéházban játszik. Még sokat kell fejlődnünk!
Hajrá Magyar kosárlabda! Vasárnapra nagyobb küzdést, több sikert!!!

WSreborn
Olvasó

Azt magyarázza meg valaki nekem, hogy adott egy válogatott amiből 6 játékos ugyanazon csapatban játszik, de szinte 3an sincsenek egyszerre a pályán soha

Tampa
Olvasó

Amit a helyszínen tapasztaltam:
1. Az összes helyi általános iskolást kivezényelték, hogy ne legyen üres a csarnok, akik aranyosan probaltak szurkolni, de Reden és két társán kívül semmi nem volt.
2. Játékvezetés botrányos volt.
3. Teljesítményünk gyenge, teljesen más szinten és fizikális állapotban volt Montenegro.
4. Lukács, Pongó eröltetése és Somogyi mellőzése (aki sokkal jobb szezont fut) számomra érthetetlen, ahogy itt másoktól is hallottam, állítólag nem sérült.
5. Hopkins nem váltotta meg a világot, de talán ha sikerül beépíteni, majd tud hozzátenni.

SeatGeek
Olvasó

Somogyi max Lukácsnál fut jobb szezont, Pongónál nem.
A többi stimmel.

Feherparna
Olvasó

Megnéztem az MKOSZ-en, és Somogyi a statisztikák alapján jobb mindkettejüknél (mind VAL pontban, mind pontátlagban), de még ha nem is ez számít, akkor is érthetetlen, hogy ennyire mellőzték.
Szerintem luxus, hogy a magyar kosárlabda elpazarolja az ilyen tehetségeit…

MAFCdrukker
Olvasó

Az első 14 percről lemaradtam, de bőven elég volt, amit láttam… Voltak fellángolásaink, de én ilyen pontatlan, több labdát B csoportban is kínos módon elszóró magyar válogatottat még nem láttam. A hazai játékvezetői mezőny is vereséget szenvedett, ugyanis ma egy FIBÁ-s hármasnak sikerült mindannyiuknál görényebb módon levezetni egy mérkőzést. Azért remélem, sokáig ők fogják tartani ezt a rekordot… Dubljevics és Mihajlovics klasszisok, ugyanakkor valamelyest azért talán lehetett volna jobban őrizni őket (előbbit bekettőzni a festékben – időnként megvolt, utóbbira kilépni már amikor felszáll a gépre Podgoricában), de az ő pontjaik jó része miatt nem kell szégyenkeznünk szerintem. Ferencz ma is… Olvass tovább »

Kiskokas
Olvasó

Termèszetes amikor közel kerültünk akkor sem volt egy percig sem esèlyünk, de azèrt a sporik biztosìtottak. Nem igaz, hogy ettől a Keller, Hopkinstol Tòth Ádám roszabb. Somogyi kár hogy nem játszott.

CsakazMTE
Olvasó

Sajnos nem néztem a meccset, de a hozzászólásokból ítélve lehet hogy jobban is jártam

Vulcano
Olvasó

Hányszor hallottam magyar szakmeberek szájából, hogy a Falconál lévő válogatottakból mennyit fog profitálni a nemzeti csapat. Csak azt nem értem, hogy a fenébe profitálna belőle bármit is ha alig vannak fenn együtt a pályán? Jön föl Àkos, Beni már megy is le stb. Fel nem bírom ezt fogni. Láthattuk BL meccseken, hogy egy Keller-Golomán duo együtt milyen védekezést tud letenni az asztalra. Nem is emlékszem. Voltak egyáltalán ők együtt fenn? De ez az albásokra is igaz. Fejetlenség volt a cseréknél. Amúgy Somogyi Ádi miért is nem játszott? Tudomásom szerint nem sérült. Akkor? Miért mellőzzük a legnagyobb fiatal tehetséget? A helyszín… Olvass tovább »

Pbask
Olvasó

Teljesen adom, tökéletes írás.
Ákos nem volt fenn Gyurival együtt, vagy nem láttam. Gyurira is lehetett volna hármast játszani, jó százalékkal dobja, de nagyon a festékvédésre álltunk rá.
Ádám azért nem játszott, mert alacsonyposzton szerintem rendben voltunk. Koncepció az lehetett, hogy az ellenfél fizikálisan erősebb, így probáltunk magasítani is, Lukács több szerephez ez miatt jutott + kompenzálni valahogy Jonesy hiányát.

Vulcano
Olvasó

Jó, de egy percet se jàtszantni Ádámot? Miért Pongó volt Beni első számú cseréje? Ádám jobb védő, gyorsabb, jól triplázik és előbb megveri lábbal a montenegrói irányítót, mint Pongó.
Számomra még mindig egy rejtély a mellőzése.

Jagerman
Olvasó

Nem csak számodra rejtély Vulcano…Somogyi egyértelműen kompetens fiatal játékos, Lukácsról és Pongóról ezt nem tudom elmondani…Sajnos…

Pbask
Olvasó

Tudom hogy idén a mi fiunk, de Marci szerintem jobb játékos Ádinál a látottak alapján, így azt a részt értem, miért ő benne bíztak jobban.

Tampa
Olvasó

+1

Praenoricum
Olvasó

Gondoltam, hogy hozzászólok, de itt minden le van írva, amit gondolok. Azt az előnyt kihagyni, hogy fél válogatott együtt játszik és kész védekezési és támadási sémákat szoknak hosszú idő óta, az végtelen ostobaság.

AlbaCsávók
Olvasó

Nem értek egyet a helyszín választással, csak 2 gyors korrekció. 1. A csapat Kecskeméten edzőtáborozott most is, mint mindig. Onnan pedig közelebb van Debrecen, mint például Szombathely. Szóval a csapatot nem utaztatták többet, mintha Szombathelyen lett volna. 2. Debrecen akkor sem lett volna jobb választás, ha van válogatott játékosuk a keretben (Tóth Ádira szerintem égető szükség lett volna Dubljevic ellen), mert ez nem a Deac 1500 férőhelyes kis csarnokában volt, hanem a Fonixben, ahol ők sem játszanak meccset. Tehát a helyszín választás mindenképpen hülyeség volt szerintem is, de ezen a döntésen nem javított volna az sem, ha 10 Deac játékos… Olvass tovább »

Mendez
Olvasó

Miért kell ilyen Hopkinsokkal lehúzni az amúgy sem túl acélos válogatottunkat?

CsakaSopron
Olvasó

Nagyszerű volt. Jaj nem ide Én megértem hogy Montenegro jobb játékosokból áll, ki is lehet kapni, azzal nincs baj. Csak nem ilyen játékkal. A pontok háromnegyedét azzal dobták hogy 2-2 a “stabil lábakon álló” Center megkapta és ha nem jött a dupla betolatott, ha jött kiosztotta. Ez egy meccsen 1-2x elfér, csak mi ebből kaptunk 50 et, és nem hiszem hogy ezt nem lehet levédekezni, szerintem az első félidőben mikor Keller rutinosan előről védte, alig jöttek pontok. Következő probléma az, hogy Mihailovicra a 4. Tripla után esetleg nem e akarunk jobban figyelni? Volt az utolsó negyedben is olyan triplája, hogy… Olvass tovább »

Jagerman
Olvasó

Ja a franciák is agyonvertek minket itthon….Vagy megóvjuk utólag?

Jagerman
Olvasó

Több tanulsága volt a mérkőzésnek. A válogatott keretben egyetlenegy DEAC játékos nincs. Miért kellett oda vinni a meccset? Normális szurkolás nem volt, divatokkal volt teli a lelátó. Nulla volt a támogatás, amit a csapat kapott. Szóval ez ÁmKáosz hiba a köbön Ödön. A montenegrói csapat fizikálisan széttört bennünket. Komolyabb kondiedzést kéne vezényelniük a fiúknak. A szakáll metált nem bírtuk tartani. Nem hiszem, hogy annyira erős lenne a csávó, ha egy tökös gyerek fogta volna, akkor nincs gond. Sajnos ilyen nem volt nálunk. Mihajlovicsot hagytuk dobálgatni, aki a Holdról is bedobta. A játékvezetők ténykedése tragikus volt. Vicc kategória, hogy 4! faultot… Olvass tovább »

Pbask
Olvasó

Debrecen évek óta tartó pumpálását abba kéne hagyni, harmadik éve már, idén talán elcsípik a playoffot..
Az a pénz Szolnokon is jobb helyen volt, válogatott meccsekről nem is beszélve. És hiába volt idegen a gyűrű (meglátszott), de Kaposváron is ezer meg egy a maihoz viszonyítva.

MAFCdrukker
Olvasó

Debrecent most egy második számú fővárossá próbálják tenni szerintem, ennek egyik eszköze sajnos a sport. Az új magyar sikersportág short tracket is ezen céloknak rendelték részben alá, Kósa a szövetség elnöke, a Cívisvárosban vannak a magyar világkupák. Voltam a pekingi bajnokok fogadásán, ők a “Lesz-e világkupa jövőre is Debrecenben?” kérdésre azt mondták, nem tudni, de ők igazából Budapestet szeretnék helyszínnek. Az olimpiát két szegedi és hat fradista gyorskoris járta meg, tehát a kosárhoz hasonlóan itt sincs debreceni a válogatottban…

moldi56
Olvasó

Amig Sztojan a főnök,Szolnokon nem lesz válogatott meccs.Mi nem szeretjük őt ezt ő is tudja.Viszont a válogatottnak szurkolnánk ezerrel.

Knézy Ernő
Olvasó

Kurva gyenge …

caseyjones
Olvasó

Tuskó Hopkins nagyon jól játszott. Ezt a szintet Kemal is hozta volna. De szerintem akármelyik cserecenter a Zöld csoportból.

caseyjones
Olvasó

Mi van? Mi ez a sok mínusz?

wiley
Olvasó

Szalay, Bodnár, Ivkovics! Takarodjatok a magyar kosárlabda közeléből! Undorító gittegylet…

Gézuka
Olvasó

Vihetik Sterbenz-cet is

Pbask
Olvasó

Vállalom a minuszokat:
-Festék védés periméter helyett
-Lukács túljátszatása
-Gyors cserélgetések
-Pár perc erejéig volt fenn több Falcos, vagy Albás, akkor jobban ment a játék
– Szép csalás bírók részéről, akárhogy nézem,ez a fujás tanitanivaló, nem olyan esztelen, mint magyar bajnokikon megesett
-Hazai pálya hiánya
– Eddigi legdivatabb közönség. Jól tudjuk egy igazi szurkolás mire nem képes, lásd a szlovénok megverését Szombathelyen. (Azért Red megtette ,amit megkövetelt a haza)

Ennek nagy részét köszönhetjük is az MKOSZnak, ahogy a rendezést is, mert az a lényeg hogy ingyé vót.

Tampa
Olvasó

+1

Xero
Olvasó

Igen, ez totál érthetetlen, hogy vannak konkrétan összeszokott majdnem egész sorok, és mégis inkább mintha kalapból húznánk ki random, hogy éppen ki van a pályán.. Nem biztos, hogy ebben a pár hétben kell újra “feltalálni” a spanyolviaszt..

Pbask
Olvasó

Nem is értem. Nem beszélek haza, nézzük az Albát, Marci szerintem rendben volt, ha Voja is fenn volt, Lukinak pedig akkor voltak jó megmozdulásai, ha mindhárman fenn voltak, egyedül nagyon nem találta a helyét, és szegény srác fék volt. És sajnos az esetek többségében ez volt a gyakori..Nem tudom miért ragaszkodunk ehhez, mikor ha van a válogatottnak előnye, nem végig a meccs folyamán, de ki kellene használni.

Xero
Olvasó

Igen, nekem is Lukács tűnt fel a legjobban, teljesen máshogy játszott, amikor fent voltak vele a csapattársai..
Pongó Marci egyébként szerintem meghálálta a bizalmat. Voja meg hozott egy közepest. Együtt sokkal hasznosabbak voltak fent, mint külön-külön..
De ez a mieinkre is igaz lett volna..

Názáleti Blájen
Olvasó

Hopkins for president!!!

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés