Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Hivatalos: Molnár Márton távozik Kecskemétről

A center úgy érzi, hogy új impulzusokra van szüksége. Egyre közelebb a fehérvári bejelentés.:

:

A BB1.hu írta meg elsőként, hogy távozik a KTE-Duna Aszfalttól Molnár Márton, aki 2016 nyarán Sopronból szerződött a lila-fehérekhez. Ezt most a kecskeméti csapat is megerősítette.

Azt is megírtuk, hogy a válogatott center az Alba Fehérvárnál folytatja.

A kosaras úgy érzete, új impulzusokra, változásra van szüksége, ezért a váltás mellett döntött.

– Az első kecskeméti szezonom nem úgy alakult, ahogyan azt szerettem volna, hiszen volt egy sérülésem, sokáig nem tudtam játszani. Tavaly nagyszerű évünk volt, az ötödik helyen végeztünk, ezzel nagy meglepetést okoztunk, előzetesen szerintem senki nem várt minket a felsőházba. Idén rengeteg szoros meccset játszottunk, a bajnokság végére szerintem egy kicsit elfáradtunk, de boldogok vagyunk a hetedik hellyel. A Kecskeméten eltöltött időszakomban rengeteget tudtam fejlődni, ennek pedig nagyon örülök. Az edzőktől és az idősebb játékosoktól sokat tanultam, ezt pedig próbálom kamatoztatni a későbbiekben.

Molnár azt is elmondta, elégedett a mögöttünk hagyott három évvel.

– Szakmailag a KTE-Duna Aszfalt hatalmas előrelépés volt számomra, arról pedig nem is beszélve, hogy rengeteg új barátot szereztem a pályán és azon kívül. A szurkolóink fantasztikusak, hiszen teljesen mindegy volt, hogy nyertünk vagy kikaptunk, ők teljes mellszélességgel mögöttünk álltak és támogattak bennünket.

Miért döntött a távozás mellett?

– Nehéz volt meghozni ezt a döntést, hiszen megszerettem a társakat, a klubot és a várost. Úgy éreztem azonban, hogy új impulzusokra és változásra van szükségem. A szezon végén nem úgy ment a játék, ahogy szerettem volna. Kaptam egy jó ajánlatot és belül valami azt súgta, hogy igent kell rá mondanom.

– A sport kiszámíthatatlan, bármi megtörténhet. A kecskeméti vezetőkkel úgy váltunk el, hogy nyitva hagytuk az ajtót… Sokat kaptam Kecskeméttől, egy napon szívesen visszatérnék. Ha az élet úgy hozza, abszolút nyitott vagyok erre. Most viszont új fejezet kezdődik a karrieremben, amiből a lehető legtöbbet szeretném kihozni.

Fotó: ktekosar.hu

5 hozzászólás

5
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
3 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
MrB1GTomika2Kalok KevinJokic Recent comment authors
Tomika2
Vendég
Tomika2

Annyira gagyi ez az új impulzusokra van szükségem duma… megtapsolnám, ha csak egyszer lenyilatkozná valaki, hogy több pénzt kapok, szar az edző, szar a város, rondák a nők, vagy bármi igazat.

MrB1G
Vendég
MrB1G

Jól mondod

Kalok Kevin
Vendég
Kalok Kevin

Én nem vagyok el ragadtatva jobb lett volna azért technikásabb centereket hozni mondjuk egy Delashoz hasonlót…

MrB1G
Vendég
MrB1G

Majd Kábelzacc odaadja neki a játékszert

Jokic
Vendég
Jokic

Peringerhez képest mindenképp jobb. Remélem Balázsnak megköszönjük. Csori, Molnár és egy jó légiós center már egész értelmesen nézhet ki.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés