Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Molnár Márton jó döntést hozott, új impulzusokat kapott Fehérváron

A center azt is elmondta, mi az oka az Alba hullámzó teljesítményének.:

:

Az Alba Fehérvár jelenleg hat győzelem mellett öt vereséggel áll a tabella 7. helyén. A csapat centere, Molnár Márton remek szezont fut, tizenegy mérkőzésből kilencszer kezdőként kapott lehetőséget, amivel élt is, 9 pontot és 7.4 lepattanót átlagol.

A kosaras a BB1.hu-nak elmondta, jót tett neki a Fehérvárra történő igazolása.

– Az új impulzusok előrelépést eredményeztek számomra. Több meccsen is kezdőként léphettem pályára és az eddigiek alapján úgy érzem, hogy jó döntést hoztam. Mivel ebben a szezonban több lehetőségem volt, úgy gondolom, hogy jobban tudtam élni a bennem levő potenciállal. Ugyan voltak olyan meccsek, amikor éreztem a hiányosságaimat, tudom, hogy min kell változtatnom.

Az Alba jól kezdte az idényt, majd hullámzóvá vált a gárda teljesítménye és nem várt vereségek is becsúsztak. A válogatott center kiemelte, hogy nagyon sok kosarat kap az együttes a mérkőzéseken.

– A jó szezonkezdet után egy kicsit hektikussá vált a csapat teljesítménye. Előrelépést jelentene, ha megfelelően működne a védekezésünk. A támadásunkon kevesebbet kell csiszolnunk, de a 90 körüli kapott pontokkal nehéz mérkőzést nyerni.

Molnár szerint a Fehérvár elsődleges célja a Magyar Kupán való részvétel, majd a legjobb négy között végezni.

– A célunk először is a Magyar Kupán való részvétel, a bajnokságot tekintve pedig a legjobb négyben végezni. A magam részéről is a védekezésbeli fejlődést emelném ki, amivel leginkább támogathatnám mindezt.

Fotó: Alba Fehérvár Facebook/Simon Erika

1 Hozzászólás

1
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Bazinga Recent comment authors
Bazinga
Olvasó

Hajrá Marci! Remélem látunk még Körmend mezben!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés