Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Molnár Márton: Az alapszakasz eredményeiből a rájátszásban nem érdemes messzemenő következtetéseket levonni

“Fontos, hogy hazai pályán győzelemmel kezdjünk, és ezzel úgymond megüzenjük az Albának szándékainkat.”:

:

Szombat este 18 órakor kezdetét veszi a Tippmix Férfi NBI/A csoport rájátszása. A DEAC a negyeddöntő első mérkőzésén hazai pályán fogadja az Alba Fehérvár együttesét – ennek kapcsán nyilatkozott a kosarlabda.deac.hu-nak a nyáron az éppen Fehérvárról Debrecenbe igazoló magasember, Molnár Márton:

Úgy gondolom, hogy az alapszakasz eredményeiből a rájátszásban nem érdemes messzemenő következtetéseket levonni, pláne, hogy a bajnokik során mindkét csapatnak voltak gondjai. Szoros csatákra számítok, így nagyon fontos, hogy hazai pályán győzelemmel kezdjünk, és ezzel úgymond megüzenjük az Albának szándékainkat. Vojvoda és Davis semlegesítése kulcsfontosságú lesz, de a többiekre is maximálisan oda kell majd figyelnünk. Ha olyan minőségben tudunk védekezni, mint a Magyar Kupa küzdelmei során, biztos vagyok benne, hogy hatékonyak leszünk támadásban is, és ki fogjuk tudni használni helyzeteinket.

Fotó: hunbasket.hu

3 hozzászólás

3
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
PbaskRedbidatibácsi Recent comment authors
atibácsi
Olvasó

A legkiélezettebb párharcnak ígérkezik, Olaj szurkolóként erre a meccsre vagyok a sajátunkon kívül persze, a legkíváncsibb. Az Alba talán nagyobb mentális lejtőn van, de ha sikerült a játékosokat, főleg a légiósokat, az utóbbi napokban motiválni, akkor kutyakemény meccsek várnak a felekre. A Debrecen nem hiszem, hogy kudarcként élte meg az ezüstérmet, annak ellenére, hogy azt nem megnyerni szokták. Mindent mérlegre téve, a hajdúságiakat tartom esélyesebbnek, de úgy érzem, ha serkentve lesznek a fehérváriak, bármi is megtörténhet.

Redbid
Olvasó

Hát ha a Deac tudja hozni a kupán látott mentalitását, nagyon kemény védekezését és gyors játékát, akkor az Albára, az eddig látottak alapján én sokat nem tennék!
Szerintem minden téren, legfőképpen mentalitásban jelentős hátrányban vannak, csakúgy mint a centerposzton, ill. a mentalitáshoz kapcsoltan én eddig azt láttam, hogy kritikus helyzetekben Forrayra nem nagyon halgattak a légiósai, ezzel ellentétben Kovács A. sokkal sikeresebben tudja motiválni az övéit!
De jól írod, “ha serkentve lesznek” és ezt a serkentést jól fogadják 🙂 akkor valóban bármi lehet, mert nem kérdés képességben az Alba is ott van, és a rájátszás tényleg egy külön műfaj!

Pbask
Olvasó

Ez így van.
Debrecen sokkal esélyesebb. De én is kíváncsi leszek erre a párharcra 🙂

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés