Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Molnár Márton: A DEAC lehet a következő lépcsőfok

A hajdúságiak új szerzeménye úgy érezte, az Alba nem vele tervezi a jövőjét. 

  •   :

:

Molnár Márton a következő idényt a DEAC csapatánál tölti. A 2019-20-as szezonban az Alba Fehérvárban 21 mérkőzésen 11-szer kapott kezdőként szerepet, s közel 20 perc alatt átlagosan 8.8 pontot és 6.1 lepattanót átlagoló kosaras a BB1.hu-nak adott interjújában beszélt a váltás okairól: 

Több klubtól is megkerestek, így döntéshelyzetbe kerültem, viszont azt éreztem, hogy az Alba nem velem tervezi a jövőjét. Úgy gondolom, hogy a szempontjaimnak megfelelően a DEAC lehet a következő lépcsőfok. Az ajánlatok közül ez tűnt a legszimpatikusabbnak és Kovács Adrián vezetőedző által elmondottak is elnyerték a tetszésemet.

A Debrecen aktívan töltötte az elmúlt heteket, a magyar mag egyben tartása, valamint Stefan Moody és Djordje Drenovac marasztalása mellett szerződtette Molnár Dánielt is. 

– Figyelemmel követtem az eddigi igazolásokat, a magyar mag egyben maradt, két légióssal is megegyeztek, Molnár Dániellel pedig Kecskeméten játszottunk még együtt. Mivel minden évben nagyban átrendeződik a játékoskeret a csapatoknál, így remélem rövid időn belül összekovácsolódunk. Nehéz még bármit is megjósolni a következő szezon kapcsán, remélhetőleg minden rendeződik, így időben elkezdődhet a bajnokság. Úgy gondolom, hogy Tóth Ádámtól is sokat tudok tanulni, csakúgy, mint Csorvási Milántól, már várom a közös munkát. 

A center ebben az időben is igyekszik formában tartani magát, kosárlabda edzéseken vesz részt az UBT teremben Somogyi Ádámmal, emellett pedig rendszeresen jár konditerembe.

Fotó: hunbasket.hu

  •   
13 hozzászólás

13
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
7 Comment threads
6 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
10 Comment authors
crazybasketredmillerBobanDowntownpeterzoltan Recent comment authors
Boban
Olvasó

Én nagyon sajnálom, hogy elmegy Marci, mivel jó kis potenciál van benne. Nem hiszem, hogy amiatt lépne le, mert Forray jön, hiszen kb. ő csinált belőle játékost Kecskeméten, bár nem ismerem kettejük kapcsolatát, így ebben nehéz lenne állást foglalni. Marci helyzete szorosan összefügg Csorvásiéval, a tavalyi szezon alapján bánhatjuk, hogy Csorvási kapott hosszabb szerződést, Marci pedig csak 1 éveset. Viszont ezért nem tudom okolni a vezetőket, mert szerintem a tavalyi szezon előtt mindenki Csorvásit tartotta jobb játékosnak, aztán erre szezon közben szépen rácáfolt Marci. Jól járt vele a Debrecen, viszont egy valami még nagyon hiányzik a játékából, a kiegyensúlyozott teljesítmény.… Olvass tovább »

redmiller
Olvasó

Én úgy tudom, hogy a Debrecen annyi pénz ígért neki, amit az Alba már nem adott volna meg….

crazybasket
Olvasó

Az Alba mindet egy lapra feltéve hozta Voját, az anyagiakat nem nézve, azt gondolták miatta fognak majd menni magyar játékosok oda, annak ellenére hogy nem tudnak nagyon nagy fizukat kínálni már és európai porond sincs. Fofón az edzőn kívül sem Keller sem a Benke nem megy Fehérvárra. Kiváncsi leszek, hogy a szláv vonalat erőlteti-e majd ott is a Forray vagy bátrabban nyúl az amerikaiakhoz ezentúl?

Boban
Olvasó

Gondolom az indexes fórumról vagy ilyen jól értesült… 😂

crazybasket
Olvasó

Majd meglátod a fejleményeket! 😉

Downtown
Vendég
Downtown

Sálat mindenkinek!
annak is, aki nem akarja! azoknak inkabb kettőt!
nagyon megéri!

😂😂😂😂😂😂😂

Soros György
Olvasó

Jó egészséget kívánok neki a továbbiakban!
Hajrá Falco!

Redbid
Olvasó

Fiatal jó adottságokkal bíró srác, de úgy látszik az állandóság nem az erőssége, mert lassan körbeéri az országot.

peterzoltan
Olvasó

Vagy csak nem bírja a cuciskodást…..

Redbid
Olvasó

Akár az is lehet, de mondjuk ebből a szempontból az azért nem furcsa, hogy ha akkora a “cuciskodás”, ahhoz képest kevesen futnak előle “ekkorát”?

Persze, nem vagyunk egyformák, meg fiatal, és jó adottságokkal bír, tehát meg is teheti, jön-megy.
A következő pár év majd választ ad rá, hogy tanul e, hogy a fejlődését szolgálta e, vagy csak “fut”.

Mindenesetre sok sikert neki hogy elérje a céljait!

pontaz
Vendég
pontaz

Na már bocsánat hogy ide írok de már ha nagyon megéri.. Akkor lehetne egy kupagyőzelmes pólót?

Pbask
Olvasó

Akkor véletlenül sem azért lépett le,mert Fofó jön, és Ivkoval sem felhőtlen a viszonya mert nem jó ember 🙂

Papika
Olvasó

Nagy eséllyel nem jó döntést hozott.

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés