Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Molnár Dánielnek és korosztályának ebben a szezonban kell megmutatnia

A DEAC új igazolása kiegyenlített pontvadászatra számít.

  •   :

:

Mint ismert, Molnár Dániel a DEAC csapatában folytatja a pályafutását. A 188 centiméter magas hátvéd a BB1.hu-nak beszélt a váltás okairól.

– Úgy éreztem, hogy a fejlődésem érdekében szükségem van a környezetváltozásra. Azt gondolom, hogy itt Debrecenben ehhez minden adott lesz, örültem neki amikor megkerestek. Kovács Adriánt régről ismerem, tetszettek az elképzelései amiket felvázolt a beszélgetéseink során, nem kellett sokat gondolkoznom a döntésen.

Nem telt eseménytelenül a hosszú szünet az előző idényben 11 élvonalbeli mérkőzésen szereplő kosaras számára.

– A hosszú szünet ellenére jól telt a nyaram. Miután lefújták a bajnokságot a vírushelyzet miatt, pihentem 1-2 hetet, majd folytattam tovább az edzéseket. Budapesten és Székesfehérváron készültem, Pesten egyéni edzésekre jártam többek között két csapattársammal, Molnár Mártonnal és Somogyi Ádámmal. Fehérváron pedig az erőnlétemen dolgoztam egy konditeremben.

Az 1998-as születésű Molnár szerint nagy lehetőséget kapott az U23-as korosztály a fiatalszabállyal, majd a Debrecen céljaira is kitért.

– Nagy lehetőséget kaptunk, keményen kell dolgoznunk, hogy élni tudjunk ezzel. Azt gondolom főleg a velem egykorúaknak kell ebben a szezonban megmutatni, hogy érdemes minket a pályára küldeni, mivel nekünk jövőre nem kedvez már ez a szabály. Kíváncsi vagyok milyen hatással lesz a bajnokságra. Kiegyenlített pontvadászatra számítok, mindent meg fogunk tenni, hogy a legjobbak között legyünk, a célunk is csak ez lehet.

fotó: kesport.hu

  •   
6 hozzászólás

6
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
3 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
Kurtis78SeatGeekegyforintotseerTonymontana Recent comment authors
Kurtis78
Olvasó

Amúgy, ti láttátok ezt a srácot játszani?
Szerintem meg fogja állni a helyét!

SeatGeek
Olvasó

Sok “fiatal” egyik, akik nehezen látják be: Piros csoportban lenne a helye. Ha úgy alakul és ott fejlődik a sok játszott perc miatt “későn érőként” 25-26 évesen kaphatna lehetőséget még A-csoportban.

Tonymontana
Vendég
Tonymontana

🤡🤡🤡
Gyenge játékos

egyforintotseer
Vendég
egyforintotseer

Ha nem lenne a fiatalszabály, pont ezek a játékosok lennének azok, akik soha nem lépnének pályára az A coportban.

Tonymontana
Vendég
Tonymontana

Hát de ha valaki egy szabály miatt játszik, nem azért mert megüti a szintet akkor talán jobb is ha nem lép pályára A-ban soha. Vagy nem? 😀

egyforintotseer
Vendég
egyforintotseer

Jobb lenne. De hoztak egy szabályt, ami miatt pl ez a srác is pályára kerül sok más gyengécske társával együtt. Ez azért elég szomorú.

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés