Connect with us
Hirdetés

B-csoport

Mohácsi: Sebzett vadként érkezik a Veszprém

Az OSE bedobója elárulta, hogy már csak egy győzelem választja el a csapatát az előzetesen kitűzött 6-0-s rájátszási mutatótól.:

:

Az OSE Lions pénteken magabiztos győzelmet aratott az alapszakasz-győztes HOYA-Pannon Egyetem Veszprém fölött, és elvette a pályaelőnyét (84-68). Mohácsi Máté elmondta, nem érezték, hogy esélytelenek lennének, sőt ő a MAFC-tól jobban tartott, mint a Veszprémtől.

– Úgy gondolom, hogy nem lehet papírforma eredményekről beszélni, ha a Veszprémet, a MAFC-ot és magunkat nézzük – mondta Mohácsi Máté, az OSE Lions bedobója a BB1.hu-nak. – Nyilván jobban sikerült a Veszprémnek az alapszakasz, és idáig az egész szezon a rájátszástól eltekintve. Nem éreztük úgy, hogy az esélytelenek nyugalmával utaztunk volna hozzájuk, és csak erre alapozva nyerhettük volna meg az első meccset. Az volt bennünk végig, hogy jobbak vagyunk, és nyernünk kell. Az alapszakasz során nem túl rég játszottunk velük, most felkészültünk belőlük alaposan, kielemeztük a játékukat, és ezek alapján éreztük úgy, hogy le tudjuk őket győzni. Nem lebecsülve a Veszprémet, de én a MAFC-tól előzetesen sokkal jobban tartottam. Mindenki úgy volt vele, hogy az első meccs Budapesten az kulcsfontosságú lesz. Az alapszakasz után leültünk beszélgetni a vezetőkkel is, és azt tűztük ki célul, hogy 6-0-val megnyerjük a play-offot. Ez utólag egy kicsit megmosolyogtató lehet, de mindenki komolyan vette a tervünket, és nem volt ebben semmiféle hurráoptimizmus. Még akkor sem, ha az alapszakasz nem úgy sikerült, ahogy előzetesen terveztük. Most már közel vagyunk, és nagyon jó úton járunk ahhoz, hogy ezt elérjük. Ha így folytatjuk, akkor nem lehet kérdés, hogy ki lesz a bajnok.

Az alapszakaszban kevésbé, de a rájátszás alatt már nagyon magabiztos teljesítményt nyújtó oroszlányi csapat így szerdán megnyerheti az idei B-csoport kiírását. Ehhez azonban még egyszer le kell győzni a Veszprémet.

– Ugyanúgy dolgoztunk tovább az első mérkőzés óta, ugyanúgy videóztunk, hogy lássuk az elkövetett hibáinkat. A sima győzelem ellenére akad javítanivalónk a visszavágóra. Próbáljuk ezeket helyrehozni. Abban biztos vagyok, hogy a fantasztikus közönségünk ki fog tenni magáért. Telt ház és pokoli hangulat várható. Nem is kérdés, hogy győzelmet várok. Ettől függetlenül óvatosnak kell lennünk, mert a Veszprém sebzett vadként érkezik, és ilyenkor a legveszélyesebb egy ellenfél. Mindent bele fognak adni, mert most már nincs veszítenivalójuk. Ha kellően higgadtak maradunk, és hozzuk a tőlünk elvárható teljesítményt, akkor nem lehet kérdés a végén – zárta szavait a játékos.

Fotó: Oroszlányi Sport Egylet Facebook oldal

4 hozzászólás

4
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
2 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
SetbackOroszlanyi Banyasz Recent comment authors
Setback
Vendég
Setback

Ez az alcím BB1… Tényleg el kellett árulnia, hogy 6-0-hoz csak 1 mérkőzés van vissza?:) Biztos sokan nem tudták ezt a titkot. Amúgy hajrá jobbik csapat!

Oroszlanyi Banyasz
Olvasó

Nagyon nehéz meccset várok, de bízom benne, hogy hajnalig tartó ünneplés lesz a vége. Szépen összeállt a csapat a playoffra. Abell végre úgy játszik, ahogy az egy légióstól elvárható, Moha pedig hozza a vezérszerepet.

Setback
Vendég
Setback

Ha nyertek akkor egyben nem csak ünneplitek a csapatot hanem el is búcsúztok tőlük, ugye tudjátok? Jövőre jönnek a szlovén idegenlégiósok?

Oroszlanyi Banyasz
Olvasó

Most, hogy mondod…akkor így inkább nem ünneplünk, bár csak harminc éve várunk erre a pillanatra. :/

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés