Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Mócsán Bálinték visszakerülnének az élmezőnybe

Az Egis Körmend hátvédje jövőre még jobb játékossá válna.:

:

Az Egis Körmend hátvédje, Mócsán Bálint nyilatkozott a BB1.hu-nak. Az idén a 24. életévét töltő játékos 24 alkalommal léphetett pályára a magyar bajnokságban, amely alatt 12,3 pontot és 3,3 lepattanót átlagolt.

Hogy értékeli az idei szezont?

– Egy nagyon nehéz szezon áll mögöttünk, tele hullámvölgyekkel. Sokat nem is szeretnék erről beszélni, a lényeg az, hogy leszűrjük a tanulságokat, hogy előre tudjunk lépni, hogy a következő szezonban csapatként is és egyénileg is kiegyensúlyozottabb és eredményesebb játékot tudjunk mutatni.

Mit gondol Antonisz Konsztantinidesz hosszabbításáról?

– Antonisz Konsztantinideszt egy nagyon felkészült és határozott edzőnek ismertem meg. Az elmúlt néhány hónapot már az ő irányítása alatt végeztük. Nehéz helyzetben volt, mert szezon közben kellett átvennie a csapatot, de azt gondolom; mind ő, mind mi játékosok megpróbáltuk a maximumot kihozni ebből. Most vele kezdhetjük majd az új szezont, amint én már most nagyon várok!

Mire számít a következő idényben? Mi a céljuk?

– Nem mennék bele esélylatolgatásokba már ilyen korán, de mindenképpen szeretnénk visszakerülni az élmezőnybe és a szurkolókat újra büszkévé tenni.

Milyen érzés, hogy vezetőedzőjük meghatározó szerepet szán önnek?

– Örülök, hogy komoly szerepkört tölthetek be ebben a csapatban, amit a pályán és azon kívül is komolyan veszek. Ez egy újabb remek lehetőség lesz arra, hogy segíthessem a csapatot minél több siker elérésében, valamint hogy a játékomat is egy magasabb szintre emelhessem.

Mivel tölti a nyarat?

– A nyarat – mint sok másik játékos – én is edzésekkel töltöm. Sok egyéni képzésen fogok részt venni, ahol tudom pótolni és fejleszteni azokat a játékbeli hiányosságaimat, amiket az idei szezon alatt megfigyeltem, hogy jövőre jobb játékossá válhassak. Valamint továbbra is nagy hangsúlyt fektetek az erőnléti edzésekre is. Emellett azért szánok majd egy kis időt a pihenésre és a feltöltődésre is.

Fotó: vaol.hu/ Szendi Péter

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés