Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Mócsán Bálint: Nem akarok senkit sem áltatni és ígéretekbe belemenni

Az Egis Körmenddel szerződést bontó játékos nyilatkozott a jövőjét illetően.:

:

Mint ismert, az Egis Körmend és Mócsán Bálint közös megegyezéssel szerződést bontott, mivel a hátvéd az elhúzódó sérülése miatt már nem tud pályára lépni a szezonban. A kosaras az M4 Sport kosárlabda magazinjában nyilatkozott a helyzetről, valamint válaszolt a jövőjét firtató kérdésre is:

– Egyelőre a 100%-os koncentrációm azon van, hogy teljesen felépüljek, egészséges legyek. Azt gondolom, hogy ez a nyár közepéig meg is fog valósulni. Majd utána fogok arra tekinteni, hogy hogyan tovább. A jelen álláspontom az az, hogy nem akarok senkit sem áltatni és ígéretekbe belemenni, hanem amíg nem tudom azt mondani, hogy itt vagyok teljesen egészségesen és számíthat rám egy csapat, addig nem szeretnék aláírni sehova.

15 hozzászólás

15
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
3 Comment threads
12 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
13 Comment authors
RoundmendMarillionEmőkefanExpertRedbid Recent comment authors
Zsarkov
Olvasó

Azért én nem hasonlítanám a $zi$zi sztorihoz, ő ugyanis kezet adott az ígéretére…, Mócsán korrekten nem ígér senkinek semmit

piros710321
Olvasó

Ha van egy kis korrektség benne, akkor azok után, hogy egy évig kapta a fizetését, pedig nem játszott semmit, akkor nem kérdés, hogy marad Körmenden. Ha úgy csinál mint B.SZ. akkor eligazol máshova! Aztán mindenki döntse el, hogy ez épp szimpatikus vagy nem!

bakiba
Olvasó

Ez nem korrektség kérdése. Ha ez volt a szerződésében, akkor miért ne kaphatta volna a fizetését. Kvázi betegszabadság. Ha a munkahelyeden beteg vagy, akkor is kapod a fizetésedet. Ha ezt követően megszűnik a munkaviszonyod, akkor szabadon kereshetsz másikat. Nem elvárható, hogy visszamenj sem erkölcsileg, sem jogilag. Ha egy sportoló megsérül, akkor a csapatának ki kéne rúgnia? Erre van a biztosítás, stb. Nagyon érdekes , hogy egyesek miként tekintenek a sportolókra és másnak látják őket, mást várnak el, mint az “átlagembertől”. Ők is emberek Szép szavak, hogy lojalitás, stb, de ez ebben a helyzetben nem elvárható, másrészről ha valaki jobb ajánlatot… Olvass tovább »

Tomika778
Olvasó

Bicsi, de nagyon nincs igazad. Ha “átlag emberként” dolgozol egy munkahelyen és beteg leszel, akkor a céged az első 10-15 napot fizeti neked mint betegszabadság. Onnantól az állam fizet, a fizetésed 60%-át. Egy sportolónál egész más a helyzet, mert nem alkalmazotti viszonyban van.

Redbid
Olvasó

Így van, arról nem is beszélve, hogy a sportolói státusz az adózásban is alapból jelentős kedvezménnyel bír!
Ergo össze lehet hasonlítani a sportolót egy átlag dolgozóval, de az kb. olyan mintha az almát hasonlítgatnánk a körtéhez!

Nem mellesleg a jogi oldal mellett mindig ott van, ott kell(ene) legyen a morális is!!
Sajnos nincs, ezért jöhetett divatba pl. az a megfogalmazás is, hogy “jogilag rendben van, de morálisan megkérdőjelezhetó”, ill. ugyanennek a hiánya miatt a bíróságokon “nem igazságszolgáltatás van”, hanem “csak jogszolgálatás”!

Expert
Olvasó

Így van. A Felek kötnek egy egyedi szerződést és aszerint járnak el. Ha az volt benne, hogy sérülés esetén is 100% jár, akkor annyi jár. Nem is tudom és értem miről is beszélünk, mi a probléma. Úgy kell eljárni a Feleknek ahogy a szerződésben le van írva. Mindenki azt érdemli amit a szerződésében el tudott érni.

SárgaPárna
Olvasó

Bálintkám! Jobbulást, nézd a dolgok jó oldalát, kiszabadultál a diliházból és most ez a legfontosabb!
Jobbulást, jövőre Bajnokok Ligája!

CSAK AZ MTE
Olvasó

Bohóc!

CSAK AZ MTE
Olvasó

Mármint ez a szaros párna, még mielőtt valaki félreértené!

olajos001
Olvasó

Szerinted Szolnokra igazol?

Emőkefan
Olvasó

Falcó!! A BL nagy húzóerő! Karrier szempontból- ha külföldre akar menni később – csak a Falcó ha van esze!!

Marillion
Olvasó

A Falcohoz nem lenne korrekt,ezt felejtsük is el! Jelentkezzen Kőrmenden ha már minden oké körülötte,és egyeztessen velük,ez a minimum elvárható lenne!

SzhelY
Olvasó

szerinted is a törökökhöz megy?

Marillion
Olvasó

Neki jővőre majd valahova,de viszont neked meg még ezen a héten felkínált időpontod van Szombathelyen az Aréna Savaria elé ahol várunk! Elfelejtettél visszaválaszolni gyávapárna! Nap,óra,perc?

Roundmend
Olvasó

Ebből a régóta már csak a saját magad retardált pszichéjét tápláló, teleszart pósványból amit itt képviselsz évek óta, már csak úgy lenne esélyed kikászálódni, ha felvállalnád magad vagy itt, vagy olyan portálon a beteges mániáddal, ahol csak hiteles, saját magát adó emberek nyilvánulhatnak meg saját személyüket vállalva…

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés