Connect with us
Hirdetés

Magyar válogatott

Mócsán Bálint: Nekem ez az álmom

Kecskeméten dolgozik a magyar válogatott.:

:

Kőkeményen dolgozik a magyar férfi válogatott Kecskeméten, Sztojan Ivkovics szövetségi kapitány csapata a portugálok és a franciák elleni világbajnoki selejtezőkre készül. A csapat edzésein rendre ott ül a sérüléséből lábadozó Mócsán Bálint, a körmendiek hátvédje. Vele készítettünk egy villáminterjút.

Minek köszönhető, hogy itt vagy a csapattal? A sérülésed miatt elvileg nem dolgozhatsz.

Sztojan Ivkovics hívott, s itt vagyok. Fontos, hogy szokjam a légkört, lássam, mi a rend a válogatottnál, ennek pedig nagyon örülök. Jó itt lenni a srácok között, azt például már elsőre látom, nagyon egyben van a csapat, mindenki tudja a dolgát.

Mikor kezdhetsz edzeni?

Az még odébb van, most a gyógytorna az első. Ha minden jól megy, akkor januárban már pályára léphetek.

Mit éreztél, mikor meghívott a kapitány a keretbe?

Nekem ez a gyerekkori álmom, ezért dolgoztam sok éven keresztül. Nagyon jó érzés volt, hogy a műtétem ellenére itt lehetek.

Ha minden jól megy, akkor ezek szerint a februári selejtezőkön már te is ott mozogsz majd a többiekkel?

Ennek érdekében mindent meg fogok tenni, de nyilván most a felépülés az első. Szeretnék addigra százszázalékos állapotban lenni, kőkeményen fogok dolgozni a felépülésért és a meghívóért is.

Korábban többször lehetett különféle híreket hallani arról, hogy te nem jössz a felnőtt válogatottba. Miként látod ezt a kérdést?

Én mindig is felnőtt válogatott akartam lenni, ez a nagy álmom. Azt gondolom, minden fontos kérdést átbeszéltünk a szövetségi kapitánnyal, ezért is tudok most itt lenni, s nagyon remélem, hogy a teljesítményemmel ezt a jövőben is ki tudom majd érdemelni.

2 hozzászólás

2
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
jozsi67Mendez Recent comment authors
jozsi67
Olvasó

Körmendiként, kíváncsi leszek hol folytatja jövőre. Mert a mi első szerződés ajánlatunkat nem írta alá a következő szezonra. Örülnék persze, ha mégis maradna, mert remek játékos Bálint.

Mendez
Olvasó

Ott a helye, ez nem kérdés.
Sok sikert és mielőbbi felépülést!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés