Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Mócsán Bálint: Minden nap úgy megyünk edzésre, hogy elhisszük, jó esélyünk van a bajnokságban

Öt csapatot is megemlített, akik erősek lehetnek a bajnokságban.:

:

Mócsán Bálint fantasztikus teljesítményt nyújtott az Egis Körmend felkészülési mérkőzésein. Az Amerikából hazatérő játékos a Vas Népének elmondta, voltak más érdeklődők is, de konkrét ajánlatot csak vasiaktól és Sopronból kapott.

– Nyáron Ziga Mravljak vezetőedző meghívására pár napot itt töltöttem Körmenden, próbajátékon. Már akkor megnyert ez a közeg, így elfogadtam az ajánlatot, amely igen méltányos volt, így két évre írtam alá. Azóta is azt érzem, hogy nagyon jó döntést hoztam, megvan a bizalom a szakmai stáb és a csapattársaim részéről is. Az edzők senkinek nem ígérnek biztosat, aki teljesít, az lehetőséget kap. Azt gondolom, ez így van rendjén. Természetesen figyelemmel kísérem az élvonalbeli átigazolásokat. Meggyőződésem, hogy Körmenden nagyon-nagyon jó csapat formálódik, de erős lesz a Falco, a DEAC, az Alba Fehérvár és a Szolnok is – mondta a lapnak. 

– Mi mindennap úgy megyünk edzésre, hogy elhisszük, jó esélyünk van a bajnokságban, ezért keményen dolgozunk – folytatta Mócsán Bálint. – Nagy a rotációnk, ez előnyt jelenthet, pláne úgy, hogy szerda-szombat ritmusban lesznek a mérkőzések. Számomra ez nem szokatlan, az egyetemi bajnokságban csütörtökön és szombaton voltak meccsek, így én tudom, mit jelent rövid idő alatt sok meccset játszani. Igaz, Amerikában rövidebb a szezon, novembertől márciusig tart. Úgy érzem, beilleszkedtem, ebben sokat segítettek a ­csapatársaim, a magyarok és a külföldiek egyaránt. A város is tetszik, talán elsősorban az emberközelisége miatt. Amerikában sem játszottam túl nagy városban, Idahóban egy Pocatello nevű településen éltem, ami nagyjából 50 ezer lakosú.

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés