Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Mócsán Bálint marad a DEAC-nál

Két évvel hosszabbított szerződést.:

:

A játékos nagyszerű szezont fut Debrecenben ahová súlyos sérülés után igazolt nyáron. 25 mérkőzésen játszott az alapszakaszban, amelyeken 14.2 pontot átlagolt, emellett idén februárban bemutatkozott a válogatottban.

Szerintem ez a közös munka eddig nagyon jól sült el, még jobban is, mint gondoltuk. Rengeteg segítséget kaptam a klubtól, hogy sikeresen felépüljek a kihagyott év után, és százszázalékkal tudjam segíteni a csapatot, amiért nagyon hálás vagyok. A vezetőség már korábban jelezte, hogy számítanak rám a továbbiakban is, s bár voltak más opcióim, hamar sikerült megegyezni, mivel mindenképpen szerettem volna maradni és folytatni a közös munkát. -mondta a szerződéshosszabbításáról Mócsán Bálint.

A játékos kiemelte, hogy egy gyengébb szezont követően a csapat teljesítette az elsődleges célkitűzést, s bejutott a rájátszásba, de az idénynek még nincs vége, szeretnék sikeresen zárni azt. -Azt gondolom, hogy Debrecenben minden feltétel és körülmény adott, hogy sikeresen épüljön a csapat, és ennek én is a részese akartam lenni. Csapatszinten és nekem egyénileg is a stabilitásra kell törekednünk, kiegyensúlyozottabbnak kell lennünk, amivel jövőre a rájátszásba jutás mellett akár komolyabb célokat is kitűzhetünk magunk elé. – zárta szavait a válogatott bedobó.

11 hozzászólás

11
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
5 Comment threads
6 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
XeroStockalonepiros710321fikusz65Vadkakas Recent comment authors
piros710321
Olvasó

Körmenden is megkaptál mindent. Ráadásul fizettek mint a katonatiszt a semmiért!

fikusz65
Olvasó

Sok sikert neki!

Vadkakas
Olvasó

Jó hír! Nagyon nagy pozitív csalódás a játéka.

Hajrá DEAC!

BasketMan
Olvasó

Tóth marad,Pongo Szhely,Somogyi marad, Tanoh marad,Omaneka Fra II. Zuhany szerint.?

BasketMan
Olvasó

Elnézést.Omenaka.

szurkolo01
Olvasó

kisPongo?!

Stockalone
Olvasó

Tanoh állítólag Falco.

szurkolo01
Olvasó

kellene is mint egy falat kenyér, pláne ha csak 4 légiós lesz

Pbask
Olvasó

Egy poszt Zozóval, játékstílusra is hasonló. Nem tudom, jó megoldás ez? Irányítóposzt lyukas, nem az SG.

Xero
Olvasó

Kíváncsi leszek. Ügyes srác, jó játékos lesz, de akkor lenne igazán értékes egyelőre, ha maradna az u23-as szabály. Ahhoz hogy meghatározó magyar legyen még kell neki 1-2 év. A következő egy szezont már szerintem kihúzzuk Kováccsal (még ő is u23-as lesz jövőre is, ugye?) és Ábellel. Ugyan nem Somogyi, Lukács, vagy Tanoh, de idén is ügyesek.. Pongó hasznosabb lenne pillanatnyilag nekünk. Persze ha jön Tanoh, annak is nagyon örülünk.. ? Amúgy a témához.. nekem érdekes, hogy Mócsán maradt.. vagy nagyon bízik abban, amiben sokan több szezon óta, hogy ennyi pénzből “majd most..” vagy nem igazán a fejlődés és az eredmény… Olvass tovább »

Pbask
Olvasó

Szépen fogynak a meghatározó magyarok itthon. Ha jól számolom, csak Tóth,Pongó,Somogyi maradt.Ez valamilyen szinten az utánpótlás szégyene is.
Talán még a másodvonalban ott van Tanoh, és Omenaka.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés