Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

Mise és adománygyűjtés Gereben Lívia gyógyulásáért

A szekszárdi klub arra kér mindenkit, hogy lehetősége szerint imádsággal és/vagy adománnyal segítse a kiváló kosarast a gyógyulásban.:

:

2019. július 5-én, pénteken 19 órakor a szekszárdi Belvárosi Templomban a KSC Szekszárd nagy szurkolója, Serbán Bálint zombai plébános római katolikus misét tart a daganatos betegséggel küzdő Gereben Lívia gyógyulásáért. A misét megelőzően adománygyűjtés is lesz a család megsegítésére: a templom bejáratnál kihelyezett dobozba lehet majd adakozni, az összegyűlt pénzösszeget pedig a KSC vezetősége fogja eljuttatni Gereben Lívia szüleinek – adta hírül a klub honlapja.

fotó: kscszekszard.hu

7 hozzászólás

7
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
2 Comment threads
5 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
derrylOroszlanyi BanyaszBossesyKareem Abdul-Jabbar Recent comment authors
Bossesy
Olvasó

Remélem jól szórakoztál a széles smiley-d leírása után. Gyökér!
Ha majd téged is megtalál ez a szörnyű kór, akkor legyen ilyen jó kedved.

derryl
Olvasó

Biztos vagy benne, hogy jókedvében írta?

Kareem Abdul-Jabbar
Olvasó

Imádság … az nagyon sokat fog segíteni :))

Oroszlanyi Banyasz
Olvasó

Nincs azzal baj, hogy nem vagy hívő ember, ez a saját magánügyed. De akkor miért nem ignorálod a cikket?

Kareem Abdul-Jabbar
Olvasó

Éppen ez az, ami rendkívül bosszantó, nincs megfelelő kórházi ellátás Magyarországon, imádsággal ezt nem lehet helyettesíteni. Ez húzta ki nálam a gyufát ebben a cikkben. Magával a cikkel nincs bajom, csak a klub felkérése az imádságra irritált engem, mintha a középkorban élnénk még. Ugyanakkor megengedjük a regnáló hatalomnak, hogy a dolgok így menjenek tovább.

Kareem Abdul-Jabbar
Olvasó

Tegnap reggel például meghalt egy érsebész, és ennek következtében per pillanat összeomlott a fővárosi ellátás. Imádkozzunk tehát, hogy újra összeálljon.

derryl
Olvasó

Ritkán értek veled egyet, de most igen! Ha mondjuk a mexikói, nigériai templomokra adott pénzt a magyat egészségügybe tolnák be, milliárdokkal lennénk beljebb! Az egyház ne imádkozzon, hanem tegyen, a csuhás és nyája tartsa oda karját, adjon vért, az segít! Ha csak ennyit tesz, visszaad valamit adóforintjainkból, amivel valóban segít, Lívián, és a rászorulókon! Nem a perselyt kell rázni, az abba dobott pénz mintha az ablakon repült volna ki!

Az őszinte szó, a segítő kéz mindennél nagyobb támasz, ilyenkor!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés