Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Mínusz huszonkettőről felállva, hosszabbításban győzött a Szolnok

Óriási mérkőzést játszottak a felek!

Szolnoki Olajbányász – MVM-OSE Lions h.u.: 90-86 (15-24, 20-18, 18-25, 25-11, 12-8)

Bajnokság, 13. forduló
Szolnok, Tiszaligeti Sportcsarnok
V.: Papp P., dr. Mészáros B., Goda L. (Hartyáni Zs.)

Szolnok: Pongó 5/3, Pallai 2, Cummings 18/6, Subotic 18/3, Cakarun 12. Cserék: Solano 16/6, Badzim 18/9, Rudner -, Kovács -, Zsíros -, Taiwo 1.

Oroszlány: Ihring 33/18, Carev 3/3, Miliszavljevics 14/6, Molnár 7, Burns 13/3. Cserék: Ruják 7/3, Tóth -, Parrish 6, Garamvölgyi 3.

Minchev nélkül volt kénytelen pályára lépni Szolnokon az MVM-OSE Lions, amely egy győzelemmel bebiztosíthatta a helyét a Magyar Kupában.

Egy-egy kisebb hiba után Molnár egy 2+1-es akcióval szerezte meg a találkozó első kosarait, majd közel másfél pernyi játék után Subotic neve mellé kerültek az első szolnoki pontok (2-3). Ihring szépen lépett be az alapvonalon, Miliszavljevics pedig gyönyörűen vette észre, Cakarun viszont jól célzott a túloldalon. Sokáig jól őrizte az előnyét az Oroszlány, majd jött Cummings, aki egy jó gyorsindítás végén egyenlített. Kis idő elteltével Taiwónak köszönhetően megszerezte a vezetést is az Olajbányász, Ihring viszont már a második tripláját dobta (9-11). Elkapták a fonalat a vendégek, mielőtt egyre jobban belelendültek volna, Gasper Potocnik időt kért (9-15). Ez sem lassította le az oroszlányiakat, akik fokozatosan léptek meg és kilencpontos előnyt építettek ki a negyed végére. 15-24.

A második felvonást is jobban kezdték a vendégek, kétszámjegyűre hízott a különbség közel két perc játék után (17-29). Már tizennégy is volt közte, amikor Cakarun és Cummings is elsüllyesztett egy kettest, utóbbi ráadásként még egy büntetőt is dobhatott (22-31). Miliszavljevics újabb triplát küldött a helyére – amit utólag duplára módosítottak -, ezután viszont megint bejött tíz alá a Szolnok, időt kért Sebastjan Krasovec (26-35). Továbbra is jól tripláztak a vendégek, ezúttal viszont Solano kosara után csillant fel a szolnoki remény (31-40). Kiélezett, küzdelmes csata folyt a pályán, Solano kiharcolt sportszerűtlen hibájával kozmetikázott az eredményen az Olajbányász a nagyszünet előtt. 35-42.

A fordulás után is a vendégek jöttek ki élesebben az öltözőből, egy 7-0-ás rohammal azonnal megléptek tizennéggyel, gyorsan jött az időkérés Gasper Potocniktól (35-49). Továbbra sem tudott a gyűrűbe találni a Szolnok, Ruják a védőoldali remeklése után a támadóoldalon is sikeres volt, nyílt az olló a felek között. Közel öt perc eltelt a második félidőben és a hazaiak még mindig nem tudtak pontosan befejezni egy támadást, miközben a differencia átlépte a húszat is (35-57). Egy újabb szolnoki időkérést követően két triplát is bedobott az Olajbányász, igaz, a kettő között Burns is betalált közelről (41-59). A támadóoldalon kezdte megtalálni magát a Szolnok és bár egy ideig mindenre tudott is válaszolni az MVM-OSE Lions, a játékrész végére feljött tizennégyre a Szolnok. 53-67.

Az utolsó negyed Badzim közelijével indult, míg a túloldalon Ihring dobhatott három büntetőt, kettőt küldött a helyére. Cakarun büntetőire ezúttal is Ihring válaszolt, vészesen fogyott a hazaiak ideje, miközben tizenöttel ment az Oroszlány (57-72). Badzim kosaraival feljött tízre a hazai együttes, ráadásul Solano is zsákolhatott egy szerzett labda után, időt kért Sebastjan Krasovec (64-72). Solano egypontosaival tovább csökkent a különbség a felek között, már csak hat volt az OSE előnye. Ruják hosszú vendég gólcsendet tört meg, de Solano a sarokból is jól célzott (69-74). Cakarun labdát szerzett és zsákolt, három és fél perccel a vége előtt háromra zárkózott az Olajbányász (71-74). Burns nagyon fontos hármast dobott, Subotic brusztolt be egy duplát válaszként (73-77). Többször is eladta a labdát az Oroszlány, Badzim pedig nagy hármassal büntetett, egy maradt közte, másfél perccel a vége előtt (76-77). Ezúttal nem tudott kosarat szerezni a Szolnok, de Burns ellépte a visszatámadásnál. Egy perc maradt. Hibáztak a hazaiak is, majd Subotic kapott technikai hibát színészkedésért. Ihring bedobta a megítélt egypontost, a labdabirtoklásból viszont nem szerzett kosarat az OSE, huszonkét másodperce maradt a szolnokiaknak. Pongó hármasa lejött, de a vendégekről ment ki a labda, tizenegy maradt az órán, hazai időkérés következett (76-78). Badzim szlalomozott végig a védőkön, kiegyenlített, Parrish próbálkozása pedig hosszas gondolkodás után kiszédült a gyűrűből, jöhetett a hosszabbítás. 78-78.

A ráadást Ihring nehéz hárompontosa indította, majd Suboticnak ütöttek oda, ráadásul egy technikait is kapott az oroszlányi kispad reklamálásért. Az egypontosokból kiegyenlített az Olajbányász, de Ihring is higgadt maradt a vonalról (81-83). Mindkét csapat elhibázta a lehetőségeit, de még mindig volt vissza két és fél perc. A kisebb gólcsendet Cummings törte meg egy trojkával, ezzel pedig hosszú-hosszú idő után újra a szolnokiak vezettek (84-83). Egy jó védekezés után a légiós egy gyorsindítást is jól fejezett be, időt kérdet a vendégek, másfél perc maradt (86-83). Eladta a labdát az Oroszlány és egy támadólepattanó után újra Cummings talált be, ez pedig gyakorlatilag eldöntötte a mérkőzést. A Szolnoki Olajbányász mínusz huszonkettőről felállva legyőzte az MVM-OSE Lions csapatát. 90-86.

Fotó: Szolnoki Olajbányász Facebook

133 hozzászólás

133
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
31 Comment threads
102 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
41 Comment authors
Oroszlanyi BanyaszSzhelYGézukadonnarummaSárgaPárna Recent comment authors
Gézuka
Olvasó

az összes azon szombathelyi moslék aki xy név mögé bújva idejön, és böfög, és csak úgy árad a moslék a szájából… annak inkább azt tanácsolnám hogy a saját csapadottal legyél elfoglalva mikor megnyerted bl csoportod… ennek ellenére is idejössz és acsarkodsz egy másik két csapat szenzációs meccse után… elmentek ti a büdös k… a…tokba! akik bíróznak, azoknak csak annyit jeleznék: az OSE egy kiváló csapat, kiváló játékosállománnyal, DE, semelyik másik csapat nem bírja el azt ha egy játékos képes csak teljesíteni benne kiélezett helyzetekben – és ez Ihring – és senki más rajta kívül. nem tudott felnőni senki és pontot… Olvass tovább »

SzhelY
Olvasó

mekkora igazság dehát szombathely most a hegytető és hát a nagybb1 kutyái itt a főemberek a kosár fellegvár a város pénzén

nyolcmegnyolc
Olvasó

Lefordítod magyarra?

Oroszlanyi Banyasz
Olvasó

@Gézuka, most még mi sem igazán bíróztunk, akik ott voltak. Nem ezen múlott. Oda-vissza fújtak faszságokat. Mínusz egy légióssal voltunk, és ennek ellenére nyerhettünk volna. De nincs volna. Nem tudtuk menedzselni a tetemes előnyt, ez van.
A táborotok olykor megmutatta a régi idők hangulatát, szerintem nagyon jó atmoszféra volt tegnap este a Ligetben.
Áldott Karácsonyt!

donnarumma
Olvasó

Egy vicc jut eszembe:
-A suszter meg akarja dobni az inast, az lehúzza a fejét és a pont belépő feleségét találja fejbe!(Nyertem 150k-t az Olaj győzelemmel)
-Így sem rossz…

Boldog Karacsonyt!

fanaticfantastic
Olvasó

Gratula!

fanaticfantastic
Olvasó

További,sok szolnoki győzelemhez köthető pénznyereményt kívánok neked és minden kedves tipppszmikkkszezőnek..:D

fanaticfantastic
Olvasó

Amúgy,valóban előre megmondtad egy másik cikk alatt,hogy X.Alapból ez volt,tehát le a kalappal előtted.

SárgaPárna
Olvasó

Micsoda acsarkodás megy a sehol nem jegyzett helyekért vívott csata vonatkozásában…

fanaticfantastic
Olvasó

Ti acsarkodtok. Idejöttök böfögni. Inkább örülnétek,hogy most jól fut a szekér. Az lenne az emberi nagyság ha ilyenkor tudnátok szerények lenni. De ez ,szimplán műveltség kérdése. Abban pedig néhányan nem dúskáltok,még minimális szinten sem. A sors busásan fizeti vissza,idővel a rosszindulatot. A nagyképűséget. Lesztek még ti közröhej tárgyai. Nyugtával dícsérd a napot. Ja,amúgy nyertünk. Eddig csak eggyel több a vereségünk,mint nektek. Jó…eddig..:D Na,de nincs annyi jó játékos a válogatottban,hogy ide is jusson… Na,,,feldobtam a labdát. Tudatosan. Legyen már a buckázáson,Szalayn és Szarvason kívül más témátok is. 1…2…3… Jöhetnek a szombathelyi hisztizések.

WSreborn
Olvasó

Néhányan??? Nagyon enyhén fogalmaztàl!

SzhelY
Olvasó

úgy gondolod?

Olajheart2
Olvasó

Na Hazaértem.. utolsó üzenet Mendez.. ooo akkor már értem a 111 hozzászólást.. nem tudok felhőtlenül örülni.. érthetetlenül gyengén kosárlabdázunk a válogatott szünet óta.. szinte csoda h 2 vereségünk van.. remélem olyan a probléma csapaton belül amit tudnak rendezni fiúk edzők akinek kell, mert ez így kevés lesz a mezőny elejéhez.. és természetesen láttuk ,hogy tud ez a Csapat sokkal jobban kosárlabdázni.. Óriási gratuláció természetesen, hogy 22 pont mínuszról felállva megnyertük a mérkőzést!!
Nagyon sajnálom az Oroszlány szurkolókat, megérdemelték volna, hogy a csapatuk részt vegyen a Magyar Kupán!
Örökké Olaj❤?

Mendez
Olvasó

Nem jó ha egy csapat az alapszakaszban kihasználja az összes mákfaktorát.
Most mondom, a Szolnok nem lesz 4 között.
Az élet döntetlenre játszik.
(Ezért fogja a Falco innetől kezdve az összes kupát behúzni.) 🙂 🙂 🙂

SzhelY
Olvasó

mákforma az valami drog?

KD
Olvasó

Gratula mindkét csapatnak, ujabb mákos meccs az Olajnak. Szerintem max. 5-éig tart ki a szerencse, mert akkor Szarvas Gabi ismét aktivizálja magát a facebookon.???

WSreborn
Olvasó

Be is vagyunk szarva nagyon, hogy egy 3x akkora büdzsével rendelkező csapattól kikapunk, nagy szégyen lenne bizony.
Majomparádé!???

KD
Olvasó

Azért közgazdásznak ne menj el… Tudom-tudom, nálatok mindenki az MKOSZ elnök hívó szavára ingyen játszik, föleg a légiós kontingens. Ami pedig a mákot illeti, éppen Ti emlegettétek múlt héten a Zeg-i meccs után és valjuk be, ma is az OSE cseszte el, amikor még az utolsó negyedben is +14-ben voltak. Mindenesetre valószínüleg elkerülte a figyelmedet, hogy mindkét csapatnak gratuláltam. Szarvas Gabi influenszert ( lásd még: véleményvezér) pedig nem feledjük.

WSreborn
Olvasó

Az ilyen fajta gratulàciót inkább tartsd meg magadnak.

Savaria
Olvasó

Elárulom neked, hogy többet költ a te csapatod fizetésekre mint a Falco.
A költségvetés közel azonos, ami azért lehetséges mert nekünk jóval magasabbak az infrastrukturális kiadásaink a BL szereplés miatt.
Ekkora marhaságot még Tőled is fájó olvasni.

Pbask
Olvasó

Figyu,itt hogy jön ki a 3x-os szorzó, mert nem értem. Nemény is mondta több nálatok a büdzsé, és a pénzügyi beszámoló is azt mutatja.
comment image

WSreborn
Olvasó

Ahhha már értem, hisz ott van feketén-fehéren. De azért valamit mégsem értek, hátha te tudsz segíteni, hiszen a kb. 3 normálisabb szombathelyi egyike vagy. Nos a piaci értékeket nézve nagy valószínűséggel Váradi a legkevesebbet kereső játékos a tökös ötösből (ugye Somogyit hagyjuk mert “kölcsönben” van) és kb. 3 millát akaszt havonta. Az csak 9-10 hónappal számolva 27-30 milla csak Beni fizujára. Golomán fizujába bele sem gondolok, Perl sem hiszem hogy kevesebbért írt alá 3 évre, mint Beni, és akkor még nem is beszéltünk a két úrról akik az anyjukat is eladnák pénzért. Ha te elhiszed, hogy a papírra vetett “nesztek… Olvass tovább »

Gézuka
Olvasó

ez a személyi jellegű ráfordítások te szerencsétlen marha… ebben takarító nénitől kezdve a gyúrón, orvoson át mindenki benne van… semmi köze sincs ahhoz, hogy mennyiből gazdálkodik egy csapat. ebből akarod megállapítani hogy mik a fizetések és akkor tyűűű az olajnak többre “fussa”? nyomorultak. van 5 magyar válogatott játékosotok, plusz idegenlégiósok és van pofád a másik csapat büdzséjével foglalkozni? nincs életed te nyomorék?

Master1
Olvasó

Egy újabb agyatlan ,szakértő’…:)

Pbask
Olvasó

Személyeskedést mellőzzük. Kollégád jöt 3x-os költségvetéssel, nem pontos az eredménykimutatás (egyik oldalról sem), de jó irányt ad, hogy hülyeség 3x-os költségvetésről beszélni.

Mendez
Olvasó

🙂
Na igen.
3x akkora költségvetés.
Itt vagy akkora távolságra az igazságtól seggszáj, mint Makó Jeruzsálemtől!
Pont ezért vagy te seggszáj….

fanaticfantastic
Olvasó

Na,megjött az újabb szombathelyi…Mi lett volna ha kikapunk. Bexarás egy gárda vagytok.

fanaticfantastic
Olvasó

Azért 22 pont ledolgozása,több mint mák. Akarat is kellett hozzá. Tartás.

Csak az Oroszlány
Olvasó

Ez egy nagyon jò kis meccs volt. Itt nem kell birózni hibáztak ide- Oda. Ezt nekünk 22 pontos előnyből hozni kellett volna de a végét elbalfaszoskodtuk
Ezt az Olaj ki is használta ennyi nincs itt Birò nincs itt semmi más külső tényező. Ilyenkor a nagy kosárlabda szakértők meg temetik a csapatot
De ne felejtsétek a B csoportból is ugy jöttünk fel hogy ki estünk a hepp kupábòl és mindenki temette a csapatot és a végén mégis A osztály lett.
A kárörvendőknek meg csak nyugi mert lessz itt még meglepi szoros a mezőny bármi lehet a végén
Hajrá Ose ?⚫️?⚫️

fanaticfantastic
Olvasó

Így van! Jók vagytok! Ma így alakult. ennyi.

nazol
Olvasó

Én még mindig nem értem ezt a majomparádét sok embertől itt. Ami a lényeg: ki lesz a kupagyőztes és a bajnok?! Ennyi. Addig persze lehet szájalni meg acsarkodni… de van értelme?! Amikor kikapott pár napja a Falco a DEACtól, a szemöldököm nem emeltem meg. Mert minek?! Sejtettük azért, hogy nem fogják veretlenül lehozni a szezont, főleg a BL mellett. Nekik a legfontosabb, hogy ne sérüljön meg senki. Mert ha így lesz, sok kérdés nem merül fel ebben a szezonban. Szóval vagy én vagyok már ehhez a buzitangóhoz túl öreg, vagy ti vagytok túl fiatalok és vehemensek. Mendeznek külön gratulálok, elérte… Olvass tovább »

fanaticfantastic
Olvasó

Itt,tapsvihar! Továbbá minden szavad kincs! Jól látod!

Mendez
Olvasó

Köszi.Kurva gyengék vagytok.
A négy között a DEAC meg az Alba elpiccsant benneteket idén.
Erre számíts bucka.

fanaticfantastic
Olvasó

Bucka a j b q a!

Ewing
Olvasó

Faszszopó frusztrált sárga takony voltál, vagy és leszel is mindig!!!!

fanaticfantastic
Olvasó

Amúgy benne van a pakliban az általad állított 2 vereség. Sőt több is. Mivel minden csapat képes elverni a másikat. idén a Falco más kávéház. Ennek örülj! Szurkolj nekik. Bennünket meg felejts el,ha már ennyire szarok vagyunk. Csá!

nazol
Olvasó

Igen, lehet hogy hozzátok képest kurva gyengék vagyunk. Lehet. De ha megengeded, mi szurkolók mindig hiszünk és bízunk. Valami csodában. Győrben is így voltunk… és ott sikerült. Miért ne sikerülhetne a jövőben is?! A másik dologhoz. Még mindig nem tudom mi az a bucka? Vagy hogy ez mit jelent? Honnan jött? Ezt többször megkérdezem már a mentorodtól is, de nem tudott rá válaszolni. Te tudsz?! A kérdés költői, fingod nincs róla mit beszélsz. Valószínűleg egy frusztrált 17 éves kölyök lehetsz, aki belecseppent abba, hogy ahol lakik, ott most nagyon megy a kosárlabda. Aztán itt van ez az internet nevezetű dolog,… Olvass tovább »

Bencur2021
Olvasó

Ezert utalnak minket, miert kell ez ?

GORECUBRBA
Olvasó

Végre valaki jól látja a dolgokat.sok van még hátra,lesznek itt még érdekes meccsek.a tavalyi döntő meg fog valósulni idén is sztem a falco brutális idén,a szolnok is a többiek felett van.lehetnek sérülések persze de kizárt h ne ez a két csapat legyen ott

Xero
Olvasó

Mendez meg párna tuti, hogy ugyanaz.. ? Még a nyelvezeten sem változtat soha..

fanaticfantastic
Olvasó

stb….stb… Például a múltkor 5 percen belül Mendez is és egy másik nick név is Muhaha, kifejezéssel alázgatta a többi csapatot. Még arra sem figyel,hogy a stílusán ,szóhasználatán,szófordulatain,kifejezésein változtasson. Idegből ír és nem gondolkodik. Bár,nem kizárt,hogy ennyire képes. ennyit tud.

fanaticfantastic
Olvasó

Egy észrevétel. Itt,most,tisztán látszik,hogy ki,milyen. Az utóbbi időben csupa korrekt szolnoki hozzászólást láttam a szombathelyi meccsek alatt. (egy-két kivétel volt csak) Lapozzatok itt végig. No comment. Szombathely? Bennünket parasztoztatok? Olvassátok a “kollégáitok” beírásait egy olyan meccs alatt ahol semmi érdekeltségetek nem volt. TISZTELET annak a néhány kivételnek,akiket nagyra becsülök a Falco táborból!

WSreborn
Olvasó

Ez tényleg meglep? Mióta mondom, hogy nem érdemlik meg a korrekt kommenteket és gratulációt. Egyszerűen nem méltók rá, itt az újabb bizonyítèk

Zsarkov
Olvasó

A sárga g@ciktől ne várj korrektséget…, kivéve tényleg azt a pár normális fórumozót

Mendez
Olvasó

Utálunk benneteket mint a szart b@zmeg.
Egy büdös csicska agyhalott brigád a szurkolótok többsége aki kövekkel dobálózik mert nincs esze normális szurkoláshoz.
Ahogy a csapatodnak épkézláb saját nevelésű játékost kinevelni….

fanaticfantastic
Olvasó

A magad nevében beszélj,Horváth! A sok név mögött te vagy egyedül. Legtöbb esetben.

WSreborn
Olvasó

Nem értünk rá nevelni az elmúlt 10-11 évben mert eredmények kellettek és voltak is, nekünk nem lapátolták a pénzt a 6-11. helyekért, lúzer pofozógépek voltatok, közben persze hogy volt idő nevelgetni. 2009 előtt mi is neveltünk, de mivel akkor még a kisegítöben koptattad a padot, nem emlékezhetsz rá.

Xero
Olvasó

Teljesen igazad van. De ezek nem Falco-szurkolók.. hazai meccseink után is egyből böfögnek mindenhova, tehát a Falco meccseken biztos nincsenek ott.. ?

fanaticfantastic
Olvasó

Mendez,szombathelyi. Megnéztem a facebookján,néhányszor. Nagyon egyszerű volt megtalálni. Pont a szóhasználatai ,kifejezései,sértései segítségével. A facebook cikkek alá is odabuckázott sokat. Ott pedig elég volt rákattintani a nevére,képére. Mert nyilvános dolog. Nem tiltott. Ráadásul olyan mondatokat is írt oda,amit itt láttam utána tőle,Mendez,BL menetelés,stb…stb…stb… stb… neveken.. Nem adom ki,hogy ki ő de bíztos vagyok benne,hogy rengetegen megtették ugyanezt,amikor beléjük szállt. Egy ideje nem írogat be. Rájött,hogy hiba volt. Csak,ugye a net,nem felejt. Csak ide írogat. Azt hiszi,hogy nem tudják,ki is ő. Pedig,,DE! Csak,ugye mi,kultúremberek nem élünk vissza a tudásunkkal. Ő pedig még a tudatlanságával is kérkedik.

nyolcmegnyolc
Olvasó

Kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok minden szurkolónak és azoknak a feleségeknek is, akik 20x megkérdezték, hogy mikor lesz már vége.
Vége?

Aranyalba
Olvasó

Ezek a kommentek bizonyítják mennyire elfogult a szurkoló saját csapatával. Az oroszlányiak sírnak, de azt nem említik meg, amikor Ihring úgy kap 2×3 büntetőt , hogy a tripla után beleugrik a védőbe. Majd 1 perccel a vége előtt Papp fúj egy technikait Suboticra színészkedésért, mikor az oroszlányi légiós lökött rajta egyet betörés közben. Persze nyilván tévedtek az Oroszlány kárára is, de úgy beállítani, hogy elfújták a sporik, az csak kifogás gyár, nem jogos észrevétel.
Én így láttam.

fanaticfantastic
Olvasó

Jól láttad. Ide-oda tévedtek.

Zsarkov
Olvasó

Teljesen igazad van, a vereség okozta fájdalom nem segít az objektív vélemény megfogalmazásában…, fordított esetben én is bíróznék, de így könnyebb leírni…, ide-oda fújtak orbitális f@szságokat…

Dallas
Olvasó

A Suboticos dolgot már le se mertem írni ,mert mivan ha csak én láttam igy ,de már ketten vagyunk hülyék .)

WSreborn
Olvasó

Amikor az ősi ellen szurkolója is nekünk ad igazat akkor hatványozottan viccesek a sárga sírások. Vagy inkább szánalmas? Nem is tudom, rájuk àltalában ez a talàló jelző.

Aranyalba
Olvasó

Örültem volna ma az Oroszlány győzelmének , a kupa döntő hangulata jobb lett volna a szurkolóikkal és azért is mert így közelebb kerültünk volna hozzátok. De a main Papp csak azt hozta amit tud. Néha úgy érzem imádja amikor sokan szidják egyszerre.

Ellenív
Olvasó

Színváltó ember vagy

Rouge
Olvasó

“… Az oroszlányiak sírnak, de azt nem említik meg, amikor Ihring úgy kap 2×3 büntetőt , hogy a tripla után beleugrik a védőbe…”

+1

Papp Péter nézhetne egy kis NBA-t…
bár azt hiszem túl sokat kérek…:

https://index.hu/sport/kosarlabda/2021/11/05/nba-uj-szabalyok-valtozas-buntetodobas-james-harden-trae-young/

“..nem fújnak védőfaultot a támadójátékosok által „kierőszakolt” fizikális kontaktokra dobás közben…”

Dallas
Olvasó

Na igen ,ott megint hamarabb jöttek rá hogy erre mennyire utaznak a játékosok , és igazuk van ,amig a szabály azt mondja… ki is használják.Kis millió büntető amúgy totál világtalan 3 pontos dobások után ,nyilván ha a saját csapata kapja az embernek örül neki ,de amúgy tényleg kezd zavaró lenni.

Mendez
Olvasó

Szia Gábor!
🙂
Az oroszlányi csapatban nem félt senki?

Ellenív
Olvasó

Ezért is kaptatunk 25 faultot,ügyesen le írtátok.Az Olaj meg 18fault

Ellenív
Olvasó

De ugye te nem vagy elfogult,mert csak olyan eseteket emeltè ki ami szerint az Ose jött ki jól,mást nem láttál a mèrkőzèsen állitólag semlegeskènt,akkor minek provokálsz,örülj neki?hogy sikerült egy valag pènzel kilábalni a szarból ès bent vagytok a kupában.

Bossesy
Olvasó

Gratulálok a nemes ellénfél, Oroszlány csapatának! Sajnálom, hogy nem lesznek ott a kupában, megérdemelnék. Szolnoki születésűként pedig nem mondhatok mást, mint hogy fantasztikus meccs volt volt és jó volt átélni, minden elismerés a fiúknak!
Boldog karácsonyt mindenkinek!

JólnézünkMIKI
Olvasó

Krasovecék megmutatták hogyan kell kosárlabdázni, aztán azt is, hogyan nem!
Olaj kiharcolta, gratulálok!

JR.Benitez
Olvasó

Gratulálok Olajnak. Megérdemelték. Sporik össze vissza fújtak, de nem ők döntötték el. -22ről nagy dolog nyerni. De az Olaj ennyivel jobb a tartalékos OSE-nál. Viszont annyit halkan megjegyeznék, és tényleg nem kötekedni akarok: De amiért Ti Váradit szidjátok: reklamálás, könyöklés, műesés, azt ma Subotic is maximálisan hozta. Nem bántom ezért, ez benne van. Csak igyekezzünk reálisan ítélni néha…

nyolcmegnyolc
Olvasó

Leírtad a választ.
Subo:ma
Váradi: mindig (is) hidd el álmában is reklamál

JR.Benitez
Olvasó

De akkor ha ma pár elvakult szidja, ahogy ti Váradit, akkor az rendben van? Mint írtam nincs olyan játékos aki nem csinálja, nincs ezzel baj.

nyolcmegnyolc
Olvasó

Szidja???????

Xero
Olvasó

Pont Beni az, aki egy egyértelmű szabálytalanságnál egyből emeli a kezét…

Ellenív
Olvasó

Valaki árulja el hogy a Solano,Subotic páros hogy játszhatta vègig ezt a meccset Cakurun pedig már nagyobb szinèsz mint Váradi.A mèrkőzèst azèrt illett volna megnyernünk.Hajrá Őse!Hajrá Bányász!

WSreborn
Olvasó

Érdekes amikor egy csapat lead 20-25 pont előnyt, azért mindig a bírók a hibàsak….

WSreborn
Olvasó

Sárgapárna! Hogy is volt a pezsgővel???????

Master1
Olvasó

2022. jan. 05.-> be lesz árazva a Szolnok

WSreborn
Olvasó

Majd meglátjuk, szép mikor egy nagy arcra fagy a mosoly…úgy leszünk beàrazva mint a Debrecen?

Mendez
Olvasó

Ha komolyan vesszük akkor kaptok egy huszast ahogy a döntő 5. meccsén.
Összeszedtétek szépen ezt az 5 légióst az évek folyamán, de az NB1 valaha volt leggyengébb utánpótlásbázisa vagytok.
Ez azért nagy szégyen.
Ne tradíciózzatok, mert az nálatok az összevásárlást jelenti.
Meg Szalay Ferencet aki nyomja a szekereteket évek óta.

fanaticfantastic
Olvasó

Vártam már,hogy mikor jössz Mendez néven,mert már 5 néven aljaskodtál eddig a cikk alatt. F kalap.

WSreborn
Olvasó

Ja az 5. meccsig nem is vettétek komolyan mi? ?????
Te még mindig lúzer vagy aki egy dolgot tud szajkózni ez a tipikus jele. Plusz kínos amikor az az egy sem igaz, az pedig a félcédulás lúzer ismérve. Nem ritka àllatfaj felétek.
De a címeràllat te vagy a rusnya sàrga logón.
Ja és örülök hogy ennyire fáj, fog még jobban is mosogatófiú.
Kaptàl sok borravalót Karira?

fanaticfantastic
Olvasó

Mendez! Összevásárlás? 2 saját nevelésű tehetséget sikerült kifogni,fennállásotok óta. A többi játékosotok,sima felvásárlás. Történelmünk során,több saját nevelésű alapemberünk is volt. Most is vannak tehetségeink. Perl és Beni sem a nagy nevelésetek eredménye 100%-ban. A tehetség az adott. Sorolj már fel néhány szombathelyi,Perl szintű saját neveléseteket. Vazz,,mág Kálmán is körmendi volt.

fanaticfantastic
Olvasó

Hozz árazócédulát mert a te fél cédulád már látjuk.

Master1
Olvasó

Semmi bántót nem írtam, de megértem a frusztrációdat? A megkeseredett wsreborn kapcsán ez még jobban igaz…?

fanaticfantastic
Olvasó

Olvasd el,hogy miket írtam a szombathelyi cikkekhez. Erre te idejössz arcoskodni.

Master1
Olvasó

Bosszantott a mérkőzésen látott bírói ténykedés, ennél finomabban nem tudtam kifejezni a nemtetszésem. És a látott játékot figyelembe véve valóban úgy gondolom, hogy nyerni fogunk Szolnokon.
De ezentúl figyelek a kis mimóza lelkedre.

WSreborn
Olvasó

Megkeseredett? Ti sírtok itt mint a fürdős kurva????

WSreborn
Olvasó

Be leszünk àrazva? Aztàn nehogy túl magas árra mint a DEAC!!

elfogult vagyok
Olvasó

Gratula Szolnokra!! Nem tudtunk élni a lehetőséggel! Azért a TV talán bizonyította, hogy sajnos nekünk nem csak a másik csapat ellen kell játszanunk! Nem érdemeltük meg az eredményt, de jogos az Olaj győzelme! Sajnos nem leszünk ott a kupán! Első évben a covid, másodikban a pénz nélküli zárt kapus bajnokság, most meg a “sors keze” akadályozta meg! Nem baj! Megyünk tovább az úton!
Szénporos a vérem (piros-fekete), nem tehetek róla!
Mindörökké hajrá OSE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dallas
Olvasó

Azt írod hogy nem csak a másik csapat ellen kell játszani ,aztán következő sor jogos az olaj győzelem …. most akkor jogos vagy elcsalták a bírok ?

nyolcmegnyolc
Olvasó

A kupa nem ezen a meccsen ment el. 13 meccsen kellett 6 csapatot megelőzni.

Heindrich
Olvasó

Szolnokinak -22-ben is feláll. Kellemes ünnepeket!

Best2
Olvasó

A szoPnoki banda megint megmutatta, hogyan kell gusztustalankodni a TVben!!!

fanaticfantastic
Olvasó

Te meg itt!

Artois
Olvasó

Vegyes érzések kavarognak bennem.
Először is nyilván grat a srácoknak, hogy kibrusztoltak ismét ezt a győzelmet.
Az viszont már aggodalomra ad okot, hogy ez nem az első ilyen volt a válogatott szünet óta.
Nem tudom mi van a fejekben, de amit ma is 3 negyedig láttam katasztrófa volt. Eladott labdák, ostoba megoldások, elől-hátul teljes blokk.
Vártuk Solanot, hogy visszatérjen, de egyelőre nálam nem váltotta meg a világot…
Remélem csak idő kérdése és az ilyen győzelmek összerántják majd a csapatot és kialakul az a kémia csapaton belül ami egyelőre szerintem hiányzik.
Hajrá Olaj!

fanaticfantastic
Olvasó

Maximálisan egyetértek.

GORECUBRBA
Olvasó

PONGÓ IS NAGYON GYENGE

Artois
Olvasó

Ezt azért gondold át újra.

GORECUBRBA
Olvasó

Miért jó ?

Ewing
Olvasó

Hogy érted? Miért jó? Vagy… Miért? Jó?

GORECUBRBA
Olvasó

Ahogy írtam.gondolom jónak találja és érdekelne h benne mi a jó,mert mostanába elég gyengusz

Ewing
Olvasó

Ahogy írtad, azt kérdezed, h mások szerint miért jó?
Az én válaszom erre, hozza a pontokat, asszisztokat, lepattanókat, val-t, mellette szerény, nem pontozódik ki 5 perc alatt, mint egyesek. Szóval a véleményem, nem egy kimagasló, amit nyújt, ellenben egyenletes és megbízható a teljesítménye. Személy szerint én kedvelem.

Xero
Olvasó

Gratulálok a Szolnoknak!! Szépen tartották magukat, tejesen megérdemelten győztek a végén..
Végig az OSE-nak drukkoltam, de egyszerűen nem érdemelték meg, hogy győzzenek. Aki 3 negyedig jól játszik, majd a negyedikre elfelejti, hogy ez egy csapatjáték, arra nehéz mit mondani. Az nem kosárlabda, hogy mindenki áll egy helyben, Ihring, vagy Ruják meg pumpál, aztán valami lesz..
A játékvezetés szokás szerint tragédia.. Fújtak össze-vissza mindenkinek mindent..
Az viszont számomra teljesen érthetetlen, hogy miért kell hagyni, hogy a szolnoki jàtékosok folyamatosan végigcirkuszolják az egész meccset, ráadásul olyan szabálytalanságoknál, amikor még a kérdés sem vetődhet fel, hogy jogos volt-e a fújás..

Kováts Imre
Olvasó

A rendes játékidő végén az addig jól játszó Rujákon ment el.

Dallas
Olvasó

Csak azért írtál 8 sort hogy leírhasd az utolsó 3-at,hidd el elég lett volna az utsó 3,úgyis ezt akartad csak közölni .)

Xero
Olvasó

Értsd ahogy akarod.. 🙂
Én azt írok le amit akarok.. leírhattam volna csak azt a részt is..
Plusz a beírásodtól a valóságtartalma a beírásom egyik részének sem változott…

fanaticfantastic
Olvasó

Xero. Láthattad,hogy az edzőnk is nyugtatta és helyretette őket. Amint megnyugodtunk,jöttek a pontok is. Érdekünk is,hogy ne a bírókkal foglalkozzunk ,meccs közben. Szerintem a felfokozott érzések hozzák ki a játékosokból,vérmérséklettől függően.

elfogult vagyok
Olvasó

Az is megér egy misét, hogy “járó” labda közben az edző benn totyog a pályán! Na de ezt lehet, ha valaki nem az OSE edzője!

fanaticfantastic
Olvasó

Jó nevet választottál. Valóban elfogult vagy. Nem baj,mert mindannyian. Természetesen én is! Sok sikert kívánok nektek a továbbiakban. Jók voltatok,nagyon. Gratula.

GORECUBRBA
Olvasó

Jó meccs volt. de ez a Knézy kibírhatatlan volt.

ejjha
Olvasó

Ejjha!
Egyrészt kötelező győzelem volt.Másrészt az Ose úgy látom egy légióssal kevesebbel állt fel.Szolnoki részről szégyen,hogy így kell örülni egy egyértelműen gyengébb csapat elleni győzelemnek.Mintha bajnokságot nyertek volna.Az Ose megmegérdemelte a vereséget,mert 22 pont után antikosárlabdát mutattak be.
Szolnoki és oroszlányi részről is rengeteg maszk nélküli emberke volt.Itt lenne az ideje 1-2 csarnok bezárásnak,hogy komolyan vegyék.

Ellenív
Olvasó

Nem bezárni kell,kár volt tèged kiengedni.

ejjha
Olvasó

Komolyan arról vitázunk,hogy tvs meccsen lényegében maszk nélkül szurkolni okos vagy nem okos dolog,amikor ország-világ látja és kockáztatják a csarnokbezárást?Akik ennyire beleszarnak,azok meg is érdemelnék.Az,hogy személyeskedsz csak egy ócska kontra.

nyolcmegnyolc
Olvasó

Igazad van. A kollektív büntetés a lényeg. Elmegyünk az asszonnyal minden veszélyes helyre. Én nézem a meccset ő fotóz. Egyszer engem+ vadászik a maszk nélkül lévőkre. Biztos talál néhányat. Kész a csarnok bezárás. Te nem vagy okos, de legalább jóindulatú.
Ui
Egy 3x beoltott maszkot viselő szurkoló

ejjha
Olvasó

Kit érdekel hányszor voltál oltva?Te beszélsz arról ki-mennyire okos?:)Ha csak picit lennél értelmes vágtad volna nem a vírusról írtam,hanem a felelőtlen viselkedésről egy tvs meccsen,ahol ezer kamera vehet téged.Te nagyon okos.Nyilván ők viselkednek jól,veszélyeztetve esetleg a saját egyesületüket mondjuk pénzbüntetéssel.gratulálok nektek

nyolcmegnyolc
Olvasó

Te nagyon okos!
Azt, hogy 3x oltott, azért írtam, mert én úgy gondolom, hogy az a jó, az az előírás…, viszont, olyat soha nem találsz, hogy mindenki egy meccsen, folyamatosan orr fölé húzot maszkban szurkolja végig a 2×20 percet. Ha igen én kérek elnézést.

Artois
Olvasó

Teged kene bezarni öreg, de jo hosszu idore.

oilers
Olvasó

Gondolom fehérvári vagy, érthető a flusztrációd, síri csendben ülni végig, nem valami felemelő

Oroszlanyi Banyasz
Olvasó

@Ejjha, ugye tudod hogy szól a hivatalos, Magyar Közlönyben is megjelent jogszabály? Minden olyan rendezvényen, ahol korábban elegendő volt a védettségi igazolás, nem kötelező a szájmaszk viselése. Az mkáosz szigorított egy kormányrendeleten, és azt mondták, hogy kosárlabda mérkőzéseken kell.
Ne lássál már tömeggyilkosokat azokban, akik maszkot lehúzva buzdították a csapatukat. Főleg úgy ne, hogy a hivatalos protokollra kontrázott rá a szövetség.

atibácsi
Olvasó

“… mindig én akartam jobban. Ez az én tehetségem.”(Benedek Tibor) Hajrá Olaj! Boldog karácsonyt mindenkinek!

Waczak
Olvasó

Csatlakozom !

Sajka
Olvasó

Őrült meccs volt. Az Oroszlány az utolsó negyedben és a hosszabbításban elfogyott az erejével. Ráadásul elkezdtek hosszan támadni, hogy majd talán elég lesz a végére az előny. Szerintem ez hiba volt.
Szolnok, amilyen gyenge volt három negyeden keresztül, annyira ütős lett a végére.
A bírók össze-vissza fújtak, de nem gondolom, hogy emiatt vesztett az Oroszlány.
Semleges nézőnek jó szórakozás volt.

M.oro
Olvasó

Hajrá Ose!!!
Úgy tűnik még pár szezont le kell húznunk az első osztályban talán akkor megkapjuk az egyenlő bánásmódot a “tisztelt” triótól.
Ez így is szép volt fiúk.
Gratula a Szolnoknak az eredményhez.
(Ha nem megy a csapatnak a bírók besegítenek)

Dallas
Olvasó

Volt már olyan meccs az emberiség történelmében ahol nem azért kaptatok ki mert a bírok ? 🙂

M.oro
Olvasó

Természetesen volt.
Ez nem azok közé tartozik…

Ellenív
Olvasó

Örömteli hogy Dallas mindig korrekten látja a mèrkőzèseket,a másik szakèrtő az ejjha.

Dallas
Olvasó

🙂
Azt látom hogy minden vereség nálatok a bírok miatt volt ,nem a bírokon múlott ,de amúgy igen ,igy szoktátok leírni ,hogy nem azon ,de amúgy azon.

Ellenív
Olvasó

Dallas ezt ti mondjátok komolyan?Győztek.De bêke bírónak ne menjél.

fanaticfantastic
Olvasó

Fújtak összevissza. A 22 pontot nem a bírók dolgozták le. Mindkét oldalra fújkáltak. Sajnos.

moldi56
Olvasó

Azt hiszem lábon kihordtam egy infarktust.

fanaticfantastic
Olvasó

Szintén!

fanaticfantastic
Olvasó

Huvazz! Nagyon nagy meccs volt! Gratulálok az Oroszlánynak! Tényleg szimpatikus csapat. A szurkolóik is! Le a kalappal az Olaj előtt! Hatalmas tartást mutattunk be a végére! Köszönöm!

Savaria
Olvasó

Gratulálok az oroszlányi csapatnak, nagyot küzdöttek de elfogytak a végére. Minchev rendkívül jól jött volna ezen a meccsen. Ezen felül sajnálatos módon megtapasztalhatták, milyen a szövetség csapata ellen játszani.

fanaticfantastic
Olvasó

Kezded?

Dallas
Olvasó

Nem is játszott ma a Falco ,a Debrecen ellen az első félidőbe kaptátok a segítséget ,mégse volt elég .)

oilers
Olvasó

Köszönjük deac, ezzel a győzelemmel teljes a karácsony

dball
Olvasó

Azt a krva, ez azt meccs volt. Gratula Szolnokra!
Oroszlány a szurkolókkal mindenestül meg még mindig az egyik legszimpatikusabb banda. Kimagasló színfolt az élvonalban pláne a karácsonyos drapi süvegelendő. Respect oda is.
Kellemes, áldott ünnepeket mindenkinek!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés