Connect with us
Hirdetés

B-csoport

“Mintha videójátékoznál, nincs már kedved játszani, és akkor egyszerűen kitörlöd a szezont”

Ugyanazzal a csapattal szeretnének nekivágni a következő szezonnak Nyíregyházán. Meg akarják mutatni az új idényben, hogy képesek a feljutásra.

  •   :

:

Az MKOSZ a múlt héten befejezettnek nyilvánította az összes bajnokságot, mindezt úgy, hogy sehol sem hirdetett bajnokot és kiesőt.

A szon.hu portál beszámolója szerint ez rosszul érintette a B-csoportos Hübner Nyíregyháza BS-t, amely nagy harcot vívott a feljutásért a MAFC-cal.

– Amikor jöttek a hírek, hogy szerte Európában befejeződnek a bajnokságok, majdnem biztos voltam benne, hogy nálunk sem fog folytatódni – mondta Bus Iván, a nyíregyháziak csapatkapitánya.

Inkább az lepett meg, hogy nem volt eredményhirdetés. Nem is az a baj, hogy nem mondták ki, hogy bajnokok vagyunk, hanem az, hogy senki nem lett az. Így a semmiért ment le a szezon eddigi része. Mintha videójátékoznál, nincs már kedved játszani, és akkor egyszerűen kitörlöd a szezont. Emiatt vagyunk szomorúak, de inkább ürességet érzünk.

A játékosok egyéni edzésekkel még levezetik a szezont, az irányító például a válogatott vízilabdázó kedvesével, Szilágyi Dorottyával edz együtt.

– Kaptunk programot, de az egyéni edzésből is most már lassan szigorú otthoni edzés lesz – folytatta Bus Iván. – Én Dorkával vagyok Egerben, neki is muszáj edzenie, így jó, mert húzzuk egymást. Egy darabig még edzünk, aztán várunk, mert senki nem tudja, hogy mi lesz. Az biztos, hogy az edzők és a vezetők is ezzel a csapattal szeretnének nekivágni a következő szezonnak, mi pedig azt fogalmaztuk meg, hogy ne szomorkodjunk, hanem mutassuk meg az új idényben, hogy képesek vagyunk a feljutásra.

Fotó: szon.hu

  •   
Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés