Connect with us
Hirdetés

Utánpótlás

Minimális vereség az észak-macedónoktól

Pór Péter csapata két ponttal maradt alul.

Magyarország - Észak-Macedónia 56-58 (14-9, 14-18, 10-14, 18-17)

U20-as fiú felkészülési mérkőzés
Székesfehérvár

Magyarország:: Katona 13/3, Takács Mi. 6/6, Oroszi 2, Werner 4, Meleg 7/3. Csere: Sitku -, Takács Ma. 6, Mucza 4, Polster 3, Plézer 3/3, Kelenföldi 4, Kucsera 4.

Észak-Macedónia legjobb dobói:: Kakruki 10, Temelkovski 9, Mitevski 8.

Az U20-as, B-divíziós Európa-bajnokságra készül Pór Péter együttese Székesfehérváron. Ma délután az MKOSZ-csarnokban Észak-Macedónia volt a mieink ellenfele.

Katona triplájával indult a pontgyártás a harmadik percben, majd a vendégek válasza után Meleg is betalált kintről. A mieink uralták az első negyed első felét, Katona a hatodik perc végén 7 pontosra növelte előnyünket. Az észak-macedónok rendezték a sorokat, de az első felvonásban még nem tudtak jóval feljebb zárkózni (14-9)… és úgy tűnt, nem is fognak. A második játékrész első fele is a mieinké volt (20-11), ezt követően azonban jött egy 3 perces rövidzárlat, melynek következtében Temelkovski és Misa vezetésével pillanatok alatt fordított az ellenfél (20-22). A mieink reagáltak, felvették az ellenfél tempóját, és vissza is vettük a vezetést a félidőre (28-27).

A fordulás után Krstevski révén jobban kezdtek a vendégek, de egy 6-0-val válaszoltunk, visszavettük előnyünket (34-31). Rendkívül kevés pont esett ebben a szakaszban is, még a 28. percben is megvolt a 3 pontnyi fórunk, de egy 6-0-val fordítottak az Mitevskiék (38-41). A záró 10 perc elején visszavettük az előnyt, innentől kezdve pedig fej-fej mellett haladt a két csapat. Általában mi vezettünk, az észak-macedónok egyenlítettek, egészen Kakruki duplájáig az utolsó előtti perc végén (53-54). Mitevski duplája után még egyenlítettünk egy hármassal, az utolsó szó azonban Kakrukié volt egy kettessel, így 58-56-ra győzött ellenfelünk – áll a hunbasket.hu tudósításában.

Fotó: hunbasket.hu

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés