Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

“Minden mérkőzésen csak saját magunkat tudjuk megverni”

Wittmann Krisztiánék komolyan veszik a TF elleni bajnokit.:

:

Pénteken újra hazai pályán szerepel majd a KTE-Duna Aszfalt, a magyar bajnokság huszonegyedik fordulójában az újonc, s egyben a tabella utolsó helyén álló Serco-TF-Budapestet látja vendégül a Messzi István Sportcsarnokban 18:00-kor.

– Számunkra nincs könnyű mérkőzés – mondta Wittmann Krisztián, a KTE-Duna Aszfalt csapatkapitánya a ktekosar.hu-nak. – A TF újonc és utolsó a bajnokságban, mindezek ellenére egy szervezett csapat. Amikor legutóbb idegenben szerepelt, legyőzte a Pécset egy ponttal, abszolút komolyan kell vennünk a pénteki találkozót.

Úgy gondolom, hogy minden mérkőzésen csak saját magunkat tudjuk megverni, mostanában ez sűrűn sikerült.

Bízom benne, hogy hazai pályán, a saját közönségünk előtt megfelelően tudunk játszani és sikerül nyernünk. Számunkra nincs kötelező győzelem, pláne amiatt, hogy sokszor nem játszunk olyan jól, ahogy kellene. Persze hazai pályán egyértelműen mi számítunk esélyesnek. Ha tanulunk az előző meccsünkből és kijavítjuk a hibákat, akkor nyerni fogunk, ha nem, nagyon nehéz dolgunk lesz.

Sűrű a program márciusban, szerdán például már újabb bajnoki vár a csapatra, de Wittmann Krisztián szerint ez a csapat hasznára válhat.

– Úgy érzem, számunkra jobb, ha sűrűn vannak a mérkőzések. Minél többet játszunk együtt éles helyzetekben, annál jobbak leszünk. Tavaly jól jöttünk ki a szoros mezőnyből, hiszen ötödikek lettünk, nagyon reméljük, hogy idén is minél előrébb tudunk végezni. Az előző szezonbeli szereplést megismételni nem lesz egyszerű, mi több, még nagyobb bravúr lenne, ha odaérnénk a felsőházba.

Már nem csak Zorka, Olivér is a helyszínen buzdítja Wittmann-apukát.

– Ha jól emlékszem, Olivér a Szolnok ellen volt kint először a Messzi István Sportcsarnokban. Különösebben még nem izgatják a mérkőzések, hiszen általában egy félidőt alszik, egy félidőt pedig fent van, de örülök neki, hogy a helyszínen szurkol. Zorka imádja azt, amikor a meccs végén felveszem és körbe viszem pacsizni. Élvezi, hogy nyújtják neki a kezüket a szurkolók, amikor szeretne, velem jön. Remélem, hogy eljön az az idő is, amikor mindketten velem tartanak majd.

Kiemelt kép: ktekosar.hu

1 Hozzászólás

1
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
MásikVégétFújdMeg Recent comment authors
MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Vigyázz azért ezzel, Kriszti, mert ha valóban minden meccsen meg tudjátok majd magatokat verni, akkor… kiestek! 🙁
SZERETLEK.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés