Connect with us

Kosárlabda

Milosevics szörnyen érezte magát Szombathelyen, de nem a csapattal volt baja

Lóránt Pétert tartja a magyar bajnokság legjobb védőjének, de Eilingsfeldnek és Bruinsmának is jutott dicséret.:

:

Visszavonult Sztrahinja Milosevics, a magyar bajnokság előző évtizedének egyik legjobb légiósa. A kosarassal a Nemzeti Sport készített interjút. A korábbi szolnoki közönségkedvenc, aki Szombathelyről vonult visszaőszintén beszélt arról is, miért választotta a sárga-feketéket és végül, miért nem töltötte ki szerződését.

“Sokat beszélgettem előtte Gasper Okorn vezetőedzővel, s nekem elfogadhatónak és vonzónak tűnt, ahogyan számítana rám. Azt terveztük, hogy a pályán erős kiegészítő szerepem lesz, kevesebb játékperccel, mint mondjuk évekig a Szolnokban volt, de az öltözőben és a csapaton belül mégis meghatározó láncszem leszek, főleg a rutinom miatt. De valójában ez nem alakulhatott ki a világjárvány miatt.”

“Mentálisan volt nehéz Szombathelyen – de fizikailag is nehezebb volt, mint vártam, mert az elejétől kezdve keveset edzettem a srácokkal. Aztán egy teljes hónapot kihagytam sérülés miatt, majd a koronavírus-fertőzés nyomán megint kimaradt néhány hét. Egyszerűen nem éreztem komfortosan magam, de félre ne értse, nincs bajom a csapattal. Leginkább csak szenvedtem, játékhiánnyal küszködtem, nem volt velem a családom, nincs barátnőm, aki esetleg átsegített volna ezen a nehéz időszakon. Megmondom a frankót: szörnyen éreztem magam, nem volt sem szerb, sem délszláv csapattársam, akivel talán könnyebben átlendülhettem volna a holtponton. Közösségi életre esély sem volt a járvány miatt, a korlátozások okozta bezártság teljes egészében megváltoztatta a gondolkodásom. A pénz nem érdekel, de az igen, hogy egy idegen városban egyedül voltam 35 évesen. Szeretnék keresni egy lányt társamnak, sok időt tölteni a barátaimmal. Szóval, valójában nem egy, hanem sok apró mozaikdarab volt, ami nem passzolt.”

Milosevics beszélt arról is, hogy szerinte Lóránt Péter a legjobb védő a magyar bajnokságban, de Eilingsfeld János is nagyon erős, míg Evan Bruinsmát nehéz megfogni. A teljes interjút, itt lehet elolvasni.

Kiemelt fotó: ugytudjuk.hu/Vágvölgyi Bálint

32 hozzászólás

32
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
16 Comment threads
16 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
21 Comment authors
MivanmivanvoldemortbpRougeSzhelY Recent comment authors
bp
Olvasó

Nehéz lenne említeni még egy ennyire komplex játékost az Olajnál az elmúlt 20-25 évben megfordult légiósok közül. Elég csak megnézni a 2015-ös kupadöntőbeli játékát, minden szurkoló ilyen játékost akarna a csapatába. A védekező játékát élmény volt nézni, néha elvitte a “vére” de nem lehetett rá haragudni.
Köszönünk mindent MILO! Sok sikert az újvidéki élethez!

Mivanmivan
Olvasó

Új vidék 😛 Ez lehet Szolnok is 😛 (Bár ez neki már régi :P)

Viccet félretéve, fantasztikus játékos volt! Minden csapatnak kívánok ilyen ikont!
Jó pihenést Milo!

Rouge
Olvasó

“… Szerencsém volt, mert ezekre az évekre esett a klub aranykora, négy-négy bajnoki címet és Magyar Kupát nyertünk…”

Amikor 2017-ben eligazoltál,
abban az évben csak ötödikek lettünk és kupát sem nyertünk (pedig volt Voja, Andrics stb).

Veled mindent megnyertünk, nélküled semmit.

Szerencse?… 🙂

Mivanmivan
Olvasó

Nekünk volt szerencsénk, hogy aranykort csinált… Nagy szerepe volt benne!

Best2
Olvasó

Minek ezt túlragozni? Szolnokon nemvolt szüksége csajra, mert minden nap leszopta pár bucka k@cs@g… ez van!!! Nemhiába Szopnok

szolnoksport
Olvasó

Te beszélsz, mikor 0-24-ben nyomatod fingópárnával ratyi?!

makelovenotwar69
Olvasó

Nagyon bírtam a játékát, a mentalitását a pályán.
A nyilatkozatában sem csalódtam: őszinte, férfias, de semmi felesleges érzelgősség.
Sok sikert neki a civil életben, kívánom, hogy játsszon jókat saját szórakozására a 3×3-ban.
Mivel már nem szeretne Újvidéken kívül lakni, kevés esélyt látok arra, hogy Magyarországon szerepet vállaljon a kosárlabdában. A neve így is élni fog még sokáig.
Köszönjük Miló!

Waczak
Olvasó

Ez a “sárga fekvőhely” egy tanyasi genyó lehet ! ( aki még nem tudná ! )

Vulcano
Olvasó

Nagyon szomorú, hogy visszavonult egy ilyen meghatározó játékos, mint Milo és még csak egy valamire való búcsúmeccs sem jutott neki. Üres lelátó előtt játszotta karrierje utolsó profi meccsét. Többet érdemelt volna. Ha csak kevés idő jutott együtt, de mégis köszönjük a a munkádat, amit klubunkért tettél és színesebbé tetted a magyar kosárlabdázást. További sok sikert, remélem azért az utánpótlásnevelésnél, vagy edzősködésnél még találkozhatunk veled.

Üvegtigris
Olvasó

Párna azért hangsúlyozta ki a női nemet párnak ,hogy minden sárga köcsögnek aki lebuzizta tisztába legyen a nemi identitásával.

Olajheart2
Olvasó

“Hamar meggyőztek, ezután jól éreztem magam az elsőtől az utolsó pillanatig. Szerencsém volt, mert ezekre az évekre esett a klub aranykora, négy-négy bajnoki címet és Magyar Kupát nyertünk, szerepeltünk az Európa-kupában, négyes döntőt játszottunk a EuroChallenge-ben.”
“A szurkolók imádtak, én meg imádtam nekik játszani. Könnyű volt, ez volt az álommeló a pályafutásomban.” MILÓ MILÓ HAJRÁ OLAJ

Jon
Olvasó

Az élet néha sajnos ilyen, de az anyagi dolgokat hozzáállásilag nem kezeli túl jól. Örülnie kellene neki, hogy van abban a helyzetben, hogy a pénz nem kell, hogy érdekelje, mert sokan nincsenek olyan helyzetben. Nyilván nem túl jó egyedül, de ez a koleszos kiscsajos hiszti nem passzol egy 35 éves emberhez. Egyébként neki valószínűleg (a pénze meg a híressége miatt) inkább amiatt kell majd aggódni, hogy egy csaj nehogy a pénz miatt akarjon hozzámenni, nem pedig amiatt, hogy nem talál magának senkit. A vírus is szomorú másoknak is, de azt sem túl elegáns kihangsúlyozni, hogy semmi sem volt a helyén… Olvass tovább »

nyolcmegnyolc
Olvasó

Édes istenem

fire-bird-077
Olvasó

Okorn óriásit hibázott Miloseviccsel, majd Baracs leigazolásával tetézte! Legenda, de már rokkant, a farkasok közt sem lehet falkavezér a sánta!
Searcy elengedését, Lake megtartását sem értem!

voldemort
Olvasó

Na látod, pontosan ezért kész szerencse, hogy nem te vagy az edző…

ójajj
Olvasó

Jó lesz még Szolnokra! Ha a klub megváltozott munkaképességűként foglalkoztatja, így még támogatást is kap rá… Így a MILO rajongók is örülhetnek + a klubnak sem kerül pénzbe…

Marillion
Olvasó

Most ezt miért kell tovább facsarni? Milo sajnos mondhatni csak beköszönni tudott hozzánk Szombathelyre….de még ezt a kevés de megadatott idöszakot is köszönjük neked Milo! És a magam részéről őrők tisztelettel kezelem hogy neked hazánkban csak az Olaj és vele Szolnok ill. forditva is….

Waczak
Olvasó

Gyere haza vissza várunk !!!

SárgaPárna
Olvasó

Újvidéki vagy?

Waczak
Olvasó

Neked tök mindegy ! ( Te egy elfogult vagy )

Modus operandi
Olvasó

MILO FOR PRESIDENT!!!

CSAK AZ OLAJKA!!!

Drazsen Petrovics
Olvasó

Gratulálok Bajnok!

SárgaPárna
Olvasó

Azt, hogy kell érteni, hogy lányt keres társának? Az eredeti interjúban ezt még egyszer kihangsúlyozza, ha jól emlékszem!

Drazsen Petrovics
Olvasó

Neked semmi nem számít…

Modus operandi
Olvasó

Lépjétek át a trollt, mint a kutyaszart.

szolnoksport
Olvasó

Úgy,hogy ne is reménykedj buzzancs!

szolnoksport
Olvasó

Gondolom a dislike-olók fingópárna sorstársai…

SzhelY
Olvasó

Igen meg a szerkesztőségi kutyáké

Marko_tropojából
Olvasó

Igazából úgy kell ezt érteni, hogy Ő nem olyan “fiú”, mint te, mert Ő a lányokat szereti. Szóval ne reménykedj, mert nincs esélyed.
De mi, a többi fórumozó itt az oldalon nem fogunk elítélni a nemi orientációd miatt, és tiszteletben tartjuk a másságodat.
Ne keseredj el Milo miatt, biztosan fogsz majd te is egy helyes srácot találni magadnak!

Mivanmivan
Olvasó

Én azért (ezért) elítélem 😀

Marillion
Olvasó

Azt keres magának akire neki szüksége van….stb…nem mind1?

nyolcmegnyolc
Olvasó

Milo–Milo

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés