Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Milosevic önbizalommal teli Szolnokról beszélt

A montenegrói erőcsatár szót ejtett az ASE elleni csatákról, a győztes dobásáról, valamint a Falco elleni párharcról is.:

:

Nincsen szerencséje a sérülésekkel az idei szezonban a Szolnoki Olaj KK-nak. A játékoskerete a szezon kezdethez képest alaposan megfogyatkozott, ráadásul legutóbb a korábban már több hetet kihagyó Kovács Péter újra megsérült, és véget is ért számára a szezon. Nemanja Milosevic szerint azonban nem szabad kifogásokat keresni ebben a helyzetben sem.

– Sajnos nagyon szerencsétlen szezonunk van a sérüléseket illetően, de a lehető legjobb módon kell kezelnünk ezt a helyzetet – mondta Nemanja Milosevic, a Szolnoki Olaj KK erőcsatára a BB1.hu-nak. – Néhány fiatalabb, kevésbé rutinos játékosnak kell most több időt a parketten töltenie, és több felelősséget vállalnia. Szerencsére jól megoldják a feladataikat, nagy segítséget jelentettek az eddigiek során. Nem kezdhetünk el kifogásokat keresgélni, mert mi vagyunk a bajnoki címvédő, és az idei kupagyőztes.

A sok sérülés és a rövidebb keret miatt sokan úgy gondolták, hogy a hatodik helyről induló Atomerőmű talán meg is lepheti a harmadik Szolnokot. Végül ugyan három izgalmas meccset követően, de simán, 3-0-s összesítéssel söpörte ki a címvédő a paksiakat a rájátszásból. Mint ismert, az első meccsen éppen Milosevic utolsó másodperces triplájával sikerült nyernie.

– Sosem tekintünk úgy magunkra, hogy esélytelenebbek lennénk, bárki is legyen az ellenfél. Mindig csak a győzelemre fókuszálunk – folytatta a játékos. – A rájátszás első meccsén 21 pontos hátrányban is voltunk már az első negyedet követően, de mi soha nem adjuk fel, és soha nem is gondolunk a vereségre. Ez mutatja, hogy megvan a kellő magabiztosságunk, önbizalmunk. Picit valójában rövid a keretünk, de akik pályára tudnak lépni, mind nagyszerű játékosok, és bízunk egymásban. Boldog voltam, hogy az első meccsen sikerült győztes kosarat dobnom. Dragan Alekszics vezetőedző felrajzolta a figurát, majd üresen maradtam. Egy pillanatig sem hezitáltam, csak eldobtam a labdát. Úgy gondolom, hogy ez egyike az olyan pillanatoknak, amit gyerekként mindenki lejátszik a fejében.

A következő körben a Tisza-partiaknak a pályaelőnnyel rendelkező Falco lesz az ellenfelük. Az a szombathelyi csapat, mely a középszakaszra, majd a play off-ra egészen kiváló formába lendült.

– Sokszor játszottunk már egymás ellen az idei szezonban, így jól ismeri egymást a két csapat. Koncentráltan kell minden meccsen pályára lépnünk, egy pillanatra sem engedhetünk ki, hiszen 40 percig tart minden találkozó. Hazai pályán semmiképp sem kaphatunk ki, és egyszer pedig meg kell őket lepnünk idegenben is. Elsősorban ragaszkodnunk kell a saját játékunkhoz, és kellő pontossággal végrehajtanunk azokat a feladatokat, amiket az edzőnk felvázol. Ha ezt megcsináljuk, akkor nincs kétségem afelől, hogy a siker sem marad el – zárta szavait a montenegrói.

Fotó: Szolnoki Olaj KK Facebook

9 hozzászólás

9
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
5 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
AramisdonnarummaHeindrichGecse J. Márió2lee14 Recent comment authors
donnarumma
Olvasó

Harcolni tud!..
Mondjuk ez kosárlabda…

Rouge
Vendég
Rouge

Ezért buktátok el a kupadöntőt.

Mert mi harcoltunk, ti meg “csak” játszottatok.

Játszikázgattatok….

Ez a különbség köztünk…

Heindrich
Olvasó

Ámen. Csak az OLAJ!!!

Gecse J. Márió
Olvasó

Nagy küzdő az Olaj, az biztos, ékes bizonyítéka az idei kupagyőzelem. De a Falco-továbbjutást most nagyon erősen megpakoltam 1.6-ért.

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Azért a 3-0-ás Falkó siker a legvalószínűbb ebben a párharcban, szerintem Kalok elvtárs már meg is játszotta a tippmixen… :
Az első, szombathelyi meccsen brutális Falkó-erődemonstráció várható, nem zárom ki a 25-30 pontos sárga győzelmet sem !!!
A Spanyolhonban valogba rugdaltPerl Zozónak is nagyon kell majd bizonyítania, hogy itthon még mindig (kis)király! 🙁
SZERETLEK titeket! 😉

2lee14
Olvasó

Na végre a Szeretlek, már azt hittem elvesztettük ezt az énedet.

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Nem veszítesz el, én mindig megmaradok neked, NE FÉLJ ! 😉

Aramis
Vendég
Aramis

Még mindig nem tudtad megemészteni, hogy Patonay Ádika bejelentette hozzátok, pár nap múlva meg pofára estetek? 😀 😀 😀

Rouge
Vendég
Rouge

Igazi harcos vagy, Nemanja!

Most már megérdemled a Milo nevet…

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés