Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Milosevic buzzer beatere videón

Ezzel a dobással verte meg az Olaj a Paksot.:

:

Tegnap este nem akármilyen negyeddöntőt játszott egymással a Szolnoki Olaj KK és az Atomerőmű SE a Tiszaligetben. A hazaiak Nemanja Milosevic utolsó másodperces triplájával nyertek, íme a dobás videón:

HIRDETÉS
8 hozzászólás

8
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
4 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
PumpFakeAndricmakelovenotwar69MrB1GatibácsiVilis79 Recent comment authors
makelovenotwar69
Olvasó

Le a kalappal Milosevics előtt:
Ha tényleg megtalálta korábban a lelátó, elég nagy mentális erő kellett ahhoz, hogy bevállalja. Őszintén, nem tudom, hogy ezt Alexics találta-e ki, mert egálnál 1-2 mp hátralévő idővel nemigen szoktak triplát dobatni. Ha nem ment volna be, akkor meg most mindenki értetlenkedve kérdezi, hogy miért nem betörés meg alley-up, meg Vojvoda, stb. Tóth Á egyébként zseniálisan vitte el az embert és Malesevics is nagy passzt tolt át a pálya fölött.
Egyébként megérte volna az ezt megelőző Kovács 3-assal együtt feltenni!
Hajrá magyar kosárlabda!

PumpFakeAndric
Olvasó

Nagyon érdekes figurát hívott Alekszics, de nem hiszem hogy ez volt az első számú opció, szerintem tudta a mester, hogy a Paks mindenképp Vojvodát akarja megállítani, ezért Tóth Ádám lehetett talán a cél, az idő rövidsége is indokolta a center megjátszást. Voja adott is hátulról egy elzárást, ezzel magára is vonva a figyelmet valamennyire, Jevtovic le is maradt, Jani besegített és elcsúszott így maradhatott teljesen üresen Nemanja. Szerintem ez kb. az utolsó opció lehetett, de bejött, a többi történelem. A Nemanját bírálókat meg sose értettem, személy szerint nagyon csípem őt, és nem a mostani kosara miatt mondom, hanem mert mindig… Olvass tovább »

MrB1G
Vendég
MrB1G

De kellett!
Csak a SZOLNOK

atibácsi
Olvasó

Óriási! 5 tripla kísérletből 2-3 bepottyan neki. Rá merték bízni, helyén volt az agya, szíve. Természetesen ez nem véletlen, hanem kidolgozott akció volt, ami a sokat szidott Alekszicset is dicséri. Bravó Mester, bravó Nemanja! Nagyon kellett a Falco és J.berény utolsó “másodpercesei” után. A sokat megélt Vojából is felszakadtak az érzelmi cunamik. Reméljük, ebből erőt merít a csapat, nagy szükségük van rá! Hajrá Olaj!

pbask
Vendég
pbask

Mák mák teli mák pirosalma aranyág :):):)
Mondjuk Vojvoda megérdemelte hogy örülhessen végén sokat tett érte, jó nézni,megérdemeltétek

Vilis79
Olvasó

Ez minden volt csak nem mák, szépen kijátszott akció volt. Belőled csak a rosszindulat beszél, kivéve hogy Vojvoda megérdemelte az örömöt.

pbask
Vendég
pbask

Paks monnyuk mit nézett,hogy Milosevic 2 méteres körzetében egy ember sem volt…:DD

atibácsi
Olvasó

Tóth Ádám elvitte az emberét, azt hitték a könnyebb duplát választjuk a gyűrű alatt. A Mester tervezett, Miló végezett!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés