Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Fáradtság helyett, a taktikára koncentrálnak Szolnokon

Hasonló meccs lehet az előző kettőhöz a Szolnoki Olaj – ASE.:

:

A többi pályaelőnnyel rendelkező csapathoz hasonlóan a Szolnoki Olaj KK is lezárhatja holnap az Atomerőmű SE elleni párharcot a rájátszás negyeddöntőjében. Ez azonban közel sem ígérkezik könnyű feladatnak, mert a paksiak biztosan nem fogják feladni egy percig sem. Ráadásul sérültjük is akad a Tisza-partiaknak, ahol Luksa Andric hátfájdalmai miatt hetek óta injekciózva tudja csak vállalni a játékot.

– Ugyanolyan fáradtak ők is – mondta Kovács Péter, a Szolnok hátvédje a szolnokiolaj.hu-nak. – Persze, kissé fogyatkozva vagyunk, nyilván fáradtabb a csapat. De nem erre fókuszálunk, hanem a taktikára. Ezt ilyenkor félre kell tenni, majd a szezon után lehet pihenni. Kettő-null után mondhatjuk, hogy jó úton járunk, de jön a harmadik mérkőzés. Biztos vagyok benne, hogy nem fogják feladni, nagyon kemény mérkőzésre számítok. És ugyanúgy, ahogy az előző két mérkőzésen, leszámítva a hazai mérkőzés első félidejét, ugyanúgy fókuszálnunk kell a támadó lepattanókra és a könnyű gyorsindításokra.

Egy másik kulcsember, az első meccset a triplájával eldöntő Nemanja Milosevic is nagyon kemény mérkőzésre számít.

– A legfontosabb dolgokkal tisztában vagyunk, készen állunk a meccsre – mondta Nemanja Milosevic szintén a csapat honlapjának. – Biztos, hogy egy nagyon elszánt csapat érkezik hozzánk. Úgy készülünk, hogy a holnapi meccs hasonló lesz az előző kettőhöz, vagyis nagyon agresszív és szoros mérkőzés várható. Nyilván a Paks sem akarja még befejezni a szezont.

Fotó: hunbasket.hu

4 hozzászólás

4
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
nyolcmegnyolcPityeszkrapulaksz simon Recent comment authors
krapulaksz simon
Olvasó

eddig is csak Voján múlott a sztori. nem kell túlcifrázni, ha neki megy, nyer az olaj, ha nem megy, kikap.

Pityesz
Olvasó

Az a “baj”(nekünk),ha Vojának nem megy, akkor is megy….:)))

Pityesz
Olvasó

Legutóbb is “sikerült” semlegesítenünk….így a 26 pont helyett dobott vagy 35-öt… szerintem ha a hátára állna valamelyik játékosunk, akkor 40 fölött dobna! Nem kellene megreckíroznunk…:)))))

nyolcmegnyolc
Olvasó

Azért kell a csapat is.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés