Connect with us
Hirdetés

Női bajnokság

Milos Pavlovics marad a Győr vezetőedzője

Fűzy András klubelnök elmondta, hogy hamarosan kialakul a végleges keret is.:

:

Negyedik lett az NB I-ben, a Magyar Kupa hazai rendezésű nyolcas döntőjében rögtön az első meccsén kikapott a későbbi győztes Sopron Baskettől, az Európa-kupában pedig nem jutott tovább csoportjából a CMB Cargo-UNI Győr. Ezzel pedig jócskán elmaradt a céloktól az együttes. Fűzy András elnök egész pontosan úgy fogalmazott: a szezon nem volt egy diadalmenet – írja a gyorikosar.hu.

– Most, hogy a bajnokság véget ért, két fontos feladat áll előttünk: a lezárt szezon elemzése és a következő előkészítése. Előbbihez megfelelő önkritika kell, hiszen csak így lehet előrelépni.

Ami a puszta tényeket illeti, sem idehaza, sem a nemzetközi porondon nem tudtunk olyan domináns szerepet betölteni, mint amit célként a rajt előtt megfogalmaztunk.

Mondom ezt annak dacára, hogy végül mégis elődöntőt játszottunk, azaz harcban voltunk az éremért. Ha pozitívumot kell keresnem, akkor azt mindenképpen fontos megemlíteni, hogy a hosszú évek óta tartó sorozat nem szakadt meg, s megint ott voltunk a legjobb négyben, még ha összességében keserű is a szánk íze – fogalmazott Fűzy András, aki mégis úgy érzi, a rosszabb szereplés ellenére is lépett előre a klub.

– Olyan sarokpontokra világított rá az idei szereplésünk, melyeket ha sikerül kijavítani – s ebben hiszek –, akkor kiegyensúlyozottabb, jobb teljesítményt tudunk nyújtani. A célokról még korai beszélni, először is össze kell állnia a jövő évi keretnek és a stábnak, látni kell a riválisok játékerejét is – folytatta a klub első embere, aki hozzátette: jól haladnak a jövő évi csapat kialakításával.

– Néhány héten belül kialakul a végleges keret, amint minden szerződés végére pont kerül, bejelentjük, kikkel vágunk neki az új szezonnak. Ami biztos, hogy Milos Pavlovics vezetőedző marad, két évvel hosszabbítottunk vele.

Patai Benjamin a Körmend férficsapatának másodedzője lett, ugyanakkor marad Fűzy-Antolovics Adél, aki másodedző lesz és az egyéni képzésekért felel. Várhatóan lesz még egy edző a stábban, a személyéről is a közeljövőben születik döntés – fogalmazott Fűzy András.

Kiemelt kép: Győr Facebook oldala

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés