Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Milos Konakov szerint néhány játékosának tükörbe kell néznie

A Bajnokok Ligájában elszenvedett vereséget követően volt kritikus a Falco mestere.:

:

Főként a 24-9-re elvesztett utolsó negyednek tulajdonította csapata vereségét Milos Konakov vezetőedző, miután a Falco KC Szombathely odahaza 85-63-ra kikapott kedden a francia Strasbourgtól, így harmadik mérkőzését is elvesztette a férfi kosárlabda Bajnokok Ligája középdöntőjében.

Ezen a meccsen 30 percig játszottunk, az utolsó negyedben viszont összeomlottunk, elvesztettük a fejünket, a bíróval és más egyebekkel kezdtünk el foglalkozni

– kezdte értékelését a tréner.

Kulcsfontosságú pillanat volt a harmadik negyed végén amikor kétpontos hátrányban személyi hibát követtünk el, majd elkezdtünk vitatkozni, technikai hibát ítéltek ellenünk, és az ellenfél három büntetőt kapott, aztán még egy duplát is bedobott

– tette hozzá.

Milos Konakov hozzátette, néhány játékosának tükörbe kell néznie, és eldöntenie, hogy ez így rendben volt-e – írja az MTI.

HIRDETÉS

57 hozzászólás

57
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
20 Comment threads
37 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
24 Comment authors
YellowblackJenei CsabaChikán SándorMithridatészMilos Recent comment authors
Yellowblack
Olvasó

Itt a 16 között ez már jutalom játék nem lehet és nem kell elvárni a csapattól hogy ezt a csoportot is nyerje meg bármennyire is szeretnénk ez mi szurkolók és biztos vagyok benne hogy a játékosok is.ez már így is hatalmas eredmény és köszönöm a csapatnak hogy nem csak egy szeged vagy oroszlány ellen hanem én személyesen egy tenerife ellen is kint lehettem.előre a bajnoki címért és jövőre bármi lehet 😉

Jenei Csaba
Olvasó

Konakovnak ugyanúgy tükörbe kell néznie. Gyenge volt, fogalma sem volt, hogyan szedje le a játékosokat a játékvezetőről. Arról nem is beszélek, hogy nagyon szarul menedzselte a meccset. Ha beindult valamelyik játékosnál a pontgyártás, már vitte is a kispadra. Baracs triplanullás teljesítménye meg nem szúrta a szemét (egyszerűen ez a játékos nem nb I. szinvonal). Nem használja Hawkinst, hagyja csellengeni a pályán. Nem vette észre, hogy néhányan csak a BL nemzetközi porondját akarták kihasználni, egy jövőbeni külföldi szerződés útjának kitaposására, és beleszart abba, hogy ez csapatjáték, és hogy talán csapatként lehetett volna keresnivaló. Egyre inkább úgy tűnik, mindenkinek meg van a… Olvass tovább »

wiley
Olvasó

Az Falco fórumban egyik szurkolótársunk vette a fáradtságot és lefordította Konakov nyilatkozatát: “Ezen a meccsen csak 30 percig játszottunk, az utolsó 10 percre összeomlottunk, elveszítettük a fejünket. A padon és a pályán is, egytől egyig mindenki abbahagyta a játékot, és csak beszéltünk a játékvezetőkkel. Elvesztettük a fejünket. Meccsben voltunk, és szerintem a kulcspillanat a 3. negyed utolsó támadása volt, amikor -2 volt az állás. Faltoltunk, most hogy az volt, nem volt, teljesen mindegy, dumáltunk, kaptunk egy Technikait is, 4 büntetőt dobhatott az ellenfél, és megkapta a labdát is, megint 7-9 pontos előnyük lett a semmiből. 10-15 percig harcoltunk, és visszajöttünk,… Olvass tovább »

Chikán Sándor
Olvasó

Itt majdnem mindenkinek extrát kellett volna teljesíteni és ez közel sem volt így.Sőt hetek óta nem vagyunk úgynevezett formában.ennek mi a háttér oka???? Ez a meccs nem az utolsó negyedben ment el.Egyrészt valós az elfogult bíráskodás másrészt a sok mondjuk úgy hogy a közepes teljesítmény több játékosunknál. Ennek mi az oka????Baromi erős csapatunk van mégis rendszeresen páran sokat hibáznak.Ennek sok összetevője lehet, de ezt Konakovnak kellene megfejteni.Hüen tükrözi Beni teljesítmény hullámzása a 6 hármastól nem írom hogy meddig.pedig nagyon szurkolok neki mint mindenkinek. Igaz beteg is volt.És egy Baracsal mi van??????Az új igazolásunkról nem is beszélek.HAJRÁ FALCÓ

Mithridatész
Olvasó

Valami történt a falconál a háttérben az biztos, mert tavaly teljesen más tempóban és erőbedobással játszottak.
Ha egy csapatnál ilyen váratlan/meglepő formahanyatlás történik, akkor legtöbbször a fizetések csúszása okozza.
Ha figyelembe vesszük, hogy okorn mesternek 80 millió forinttal tartozott gyuribá, és azért maradt itt eddig, mert most utalta a város az éves támogatást, rendezték a bérét, aztán másnap már itt sem volt. ( hűség mintaképe, szobrot neki, díszpolgár )
Lehet, hogy pár zsoldos felé is lehetnek ilyen tartozások?

Vulcano
Olvasó

Nem tudom te ezt a fizetés elmaradást honnan vetted.
Meg ha a miénk formahanyatlás, akkor amit az Alba, Olaj, Deac csinál az micsoda?
Nem kell gyártani az összeesküvéseket. Ezt a fizetéses cuccot már tavaly is hallottuk és akkor sem volt semmi alapja.

Mithridatész
Olvasó

Okorn-nak 80 millióval tartoztak, ez tény. A város utalta az idei támogatást, ebből kifizették okornt, aki másnap itt sem volt, ez is tény.
Több tartozásról nem hallottam, de ha egy edzőnek 80 millióval tartoznak, akkor lehet elmaradás játékosok felé is ( BL bónusz, bajnoki bónusz… ) , ami eredményezheti a hangulat romlását és a gyengébb játékot a csapatnál.
Vulcano is csak eltűnt a mezről, “elszámolási” viták miatt.

Xero
Olvasó

80 millióval? A tavalyi fizetését se kapta meg, vagy mi? Vagy tanácsadóként több, mint havi 12 millió forintot keresett június óta és egyáltalán nem kapott pénzt? Ha meg olyan pénzprobléma lenne, hogy nem tudunk fizetni a játékosoknak, akkor hogy hoztunk volna még egyet?

Vulcano
Olvasó

Ez nettó faszság amit írtál már bocsánat.
80 millióval??? 3 vére viasszamenőleg nem kapott szerinted fizetést vagy mi?
Meg ha tartoztunk is volna attól még magkapta volna a pénzét akkor is ha nem marad. Ne terjessz ekkora faszságokat légyszíves.
A Vulcano pedig a Fidesszel (volt városvezetés) való jó kapcsolata miatt hátrált ki. Ennyi.
Meg szerinted Okorn akart volna hozni még egy légióst ha neki 80 millával lógnak?

Xero
Olvasó

Tavaly ugyanígy volt egy hullámvölgyünk. A korona is most betett egy kicsit. Én nem látom ezt a nagy tragédiát, amiről beszélnek többen. Az, hogy a Strasbourg vert minket, nem hiszem, hogy mérvadó, az oroszlányi meccs ellenben annál inkább.

Rouge
Olvasó

Ez a játékosállomány a bajnoksághoz bőven sok,
a BL-hez (2.kör) pedig kevés.

Konakov?

Nálam már régóta OUT.

Lebronz dzsemsz
Olvasó

Miert out? Mit tett, ami elfogadhatatlan?

Vulcano
Olvasó

Ti inkább Potocnikkal foglalkozzatok. Milos legalább a Strassbourgtól és nem egy Nyíregytől kapott ki hazai pályán…
A te fejedben egy BL továbbjutás és alapszakasz toronymagas vezetéséből az edző menesztése következik?
Inkább írj megint egy esszét.

Milos
Olvasó

Én aztán nem kaptam ki senkitől! 🙂

Vulcano
Olvasó

Na jó, ez jó volt😉🍻

Jon
Olvasó

Ezt szeretnéd Rouge, nyilván, káoszt a Falco körül, edzőváltással, de Konakov még bőven bizonyíthat. Potocniknak sem simán vezetett az útja a tavalyi döntőbe és Okornnak sem.

wiley
Olvasó

BB1! Ha már önállóan nem megy a cikkírás, akkor legalább az egész nyilatkozatot másoljátok be…

Lebronz dzsemsz
Olvasó

A nagyon okos szurkolotarsainak irom, hogy a sportoloknal kiskoruk ota a kepzes resze, hogy a jatekos jatszik az edzo pofazik. A fegyelmezetlensegek akkor sem fernek bele, ha serul barkinek is az igazsagerzete, raadasul meg soha nem valtoztatott meg a reklamalas semmit! Csak magunkat buntettuk!

Jon
Olvasó

Próbálj a sorok között olvasni és gondolkozni, mielőtt “leokosozol” valakit/valakiket, legfőképp akit szurkolótársnak nevezel. Lehet, hogy én kicsit összetetten fogalmaztam (igen, én írtam az önérzetet), de olyat sehol nem írtam, hogy “reklamáljanak csak nyugodtan”. Konakov nyilvános alázása, annak stílusa az ami számomra nem volt elfogadható! De ha már a reklamálás, meg a képzés. Amit írsz, az alapján nem még inkább elgondolkodtató kellene, hogy legyen, hogy a legnyugodtabb, legsportszerűbb játékosunkat sikerült reklamálásra kényszeríteniük és kiakasztaniuk?!? A játékvezetőkbe meg biztos azt verik bele, hogy korrekten bíráskodj. Semmi sem úgy zajlik az életben, ahogy tanítják és ahogy lennie kellene. Ettől még nyilván nem… Olvass tovább »

Marillion
Olvasó

Hoppá…akkor ki is a főnők a csapatnál? Nem a játékosra kell egy edzőnek rábízni hogy mi volt jó vagy nem! Konakovnak kellene kökeményen bevállalni,hogy PL. te + te + stb. ez nálam nem az a szint.

Praenoricum
Olvasó

Az idézet meglehetősen rövid és sok mindent nem ad vissza az eredeti interjúból. Az tény, hogy tegnapi játékvezetés botrányos volt, azonban az is tény, hogy azzal, hogy egy csapat elkezd játékvezetőkkel veszekedni még az életben nem nyert meccset. Ilyen csapatok ellen akkor volt esélye a Falconak, ha mindenki a maximum közelében tudott teljesíteni, és minimalizálta a hibákat. Ezt azonban csak tiszta fejjel lehet, teljes koncentrációval. Tegnap ezt biztosan nem lehetett elmondani a csapatról.

https://www.youtube.com/watch?v=rdIU634LB80&t=19

KD
Olvasó

Egyet aludva a meccsre azt nyilván el kell ismerni, hogy a gólpasszok számát látva ezt a francia csapatot csak gyors labdajáratással lehetett volna megszoritani a pattogós védekezéssel szemben. Nem egy játszó csapat, mint a Tenerife, hanem a fizikalitásra helyezik a hangsúlyt. Legyűrni őket ezért egyéni játékkal, brusztolással nehéz lenne. Meg kellett volna néznünk a Tenerife meccsét ellenük Strasbourgban, abszolút nem álltak bele a franciák stílusába, hanem technikás játékkal simán elverték őket. Mi belementünk tegnap a brusztolos stílusukba, ami egyértelműen nekik kedvezett. Persze ez nem jelenti azt, hogy a három rigót felmenteném, ahogy tegnap is írtam szűkszavúan, ugyanis a negyedik negyed… Olvass tovább »

Vulcano
Olvasó

Ja meg hallgatsátok meg az eredeti szöveget youtube-on. Messze nem így jön le eredetiben, mint ahogy itt lehozták.

Vulcano
Olvasó

Akik hüledeznek Milos nyilatkozatán:

“Ez egy nagy rakás szar volt. Ha magas szinten akarunk teljesíteni, úgy, ahogy tőlünk az elvárható lenne, ez nem megengedhető. Már másodszor fordult elő a szezonban, az első Jászberényben volt. Az edzésünk, a felkészülésünk tökéletes volt, de a mai meccs nem sokat ért. Beszélni fogunk róla az öltözőben, holnap is, kielemezzük a történteket, egyáltalán nem vagyok elégedett, nagyon rossz képet festettünk. Ez nyilván az én hibám is, hiszen én nem tudtam kellőképpen feltüzelni a csapatomat úgy, ahogy kellett volna, de a pályán nem én játszottam. Nincs erre mentség, sem nekik, sem nekem.”

– Gasper Okorn 2020.01.25

Jon
Olvasó

Számomra kicsit más kicsengésű, mint Milosé. Sry.

Vulcano
Olvasó

“A nagy rakás szar volt” meg a “de a pályán nem én játszottam” kb ugyan ez a kategória.
Ráadásul Gasper ezt egy győztes meccs után mondta.

Redbid
Olvasó

Szerintem mielőtt nekimentek Konakovnak, próbáljátok már meg értelmezni amit mondott, mert nem azt mondta, hogy az egész csapatnak kell tükörbe nézni, hanem egyes játékosoknak!
Mondjuk pl. Clark, Hawkins és Barac?
A magyarok közül én úgy láttam mindenki megtette a magáét a képpeségeihez mérten, most is (talán Somogyiban maradt) és rossz ítéletek ide vagy oda, de az említettek esetében ha ez a teljesítmény elég egy ilyen meccsen, akkor nem Konakovval van a baj, hanem veletek! 🙂

Xero
Olvasó

Mondjuk Barac szerintem semmi rosszat nem tett 🤔 de amúgy teljesen egyetértek!

Redbid
Olvasó

Mondtam én, hogy “rosszat” tett? 🙂 Lehet rá nem is gondolt, mit tudom én, nem vagyok gondolatolvasó, 🙂 dehogy a másik kettőre biztosan az tuti! Szerény véleményem, hogy neki is jobban oda kellene tennie magát ilyen mérkőzéseken, hazai pályán!? Aztán mégegy meglátás Perllel és Váradival is kapcsolatosan: Előbbitől szokatlan dolgokat is lehetett látni, és ennek szerintem is lehet köze ahhoz, hogy itthon nagyon nagy tisztelettel kezelik a jv-k, itt ezt nem kapta meg, szóval volt a negyedik negyed elején egy francia támadás amikor a félpályánál lévő jv. fújt be neki egy faultot nagy felháborodás közepette. A lassításban viszont látszott, hogy… Olvass tovább »

Xero
Olvasó

Azt hittem, hogy konkrétan írtad, mert a másik kettő stimmelt.. 🙂

Jon
Olvasó

Nem gondoljuk, de pont ezért nem jó ez a névtelen üzengetés, mert senki nem tudhatja biztosra, nem neki szól-e. Ezek belső ügyek.
Clarkot meg nem kevesen küldtük volna el már hónapokkal ezelőtt, csak sokszor próbáltuk meggyőzni magunkat a viszonylag jó védekezése miatt.
Sőt én már a szezon előtt írtam, amikor érkezett, hogy szerintem akkor jó igazolás, ha jön külső posztra egy meghatározóbb pontgyáros.
Hawkins meg…nem is kapufa, hanem fölé-mellé egyelőre. De ha ők is így gondolják, már rég el kellett volna küldeni próbaidő alatt (remélem volt) és mást hozni helyette.

Redbid
Olvasó

Nem gondolnám róla, hogy ez így műkődik egy csapatnál, szerintem te is inkább vedd ezt egy a szurkolóknak szólónak!

Jon
Olvasó

Lehet, hogy “nekünk” szólt, de annak sem így kellett volna hangozni, ez sehonnan nézve sem lesz jobb.

Godemperor
Olvasó

Láttad a meccset? Szerintem nem. Fullcourt nem ér!

Redbid
Olvasó

Láttam az összes meccsetek!

Godemperor
Olvasó

Szerintem meg egy edző ilyet nem nyilatkozhat. Tök mindegy hogy mi a szitu. Ezzel mit akar elérni, hogy megutálják? Vagy azt, hogy totál inkompetens? Melyik a jobb?
Gondolom az öltözői atmoszférának is jót tesz az ilyen. Totál amatőr hülye dolog.

Jon
Olvasó

Pontosan! Ez ugyanolyan meggondolatlan dolog, mint amit 1-2 játékos a pályán csinált. Annyi a különbség, hogy nekik semennyi idejük nincs olyankor átgondolni, Konakovnak meg a nyilatkozat előtt lett volna.

Dallas
Olvasó

Szerintem azt akarja elérni hogy a játékosok ne akarják maguk mögé állítani a szurkolókat ha ők hibáztak ,mert ez nagyon sok játékosra igaz és most nem a Falco-ra gondolok ,hanem úgy ahogy van ,minden csapatba van ilyen játékos ,eljátssza a hisztit-nagyhalált és TUDJA ! hogy a szurkoló neki ad igazat akkor is ha nem kellene. nem akarok neveket írni mert csak sértődés lenne belőle ,de mindenütt van ilyen játékos. Perl is felelőtlen volt a kiállításnál. Hányszor van olyan hogy jogosan fúj a bíró, a játékos meg két karral integetve hergeli a népet , előtte meg akkorát csattant a keze hogy… Olvass tovább »

Heindrich
Olvasó

A vég kezdete…

Mendez
Olvasó

A BL-ben azért senki nem gondolta, hogy mondjuk döntőig jutunk.
Ez a realitás.
A bajnokságot toronymagasan vezetjük ellentétben veletek, majd szombaton kiderül, hogy hol is kezdődik a vég… 😂😂😂

Jon
Olvasó

Kedves Milos, szvsz ez egy pocsék ötlet volt (bár úgysem olvasod)! Már az kezdett látszani, hogy kilábalóban van a csapat a hullámvölgyből és nem az eget nézik 1-2-en, amikor az edző megfeddi őket, erre ez a nyilatkozat. Az időzítés sem jó ilyenkor nekimenni a játékosoknak egy olyan meccs után, ahol esélyt sem nagyon hagytak nekik. És pláne ilyen tükrös dolgokat mondani? Könyörgöm, nem gépek! Van igazságérzetük is és el is tudnak bizonytalanodni adott esetben! Ennek ellenére szerintem a küzdés még a 20. jogtalan ítélet után is megvolt, csak már hit nem volt hozzá és a játék is szétesett. Meg lehet… Olvass tovább »

Gábor
Olvasó

Én pedig egyetértek vele! Perl is alpári módon beszélt azok után h könyökölt és jogos hiba volt! Elvesztettük a fejünket és hisztiztünk! Van még mit tanulni! Ilyen hozzáállással nem lesz meg a bajnoki arany az biztos!

Jon
Olvasó

Esetleg adjon még igazat a bíróknak is…
Nem gyerekekről van szó amúgy – nyertek már bajnokságot is, néhányan többet is – nem szabad úgy kezelni őket.
Ha meg 1 vagy 2 játékossal tényleg baja van, vállalja fel, büntesse meg, de házon belül!

Godemperor
Olvasó

Demokrácia van (Észak-Koreához képest tuti:D ), ha neked ez a nyilatkozat korrekt, hát lelked rajt.

JólnézünkMIKI
Olvasó

Konakov nem tudja mit beszél, sajnos a játékosok nem fogadják el. Kevés!

Hebri
Olvasó

Szerintem Milos Neked meg a cseréken kellene elgondolkodnod. Olyanokat húztál tegnap is, hogy majdnem lefordultunk a székről….

Pbask
Olvasó

Yup. Litvánok ellen is cserélt komplett kezdő ötös,mikor mentünk 10-el.
Görbe a tükör, mások kritizálása helyett mindenki tartson önvizsgálatot.
Csak attól tartok, ha ezt a bajnokságot behúzzuk, nem gondolkodunk más edzőben jövőre, pedig ezzel a kerettel Kovács Adrián is behúzná.
Bocs, kikívánkozott. Agyrém ez a nyilatkozat, és nem is értek vele egyet.

Hebri
Olvasó

Mivel a cikk a Úgytudjuk.hu-n jelent meg, ami nem különösebben szakportál, így kérjük fenntartásokkal kezelni. Próbáltam finoman megfogalmazni…

Godemperor
Olvasó

Nem hinném, hogy meghamisítanának egy nyilatkozatot.
Persze ez nem olyan “hiteles” mintha az origo szakpotálon jelent volna meg ugye?
Eseleg a független m4sport?

Dallas
Olvasó

jaj már olyan bizalmatlan vagy az Eresz-el 🙂

Benne az alaptörvénybe hogy igazat mondanak !

Jon
Olvasó

Ha nem nyilatkozott ilyet, akkor remélhetőleg cáfolni is fogja, hogy ilyet mondott volna.

majerle09
Olvasó

Szerintem nagyon nem kéne még a bajnoki címet a elkönyvelni.
Nyilván a Falco az első számú esélyes, de egy Perl vagy Benke sérülés teljesen nyílttá tenné, sőt…
Aki viszont a legjobban magába nézhetne, az a játékosügynök, aki ezeket a feketéket idehozta, meg az, aki nem hajlandó lecserélni.

Marillion
Olvasó

Ha jól gondolom a játékos ügynök a csapat /szakmai stáb/ megbízásából adódóan ajánl a keresett posztra leigazolható játékost,tehát nem okolható ha nem válik be a légiós! A felelős döntés hogy nekünk meg jó lesz az aki… erre meg Okorn és stábja bolintott rá! Erre ékes példa Hawkins idehozatala…nincs a játékában benne semmi váratlan olyan Amerikais megoldások! És jól látható meccsek alatt hogyha pályára küldik akkor a játékostársak sem keresik bevenni a játékba és csak arra használják hogy mezőnyben zárásokat adjon meg saroktól sarokig futkosson! Elsősorban a BL miatt hoztuk állítólag,de mivel ennek itt reálisan 3 kör után vége,és Hawkins meg… Olvass tovább »

Mendez
Olvasó

Nem ilyen amatőr játékosügynökökkel kellene felvenni a kapcsolatot, mint ez a körmendi hülyegyerek.

Xero
Olvasó

Én nem mondom, hogy Konakov jó, de az tuti, hogy nem egy ilyen szintű csapat elleni vereség miatt kell rajta elverni a port. Lássuk be, hogy a Strasbourg egy más kávéház.. Én nagyon kedveltem Okorn, de ez a meccs vele se lett volna meg. Abban meg teljesen igaza van, hogy Clark elbaszta.. Az ott egyértelműen egy jó fújás volt, nem is értem, hogy mit reklamált.. Persze az egyértelmű, hogy nem így kellene egymásnak üzengetni. Kicsit bujkál is bennem a kisördög, hogy arra gondoljak, Marvin mai instaposztja is egy viszont üzenet, ami tuti, hogy a legrosszabb irány, ami létezik.. Amíg a… Olvass tovább »

Jon
Olvasó

Ez jogos, de szerintem neki sem most kellene a játékosokon. Ez nem az a helyzet és nem az az ellenfél volt.

Pbask
Olvasó

Khm..

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés