Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Milos Konakov: Olyan győzelem ez, ami a folytatásra erőt fog adni

A Riga edzőjének sok mondanivalója lenne, de nem akar büntetést.

  •   :

:

Mint ismert, a Falco KC Szombathely szenzációs győzelmet aratott a VEF Riga otthonában, ezzel pedig nagy lépést tett a továbbjutás felé a Bajnokok Ligájában. A találkozó után így értékelt a két vezetőedző:

Janis Gailitis, VEF Riga: A mérkőzés elején támadásban nagyon gyengék voltunk. Több játékosom is puhán, gyengén játszott. Vannak dolgok, amik nagyon bántanak, de ezt most nem akarom elmondani, nehogy megbüntessenek. Sok mondanivalóm lenne…

Milos Konakov, Falco KC Szombathely: Büszke vagyok a csapatomra, mert nem egyénenként játszottunk, hanem a közös siker lebegett a szemünk előtt. Tudtuk, hogy a Riga legerősebb fegyvere az triplák értékesítése, és úgy érzem, hogy ezt sikerült elvenni tőlük. Olyan győzelem ez, ami a folytatásra erőt fog adni, és bizonyította, hogy az elvégzett munka jó, és meghozza gyümölcsét!

Fotó: championsleague.basketball

  •   
HIRDETÉS

4 hozzászólás

4
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
4 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
donnarummaVulcano2lee14JR.Benitez Recent comment authors
donnarumma
Olvasó

Megkapták a végén az esélyt a jv-k től! Marvin teljesen szabályosan leszedte a támadót +4 nél…eldőlt volna a meccs, erre dobattak velük 2 büntit

Vulcano
Olvasó

A lett edző nyilatkozatában valahogy elkerülte a figyelmemet a “gratuálok az ellenfélnek” rész…

2lee14
Olvasó

OOOO MILOS KONAKOV!💛🖤

JR.Benitez
Olvasó

Ha a lett edző arra célzott hogy nekünk fújtak a szürkék, akkor döbbenet… Visszanéztem reggel a meccset. Nagyon enyhe hazait kaptak, főleg a kritikus szituációkban. Nevetséges támadó fault a lepattanó csatában, másik oldalon kilökik Baracot az semmi. Egyértelműen róluk megy ki a labda ők jönnek stb… Hagyjuk már. Lenéztek minket, aztán magyarázkodik. Innen már reális cél a 2.hely, az se lenne ám kis dolog….

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés