Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

Milos Konakov: Nem volt 17 pontnyi különbség a két csapat között

A Falco mestere értékelt a Peristeri ellen elszenvedett vereség után.:

:

Peristeri – Falco-Vulcano Energia KC Szombathely 87-70 (23-16, 22-18, 17-15, 25-21)

Milos Konakov, Falco-Vulcano Energia KC Szombathely: Nehéz megszólalni egy 17 pontos vereség után, azt gondolom nem volt ekkora különbség a két csapat között. 25-30 percig rendben volt a támadójátékunk, védekezésben pedig a mérkőzés elején és a nagyszünet után voltunk jók, ahol követtük a meccstervet. Nagy energiákat őrültünk fel a visszakapaszkodásba, ez hibákat eredményezett. Ezután könnyű kosarakat engedtünk ellenfelünknek, valamint túl sok támadólepattanót engedélyeztünk. Javítanunk kell a hibáinkat, hiszen már két mérkőzés lement a sorozatból és természetesen nem vagyunk elégedettek.

23 hozzászólás

23
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
5 Comment threads
18 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
15 Comment authors
p.boriszSzhelYcsakazeteMarillionFour Stars Recent comment authors
Praenoricum
Olvasó

25-30 percig rendben volt a támadás? Tényleg? Milyen meccsen? Én úgy láttam, hogy egész meccsen talán 6-8 tudatos végigjátszott támadása volt a Falconak, a többi az ami éppen kisült belőle, vagy ha semmi sem, akkor maradt kintről a hárompontos dobálása. Ez lenne a Falco támadó játéka? Elfogadom, hogy van a csapatnak hullámvölgye és senkit sem akarok elküldeni, de a parasztvakítást hagyjuk.

Marillion
Olvasó

Azt lehet látni hogy változatos kosárlabdát ezzel a játékoskerettel nem lehet kihozni…mert mint olyan annak az ismérve az hogy palánk alatt és mezőnyből is folyamatosan gondot tudnánk okozni az aktuális ellenfélnek! De itt megy az erőlködés kintről…valahogy mostanság még a tiszta dobóhelyzetekből is sok pont kimarad…

Vulcano
Olvasó

Lehet kihozni. Láttuk tavaly a playoffban.
Márpedig a keret az egy Cowels-el kevesebb mindössze.

Praenoricum
Olvasó

Cowelsel, Brownnal kevesebb. Mindketten átlag felett tudtak védekezni és bárkit megfogtak egytől négyig. Bátran lehetett elváltani az embereket, tavaly sokszor hangzott el a yellow, akkor mindenki mindent elváltott. Könnyen tanulható hatékony védekezés volt. Most ez úgy tűnik sokkal ritkábban van. Jordano, Andris fizikai adottságai miatt olykor az irányítót sem tudja levédekezni, így lehetetlen vele ezt a védekezést játszani. Zozót soha nem a védekezése miatt szerettük, Pongónak meg mintha szokatlan lenne ez a tempó sokszor. Pot, Benke el tudja váltani, de Keller sem lett gyorsabb, így ez a védekezés alapvetően hiányzik a repertoárból. Tegnap, amikor átállt a csapat zónára, akkor mindenki… Olvass tovább »

Vulcano
Olvasó

Brown kb 12 percet játszott az egész playoffban.
Cowelsről meg egész évben ment hogy milyen beleszarok főleg védekezésben.
Kicsit unalmas más végig hallgatni ezt egész szezonban, aztán mikor jön megint a bajnoki cím akkor meg megy az egymásba borulás.

SzhelY
Olvasó

miért minuszoljátok teljes mértékben ivaza van a bl után én nem aggódnék a bajnokság miatt,ahoz igen erős a keret,centerben kevés a falco

Jon
Olvasó

Én nem mínuszoltam, de attól még nem értek egyet, főleg Cowels esetében. Nem tudom, más hogy van vele (mi miatt mínuszoltak), de az én indokom, hogy Cowels szerepe a bajnoki címben nem szabad, hogy lekicsinyítve legyen. Ha ő nincs, most az Alba a bajnok. Pontosabban a döntő meccsein legalább 2 alkalommal is a sz.rból húzott ki minket az extra dobásaival, betöréseivel, amikor a többiek hullámvölgybe kerültek, ahogy a csapatjáték is. Ebből az egyik elég mély volt. Amúgy tavaly is nagyrészt csak egyszerű figurák voltak, de a csapatjáték nagyjából rendben volt.

Vulcano
Olvasó

Biztos arra is emlékszel, hogy Cowels is a rájátszásra kapta össze magát.
Márpedig jelenleg október közepe van.

Jon
Olvasó

Annál ő előbb vált meghatározóvá, Brown volt az, aki elég későn (tulajdonképpen a sérülése előtt nem sokkal) szedte össze magát.
Nekem amúgy teljesen elegendő a magyar bajnokság, egyrészt mert ez érdekel inkább, másrészt nem akarok irreális lenni.
Már ha a csapat és néhány játékos idén (is?) későn érő típus és tényleg megnyerjük.
De a vezetőségnek, meg sok más szurkolónak szerintem a BL-lel kapcsolatban (és a következő hónapok meccseivel kapcsolatban) is vannak elvárásai.

p.borisz
Olvasó

Brown védekezésben végig extra volt, de támadásban a sérülése előtt nem sokkal ért fel a többiekhez

Born2Ball
Olvasó

El kell fogadni, hogy a magyar kosárlabda szart sem ér nemzetközi szinten.
Lehet csinálni bármely nb1-es klubból kirakatcsapatot, ugyan úgy lebőg majd nemzetközi szinten.
A kosárlabda teljesen jó leképződése annak ami az országban zajlik.

csakazete
Olvasó

Amatőr liga…
És ezt nem a Falcora írtam, hanem a komplett Tao támogatást élvező sportokra…
Amíg dől a Tao addig csak biznisz a vezetőségének és még sok mindenkinek…

SzhelY
Olvasó

de sajnos kiveszed a taot akkor nincs sport

Heindrich
Olvasó

87-70=17 . De annyi.

2lee14
Olvasó

Matematikus ön?

Jon
Olvasó

Építő kritikának (nyilván jó Falcot szeretnék) szánom a következőt, mivel ez a nyilatkozat – azt aláírom, hogy az említett hibák valósak – úgy kezeli az eddigi játékot, mintha rendben lenne és csak apró hibák lennének, amiket ki kell javítani. Sajnos az én szemem mást lát az eddig meccsek alapján. Nem kell nyilvánosan kimondaniuk, nem kell belülről ekézni a csapatot, de remélem ő is látja, hogy úgy en bloc nincs rendben a csapat játéka. Tulajdonképpen csapatjáték sincs annyira, amennyire szerintem kellene. Csapatjátékra még mindig a legjobb példa a Szeged pár nappal ezelőtti játéka, ahol 3-4 passz után jött a sima ziccer,… Olvass tovább »

Redbid
Olvasó

A válasz egyszerű, könyebb 5-6 emberes rotációt építeni, mint 10-11 emberest!
Viszont mivel volt bõven idő erre, így szerintem a képlet is egyszerű, vagy a játékosok nem végezték el az ehhez kellõ, és megfelelõ munkát, vagy, és én inkább erre tippelek, lehet, hogy a szakmai stáb képességeit haladja még ez meg!?
Mondjuk akár mindkettő ís lehet!

Four Stars
Olvasó

Miért lenne 5-6emberrel könnyebb csapatott építeni? Bl+bajnokság, mindenki 30perceket játszana, jön egy sérülés és lehet logisztikázni hogy kivel pótoljuk a kiesést,. A szakmai stáb pedig már bizonyított az elmúlt években. Szerintem a probléma hogy palánk alatt gyengék vagyunk, illetve 3-4 meghatározó játékos gyengébb játéka

Marillion
Olvasó

A támadójátékunk 0-5 ig volt jó aztán csak a kínlódás…Ugyanazt a meccset néztük? Hát biztos hogy nem! A Falco már sok sok éve elengedi a palánk alatti minőség feljavítását is…csak mindig a mezőnyből kosárlabdázni ezt már kivesézték itthon és nemzetköziben egyaránt! Konakov a sok lepattanó hiányán akar javítani…de ahhoz olyan minőségi játékos is kellene a tábla alá oda vissza aki tud ugrani és nem csak nyújtózkodni!

Servustok
Olvasó

Konakov elvileg 1 milliárdot keresett már itt… el kéne felejteni

balldontlie
Olvasó

7 éve van itt, igaz? Akkor az mondjuk nettó 70 munkahónap, akkor 14milló+ az átlag havi fizetése, úgy, hogy ebben a 7 évben benne van a másodedzői munkavégzése is? 😀 Nem futball edző ez a Konakov, nem hinném, hogy ilyen pénezeket vinne haza.

Vulcano
Olvasó

Te hülye vagy?
1 év alatt megkeresi a milliárdot.

YoWassupFam
Olvasó

És neked szavazati jogod van….

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés