Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

Milos Konakov: Nem kaphatunk 100 pontot egy ilyen súlyú mérkőzésen

Edzői értékelések.:

:

NHSZ-Szolnoki Olajbányász – Falco-Vulcano Energia KC Szombathely 100-87 (16-21, 21-19, 33-29, 30-18)

Oliver Vidin : Változtattunk a legutóbbi találkozóhoz képest. Akik ma az élre álltak ebben a nagyszerű győzelemben, ők Sztrahinja Jovanovics és Pallai Tomi. Természetesen minden pályára lépő játékost megillet a dicséret, a teljes névsor igénye nélkül, Wiggins, Thomas, Eads – aki egyébként sérülten vállalta a ma esti játékot – nagyon kitett magáért. A plusz-mínusz mutatókon látszik, megértették, mit kérek tőlük. A legfontosabb, hogy a második félidőben 63 pontot dobtunk. Nem egyszerű feladat, és nem engedtük őket 20 fölé az utolsó negyedben. Az egyetlen apró hiba az volt, amikor a harmadik negyedben elengedtük a figyelmünket, fel is jöttek. A festékből eredményesebbek voltunk, de a kizárásokon van még mit javítanunk. 87 pontot kapni otthon sok, ez a playoff, nem az alapszakasz, nem egy baráti vagy bemutató mérkőzés. Itt a bajnoki címért folyik a küzdelem.

Milos Konakov : Egyetértek azzal, amit Zozó mondott. Ahogy vártuk, kemény, harcos összecsapás volt. Gratulálunk az Olajnak a győzelemhez! Nem kaphatunk 100 pontot egy ilyen súlyú mérkőzésen. Különösen nem 63 –at egy félidőben, ahogy azt mi megkaptuk ma. A legrosszabb a tizenkét hármas volt, ezt ki kell elemezzük, és ki kell, hogy javítsuk a következő találkozóra. Ez a döntő, az a pillanatokról is szól. Az utolsó öt percig egy-két labdás meccs volt. Ott kaptunk egy személyit, majd jött egy technikai és lehet mondani a mérkőzést ezekkel a büntetőkkel a Szolnok el is döntötte, nem tudtuk megfordítani.

Zalakerámia ZTE KK – Arconic-Alba Fehérvár 67-83 (13-26, 16-20, 18-20, 20-17)

Matthias Zollner: Őszinte leszek, nehéz mit mondani, furcsa ez a szituáció. A két csapat nem egyformán fókuszált erre a meccsre, mi biztosan nem százszázalékosan. Tisztelet a kivételnek, mert például Tristan Ikpe azért is van itt a sajtótájékoztatón, mert ő például mindent beleadott.Ha mindenki így játszott volna, akkor lett volna esély a győzelemre.

Alejandro Zubillaga : Tudjuk, hogy Egerszegen nehéz játszani, hiszen kollégám nagyon nagy hangsúlyt fektet a védekezésre. Ma próbáltuk tartani azt a játékot, amit elkezdtünk, gratulálok a játékosaimnak. A párharcnak még nincs vége, de pénteken szeretnénk lezárni.

Atomerőmű SE – Egis Körmend 99-76 (33-16, 23-22, 22-22, 21-16)

Sebastjan Krasovec : Gratulálok a csapatomnak a győzelemhez. Mindkét gárda sérülésekkel küszködött, de úgy gondolom a közönség tudta élvezni a találkozót. Remélem a következő szezonban is támogatni fognak minket, ezúton is szeretném megköszönni az egész éves szurkolást nekik. Sajnos nem a tervek és az elvárások szerint alakult a szezon, viszont a bentmaradás végül meg lett, kemény év volt ez. Egy mérkőzésünk van még hátra, erre fogunk készülni.

Kocsis Tamás : Gratulálok a Paksnak. Gyakorlatilag a meccs az első negyedben eldőlt, két nap volt a sorsdöntő szombati találkozónk után, értelemszerűen nem volt sok idő a regenerálódásra és a felkészülésre. Voltak jobb teljesítmények és gyengébbek is, viszont egy mérkőzésünk van még hátra, amit szeretnénk megnyerni. Sok sikert kívánok a paksi focicsapatnak a kupadöntőre.

31 hozzászólás

31
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
5 Comment threads
26 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
19 Comment authors
MarillionWestChampiVulcanovoldemortYoWassupFam Recent comment authors
albc
Olvasó

Narrátor : Kaptatok.

Hoppácska
Olvasó

Narrátor : A Tisza folyó nevét nagybetűvel írjuk! 😀

albc
Olvasó

Másodszor, és utoljára, mert harmadjára már pofon jár. Nem írom soha nagybetűvel a c-k helyét.

Rouge
Olvasó

Most képzeljük el a Falco kispadján Vidint
és a miénken Konakovot.

No comment.

Milivoj
Olvasó

Inkább ne… 🙂

Lightbringer
Olvasó

Akkor most kiderült, hogy a Falconak nem csak a kerete hasonló erősségű/ vagy akár gyengébb is mint az Olajnak, de még az edzője is rosszabb. Igazi dávid és góliát csata mint a múlt évtized elején.

2lee14
Olvasó

Igen, azért ez így kicsit vicces. Csak akkor döntsük el végre melyik is az igaz.

YoWassupFam
Olvasó

Keretetek jobb de nálunk meg a “főnök” jobb.

fanaticfantastic
Olvasó

Nem kell ez. Hajtsunk. Próbáljunk meg győzni. A többi csak bohóckodás. A falco q erős.

WestChampi
Olvasó

Igazad van. Nem rossz edző Milos, amolyan közepes. Tavaly az edző különbség döntött -2 emberrel, szerencsénk hogy a spanyol ült ott.
De azt sem tartom kizártnak, hogy nem Milos a gyenge, inkább a segédedzők, sajnos az ő dolguk lenne belerakni apait-anyait, amiből az edző főzhet.

Born2Ball
Olvasó

Szerintem szépen lassan kijelenthető, hogy Konakov egy masszívan túlértékelt edző. Mert oké, tudnak dominálni az alapszakaszban és a po-ban is, főleg ugy gyengébb ellenféllel szemben, de az igazán fontos meccsekre rendre rossz formában érkezik a csapata. Lásd Bl, Kupa és most a döntő (még ha az első meccs kiütéses is lett, már ott is voltak gyenge pillanatok). Jól el tudja magát adni az alapszakaszban és a playoff korai szakaszában elért nagy arányú sikerekkel, de a keret amivel dolgozik van is ennyivel a mezőny felett (két csapat van közel hozzájuk, ők meg is szorongatták őket lsd. Alba és Olaj). Én nem… Olvass tovább »

Ewing
Olvasó

Tűpontos! Mint anno Aleksic az Olajnál…

BlackBird
Olvasó

ezzel szombathelyiként is mélyen egyet kell értenem…

Suns
Olvasó

bajnokságban meg rengetegszer nagyon kicsin múlt az égés.

Ezek melyik meccsk is voltak?

Born2Ball
Olvasó

3-2-re nyert döntők azért nem a magabiztosságról árulkodnak.
Nyilván a végén a győzelmet nem kell magyarázni, ettől független torony magas esélyesként ettől többet is elvárhatna az ember (az alba elleni döntőt azt én sem venném ide).

Xero
Olvasó

Szerintem ezt elég lesz értékelni ha vége a szezonnak.. a BL-t meg hagyjuk már.. Akire reális esély volt, azt oda-vissza vertük. A másik két csapat meg nagyon nem a mi kategóriánk. Nem véletlenül jutott mind2 FinalFourba.. A kupát tényleg elb*sztuk, ez van. Volt ilyen már korábban mással is. Az Alba meg nyert ellenünk egy semmit se számító meccset. Előtte meg átlag 25 ponttal küldtük haza őket. Ez a komoly érv? Most nyert egyet hazai pályán a Szolnok. Na bumm. Ha otthon megvernek minket akkor Milos nagy bajban lesz, de ha meglesz a 6. arany, akkor nincs miről beszélni. Vagy azért… Olvass tovább »

Born2Ball
Olvasó

Miért is hagynánk a BL-t? Ennek a csapatnak ott van fejlődési lehetősége és nem a hazai sorozatokban. A kupa is túl gyakran van elbaszva és a formaidőzítés konstans probléma Konakov alatt. Itt az Alba vagy a Szolnok nem azért lett felhozva, mert nyertek egyet, akkor hozhattam volna Szegedet is. A lényeg az, hogy játékerőben ők képesek megközelíteni a csapatod szintjét – még így is messze elmaradnak – és egy-egy meccsen feltörlik a padlót meccselés szempontjából Milossal. Szerintem más edzővel lehetne tenni még egy lépést előre (vagy többet), mert ahol kéne a plusz Konakovtól, ott buktok mindig. De akkor csak hasonlítsad… Olvass tovább »

Xero
Olvasó

😀 erre csak annyit tudok mondani, hogy ok.. 😀
Akkor verhetők.. 😀 Itt elveszett a komolysága részemről ennek a vitának..
Számomra mindig vicces, amikor valaki szerint a győzelmet (pl Le Mans elleni, ami szintén nem az elvàrható kategória) a játékosok szerzik, a vereség meg csak az edző sara. De te tudod..

Born2Ball
Olvasó

Ok, akkor nem verhető 😀
Hazai pályán nem volt olyan csapat, akit ne lehetett volna legyőzni.
Persze, a spanyol csapat erős volt, de nem verhetetlen kategória.
Ettől független Milos munkája hagy kivánni valót maga után, mert fejlődés az nem igen tapasztalható, maximum egy helyben toporgás.

Suns
Olvasó

A BL-hez az a keret igenis kevés, ami itt évről évre összejön. Lehetne erősebb keret, még több pénzből, amely keretnek lennének reális esélyei.
Na képzeld el azt a szituációt, Herklith szívinfarktust kapna…

Vulcano
Olvasó

Igen a BL győztes és a világ 2. legjobb bajnokságának listavezetője, a spanyol sztácsapat az verhető hazai pályán.
Te komolyan gondolod, hogy akár egy tisztes helytállás is elvárás egy ilyen csapat ellen?
Komolytalanabb vagy mint gondoltalak.

Born2Ball
Olvasó

Mellette volt másik két csapat is:D
És szerintem egy meccsen igen is lehetséges (nem elvárás), hogy egy erősebb csapatot megverj, de ahhoz ugye jó edző kell 🙂

Vulcano
Olvasó

Igen volt másik két csapat is.
A másik szintén final four-os volt, a harmadikat pedig vertük oda vissza.
Nem nagyon értem mit akarsz kihozni ebből.
Egyébként nálad mi számít egy magyar csapatnál verhetetlen kategóriának, ha a spanyol listavezető bl győztes az nem?

voldemort
Olvasó

A BL évről évre egyre erősebb. A Falco büdzséje kevés ehhez, akármennyire is azt gondolja itt néhány agybeteg, hogy milliárdok vannak. Ez nem a Paks vagy az Alba, NKA, DEAC. Konakov megmondta előre, hogy a Peristerivel gond lehet, és ha továbbmegy a csoportból, bent lesz a 4-ben. Mindenki csak legyintett rá, hogy ugyanmár fos görög csapat. A meccsen is látszott, hogy nem vették komolyan. Hol is volt a Peristeri? Ha megnézitek a BL-t, minden csapatban 4-5 amerikai van, szinte csak 1 hazai játékos van a pályán. Jelenleg a magyar bajnokság nem tart ott, hogy egy BL-ben induló csapatnak megérje azért… Olvass tovább »

voldemort
Olvasó

Annyira bírom, amikor a Falco megcsúszik, egyből mindenki nekiáll a Konakovot gyalázni. Kicsit legyetek már reálisabbak, és gondoljátok végig, hogy a többi csapatnál vajon az összes edző hibátlan? Esetleg amikor az edző kér valamit, és a játékos nem tudja végrehajtani, akkor az edző a hibás? Amikor megy a szekér, és nyerünk/nyertünk, akkor valahogy soha senki nem akarta a Konakov fejét. Mindenki hibázik, én inkább azt gondolom, akik mögötte vanank segítők, azok a gyengék. És akkor valóban igaz az, amit leírtál. Okorn egy jó edző, de neki volt egy Konakovja. Konakovnak nincsen Konakovja. Vissza lehet nézni, ezt írtam 2 évvel ezelőtt… Olvass tovább »

Marillion
Olvasó

Perl Zozóra köré van évrôl évre kialakìtva a falco jàtékoskerete és évröl évre a jàték stìlusa is….nekem aggasztó/bb jövendölés hogy mi lenne velünk nélküle?!…

Mios
Olvasó

bent maradt az ASE már ezt is sikerként könyveljük el… U.I: Hajrás Paksi FC!

fanaticfantastic
Olvasó

Szép volt fiúk! Hajrá Olaj! Innentől minden meccs ajándék! Nincs söprés, ahogy azt néhány szerény sárga előre jelezte! Hajrá Olaj! Csináljunk csodát!

2lee14
Olvasó

Azok nem látták reálisan a dolgokat. Szolnokon nincs könnyű meccs, pláne nem könnyű győzelem.

p.borisz
Olvasó

Csak az elvakultak vízionáltak 3-0-át…aki tényleg követte a bajnokságot,az láthatta,melyik csapat mire képes és reálisan értékelt.Nincs veszve semmi,1-1 az állás.Viszont pénteken nem hibázhatunk,ha bajnokságot akarunk nyerni.Amennyiben mégis győz az Olaj,akkor otthon már nem hiszem,hogy kiengedik a bajnokságot a kezükből.Mindent meg kell tenni,hogy pénteken este miénk legyen az előny, egyelőre ezzel kellene foglalkozni,minden más ráér utána.

Marillion
Olvasó

p.borisz….Pontosan! De ez csak úgy reàlisan megvalósìtható ha Zozó mellett legalàbb minimum 3 jàtékos még felpörög stabilan…pontfosó teljesìtményre!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés