Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Milos Konakov: mit is lehet egy ilyen végjáték után mondani…

Edzői nyilatkozat a szerdai Bajnokok Ligája mérkőzés után.:

:

Izgalmas mérkőzésen, parádés győzelmet aratott a Bajnokok Ligájában a Falco. Az olasz sztárcsapat, a Nutribullet Treviso is fejet hajtott az Arena Savariában.

Mit is lehet egy ilyen végjáték után mondani… Akárcsak két hete, most is magas színvonalú mérkőzést játszottunk, igaz ezúttal a támadójáték dominált mindkét oldalon. Hatalmasat küzdöttünk és igazi csapatként szereztük meg ezt a győzelmet. Voltak hullámvölgyek, de jól reagáltunk ezekre a szituációkra. Köszönöm a szurkolók támogatását, nélkülük nem sikerült volna. Most egy kis pihenés jön, aztán készülünk a folytatásra

– nyilatkozta az összecsapásról a Falco edzője, Milos Konakov.

Címlapfotó: ugytudjuk.hu

HIRDETÉS

11 hozzászólás

11
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
5 Comment threads
6 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
10 Comment authors
SzhelYcsakazeteMendezGézukaJon Recent comment authors
csakazete
Olvasó

Gratulálok a győzelemhez! ❤️??

Gézuka
Olvasó

Két vezetőedzővel a csapat élén….

Mendez
Olvasó

???
Név szerint…?

SzhelY
Olvasó

konakov .gáspár

Rózsabimbó
Olvasó

Grat. a győzelemhez, azonban parádé nem volt, ha az uccsó pillanatban nem kifelé, hanem befelé csurog be a gyűrűről az olasz ziccer,

Mendez
Olvasó

A sporik már nem tudták a digó helyett bedobni, addig viszont mindent megtettek, hogy megfordítsák a meccset.
Azért bocs, hogy elxrtuk az estédet!
🙂

Chikán Sándor
Olvasó

Bravó! Bravó! Bravó! A három csaló bírót senki nem vonja felelósségre?????Egyértelmüen megvertük volna őket tiz felett!!!!!!Jó pihenést.Hajrá Falco!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Krisz...
Olvasó

Az AEK elleni meccsen is hasonlóan a vendégek felé húzott a bírók szíve, abból se lett semmi, pedig a végén őket is ugyanúgy felhozták az erősen vitatott ítéleteikkel.

Jon
Olvasó

Ez egy igen nagy probléma, hogy a mai kosárlabdában a játékvezetőknek tejhatalma van, mert lényegében csak “saját magukat” ellenőrzik, így nem is vonja őket felelősségre senki soha.
Ha megveretnek egy csapatot, akkor az a magyarázat, hogy a “játékvezető is hibázhat”, de ha valaki, aki érdekelt a meccsben, szóbahozná ezt, akkor elmeszelnék sportszerűtlen viselkedés miatt.

Vulcano
Olvasó

Mester?⚫?

Redbid
Olvasó

Mekkora “élmény” lehetett neki, hogy ott a feszült kiélezett végjátékban az időkérés után, a régi “főnöke ordítozott” a fülébe. 🙂
Becsülöm a türelméért, is, és nekem úgy tűnik a játékosok is jobban elfogadják, így motíváltabbak az előző szezonok őszeinél látottnál!
Gratuláció a győzelemhez!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés