Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Milos Konakov: Kezdi mindenki megtalálni a helyét

Váradi Kornél szerint elfáradtak a végére.:

:

A tegnapi napon a Falco 95-59-re győzte le a Kecskemét együttesét a két csapat felkészülési mérkőzésén (pontszerzőkért klikk ide). A találkozó után mindkét gárda vezetőedzője nyilatkozott a saját csapata honlapjának:

Milos Konakov a Falco Facebook oldalának: Jó mérkőzést játszottunk tegnap. Igazi erőfelmérő volt, mert a KTE csapata hasonló ritmusban készül a bajnokságra, mint mi. Támadásban jól mozgott a csapat és úgy látszik, hogy kezdi mindenki megtalálni a helyét. Vannak apróbb hibák, amiken változtatnunk kell. Nagyon várom a hétvégi XII. Horváth Zoltán Emléktornát, ami újabb fontos lépése lesz a felkészülésünknek.

Váradi Kornél a ktekosar.hu-nak: Az első negyedben jól kosárlabdáztunk, majd a második etapban a Falco védekezése ellen voltak olyan eladott labdáink, amelyekből ritmust fogtak, és ez nemcsak a bajnokságban veszélyes, hanem edzőmeccsen is. A végére elfáradtunk, és átrohantak rajtunk. Van négy napunk felkészülni a vasárnap 17 órakor kezdődő Kaposvár elleni hazai edzőmeccsre, és kijavítani a hibáinkat.

Fotó: Vágvölgyi Bálint/ugytudjuk.hu

HIRDETÉS

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés