Connect with us
Hirdetés

Bajnokok Ligája

Milos Konakov: “Gratulálok a Strasbourgnak, de a csapatomnak is!”

A Falco edzője mellett Perl Zoltán és Lassi Touvi is értékelte a látottakat.:

:

Milos Konakov, Falco-Vulcano Energia KC Szombathely: “Úgy kezdünk minden mérkőzést, hogy azt meg akarjuk nyerni. Ilyen szinten máshogy nem is készülhetsz fel. Bár a szezon elején járunk, de a fiúk nagyon jól dolgoztak, fegyelmezettek voltak elől-hátul. A harmadik negyed végére 56 ponton tartottuk a Strasbourgot, ami nagy fegyvertény. Ebben az időszakban nekünk is voltak nehézségeink, mert a franciák nagyon jól védekeztek és közben három nagyon nehéz dobást is értékesíteni tudtak. Egy nagyon jó meccsen szerezték meg a győzelmet, gratulálok nekik, de a csapatomnak is.”

Perl Zoltán, Falco-Vulcano Energia KC Szombathely: Jó meccset játszottunk, közel a legjobbunkat nyújtottuk, nyilván a szezon elején járunk, ezért elkövettünk néhány hibát, de keményen küzdöttünk. Jó lett volna nyerni, de nagyszerű csapat ellen játszottunk, ennek ellenére, ha kicsit pontosabbak vagyunk, meglehetett volna a győzelem.”

Lassi Touvi, SIG Strasbourg: A szezonkezdet sosem könnyű, nem nagyon ismered még ilyenkor az ellenfelet, kevés időd van felkészülni. A Falco bebizonyította, hogy nagyszerű csapat, nem véletlen a sikerek amit az elmúlt években elértek. Sok problémát okozott a Falco nekünk, 22 gólpassz 78 pontál többet mond bármilyen szónál, főleg, hogy ebben a játékelemben sokkal jobbak voltak. Nem teljesen úgy alakult a mérkőzés, ahogy terveztük, de boldog vagyok, hogy nyertünk.

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés