Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Milos Konakov: ez a mi játékunk

Edzői nyilatkozatok szombatról.:

:

Falco-Vulcano Energia KC Szombathely – NKA Universitas Pécs 112-92 (27-23, 42-20, 25-22, 18-27)

Milos Konakov, Falco-Vulcano Energia KC Szombathely: Hosszú idő után újra teltházas bajnoki meccset játszottunk, ami nagyon jó érzés volt számunkra. Sikerült megnyerni az első bajnokinkat, így kell kezdeni a bajnokságot. Az első hat percben nagyon jól játszottunk, de az első cserék után ritmust vesztettünk. Az időkérés jól sikerült,  a srácok reagáltak az elhangzottakra. A harmadik negyed végére pedig ismét összeállt a játék. A negyedik negyeddel nem voltam elégedett, azt ki kell értékelni. Összességében jó meccs volt, nyertünk és 30-35 percen keresztül megmutattuk, hogy tudunk játszani, milyen energiák vannak. Ez a mi játékunk. Köszönjük a szurkolóinknak a támogatást.

Goran Tadics, NKA Universitas Pécs: Először is gratulálok a szombathelyieknek az elmúlt évekért. Nagyon jó dolog hogy Magyarországnak van egy ilyen jól menedzselt csapata, akiket nemzetközi szinten is jegyeznek. Követtem a magyar bajnokságot és el kell mondja, nagy élmény volt Szombathelyen kezdeni a szezont. Ez volt a csapat történetének első élvonalbeli mérkőzése, rögtön egy minőségi csapattal, nagyon jó élmény volt így kezdeni. A mérkőzéssel kapcsolatban, mind rutinban, mind kvalitásban meglátszott a különbség a játékosok között, már az első félidőben kialakult a különbség. A mi filozófiánk, hogy lehetőséget adjunk a fiataloknak, például a 15 éves Lukácsinak. Ez egy nagyon fontos lépcsőfok volt számunkra. Két nagy célunk van, első hogy fiatal játékosainkat fejlesszük, mert hiszem hogy vannak olyanok akik meghatározó játékosok lehetnek majd akár még a magyar válogatottban is, de természetesen bent is akarunk maradni az első osztályban, meccseket akarunk nyerni. Egy hosszú kemény szezon és út előtt állunk, de mindig az első lépés a legnehezebb. Levonjuk a konzekvenciákat és megyünk tovább. Sok sikert kívánok a Falcónak.

Arconic-Alba Fehérvár – Budapesti Honvéd SE 72-62 (23-21, 18-22, 24-8, 7-11)

Alejandro Zubillaga, Alba Fehérvár: Gratulálok a Honvédnak, sok fiatal, magyar játékossal állnak ki, amivel én is tudok azonosulni, és meggyőződésem, hogy jó úton járnak. Tudjuk, hogy a szurkolók olyan csapatot szeretnének látni, amelyik sok pontot dob, ezen még dolgoznunk kell. A harmadik negyedünk rendben volt, a védekezésünket pedig dicséri, hogy az utolsó két negyedben mindössze 19 pontot kaptunk. Összességében pozitívak a benyomásaim, örülök a győzelemnek, de tudjuk, hogy támadásban még fejlődnünk kell.

Zlatko Jovanovics, Budapesti Honvéd SE: Az Alba nagyon jó csapat, a harmadik negyedben le is zárták a meccset, amihez gratulálok nekik. De a saját játékosaimnak is gratulálok, keményen, jól harcoltak a teljes mérkőzésen

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés