Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

Milos Konakov: elnézését kérek

Edzői nyilatkozatok szombatról.:

:

Kometa Kaposvári KK – HÜBNER Nyíregyháza BS 86-70 (25-11, 23-19, 27-24, 11-16)

Szőke Balázs, Kaposvár: Azt kértük a közönségtől, hogy annak ellenére is tartsanak ki mellettünk, hogy nem jutottunk be a legjobb nyolc közé. Ismét kiváló hangulatot teremtettek a mérkőzésen, ez sokat számított nekünk. A tizedik helyért folytatott küzdelemben nagyon fontos volt ez a találkozó számunkra. Jól kezdtünk, kiváló ritmusban játszottunk, szinte alig tudott kosarat dobni a Nyíregyháza. Az első félidő rendben volt, a másodikban volt egy hullámvölgyünk, erre jobban oda kell figyelnünk. Az eladott labdáinkból közelebb tudtak jönni a vendégek, de azt gondolom, a győzelmünk nem forgott veszélyben. A fiúk hozzáállása az egész héten kiváló volt, újítottunk néhány dologban, ami új impulzusokat adott nekik. Ivan Rudeznek sok sikert kívánok a továbbiakban, nagyon jó edzőnek tartom, sajnos itt nem jött ki neki a lépé. Édesanyámnak ezzel a győzelemmel kívánok nagyon boldog születésnapot.

Darko Radulovics, Nyíregyháza: Először is gratulálok a Kaposvárnak, megérdemelten nyert a csapatuk. Nagyon gyengén kezdtünk, könnyű kosarakat engedtünk ellenfelünknek és sokat faultoltunk. Azért akadnak pozitívumok is, hiszen több játékos is visszatért, de a jövőbben szigorítanunk kell a védekezésünkön és ügyelnünk kell rá, hogy ne csak az utolsó tizenöt percben ébredjünk fel.

MVM-OSE Lions – Zalakerámia ZTE KK 88-74 (19-20, 24-17, 21-27, 24-10)

Simon Petrov, OSE: Nagyszerű este volt ez ma itt Oroszlányban, természetesen szeretném megköszönni a szurkolóknak a remek hangulatot, sőt az ellenfél szurkolói is sokat dobtak a hangulaton. A legfontosabb, hogy keményen játszottunk végig, fókuszáltak tudtunk maradni, megpróbáltuk a lehető legjobban elvégezni a „munkát” és a győzelem lett a jutalom.

Sebastjan Krasovec, ZTE: Először is gratulálok az OSE-nak a győzelemhez, megérdemelték, nagyszerű meccsük volt, sok fontos hárompontost dobtak és az elejétől a végéig küzdöttek. Azt hiszem mi egy kicsit túl nyugodtak voltunk most, hogy megvan a pozíciónk a legjobb négy között, bizonyos szempontból most a legalkalmasabb erre az idő, mert ez után az időszak után erre nyilván nem lesz lehetőség. Remélem tanultunk ebből a mérkőzésből, hiszen rajtunk múlt, nem játszottunk jól, szóval nyernünk kell még egy meccset a Kecskemét ellen következő szombaton, mielőtt a Magyar Kupa elkezdődik. Még egyszer gratulálok az OSE-nak és sok szerencsét kívánok a szezon hátralévő részében.

Falco-Vulcano Energia KC Szombathely – Egis Körmend 80-87 (21-14, 26-14, 15-29, 18-30)

Milos Konakov, Falco: Két totálisan ellentétes félidőt játszottunk. Az elsőben megmutattuk, hogy felkészültünk a Körmendből, keményen játszottunk, 28 pontont tartottuk Őket. Mondhatom, hogy kontrolláltuk a meccset, viszont ami a második húsz percben történt, azt ki kell elemeznünk. Ha megnézzük a statisztikát, jól látjuk, hogy 14 támadólepattanót engedtünk nekik, amiből 20 pontot szereztek. Egyértelműen ez döntött! A második félidőben nem úgy játszottunk, ahogy az elsőben. Szétestünk, elől-hátul energia nélkül játszottunk. A hangulat ismét remek volt, elnézést kérek a szurkolóktól, hogy nem sikerült nyernünk.

Kocsis Tamás, Egis Körmend: Mindenki tudta, hogy mekkora téttel bír számunkra ez a mérkőzés, ez az első félidőben meg is látszott. Görcsösek voltunk, erőlködtünk, egyéniesen játszottunk, a Falco okosan játszott és ezt kihasználta. Mi hoztuk azt a formát, mint az előző két mérkőzésen. Se kintről, se büntetőről nem találtunk be. A félidőben semmi különös nem hangzott el, csak annyi, hogy csapatként bízzunk egymásban és akkor lehet esélyünk. Mert ha azt csináljuk, amit megbeszéltünk, akkor van keresnivalónk. A második húsz percben több mint 10 gólpasszt adtunk és a helyezetek, amik ritmusra jöttek, be tudtuk dobni. Utolértük a Falcot, olyan ritmusban maradtunk, hogy szerencsére meg tudtuk nyerni a meccset. Gratulálok a csapatomnak, és a szurkolóinknak, akik ma is bebizonyították, hogy ők a legjobbak az országban. Nélkülük ez nem sikerült volna. Számítunk rájuk a Paks ellen is, hiszen azzal, hogy itt nyertünk, csak az esélyt adtuk meg magunknak.  A Falconak sok sikert kívánok. Úgy gondolom, nem kérdés, hogy ebben a bajnokságban a legmagasabb szintet képviselik. További sok sikert kívánunk nekik.

Atomerőmű SE – Naturtex-SZTE-Szedeák 86-72 (27-23, 15-16, 26-17, 18-16)

Csirke Ferenc, Paks: Gratulálok a csapatomnak és a szurkolóinknak is, az alapszakasz utolsó hazai mérkőzésén is megmutatták mennyire tudnak nekünk segíteni. Nagyon nehéz volt az első félidő, 9 támadólepattanót engedtünk az ellenfelünknek, a második félidőre ezt le tudtuk vinni négyre, ez volt a kulcs. A második 20 percben taktikusabban és okosabban játszottunk támadásban. Fontos és kemény hét következik, rendesen felkészülünk a Körmendből, a célunk egyértelműen a győzelem lesz, amivel akár még a hatodik hely is meglehet.

Nikola Lazics, Szeged: Gratulálok a Paksnak, abszolút megérdemelten nyertek. az első félidőben egálban voltunk, a harmadik negyedben a Paks jobb játékot mutatott. Volt periódus, amikor jobban kosárlabdáztunk és védekeztünk, viszont nem először fordul elő, hogy leblokkolunk és nem tudunk kijönni belőle. Megpróbáljuk megoldani a problémákat a play-out előtt. Sok sikert kívánok a Paksnak.

Arconic-Alba Fehérvár – Szolnoki Olajbányász 85-79 (28-22, 19-16, 18-18, 20-23)

Alejandro Zubillaga, Alba: Nagyon sokat köszönhetünk a szurkolóinknak, voltak nehéz helyzetek, amelyekből nélkülük nehezen jöttünk volna ki. Ez volt az a mérkőzés, amely feszültségében, minden egyes élethelyzetében igazolta azt, hogy két nagyon jó csapat találkozott. Kicsit a védekezésünk gyengébb volt, mint a korábbi meccseken, de nagyon jó támadójátékkal rukkoltunk ki, ez volt az egyik kulcsa a sikerünknek .

Gasper Potocnik, Szolnok: Nagyon jó mérkőzés volt, akadtak olyan szituációk, amikor nagyon közel férkőztünk ellenfelünkhöz, de az Alba megérdemelten nyert, mert végig vezetett. Nem voltunk ezúttal elég jók támadásban, védekezésben pedig túl sok hibát vétettünk sorsdöntő pillanatokban.

15 hozzászólás

15
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
6 Comment threads
9 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
12 Comment authors
Kopi70donnarummaJR.BeniteztormentorRedbid Recent comment authors
JR.Benitez
Olvasó

Gratulálok Keller Ákosnak! Szép gesztus!

tormentor
Olvasó

Jövő héten majd a Zte mester is elnézést kérhet a kecskemét elleni hazai zakó miatt. Fogadunk?

Pojaca
Olvasó

Aggódók Gyuri bácsi miatt, a meccs végi idegállapota aggodalomra adott okot! Kérlek benneteket, hogy nyugtassatok meg hogy nem szorult kórházi ellátásra! Továbbá egy kimutatásra is igényt tartanék, hogy a bankszámla egyenleg mekkora pozitív anomáliát mutat a tegnap esti szomszédvári rangadón történt húszpontos előny leadása után!

Redbid
Olvasó

Te, ha “megállapodtak”, és még “pénz is érkezett” érte, akkor nem örülnie kellett volna?

Esetleg Konakovval együtt nem pont azé volt olyan ideges mint amilyennek leírtad, mert ők nagyon is tisztában voltak vele, hogy ezzel a vereséggel jó eséllyel nyertek pár debreceni kiruccanást?

Csak én érzek némi ellentmondást? 🙂

Pojaca
Olvasó

Korábbról is ismertünk már meg remek színészi teljesítménnyel megáldott úriembereket arról a környékről.

Heindrich
Olvasó

Ez a legjobb : “Alejandro Zubillaga, Alba: Nagyon sokat köszönhetünk a szurkolóinknak”….Don’t call my name ,Don’t call my name, Alejandro

Marillion
Olvasó

Milos a csapatnak teljesen mindegy volt hogy mi lesz a végeredmény…te is mozitàl aszisztàltàl hozzà a màsodik félidöben! Ennyit arról hogy tudtàtok ez a meccs mindenkor mit jelent a két csapat szúrkolóinak! Mehettek Fehérvàrra is edzömeccsre úgysem kell ott sem màr a gyözelmi kényszererrel jàtszani!

heraklith
Olvasó

Te még az edzőnél is jobban tudod, hogy mi volt a meccsen 😅
Kinek és mit bizonygatsz ennyire?
Gyengébbek voltatok, kikaptatok. Hihetetlen hogy ezt nem tudod feldolgozni. Még ha megalázó is ez a vereség…

Kopi70
Olvasó

Elgondolkoztató….

Marillion
Olvasó

Gyengébbek ugye…akkor is mikor 20 volt közte ide…addig nem a Körmend volt gyenge? Miért nem az elejétöl vezettek és uraltàk a meccset…hiszen nekik volt fontos hogy mihamarabb eldöljenek a szàmukra lényegi dolgok! De hülye vagy…ezt eddig nem gondoltam rólad pedig régi forumozó vagy màr te is itt!

Szakember
Olvasó

Körmendiként mondom, ha egy csapat vezetőedzőjének az egész szezon 3. veresége után elnézést kell kérnie a szurkolóitól, az felvet néhány kérdést…

Mendez
Olvasó

Szakemberként illene tudni, hogy a 4. veresége volt ez a Falconak.
Ha az első lett volna akkor is kérhetne elnézést a csapat második félidőben mutatott “játéka” miatt.

Lightbringer
Olvasó

Sok lesz már az álszent duma. Nyilván nem a 4 vereségért kér bocsánatot, hanem a hozzáállásért.

Szakember
Olvasó

Elírtam, elnézést kérek.

donnarumma
Olvasó

Vigyázz, mert mostanában egyre több mindent írsz el és a végén mindenki azt hiszi, hogy hazudni jársz ide….

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés