Connect with us
Hirdetés

Bajnokok Ligája

Milos Konakov: Egy ilyen meccsen 38 percen keresztül vezetni nem véletlen

“Van esélyünk megnyerni a csoportot és mindent meg fogunk tenni, hogy ez valóra váljon.”:

:

Mint ismert, a Falco KC Szombathely hatalmas bravúrt végrehajtva legyőzte idegenben az AEK Athén csapatát a Bajnokok Ligája csoportkörének 5. fordulójában, ezzel vezeti a D-jelű kvartettet. A siker értékét mindenképp növeli a tény, hogy a görög csapat a BL-ben még sosem kapott ki egy együttestől oda-vissza. A találkozó után Milos Konakov értékelt a szombathelyiek Facebook oldalának.

Először is szeretném részvétemet nyilvánítani Jelovac családjának. Egy városból származunk és nagyon megrendített a halála. A mérkőzés hatalmas küzdelmet hozott, de a végén mi örülhettünk. Kétszer is sikerült komolyabb előnyt kidolgoznunk, de az Athén mindig vissza tudott jönni. A végén bebizonyítottuk, hogy van karakterünk, sőt! Egy ilyen meccsen 38 percen keresztül vezetni nem véletlen. Van esélyünk megnyerni a csoportot és mindent meg fogunk tenni, hogy ez valóra váljon.

Fotó: fiba.basketball

HIRDETÉS

6 hozzászólás

6
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
4 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
JonGézukaMarillionStockaloneChikán Sándor Recent comment authors
Marillion
Olvasó

Az Aréna Savariában nem hibázhatunk! BL szintű atmoszférával kell a nézőtérről is segiteni a csapatnak! Persze nem lehet elvárni hogy mindenki a csarnokban nézőből szúrkoló legyen,továbbá szúrkolóból ultra,de most tényleg fel kéne nőni erre a szintre,mert ez a csapat megérdemelné ezt a segitséget! HAJRÁ FALCO! Szombathely bűszke rátok!

Stockalone
Olvasó

Nem “van esélyünk megnyerni a csoportot” hanem igenis meg fogjuk nyerni!
Ez a CSAPAT képes rá, és hiszem hogy meg is fogja nyerni!!!
HAJRÁ FALCO!!!

Chikán Sándor
Olvasó

Mikor vezettünk 10 körül mindig belenyultak a bírók, segédletükkel jött vissza az ellenfél nem véletlenül. Ezt a bírói tévedéseket nem volt egyszerü átélni.Persze nem csak akkor tévedtek inkább úgy mondanám az egész meccsen. Hajrá Falcó

Gézuka
Olvasó

megnyertétek nem? akkor mit bírózol?

Jon
Olvasó

Ez nem így működik! Ha egy meccset megpróbálnak elcsalni (35 büntetőkísérlet), az akkor is csalás, ha végül nem sikerül nekik!
Az olaszok elleni +- pontarányt is pontosan a bírók billentették az olaszok felé, ráadásul SZOMBATHELYEN!

Vulcano
Olvasó

MESTER!🔥🟡⚫💪

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés