Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Milos Konakov: Az elvárásokhoz képest a jelenlegi helyzet több, mint rendben van

A Falco új vezetőedzője Váradi Benedekről is beszélt.

  •   :

:

Mint ismert, a Falco már gőzerővel készül az előttünk álló szezonra. Az alapozás megy, az edzőmeccsek időpontjai megvannak. A gárda új vezetőedzőjét, Milos Konakovot kértük meg, hogy adjon egy gyors helyzetjelentést a BB1.hu-nak, de arról is szó esett, hogy milyen a sárga-feketék vezetőedzőjeként nekifutni egy szezonnak.

– Ezt a kérdést számomra nagyon egyszerű megválaszolni, hiszen mindenki vezetőedző akar lenni egyszer, aki ezzel kezd el foglalkozni. Négy éve vagyok Magyarországon és csak a Falcónál dolgoztam, nagy megtiszteltetés számomra, hogy a klub megadta nekem ezt a lehetőséget, nagyon büszke vagyok erre. Az alapozást már egy héttel ezelőtt megkezdtük az erőnléti edzőnk segítségével, az a cél, hogy egy kicsit “felébresszük” a srácokat fizikálisan. Én hétfőn tartottam az első edzést. Jelenleg minden rendben van, a játékosok mindenre nagyon odafigyelnek, próbálják a legjobbjukat nyújtani az edzéseken. Fizikálisan van, aki egy kicsit jobb, van, aki egy kicsit rosszabb formában van, de az elvárásokhoz képest a jelenlegi helyzet több, mint rendben van.

A sárga-feketék az átigazolási piacon sem tétlenkedtek, a keretről és Váradi Benedek helyzetéről is érdeklődtünk.

– A keret már rendben van, de még nincs kész. Váradi Benedek jelenleg velünk van, velünk tréningezik, a jövő héten ennél többet is megtudunk majd.

Mint ahogy arról mi is beszámoltunk korábban, a szombathelyiek már tudják, hogy kivel kerültek egy csoportba a Bajnokok Ligájában.

– Úgy gondolom, egy kicsit túl korai beszélni arról, hogy továbbjuthatunk-e, hiszen még egy csapatot várunk, aki a selejtezőből jön és ez egy nagyon erős együttes is lehet. Nem szeretném elmondani a gárda nevét, de ha ő jut tovább a selejtezőből, akkor a keretének az erősségét tekintve akár a csoport legerősebb csapata is lehet. Mindettől függetlenül természetesen harcolni fogunk azért, hogy továbblépjünk a következő körbe.

  •   
HIRDETÉS

74 hozzászólás

74
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
10 Comment threads
64 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
24 Comment authors
ZvezdaRózsabimbóAranyalbahp12Lacataylor Recent comment authors
Rózsabimbó
Olvasó

Kezdjük már meg az új idényt és zárjuk le a Benczur, Papp Peti párossal! Mindenki boldog lesz Szombathelyen!

hp12
Olvasó

Minden a tervek szerint alakul !!! Csak ezek nem a mi terveink ☹️ !

KD
Olvasó

A szolnoki hsz-ekböl két dolgot tudtam leszürni: kutyából nem lesz szalonna és még mindig fáj nekik az ötödik meccses kupánvágás, már nagyon beleélték magukat a bajnoki címbe.(7-es rotációs Falco elfárad, a 10-es és a 11-es összecsinálta magát, vár bennünket a pokol stb.) Mindenkit megnyugtatok, aki « öszintén » félt bennünket a BL-szereplés miatt, felesleges aggódnia, állni fogjuk a sarat. Erröl elöször október 2-án gyözödhetnek meg a szolnoki szurkerek, ha eljönnek, vagy nézik a mindigot( esetleg M4-et) Zárszóként: mindenki pihenje ki magát és persze hajrá Falco!

Aranyalba
Olvasó

“kicsit” csúsztatsz, nincsenek szolnoki hsz-ek, ws háborog önmagában.

Milo
Olvasó

Atyaég mi van itt🤣. Gyerekek OKTÓBER 2😉 Addig mindenki nyugodjon le, 2hét múlva már kezdődnek az edzőmeccsek és lehet újra fröcsögni😄

Réczeg Márk
Olvasó

Vajon lessz még légiós igazolás a falcoba? Mert szerintem kettő légiós nem lesz elég semmire! Hajrá FALCO

Bencur2021
Olvasó

En is igy latom.. magyarok dragabbak ezaltal kevesen vagyunk. Magyar bajnoksag meg oke, fiatal szabaly miatt 30 percet hozzatesznek a fiatalok a rotaciohoz, de bl be nagyon keves ott nem fognak jatszani ha meg meg is jatszananak az meg minosegben nem lesz olyan.

WSreborn
Olvasó

Minden egyes vereségeteknél jusson eszetekbe, hogy én örülök, nagyon örülök. Ha bármi rossz történik veletek akkor az nekem jó.
Ennyi.
Mocskos Falco!!!

JR.Benitez
Olvasó

Erős is, korai is. Ennyi gyűlöletet ubiszezonban összeszedni, az extra…. Nem vagy Te mindig ilyen, valami biztos nagyon bánt. Én elhiszem. Engem is. De maradj már meg embernek. De most tényleg nagyot mész. Olvasd ezt vissza pár hét múlva. Jól leégeted magad, aztán még a dühöd sem száll el, sőt…. Ennek semmi értelme

JR.Benitez
Olvasó

Inkább legyél EMBER aztán fogjatok össze azért az Olaj drukker nagyon beteg kisfiúért!!!!

WSreborn
Olvasó

Már megtörtént….facebookos kémeitek ezt hogyhogy nem jelentették???

Marillion
Olvasó

A nagyon beteg kisfiúnak kitartást,mihamarbb teljes gyógyulást…és érte a sok oda vissza gyűlőlkődőnek inkább ősszefogást javasolnék!

Mendez
Olvasó

És ha nyerünk mi lesz veled?
Visznek a gumiszobába?
😂😂😂

Vulcano
Olvasó

Szerintem már ott van.

Pbask
Olvasó

Na ezért nem írok már ide. Undormány, csak a gyülőlet, az irigység. Néha feljön ide az ember, és szekunder szégyene támad, hogy ilyen széthúzások vannak. Lehet Mendezezni, de megint nem ő kezdte, meg tisztelet a kivételnek. Francokat sose gondoltad/játok így, csak ment a nagy megjátszás, ha szalad a szekér,fordított esetben meg odáig tudtok fajulni, hogy egy válogatptt játékos elhnyt édesanyját kurvaanyázzátok. Ez a legalja, ehhez már nem adom a nevem. Tulajdonképp most ki ártott neked? Senki, csak lehet jön Somogyi, és Beni is marad,máris megmutatkozott emberi jellemed/tek. Azért erre lehet büszkének lenni. Mondjuk aki kövekkel dobál, kisgyermekes családot paterol ki… Olvass tovább »

Rózsabimbó
Olvasó

Mocskos Falco!!!

FalcoParádé
Olvasó

Minden egyes győzelemnél meg szobd le Apádat!!!
Fogsz torkozni rendesen!!!

WSreborn
Olvasó

Ejnye-ejnye! Szabad így beszèlnie egy kultúrembernek??? Pedig ti minden rigmuson, minden megnyilvánuláson meg vagytok botrànkozva. Mimóza lelkeitek hogy engednek ilyen hozzászólást?Az efféle szexuális aktust több tènyező is gátolja, egyrészt a szexuális irányultságom (ami nem elég nyugatias) másrészt egy fontos kellékem sincs meg hozzá a sárga sál….

Németh Kristóf
Olvasó

Esküszöm már nagyon tudlak sajnálni hogy nem tudod élvezni az életet és 0-24-be a Falco iránti düh jár a fejedbe. Foglalkozz a családoddal már ha van vagy keress valami hobbit ami elfoglal hidd el segíteni fog és jobban fogod erezni magad. Nem kell 5percenkent frissitgetned a bb1et hogy melyik cikk alatt tudod szidni a Falcot

Zvezda
Olvasó

Értelmes és nagyon népszerű hozzászólás.
Neked mi a fene bajod van?
Nyomod az agymenéseket, mintha kötelező lenne. Elárulom: nem az.

WSreborn
Olvasó

Mendez! Hol vagy? Gyere, itt az ideje buckázni, meg seggszàjazni! Csak hogy az értelmi színvonalatokat bizonyítsd ismét!
Itt várnak Lelki, Párna, Donnarumma haverjaid, segíts nekik….

crazybasket
Olvasó

Még csak augusztus közepe van nyugi már!😂 Eljön hamar az október 2., ott úgyis lesz ilyen bőséggel oda-vissza!😅 Addig is chill☀️

Leklibajsza
Olvasó

😅

Mendez
Olvasó

😂😂😂😂
Te értelmi színvonalazol azok után amit a döntő óta előadsz itt?
Meg amit a szurkolótársaiddal leműveltetek a meccsek alatt/után?

WSreborn
Olvasó

Most megint hozzam elő a 2018as döntőt? Ti micsoda mintaemberek voltatok te nyugati zseni te….

WSreborn
Olvasó

Szerintem egyértelműen a magyar kosàrlabda érdekét szolgálja ha minden válogatott játékos a falcoba igazol. Váradi marad, Somogyi odamegy, hátha sikerül jövőre elcsípni még mondjuk egy Voja-Eilingsfeld-Pongó Marcell triót is. Utóbbi kettőt persze ki kell vásárolni, de ez nem lehet gond a Csodalámpát és szellemét birtokló Gyuri bácsinak. Ha mégis valami csoda folytán valaki meg tudná szorongatni a sárgákat, akkor majd jön a Falco sör bódulatában brillírozó bírók segítsége. Hogy teljes legyen a kèp, még minden idők legbeképzeltebb, és ellenfeleket leginkább lenéző szurkolótábora, valamint az all time hazugság és kamugyàr marketing-gépezete is megadja a megfelelő háttértàmogatást. Hát nem szimpik? Imádnivalóak. Remèlem… Olvass tovább »

Suns
Olvasó

Igen-igen, Te, mint az utóbbi 10 év “templom egere csapat” kategória győztesének szurkolója érthető módon igazságért kiáltasz. Mindent értünk.

WSreborn
Olvasó

Ordítottatok is ahogy a csövön kifér….mi lett azóta a múlt nagy erkölcsi győzteseiből….

Suns
Olvasó

Tényleg, mi lett?

WSreborn
Olvasó

hát ti….azaz semmi jó

Suns
Olvasó

Úgy érzem, Neked most nagyon rossz lehet 🙂

Leklibajsza
Olvasó

“Hogy teljes legyen a kèp, még minden idők legbeképzeltebb, és ellenfeleket leginkább lenéző szurkolótábora, valamint az all time hazugság és kamugyàr marketing-gépezete is megadja a megfelelő háttértàmogatást. Hát nem szimpik? Imádnivalóak. Remèlem a sors előbb utóbb igazságot szolgáltat, másban nemigen lehet bízni.” Ez kicsit irónikus egy szolnoki szurkolótól. Ne haragudj, de a szolnoki tábor döntőbeli mutatványa után ilyeneket nem mondanék… Nem tudom felfogni, hogy a fékevesztetz “duhajkodások” után mi alapján gondolod, hogy tiétek az erkölcsi fölény. Minden Körmend szurkoló ismerősömet megkérdeztem az 5. meccs előtt, mindegyik azt mondta, hogy nem gondolták volna, hogy valaha is a Falconak fognak szurkolni egy… Olvass tovább »

WSreborn
Olvasó

Milyen hányingerkeltő gusztustalankodást láttak a körmendiek hadd halljam? Ugyanis én jópár körmendi drukkertől éppen az ellenkezőjét hallottam.

Leklibajsza
Olvasó

Hát nem is tudom…
Talán a kődobálást??? A buszok, autók rongálását?? A konstans agresszív mocskolódást? Vagy talán, hogy a rohamrendőrök akadályozták meg az erkölcsi győztesek lincselését?

WSreborn
Olvasó

És ők ezt hogy és mikor láttàk? Eljöttek ők is Szolnokra? Vagy csak a ti állításaitokból? Annak pedig nemigen lehet hitelt adni, az elmúlt évek tapasztalatait figyelembe véve. (Govens törött keze, Lacika sérült könyöke, Nem a miénk a leggazdagabb csapat…..stb. napestig folytathatnánk a hazugságaitokat.
A mocskolódást pedig jobb ha fel sem hozod, mert abban ti viszitek a pálmát.

Leklibajsza
Olvasó

Igaz, meg sem történt. Dupla-gondol, gondolatszabályozás.

donnarumma
Olvasó

V-Techtől küldenék a Tudom,hogy fáj című számot…
Ui.remélem még jó sokáig😁

WSreborn
Olvasó

nem tart az olyan sokáig nyugi. Utána viszont a jóízű kacagások időszaka jön (újra).

Vulcano
Olvasó

Mondjuk lehet a “Dögöljön meg minden vasi” bekiabálások is kicsit zavarták a körmendieket.

WSreborn
Olvasó

na azt én pont nem kiabálnàm…a körmendieket ugyanis tisztelem.

Vulcano
Olvasó

Valahogy a primitív kommented után ezt nem tudom elhinni.

WSreborn
Olvasó

a “minden szolnoki fasszopó” rigmus sokkal intelligensebb igazad van.

Vulcano
Olvasó

Mondjuk szerintem azok se mi voltunk akik egy válogatott játékos elhunyt édesanyját szidták…

Lacataylor
Olvasó

Realis…..

Suns
Olvasó

Sebaj, legfeljebb majd mi is nézegetjük a vitrint. Te már csak tudod, hogy megy ez…

WSreborn
Olvasó

na látod, ezért fog visszanyalni a fagyi

Suns
Olvasó

Mondom, majd nézegetjük a vitrint.

Vulcano
Olvasó

A fagyi pont most nyal vissza a szolnok 10 évig tartó dőzsölése miatt.

SárgaPárna
Olvasó

Fáj? Nagyon fáj?

Vulcano
Olvasó

Azért ezt mondani 10 évnyi korlátlan pénzzel, zászlóshajó státusszal meg egy MKOSZ elnök/polgármesterrel a hátatok mögött kicsit érdekes. Kurva nagy vicc vagy ember.

WSreborn
Olvasó

ti ugyanezt csináltátok anno, és most is tehát se vagytok jobbak, csak a görbe tükör nem tetszik

Vulcano
Olvasó

Talán most a szombathelyi polgi a kosárszövetség elnöke? Talán a mi kedvünkért kellett bajnokságot átszbani? Talán mi voltunk akik alanyi jogon első helyről kezték a középszakaszt? Talán nekünk lobbizták ki idén, hogy nemzetköziben indulhassunk?

WSreborn
Olvasó

igen tulajdonképpen nektek lobbiztàk ki a BL indulást a 4. meccs 4. negyedében

Vulcano
Olvasó

Lehet sor se kerül 4. meccsre ha nem adják nektek oda ajándékba az 1.-t,ahol kb minden szabályt megszegtetek amit csak lehet.

donnarumma
Olvasó

Te szerencsétlen,hát te jöttél sírni olyanért, amit egész eddig ti csináltatok!😂
Te kapod a görbe tükröt,csak hát a fától az erdőt…nem baj ám, szerintem kihevered😉

WSreborn
Olvasó

Ez igen! 2021 megmondóembere ezennel Donnarumma!
taps taps taps!!!!

donnarumma
Olvasó

köszi✌️
kb. ezt a “komoly” érvelést vártam😂

Bencur2021
Olvasó

Kevesek lesznek, mennyiségre.. 7 fős rotácio bl-ben nagyon kevés.

crazybasket
Olvasó

“A keret már rendben van, de még nincs kész.”
Magyarul:
Meg kell várni az augusztus 15. éjfélt, hogy a Beni szerződése életbe lépjen. Addig nem tudunk hozni játékost, mivel az utolsó napon is futhat be ajánlat(nyilván nagyon kevés az esély erre). Illetve a Somogyi felmérése is most zajlik Burgosban, ha idén nem kell nekik még az aktív rotációba, akkor megkapjuk a szezonra, ha igényt tartanak rá, akkor lesz még egy légiósunk.

Bencur2021
Olvasó

Ha Beni marad és Somogyi is odamegy akkor is 2 légios az kevés. Bl- ben Somogyi nem fog palayara leni szerintem, nem bl szint ahogy Kovacs sem.

murphy
Olvasó

Szerintem meg ne féltsük őket 😉 Nem azt mondom hogy annyit lehetnek adott esetben a pályán,mint a bajnokságban,de azt is túlzásnak érzem hogy egyáltalán ne játszanának. Egy magyar játékos sem úgy kezdte,hogy ilyen vagy olyan szint. Tapasztalják csak meg milyen,csak a hasznukra lesz.

Marillion
Olvasó

Beni vagy nem Beni…vele vagy nélküle a Bajnoksàghoz és BL is kellene legalàbb két spiller kategóriàs légiós! Miért megint Zozóékra szakadjon rà minden teher?!

murphy
Olvasó

Nem 7 lesz az,hanem 9. Kovács Benedek beépítése a rotációba egyértelmű célkitűzés a következő szezonra. Nyilván ha Beni távozna,a helyére érkezne légiós,illetve régóta nyílt titok hogy szó van Somogyi kölcsönvételéről is. Itt szerintem ugyanaz a helyzet,mint Beninél.

WSreborn
Olvasó

lesz abból 9böl 11is, kamugépek!

Vulcano
Olvasó

Nekünk legalább két saját nevelés is játszik a csapatunkban. Nem mint az Olaj, akiknek 10 évnyi végtelen pénzzel sem sikerültt egy épkézláb magyart kiizadnia..

WSreborn
Olvasó

majd erre visszatérünk 1-2 év múlva! Tudjuk ti mindent mindenkinél mindig jobban csináltok

Vulcano
Olvasó

Mi lesz 1-2 év múlva? Pallai meg Tawio akkorra válik sztárjátékossá?

Bencur2021
Olvasó

Ha Beni marad és odamegy Somogyi, az a bl-ben tovabbra is 7 fő. Somogyi és Kovacs sem fog játszani.

SárgaPárna
Olvasó

Lefordítom: Beni marad!

Redbid
Olvasó

Nem kell, tudjuk 🙂
Mert szerinted gondolta komolyan bárki is, hogy kapnak az üdvöskéitek olyan ajánlatot amiért jobb lesz nekik idegenben a bizonytalanban bizonyítani a tökösségüket, mint a jól megszokott bejáratott kis közegük?
🙂 🙂 🙂

Váradi és Benke egy jó játékos hazai szinten, se több, se kevesebb!

WSreborn
Olvasó

+1

SárgaPárna
Olvasó

Én a helyedben inkább a Pistáért aggódnék… Nehogy őt elvigye valaki külföldre, mert azért ott is hiány van az ilyen profi sportvezetőkből…

Mendez
Olvasó

😂😂😂

Redbid
Olvasó

Hát igen gondoltam, hogy ez lesz, nyílván Váradi és Benke = Pista 🙂
Mi más is lehetne az igazi Körmend fanoktól 🙂 🙂 🙂

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés