Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Milos Boriszovot bejelentette új magyar csapata

Ez lesz az ötödik magyar klubja.:

:

A még nem betöltött 3-4-es posztra is megtalálta a megfelelő játékost a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét szakmai stábja. A választás a nagy rutinnal és komoly magyarországi hírnévvel rendelkező montenegrói Milos Boriszovra esett – számol be róla a ktekosar.hu.

A 200 centiméter magas kosaras Szerbiában a Hemofarm, az OKK Beograd (ezzel a klubbal 2005-ben Adria Ligát nyert), a Kragujevac és a Vojvodina együtteseit erősítette, egy évet pedig az olasz Teramo gárdájában játszott.

A 36 éves kosaras 2014 óta szerepel a magyar bajnokságban. A Sopron KC-ban kezdte itteni pályafutását, majd a Szolnoki Olajhoz igazolt, amellyel 2016-ban bajnokságot is nyert. Ezt követően a Falco, majd a Debrecen játékosa volt, az előző két évadban ismét Sopronban játszott – itt az előző évadban a második legeredményesebb kerettag volt. Az alapszakaszban 15 meccsen 16,7-es, a középszakaszban 13,6-os, majd a rájátszásban 10-es pontátlaggal büszkélkedhetett.

– Amióta Magyarországon játszom, minden szezonban komoly csatákat vívtam a KTE ellen – emlékezett a közelmúltra Milos Boriszov, majd természetesen beszélt a várakozásairól is. – A keret nagy részét jól ismerem már, és tudom, hogy kiváló csapatszellem uralkodik az öltözőn belül, a játékosok összetartó közösséget alkotnak. Amikor megkerestek, nem kellett sokat gondolkodnom azon, hogy szeretnék-e csatlakozni az együtteshez, a döntés egyértelmű volt számomra. A tavalyi szezon előkelő helyezései is bizonyítják, hogy magas szintű szakmai munka folyik Kecskeméten. Bízom benne, hogy az előttünk álló idényben én is hozzá tudom segíteni a csapatot az eredményes szerepléshez, és sok örömet adunk majd a szurkolóknak.

Forray Gábor, a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét vezetőedzője már várja a közös munkát a csapata új kosárlabdázójával.

– A magyar kosárlabda barátoknak feltehetően nem kell bemutatni Boriszovot – vélte Forray Gábor. – Évet óta az NB I-ben játszik, nagyon technikás játékos, aki a mi rendszerünkbe jól illeszkedik majd. Pontosan ilyen játékost kerestünk, aki hármas és négyes poszton is bevethető, és van rutinja. Abszolút segítségére lesz csapatunknak, várom már, hogy a napokban csatlakozzon hozzánk, és megkezdjük vele is a közös munkát.

Fotó: Bálizs Zsuzsa

17 hozzászólás

17
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
10 Comment threads
7 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
15 Comment authors
JessyTom67Tupen69Pbask2lee14 Recent comment authors
Jessy
Olvasó

Nem értem a Sopront, a tavalyi sikeres csapatából a jó játékosokat vagy elengedte vagy elküldte. pl. Ford, Montgomery, Milos… vagy akár a magyarok közül Fazekas. Érdekes, hogy egyik külföldi sem akart maradni vagy visszamenni??!! Pedig amíg McGill irányított, addig robogott a szekér. Szerintem a szurkolók közül sokan várták volna vissza.

Pbask
Olvasó

Görög edzőt utoljára is győzködni kellett, mert nem akarta leigazolni Milost az első évében, ha az információim helyesek.
Idős, lassabb is, elég sokszor heroballt akart vállalni több-kevesebb sikerrel, kora miatt a sérülésfaktor is magas, ha jobb játékost akar a posztjára, nekem full érthető mindkét fél álláspontja.
Borisov pedig szerintem a legjobb csapatba ment az ő szempontjából, ahová mehetett. A Kecsó nem rohanós, kissé statikusabb játékstílusa ami évek óta jellemzi a csapatot, fekszik neki. Külső tüzerő meg adott lesz, ha helyzet van.

ritus3
Olvasó

Igaz ! De kérdés mikor lesz helyette bárki, erről nem hallani semmit!

nemKalman
Olvasó

Milos🥲🥲🥲

CsakaSopron
Olvasó

Év elején a sérülése előtt dobott egy 40 illetve egy 20+ os meccset. Jött a sérülés, majd amíg McGill volt itt, és volt csapatjáték, küzdött, és jól is játszott mikor fent volt, bár tény hogy lábon már nem tudott annyit mint régen. Év végén pedig ahogy a csapatjáték szétesett, úgy romlott ő is, hiszen már nem képes magának teremteni helyzeteket ennyi idősen. 1-2 extra bent van, és bitang jó a keze, de már öregszik. Ezzel együtt én még megtartottam volna, akárcsak idén, a padról érkezve simán benne volt a 25 perc alatt 15 pont. Remélem azért nem dob nekünk majd… Olvass tovább »

Buborka
Olvasó

Kíváncsi vagyok hogy fog beilleszkedni a Kecskemét játékstílusába.

ritus3
Olvasó

Milos 🙁 kiváncsi vagyok 2 légiósunkat mikor akarják bejelenteni?

Milivoj
Olvasó

Nyugdíjas bohóc

HajráMagyarKosárlabda
Olvasó

Mégis jobb mint az újonc fekák akik még leütni sem tudják a labdát lépéshiba nélkül….

Gézuka
Olvasó

Ez a nyugdíjas bohóc vagy kezdőként vagy 6. emberként fogja szopatni azt a csapatot amelyiknek éppen szurkolsz.

2lee14
Olvasó

Ő annak szurkol hogy már a szezon kezdet előtt egy hónappal feszültséget generáljon.

Tupen69
Olvasó

Anyád a bohóc, te mocskos korcs… cipőjéből nem ehetnél te szerencsétlen…

Tom67
Olvasó

Mármint anyàdra gondolsz te szarcsimbók? A bugyogójàból sem ehetnèl te nyomorult!

SKCfan
Olvasó

Pojbicsék és a szurkolók hiába akarták, a görögnek nem kellett… Kár érte!

scarb73
Olvasó

Légiósként a soproni kosárlabdázás ikonikus alakja lettél, hányszor zúzott az Arénában: Milos, Milos, Milos!!!
Köszönünk mindent!
Hajrá Sopron!

SopronKCfan
Olvasó

Maradni szeretett volna nálunk, de a vezetőség már nem tartott rá igényt. Valahol meg tudom érteni. Középszakaszban és a rájátszásban már csak egyénieskedett.
Köszönünk mindent Milos, sok sikert Kecskeméten!

Tom67
Olvasó

Amíg McGill irànyított minden meccsen extra volt! Ezt a jàtèkot a legjobbak sem tudjàk jól jàtszani irànyító nèlkül!

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés