Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Miliszavljevics bízik benne, hogy a szurkolók támogatása a playoffig repíti az Oroszlányt

“Mindenünk megvan, amit csak pozitívumként említhetünk.”

  •   :

:

Az OSE Lions új igazolása, Milos Miliszavljevics adott interjút a klub honlapjának, melyben elmondta, hogy hogyan kezdett el kosarazni, de szóba került az Egyesült Államokban eltöltött idő is.

– 21 éves koromban lehetőséget kaptam, hogy a G ligában játszhassak. Nagyon fiatal voltam és ez volt az első alkalom, hogy Európán kívülre utaztam. Az ott töltött idő teljesen más nézőpontból világította meg a kosárlabdázást, ott nagyon eltérően gondolkodnak a kosárlabdáról. Sokkal gyorsabb a játék, fizikailag még nagyobb kihívás. Mindemellett néhány szabályban is eltér az általunk megszokottól. Kiváló edzőkkel dolgozhattam együtt, akiktől mind rengeteg új és hasznos dolgot tanulhattam.

Egy sajnálatos sérülés miatt haza kellett térnie Európába, majd 2019-ben a Szegedhez igazolt. Ezután megfordult Kecskeméten, Kaposváron, most pedig az Oroszlányra esett a választása.

– Kizárólag jó érzésekkel gondolok vissza bármelyik csapatomra. Most pedig itt már itt vagyok Oroszlányban, ahol egy új kezdet, új csapattársak, új edzők és új szurkolók várnak! Úgy vélem, hogy időben elkezdtük a felkészülést és ha idővel megismerjük egymást a pályán is, akkor egy nagyon jó és fiatal csapat leszünk! Sebastjan Krasovec nagyszerű edző sok-sok tapasztalattal, mindenünk megvan, amit csak pozitívumként említhetünk. Hatalmas támogatást élvezhetünk majd a szurkolóktól, ami nagyon bízom benne, hogy egészen a playoff-ig repít minket.

Fotó: oselions.hu

  •   
1 Hozzászólás

1
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
elfogult vagyok Recent comment authors
elfogult vagyok
Olvasó

Úgy legyen!
Hajrá OSE!!

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés