Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Milenko Topics: A keret kialakítása jól halad

Még egy magasembert szerződtetne a DEAC.:

:

Kevesebb, mint három hét múlva, augusztus 16-án megkezdi a felkészülést a 2021-22-es szezonra a DEAC kosárlabdacsapata. Az elmúlt héten Xavier Thames és Djordje Dzseletovics személyében két újabb igazolás érkezett a Debreceni Egyetem alakulatához, de a klub vezetősége és a szakmai stáb továbbra is gőzerővel dolgozik a keret véglegesítésén. Az új érkezőkről és az előszezon tervezéséről a gárda újdonsült vezetőedzője, Milenko Topics beszélt a kosarlabda.deac.hu-nak.

– Thames és Dzseletovics tapasztalt játékosok, akik a nagyszerű egyéni képességeik mellett a csapatjátékban is hasznunkra lehetnek. Mindketten komoly tényezők voltak tavaly a magyar bajnokságban, biztos vagyok benne, hogy a DEAC erősségei lesznek a következő szezonban is. A keret kialakítása jól halad, de még egy magasembert mindenképpen szeretnénk igazolni, jelenleg is keressük a megfelelő megoldást – foglalta össze a csapatépítést az 52 éves szakember, majd kitért az augusztus közepén rajtoló felkészülésre is.

– Mint minden előszezonban, most is a legfőbb célunk az lesz, hogy minél jobban felkészüljünk a szezon kezdetére. Különösen fontos, hogy minél jobban megismerjük egymást, minél hamarabb egy egységes csapattá érjünk, hiszen sok új játékos lesz a csapatban. Szeretnénk a lehető legtöbb edzőmérkőzést játszani, hogy játékban el tudjuk érni azt a szintet, ami szükséges a bajnokság rajtjához. Ez a nyár számomra teljes mértékben a csapatépítés és a játék megtervezéséről szólt, de természetesem ezt az időszakot a szakmai továbbképzésekre is felhasználtam.

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés