Connect with us
Hirdetés

Magyar válogatott

Mikael Hopkins: tárt karokkal fogadtak a magyar válogatottnál

Villáminterjú a beilleszkedéséről, a csapatban betöltött szerepéről.:

:

Egy rendkívül szimpatikus, szerény játékost ismerhettünk meg Mikael Hopkins személyében. A magyar válogatott honosított játékosa meccsről meccsre egyre hasznosabb produkciót nyújt, a csehországi bravúros győzelemből remek teljesítménnyel vette ki részét. Mikaellel a beilleszkedéséről, a csapatban betöltött szerepéről készítettünk villáminterjút.

A magyar válogatott egy elég összetartó közösség. Miként sikerült a beilleszkedés?

Nagyon jól érzem magam, tárt karokkal fogadtak a srácok és a szakmai stáb is, így pedig egyáltalán nem volt nehéz a csapat igazi tagjává válni.

Milyen a kapcsolatod a szakmai stábbal, a vezetőedzővel?

Sztojan Ivkovics személyisége nagyon megkönnyíti az ittlétemet. Ahogy meccsel, kezeli a nehéz szituációkat, amilyen habitussal áll a munkához, nekem nagyon tetszik.

Sikerült-e megtalálni a helyedet a csapatban?

Úgy érzem, nagyon jó helyen vagyok. Ötös pozícióban játszom, úgy gondolom, valóban egy magasemberre volt szüksége ennek a csapatnak. Más típusú játékosok vagyunk Keller Ákossal, s ez pont így jó. Abban a pozícióban, ahol játszom, több lehetőséget tudok teremteni Hanga Ádámnak és Vojvoda Dávidnak arra, hogy támadhassák a gyűrűt.

Tudod-e már, hogy a következő szezonban melyik klubban játszol?

Maradok Olaszországban, sőt, klubot sem váltok, továbbra is a Reggio Emiliában szerepelek majd az Európa-bajnokság után.

Forrás: MKOSZ
Fotó: FIBA

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés