Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Változatos meccsen, tizenöttel nyert a Falco Szolnokon

Az Olajbányász nagyot küzdött a második félidőben.

Szolnoki Olajbányász - Falco KC Volvo Alpok Autó Szombathely 69-84 (15-23, 13-25, 25-12, 16-24)

Bajnokság, 16. forduló
Szolnok
Földházi Tamás Péter, Papp Péter, Frányó Péter (Bodrogváry Iván József)

Szolnoki Olajbányász: Solano 12/6, Pongó 3/3, Cummings 10/3,Subotic 8, Taiwo 2. Cserék: Badzim 6, Kovács -, Zsiros -, Pallai -, Rudner 7/6, Cakarun 21.

Falco KC Volvo Autó Szombathely: Váradi 2,Somogyi 22/15, Benke 21/15, Golomán 2,Keller 8. Cserék: Clark 8/6, Kovács B. 11/9, Perl 9, Barac 1.

Óriási hangulat és teltház várta a csapatokat a bajnokság csúcsrangadóján. Solano és Golomán kosarával indult a találkozó. Az Olajbányász irányítója gyorsan megszerezte második kosarát, majd Taiwo és Golomán látványos hibája okozott felhördülést. Sok volt a hiba, kevés a pont. Négy perc játék után 4-2-volt a táblán. Taiwo verte meg Váradit a palánk alatt és szerezte meg csapata harmadik kosarát, Somogyi triplával válaszolt. Solano is hintett egyet távolról, beindult a pontgyártás. Golomán hagyott ki büntetőt, de Somogyi triplájával így is közelebb került a Falco. Kovács Benedek kosarával vették át a vezetést a vasiak. Cakarun dobott kosarat. Benke “bravúr-triplájával” folytatódott a találkozó, Clark hármasát követően pedig már időt is kértek a hazaiak. Somogyi dobott újabb triplát, Cakarun válaszolt rá. Somogyi duplájával kilencre nőtt a vasiak előnye, amiből a dudaszóig egyet ledolgozott a Szolnok. 15-23.

Fotó: Bugány János/Szolnoki Olajbányász

Cakarun kosarával indult a második negyed, Clark dobott be egy triplát. Somogyi távolijával pedig már tíz fölé nőtt a szombathelyiek előnye. Az eredmény 19-29-nél fagyott be, sokat hibáztak a csapatok. Cummings büntetőivel tőrt meg a három perces gólcsend. Milos Konakov időt kért, miután négy percig egyetlen kosarat sem szerzett a Falco. Benke dobott be egy távolit, ismét tíz volt közte. Subotic dobott be két büntetőt, de Kovács Benedek újabb triplát dobott. Gasper Potocnik időt kért. Perl szerzett kosarat és növelte tizenháromra csapat előnyét, de Benke is bedobott egy ziccert. Teljesen szétestek a hazaiak, a Falco kedvére szerezte a kosarakat. Az utolsó percben már húsz is volt az előnyük, Kovács Benedek hármasa után. 28-48.

Fotó: Bugány János

A második félidő első kosarát Rudner szerezte, triplát dobott a sarokból. A szolnokiak magyarja büntetőből is eredményes volt.  Váradi szerezte a játékrész első szombathelyi kosarát, Badzim pedig a másik oldalon volt eredményes. Solano triplájával és Cakarun duplájával tizenegyre jött fel a Szolnok. Időt kért a Falco. Subotic is betalált, a vasiak azt sem tudták, hol vannak ebben a periódusban. Cakarun szerzett újabb duplát,  ismét nyílt volt a találkozó. Benke kosara úgy kellett a vendégeknek, mint egy falat kenyér. Barac ellen fújtak egy sportszerűtlent, de Cakarun csak az egyik büntetőt dobta be. Cummings triplája viszont ült, öt volt közte. Somogyi dobott be egy közelit. Cakarun jó büntetőire duplával válaszolt Keller. A másik oldalon gyönyörű kosarat szerzett Cummings, erre Keller tudott válaszolni. Clark és Pongó is kosarat szerzett a negyed hajrájában. 53-60.

Fotó: Bugány János

Cummings kosarával zárkózott az Olajbányász. Cakarun talált be a 32. perc végén, háromra olvadt a vendégek előnye. Perl dobott be két büntetőt, Somogyi viszont az egyiket kihagyta. Hihetetlenül izgalmas mérkőzés volt. Nagyon küzdött mindkét csapat. Cakarun szerzett szép kosarat, a másik oldalon Perl rontott dobást, de Badzim is hibázott a Falco palánkja alatt. Somogyi rázta meg magát, a sarokból dobott egy triplát. 59-66 volt az eredményjelzőn, amikor öt perc volt hátra a mérkőzésből. Benke triplája szottyant a sarokból, tíz volt közte. Rudner dobott egy távoli triplát, majd Somogyi ment a szolnoki védelmen. Időt kértek a hazaiak, majd Cakarun pontjaival megkezdték a zárkózást. Benke hármasa esett be a szolnoki gyűrűbe, de Pongó is betalált távolról. Benke dobott újabb hármast, ami gyakorlatilag el is döntötte a mérkőzést. 69-84.

A Szolnok nagyot küzdött a második félidőben, elfáradt a hajrára. A Falco megerősítette első helyét a táblázaton.

Fotó: Bugány János/Szolnoki Olajbányász

HIRDETÉS

269 hozzászólás

269
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
70 Comment threads
199 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
85 Comment authors
MivanmivanYoWassupFamMinden6óGézukaBlack Bird Recent comment authors
Mivanmivan
Olvasó

Kicsit aludva a meccsre, elsőnek gratulálnom kell a Falconak, amit az első félidőben csináltak a triplavonalon túlról, az brutális volt. Én a következőket érzem – nem fontossági sorrendben, csupán felsorolás. (Most biztosan fél Szolnok a nyakamnak ugrik ennél a kijelentésnél). Az egyik probléma az Badzim. Nem akkora spíler ő, mint sokan gondolják, én már az idei leigazolás során is tartottam tőle, hogy nem ő lesz nekünk a megfelelő ember. Ő egy shooter, aki mást nem tud. De a probléma, hogy ezt más csapat is tudja, így roppant könnyű őt levédekezni. A magyarok közül Kovács, iszonyat gyenge, Pongó hullámzó, Rudnert inkább… Olvass tovább »

Minden6ó
Olvasó

Kovács és Pongó borzalmasan lehúzza az Olajt!Taiwo meg Omeneka egy szinten van.Ezek a srácok szerintem 45-50 évesek azért hagyják ki az összes zsákolást, ziccert!

YoWassupFam
Olvasó

Na azért a 2 embert ( Taiwo & Omeneka ) ne hasonlítsd össze… Taiwo 100% bust de Omeneka ha magára szedne egy kis kosárlabda IQ-t , mert azért látszik , hogy benne lehet fantázia akkor lehetne egy Somogyi szint csak magas poszton. Mondjuk nem helytálló, hogy Somogyi szint mert ki tudja hány éves valójában az emberünk… nem lepődnék meg semmin se.:) Pongót meg azért ne bántsuk mert nem gólzsáknak van Szolnokon… amire van arra viszont tökéletes. Kosárlabda nem csak pontdobásból áll… ezt általában pont a kőleveses brigád szokta nem megérteni. (Tudom tudom pontra megy csak épp minden épkézláb edző és… Olvass tovább »

Rózsabimbó
Olvasó

Jön még kutyára dér!
Túlságosan magabiztosak vagytok, nem lesz még egyszer 15 bedobott triplátok egy meccsen. Ráadásul ugye több nagyon jó csapat is van a mezőnyben.
Lesz még sírás rívás.
Tudom nincs ha, de mégiscsak 15 tripla ment be, ami ritka nagyon és mi lett volna, ha mondjuk csak 5 megy be?
Számoljatok sárgák!

crazybasket
Olvasó

Naja! Nem lesz még egy ilyen gyenge meccse a Perl-Váradi-Golomán-Barac négyesnek! Na meg lesz még új igazolás is!
Szerencsére a “ha” meg nem játszik. Ha mondjuk a Váradi megdobja az átlagát 20 alatt nem ússzátok meg. Ha a Golomán csak egy átlagos estét hoz lehetett volna 30 plussz is. Ha szombathelyi lennél, valószínű Falco szurkoló lennél!? Na akkor mi lenne! Ugye milyen irreális! Na az is az, amiket most írtál! Egy másik dimenzióban tegnap ti nyertetek!?
Számolj bimbi!

Mendez
Olvasó

Benned egy Nobel-díjas matematikus veszett el.

YoWassupFam
Olvasó

Szolnoki játékosok arc kifejezése az elejétől kezdve mindent elárult. Mint akik meccs előtt egy maratont futottak volna és csak az ágyra meg a netflixre vágytak volna. Poto tökéletes lenne egy Szombathely szintű kerettel vagy egy pár évvel ezelőtti Szolnoki kerettel ahol belefér az a szintű terhelés amit ő csinál és elvár. Még az év java hátra van és már ez megy hetek óta ( Ose, Szeged ellen is észre vehető volt) mi lesz vajon később? Valami nem kóser sajnos… Taiwo… tejóég fájdalmas látni amit csinál a pályán… fizikumot bárkinek lehet építeni ( lehet a Fehérvári kollegáktól tanácsokat kérni mert ebben… Olvass tovább »

Piffinger
Olvasó

Teljesen hektikus az egész… Szegeden bukta (bár azok alapján a “háttér infok.” alapján, amit olvasni lehet, gyanús…) Paks ellen egy teljesen biztos győzelem… A Falco ellen jelen pillanatban kikapni egyáltalán nem szégyen… Sajnos egy ilyen csapat ellen egy negyed megy. Somogyi tarthatatlan volt. Talán az ő védelmét jobban kellett volna rotálni. Benke szintén. Sajnos Solano, Cummings és Badzim egy ilyen csapat ellen, ennyire képes. Sztem. Solano nincs jó helyen ebben a szerkezetben és ezért nekem nagyon hiányzik egy csere irányító. (De ez csak a saját véleményem, hangsúlyozom.) Számomra pozitív volt, hogy Rudi nagyon küzdött! (talán jobban, mint egy légiós…) Jelen… Olvass tovább »

szurkolo01
Olvasó

korrekt vagy!

?⚫️?

Chikán Sándor
Olvasó

Bravó Bravó Bravó Falcó!!!!!!!!!!!.Miért kell hazait fújni DRÁGA bíró elvtársak????? Golomán bokakifordulásakor nem ért az ellenfeléhez mégis dobattak vele 3 büntetőt. De az egész meccsen hazai volt a fujás!!!!!!Eléggé felháborító volt!Egyébként PAPP egy kretén csalógép mindig szarkeverő. Már rég ki kellett volna selejtezni!!!!! De ez csak egy meccsen történt.Milyen bajnokság ez????? Mit csinálnak az ellenőrök???? Vagy ők is csalók???? SZOMORÚ!!!!!! Mindent bele Falcó!!!!Sopronban nagy meccs lesz, ott kellenek a sztárjaink jó játéka is.Hajrá Falcó!!!!!!!!!!!

Gézuka
Olvasó

Csikánó, Csikánó….

IstiPisti
Olvasó

A Solano nem győzött meg , hogy kritikus meccsen és pillanatokban vezér legyen , de biztos egy jó kezű játékos , ha nincs rajta nyomás .A Pongó , Badzim , Zsíros hármas egy átlagos játéka esetén a Szolnok nyerhetett volna , de 3 játékos ilyen gyenge teljesítményét egy csapat sem bírja el .
Remélem a továbbiakban javulni fogtok !
Sok sikert !

MTE

vasipasi
Olvasó

Én a szolnokiak helyében nem lennék nyugodt, a Falco úgy nyert 15 ponttal, hogy Perl, Golomán, Váradi és Barac is teljesen fejre állt.
Nekem nagyon lassúnak, lestrapáltnak tűnik az idei Szolnok.

WSreborn
Olvasó

Szerinted nyugodtak vagyunk?

Rózsabimbó
Olvasó

A 15 triplátoknak köszönhetitek a győzelmet.
Egy idényben egyszer fordul ez elő!
Az Alba ellen????
Hajrá Olaj!

vasipasi
Olvasó

Szerintem nem dobtunk mi annyit Szegeden, de nem is az a lényeg.
Épp azért, amit mondtam nem szabadott volna ennyi triplát kapni. Amennyire én értek ehhez a játékhoz, a Váradi, Perl, Barac, Golomán négyes nem a feszes szolnoki védekezéstől állt fejre, egyszerűen rossz napjuk volt. Ennek tükrében nem lett volna nagy feladat levédeni a “maradék” Falcót, a triplákat is.
A 15 dobott triplából 12 tiszta dobóhelyzet volt.

Rózsabimbó
Olvasó

Kikaptunk, de nem nagy baj, bajnokok leszünk tavasszal!
Hajrá Olaj!

Marillion
Olvasó

Észrevettétek?! Nyert a Falco és a farmotoros rimsovány eltünt az éterben! A következő vereségnél majd megint ő lesz az első “hozzászoló”! Addig meg dobálja a rimsovány papírgalacsínjait egyiket a másik után mérgében a kukába!

Motoros
Olvasó

Ez sem jött össze Marcsika?,
Kiszakadt rajtad a neccharisnya?,
Körömcipőd sarka is elkopott?,
A körmödön a lakk már rég lekopott?.

Marillion
Olvasó

Marcsikaaaa? 54 éves Férfi vagyok! Na neked meg ez /SEM/ jött be! Kiváncsi vagy rám hogy ki vagyok? Szombathelyen megtalálsz!

Knézy Ernő
Olvasó

Miért nem voltál Szolnokon ?Inkabb vigyáztál a kocsidra?

Marillion
Olvasó

Rajtam kívül mint látható volt a vendégszektor…még sokan mások sem tehették meg hogy egy hétköznapon csak úgy átruccanjuk az ország másik felébe! Nyílván ha ez már rájátszás és egy fokkal nagyobb téttel,akkor többen úgy rendezik a dolgaikat hogy el tudják kísérni a csapatot.

Knézy Ernő
Olvasó

Értelek .

Motoros
Olvasó

Köszi az ajánlatot Marcsi, de a fiatal csaJokra bukok, nem az ilyen korosodó házi sárkányra??

Black Bird
Olvasó

Szolnokon átrobogott a Volvo?,
Sírva röhögve tért haza a Nagyfalco.

PL
Olvasó

sárgapárna ugyanez, de az nem tűnik fel…

Redbid
Olvasó

Ő az egyetlen szinte aki rá szokott pirítani Sp-re, ezt el kell ismerni, amiért tisztelet neki, hiszen amúgy sokakat ott nem zavar, ez jól látható!

Az is igaz, hogy az alap egy, Motoros nem szereti a Falcót, Sárgapárna meg az MTE-t, meg kifejezi az útálatát kb. mindenkinek!
Előbbi csak a Falcónál próbálja ezt “humorosan” kifejezni, sárgatrágyából meg csak a sárga trágya folyik, a 385 egyéb nick alatt, mindenhol!

De legalább jó sokat nyel, ő bocsánat, “nyer” a Mixen 🙂 🙂 🙂

Vulcano
Olvasó

Szerintem pedig SP és Motoros teljesen ugyanaz a kategória.

Bballfan90
Olvasó

Óriási meccs volt és nagyon értékes győzelem, gratulálok! Konakov viszont a második félidő elején megint bealudt és ismét elkövette azt a hibát, hogy nem reagált időben a nagy szolnoki rohanásra, így elég meleg lett a pite. Viszont most legalább végre engedte a második félidőben is játszani Somogyit, aki élt is a lehetőséggel, és hihetetlen, hogy egy ilyen meccsen mit letett az asztalra. Csakúgy, mint Kovács Benedek, akit szintén élmény volt nézni, és ő is játszhatott volna többet a teljesítménye alapján. Benke gyilkos triplái pedig mindig a legjobbkor jöttek. Szép volt fiúk, óriási gratuláció!

810509
Olvasó

Szombathely, Körmend és Szolnok, ez a bajnokság jobb most! Ráadásul ott van a Bajnokok Ligája, két csapat lesz ősztől ki azt kiállja. Csak a tv nem vette a lapot, nem adta le a hatot! Lesz még egy esélye, szurkolók fohászát megértse?! Ne temessük még az Egerszeget, feledik ott majd a keserveket. Kaposvár,Debrecen és Alba, még nem tudják merre van az arra! Tavasszal érkezik a Kupa, vidék rendezi vagy épp most a Buda?! Fokozódnak az izgalmak minden új körrel, jól esik öblíteni egy korsó sörrel! Így zajlik a kosaras élet, mindenkinek boldog Újévet!

Vulcano
Olvasó

Látod Motoros, te ettől messze vagy.

Motoros
Olvasó

Ez a legnagyobb bók?
Köszönöm istenem, hogy nem sárga cinegének születtem?.

Kitört ismét a silverhelyi vulkán♨️,
Száll belőle a sok fafaragács?,
Fűrészpor illata lengi be a szarénát?️,
Hess aludni, kis cinegemadár?.

Vesszen a tökfilkóóóó????.

Motoros?️?️?️?️

Marillion
Olvasó

Te rimsovány teee! Már a második sorban nem jön ki a rím! Erőlködj csak babettás!

Motoros
Olvasó

Oké marcsiii, főzd a farhátat?

KD
Olvasó

Gratula fiúknak! Mégis tudunk hármast dobni! Ma Benkén kivül nem azok hozták az extrát, akiket elözetesen gondoltam volna. Nagy gratula Somogyinak és Kovácsnak!

WSreborn
Olvasó

Kicsit szakmázzunk is már végre:
Szerintem nem nulla a magyar magunk, Poto részéről nincs meg a bizalom és ezt érzik.
Rudner pl. kapott lehetőséget és nem is volt rossz.
Ami viszont komolyan aggaszt az Badzim! A csávó árnyéka tavalyi önmagának, kb. 2 jó meccse volt eddig a 16ból. Csalja a játékot, egysíkúan játszik, nem tud bontani, csak a dobása veszélyes (az is egyre kevésbé) nálam egyértelműen a leggyengébb láncszem a légiósok közül.

h

Bencur2021
Olvasó

Tipikus catch and shoot jatekos, o akkor jo ha megkapja ugy h van egy kis tere es egybol dobhat. Tavalyi extra szezonja utan mindenki keszul ra, es nem kap olyan jo labdakat h egybol tisztan dobhasson.

gulyasszabolcs00
Olvasó

Nem értettem, hogy miután Solano dobott 7 pontot egyből az elején, és tulajdonképpen más kezében nem is volt a labda, azután miért ültette le Potocnik kb 12 percre…

Badzim fizetés emeléssel járó megtartása szerintem hiba volt, a csávó betörni képtelen, kintről pedig nem hozza azokat a számokat, amiket kellene. Taiwo használhatatlan mindenki ellen, Pongo pedig kimondottan a Falco ellen, tekintve, hogy Váradi ellen sansztalan neki akár 1v1-ezni, akár dobni. A többi magyar meg még ennyit se tesz hozzá, mindenki várja a csodát a légiósoktól. Csodák viszont nincsenek.

gulyasszabolcs00
Olvasó

Most értem haza a meccsről. 4 dolog. 1. Az Olaj minőségi magyar játékos hiányában sajnos nem tudja felvenni a versenyt a Falcoval. 2. Ilyen dobóforma ellen nem volt mit tenni. Somogyi és Kovács triplái az elején, míg Benke két hármasa a végén megpecsételte az Olaj sorsát. 3. Nagyszerű hangulat volt ismét, le a kalappal az Olaj ultrák előtt, amiért mínusz 20-nál is tolták, az elutazó Falco szurkolóknak szintén respect, amit egy 30 fős brigád tud tenni, azt megtették, jó utat Nekik haza. 4. Az új 4-es légióssal a honi mezőnyben verhetetlen lesz a Falco. Legalábbis 3-szor senki nem veri el… Olvass tovább »

abcabc
Olvasó

Új 4ről vmit mondj pls

Hidegzuhany
Olvasó

Miota komolyabb korokben mozog és pénze is van belőle láthatoan nem annyira bátran írja mar ki ide a dolgokat….

crazybasket
Olvasó

Lehet ezt így is! Találkozunk a paly-offban! Na meg a kupában Debrecenben is sanszos!??

gulyasszabolcs00
Olvasó

Ha máskor nem, a döntő előtt egy Deck Bistros csapolt sörre, Professzorral együtt, mint legutóbb, mindig vagyok. ???

Bencur2021
Olvasó

Valami kis infot csepegtethetnél?

Heindrich
Olvasó

Ezentúl a falkónak szurkolok. Veszek falko sört is. Csodálatos utazás vár rám ?

Marillion
Olvasó

Ezért veszélyes és jó csapat a Szolnok a vereség ellenére is hazai pályán…20 pontos hátrányokból is képes totál visszajönni ki-ki végjátékra bármely csapat ellen!Falco szúrkolóktól kérdezném hogy volt még valaki rajtam kivül aki szintén azt érezte hogy korántsem találtunk vissza a korábban elsajátitott játékunkra?! Kontrolláltuk a teljes mérközést,amik korábban dobások nem ültek ma meg minden bement,Szili továbbra is eszméletlen karakterünk, Somogyí Ádira meg már csak csettinthetünk! Perl Zozó tartós hullámvőlgybe zuhant,meccsek óta majdhogynem a labdavezetéssel is gondjai vannak,a tempók is félre mennek! De erre lehetett számítani már mert amit össze kosarazott eddig is a csapatért arra nincsennek jelzők,de most mutatkozik… Olvass tovább »

fanaticfantastic
Olvasó

Megint a Szili b-ott ki velünk. Ez van! Ellenünk nagyon akar! Amúgy Gratula! Jó meccs volt ez.

Bencur2021
Olvasó

Zozo hatalmas hullamvolgyben van sajnos, es ez nagy problema mert o tud bontani. Es nala ezzel az a baj hogy mellette nem tud ugy triplazni h megkapja es egybol dob nem is olyan jo vedo es asistokban sem a legjobb. Gyakorlatilag ha nem hozza a pontokat akkor nem tul hasznos jatekos. De ezt felejtsuk el es nyerje vissza a formajat!!! Latom amit irtal ! Nyertunk, konrollaltuk a meccset, de nagyon nem ugy jatszottunk ahogy szoktunk. Nem volt nagyon jatekunk estek a triplak es ennyi.

Vulcano
Olvasó

Azért Zozó 2 hete még olyan beteg volt, hogy korházba kellett mennie infúzióra…
Szóval érthető ha nincs a toppon.

Marillion
Olvasó

Amit irtál infót már csak ezért is meg amúgy is kézenfekvő,hogy kell Zozó regenerálódásához/rehabilizálódásához egy legalább olyan játéktudású légiós mint ő!

Praenoricum
Olvasó

Azért túlzásba ne essünk! Ma, amikor nem ment neki a dobás és árnyéka volt önmagának, akkor is összehozott 17 VAL értéket, ő szedte a legtöbb lepattanót, osztotta a legtöbb asszisztot és harcolta ki a legtöbb faultot.

Xero
Olvasó

Szerintem mindenki így látja, de nem várható el sem Zozótól, sem Gyuritól, sem senki mástól, hogy egy nagyobb, megterhelőbb betegség után egyből 100%-ot nyújtson. (Nagy szerencsénk van, hogy mások is a csapat élére tudnak állni, ha 1-2 húzójátékos kidől..) Én már attól nagyon boldog lennék, ha a BL csoportkörökig visszaszereznék a formájukat..

Bencur2021
Olvasó

Xero, mikor is kezdődik a Bl ?

Xero
Olvasó

Hát tudtommal január 24-én játszunk újra a BL-ben. Ami azt jelenti, hogy van addig még majdnem 3 hét.

Bencur2021
Olvasó

Kösziiii!

Knézy Ernő
Olvasó

buckázzatok csak ! Nekünk 8! Idén 9 (lesz)?

Vulcano
Olvasó

Ezt már tavaly is hallottuk főnök.?

fanaticfantastic
Olvasó

Nem valószínű,hogy lesz 9. DE! 8! Az van. Ez már megvan! A miénk! Aztán az elkövetkezendő évek meg…. Bízzunk. Az nem kerül semmibe sem… 😀

Rouge
Olvasó

Meg kell változtatni az MKOSZ versenykiírását. A válogatott (plusz légiósok) ellen ilyen gyenge magyar maggal nem tudsz mit csinálni, ez a bajnokság eldőlt (ha csak nem lesz sérülés). És ismerve a Falco játékosigazolási stratégiáját, valószínűleg eldőlt a jövő évi is, meg az azutáni is. Meg kell változtatni a kosárlabda bajnokság versenykiírását, engedélyezni kell több légiós szerepeltetését. A klubok vezetőinek le kell ülni az MKOSZ vezetőségével, és ebben meg kell egyezniük; ha pedig nincs egyezség, akkor be kell perelni a szövetséget. A per jogalapja a Római Szerződés 48. cikkelye, ami kimondja, hogy ellentétes az uniós közösségi joggal, ha a szövetségek által… Olvass tovább »

Savaria
Olvasó

Jólvan SZARvas Gabi, ülj le egyes…:)

JR.Benitez
Olvasó

Nem értem. Ti állitásotok szerint nincs több légiósra pénzetek. Akkor miért lenne ez jó nektek?

fanaticfantastic
Olvasó

Kár ezt! Nyertek. Örüljünk,hogy jó a magyar kosárlabda. A Falco most jó feltételekkel bír. Ez van. Mi is voltunk ugyanígy. Egyszer ők is kipukkadnak,mint mi meg más nagy csapat. Elég egy választás,egy -két lelépő szponzor. stb…

Knézy Ernő
Olvasó

Szia fantastic ! a bb1nek a Szolnok -Falco ,Alba-Deac rangadók című bejegyzésén láttam amit írtál nekem válaszként , vissza írtam !roviden: Tudom hogy ,szolnoki vagy ,MTE-s barátunknAk írtam azt !

PL
Olvasó

az meg nem Mte-s volt. (lattam az irasodat) csak mű-mte-s ?

Knézy Ernő
Olvasó

Koszi a tájékoztatást ! Elég baj az ..

fanaticfantastic
Olvasó

Ok! Értem.

Marillion
Olvasó

1 részletet ragadjunk csak ki ebből a hozzászólásból egy Olaj szimpatizánstól….MI IS VOLTUNK UGYAN IGY! És mivel semmi széria nem tarthat örökké valószinűleg mi is leszünk majd kénytelenek egyszer lejjebb is adni abból ami most fenn tart bennünket!Az utolsó mondatát meg nem irom az enyém után,mert ott is el lehet olvasni!

LBJ
Olvasó

Na haver szar a f@sz masik oldalán állni mi?
Ti ugyan ezt csináltátok, csak nem ilyen eredményesen.
Lehetőségetek nektek is megvolt leigazolni őket, nem jött össze.
Ha bukik a fidesz egész szolnoki kosárlabda be fog csuszni a béka segge alá.
Nem árt néha használna az agyat, nem csak csípőből szorni a mocskolódást, mert most éppen nem nekik áll a zászló

WSreborn
Olvasó

Nem ilyen eredményesen??? Te nem régen nézel kosárlabdát….

fanaticfantastic
Olvasó

No! Akkor most kimondtad,hogy kom-lib csapat vagytok? Na de ,hogyan? MOST??? Ne bohóckodjunk már. Politizálgatsz?

Knézy Ernő
Olvasó

Nem fog megbukni hidd el!Aztan lehet ha elbukik akkor nektek lesz rosszabb !

MAFCdrukker
Olvasó

Egyrészt ott a Bosman-szabály, másrészt a fociban is van ellenpélda: pl. a mai magyar NB II-ben tudtommal csak az MLSz szabályzata szerint magyarnak számító játékosok játszhatnak. Nehezen tudnám elképzelni, hogy ez a magyar kosárlabda érdekeit szolgálja, már így is vannak olyan csapatok, akik szinte kizárólag a légiósaikból “élnek”, csomó jó magyar a B-ben játszik. A Falco fölényén ez sem változtatna szerintem, most náluk van a legtöbb pénz és nagyon úgy tűnik, hogy a szakmai háttér is adott, vagyis a körülményektől függetlenül ők uralnák a bajnokságot szerintem. De egyébként a fiatalszabályból, a magyarszabályból és Ivkovics tripladuplás nyilatkozatából nem is arra következtetek,… Olvass tovább »

Vulcano
Olvasó

Fuuuuu bazdmeg Rúzs?
Ez még tőled is gáz…
Szerintem meg változtassuk meg a szabályt,hogy az Olajnak ne kelljen alapszakaszt játszani.
Ja…hisz ilyen már volt.

Bencur2021
Olvasó

Az kb 20-30 magyar jatekost kuldene a b csoportba.

Rouge
Olvasó

Mert Kovács, Rudner vagy Taiwo nem oda való?

Az öt-hat magyar árából lehetne hozni három fiatal horvátot vagy szlovént,
szívesebben nézném őket és a nemzetközi kupákban is versenyképesebbek lennénk.

A jó magyarok pedig kiharcolják a helyüket, őket nem kell félteni, ezt ti jól tudjátok,
Váradi is húsz évesen már ott volt a kezdőben.

De egyébként ha nagyon akarják,
akkor maradjon kötelezően az egy magyar a pályán szabály. Ez még belefér.

(Valamelyik előző kommentre:
a fizetési sapka a mutyi pénzek világában sajnos nem működik.)

Vulcano
Olvasó

Valahogy akkor nem verted az asztalt, amikor nálatok volt Voja, Simon, Keller, Báder, Tóth, Benke, Wittman, Fodor, Lóránt, Eilingsfeld stb. Plusz 5 top kategóriás légiós.

Marillion
Olvasó

Ez aztán a sztár névsor! Abszolút nem lenézve a mi csapatunk jelenlegi névsorát,akkor most miért is kapjuk a savazást állandóan és pont a Szolnokiaktól! Érdekes a szúrkolói sportszerüség…mikor ez a széria tombolt Szolnokon akkor Szombathelyről majdhogynem senki nem járt át a Szolnoki cikkek alá kötekedni! De fordított esetben mint átéljük nap mint nap másképp van!

Xero
Olvasó

Eddig azért jók voltak a szabályok, amíg a Szolnok volt a topcsapat, ugye? 🙂
Másrészt meg magatokat szívatjátok azzal, hogy gusztustalankodtok a válogatott játékosokkal.. Még, ha esetleg lenne keretetek a jövőben valamelyikükre, többen közülük ilyen előzmények után úgyse mennének oda.. De ezért nem más a hibás.

Pbask
Olvasó

Lásd ZTE.. Ők tudják, Beni, Szili tuti nem, de szerintem Zozó se menne oda.

Knézy Ernő
Olvasó

Ide ne jöjjön egyik se ! Sokkal nagyobb szíve van a mi kulcsjátekosainknak mint a ti válogatott nagy sztárokkal !

Pbask
Olvasó

Hát ilyen nagy beleéléssel,szívüket kitéve sok színdarab eltörpül mellettük, egyetértek.

Xero
Olvasó

Oké.. csak akkor ne rinyáljatok azon, hogy milyen a magyar magotok.. 🙂

JR.Benitez
Olvasó

Ne haragudj Rouge, ez színtiszta vergődés, semmi más

SárgaPárna
Olvasó

Szarvas Gabi veled van. Ti tuti jóban vagytok, mert kb. ugyanannyi eszetek van!

Knézy Ernő
Olvasó

Nekem írod sárgapárna ?

Leklibajsza
Olvasó

Senki sem tiltotta meg egy csapatnak se hogy bármennyi uniós játékost foglalkoztasson, az más kérdés, hogy mennyit lehet nevezni egy mérkőzésre. Egyébként sok EU-s országban van hasonló légiós-szabály számos sportban.

PL
Olvasó

Nem értek egyet. Így is sok a légiós.

Igen,most a Falconál vannak a jó magyarok, de ez sem tart örökké. Elmehetnek külföldre, vagy kaphatnak jobb ajánlatot ők is.

Pl:Utánpótlást kell nevelni, bár ott is azért a pénz nagy úr, a gazdagabb csapatok lelegelhetik…

De ez van, jelenleg ezt kell elfogadni.

Ha már szabálymódosítás, én arra lennék kiváncsi, milyen lenne a magyar bajnokság, ha olyan fizusapka/rendszer lenne, mint az Nba-ben. Erre tényleg kiváncsi lennék.

Falcomarci
Olvasó

Szalai Feri te vagy az? ??

Dudi
Olvasó

Beteg

WSreborn
Olvasó

Nettó baromság a több légiós, ki kellene nevelni 1-2 játékost és 4-5 légiós is elég lenne.
A kirakatcsapatok korát éljük ez van, mi 10 éven át voltunk és mások is elviselték, most a fasz rossz végén vagyunk, de bármikor fordulhat újra a kocka, a Falco korszak is véget fog érni, aztán jön egy DEAC, MTE, ALBA (bár az már volt) korszak, vagy megint mi.
Ez a sport ettől szèp…

fanaticfantastic
Olvasó

Erről írtam,valahol itt a cikkhez. Pontosan.

Marillion
Olvasó

IGEN!

Dudi
Olvasó

+1

Noname
Olvasó

Te bohóc!
A sajátjaid is kiröhögnek!?

donnarumma
Olvasó

A kutya ugat a karaván halad….

Mivanmivan
Olvasó

Ezt a hülyeséget te sem gondolod komolyan. Inkább nézek 1-1 magyar csapatot, akik bajnok lesznek, még ha az nem is mi vagyunk, de 5-6-7-8 külföldivel, 0 magyarral, az már nem. Sőt, én még hazai meccseken továbbra is maximalizálnám (csak hazain) a légiósok számát egyszerre a pályán. Kellene 3-5 év, és normális, minőségi magyarokat lehetne kinevelni. És akkor újra színvonalasabb lenne a bajnokság, és a válogatott is profitálna belőle.

sargafekete8910
Olvasó

Síírjàl Jenőő, hogy hulljon ki a hajad!

Endre
Olvasó

Ennek a Falconak nem lehet 20 pont előnyt “adni”. A màsodik fèlidőben főleg a 3. negyedben azt az oldalàt mutatta a Szolnok ahogyan kellene jàtszaniuk. Kulcsmomentumokban azonban màr akkor is kimaradtak a dobàsok (Subotic, Pongò). A Somogyi-Benke duò viszont a kièlezett hekyezetekben is betalàlt, ìgy kb. 3 perccel a vége előtt eldöntöttèk a meccset.

MTE

Cibona
Olvasó

Somogyi és Benke ma nagyot játszottak gratula a Falconak a jobb és szimpatikusabb csapat nyert !! Továbbra is respect a Falconak ehhez a majdnem színmagyar csapathoz nyerjék is meg a bajnokságot.

sargafekete8910
Olvasó

Kicsit sajnalom a szolnokiakat, mert nekik ez az ev fenypontja, amikor a csodalatos NagyFalcot fogadjak es kiszakadnak a szanalmas hetkoznapokbol, hogy kielhessek magukat. Jartam par helyen, de ilyen csurhe, alja nepseg nincs. Nem veletlenul ok a buckalakok…
Belepteteskor a 657-es “rendezo” kisebbseg azzal fogadott minket, hogy mindenkit telibever. Neki uzenem: nyugalom, hamarosan otthon majd a hugat telibe verheti…

fanaticfantastic
Olvasó

Lesz ez még így sem. Meg volt is másként! Semmi sem örök! Voltak itt nagy csapatok,nagyon komoly időszakokkal. Egyiküknek sem volt ekkora arca. Várom,hogy ti is kénytelenek legyetek visszavenni a felsőbbrendű dumából. Csak akkor ne panaszkodjatok majd ha lesajnál benneteket mindenki. Ja! A csodálatos naffalkó előtt is volt itt kosárlabda. Ezt te nem tudhatod. Nálunk évtizedek óta nem “szánalmas hétköznapok” vannak. Hanem komoly eredmények és rengeteg nagy meccs. Belecsöppentetek a mézesköcsögbe. Csak bele ne fúlladjatok a habzsolásba. Amúgy te is “telibe verheted” a sajátodat. Ökör.

sargafekete8910
Olvasó

Kepzeld pont tudom. A kommentem ettol fuggetlen:
A: olyan gyulolet, mint szolnokon sehol nincs. Sajnallak titeket
B: ez a mentalitas megjelenik a “hivatalos” szerveknel is, vicc.

fanaticfantastic
Olvasó

Félig igaz. Van gyűlölet! DE! Ne általánosítsunk. 2. Azt a bizonyos gyűlöletet kiharcoltátok. Itt. A meccseken. Az edzői nyilatkozataitokban. stb.

Dudi
Olvasó

Na!!! Az unszimpátia, és a szimpátia testvèrek. Ti is tesztek egyikért, vagy másikért….

Falcomarci
Olvasó

Hülye gyerek, a tejes kocsi után, a második élmény a “városodba”!ha egy nagy csapat megy a tornaterembe..

fanaticfantastic
Olvasó

Éltem Szombathelyen. Semmi extra. Semmivel sem különb,mint Szolnok. Ne arcoskodj.

Marillion
Olvasó

Én meg azt mondom Nyugatnak épp úgy meg van a szépsége csak meg kell keresni ahogy keletnek is van amit utazással kirándulással szintén! Én is voltam Szolnoki lakos egyhuzamban igaz csak 3 hétig amikor tanfolyamra küldött innen Szombathelyről a Munkahelyem a MÁV,igaz ez már 30 éve volt,azóta ótt is biztos sok minden változott,de én szabadidőmben a kollégákkal remekül éreztem magam a tisza partján.

Dudi
Olvasó

Egyetértek veled. A magyar városok kb egyformák. Nekem kilóg Szeged, Pécs. (Pozitív értelemben) Persze ez relatív.

Lightbringer
Olvasó

“Egyiküknek sem volt ekkora arca. ” – Én írogattam ide a bb1-re kb. 8-10 évvel ezelőtt, amikor az Olaj volt a csúcson. Szóval én emlékszem rá, hogy az akkori Olajos fórumozók ugyanúgy szarrá oltották azt a pár Falco szurkolót itt a fórumon gyengélkedő csapat miatt. Nincs új a nap alatt, nem kell úgy tenni mintha lenne.

Dudi
Olvasó

Ez rossz duma. El kell ismerni, Szolnokon van más sportág is,ami nagyon eredményes. Helyén kell kezelni a dolgokat.??
A szurkolók olyanok amilyenek, mindenhol vannak szélsőségesek. A kosárlabda a közös nyelvünk, nem a gyűlöletet..??

Yellowblack
Olvasó

Gratula a csapatoknak itt páran Knézyt szidják őszintén szólva nem tudom hogy miért pedig én is tv n néztem.szerintem örüljünk neki hogy legalább akad egy két kosármeccs is a sok értelmetlen foci közvetítés mellett.hajrá Szombathely

Praenoricum
Olvasó

Az a baj, hogy a jóember összekeveri a szurkolót a riporterrel, ezért a szerepzavarért nehéz tolerálni az okoskodásait.

SárgaPárna
Olvasó

A szolnoki szurkolók agyáról mindent elmond, hogy saját játékosukat fejbe dobták sörrel…

CsakazMTE
Olvasó

Téged kéne fejbe dobni

Marillion
Olvasó

Őt senki nem fogja! Mert kiről is van szó? Látta már valaki ezt a valakit ebben az életben?

Knézy Ernő
Olvasó

Meccs vége után : a szombathelyi szurkolók jó messze a szolnoki szurkolóktól mentek a buszukhoz/ kocsijukhoz . Tiszeletettel kérdezném,hogy ez rendőri utasítás volt vagy szabad kezet kaptatok ?A meccs lefújásakor pedig még undorítóbb ,hogy a biztonságiak csoportokban per fő(szurkoló ) vitték ki az embereket . A rendőrök 90%-ánál könnygáz volt .
Hangulat jó volt sztem.

Noname
Olvasó

Bokszmeccsre mentél, vagy kosárra??

Knézy Ernő
Olvasó

Nem akartunk bántani !

Marillion
Olvasó

Most akkor ha oda vissza megy a hirig akkor egyik vagy másik oldal szúrkolói mitől lesznek nagyobbak a másiknál? Szúrkolók nélkül nincs élet a sportcsarnokokban tehát szükségünk van egymás társaságára kint is meg bent is! Szeressük egymást gyerekek….

Knézy Ernő
Olvasó

Ti kezdtétek a feszkot ,masodedzonk szidásával.

Knézy Ernő
Olvasó

Azért likeokat is kapjak már?

WSreborn
Olvasó

Ez egy végtelen történet, mindig az a Jani aki otthon van, mivel 200-300-an könnyű 40-50 embert terrorizálni.
Halkan jegyzem meg Szolnokon a rendőrök sokkal jobban vigyáznak a vendég szurkolókra mint Szombathelyen. Nem akarom újra taglalni a 2008, 2012, 2018 eseteket….

JR.Benitez
Olvasó

Gratulálok mindkét csapatnak! Olaj ismét bebizonyitotta képes akár ellenünk is dominálni. De azt érzem ezt egy egész meccsen nem tudják kivitelezni. Ettől még tudnak ellenünk nyerni, de ahhoz sok minden kell. Solano idegen test, Badzim ellenünk rendszerint betli. Többiek szokásosak voltak. Nalunka 2 fiatal.. az egy dolog hogy jók voltak, nekem a bátorságuk tetszett igazán. Bírózni nem szeretnék, de remélem senki nem érzi úgy hogy miattuk nyertünk… mert az durva lenne. Kellett ez a siker, de az érmeket nem most osztják! FALCO!

Keletizoli1
Olvasó

Megáljatok!! Fogtok ti még nevetni

Dudi
Olvasó

Szép volt fiúk! Jó meccs, remek egyéni villanások, ócska közvetítés. Ma nagyon kellett ez a tripla%, mert meg volt a hazai pálya. Bravo Somogyi Ádi, Kovács Benedek, Benke Szili,valamint Cakarun.
Tovább őrizhetjük az első helyet, de az érmeket csak májusban osztják.??

Praenoricum
Olvasó

Gratulálok a Falco győzelméhez és a fiatalok teljesítményéhez. Aki csak a végeredményt nézi, azt gondolhatja, hogy ez sima hátradőlős volt, de a második félidőben messze nem volt így. A Szolnok úgy jött ki a második félidőre, hogy abban simán benne volt a fordítás lehetősége. Húsz pontnál nagyon elkényelmesedett a Falco és jöttek buta hibák, ami miatt pillanatok alatt elfogyott az előny. A Falcoban azok, akik az év során húzták a Falco szekerét, azok közül sokan nagyon visszafogottan játszottak, de ma Somogyinak és Kovácsnak sikerült extrát játszania, amivel pótolták az ott kieső pontokat. Sajnálom, hogy utóbbi a második félidőben nem kapott… Olvass tovább »

Lacataylor
Olvasó

Hol vagy Sz@rkov,? Még nyalod a seggét a H@verodnak? Még rajzolják a Táblát,talán te is odaférsz!!!!!!!

fanaticfantastic
Olvasó

Jól van Lacaszatyor. Köszi,hogy megmutatod a szombathelyi sötét oldalt. Mint itt sokan,még rajtad kívül.

Lacataylor
Olvasó

Nen gondolnám ,hogy ez a szhelyi sötét oldal,amikor az első megszólalásában sárga g@cizik a Sz@rd@rab!

fanaticfantastic
Olvasó

Te,mit írtál? Először ott nézegess ahol te vagy. Folyamatosan prüszköltök. Általában ,vérmérséklettől függően reagálnak rá. Nem jó egyik sem.

panzer
Olvasó

Miért dobták fejbe a saját játékosukat, Rudnert sörrel?

Emőkefan
Olvasó

nem neki szánták! Egy falcós volt a célpont

Vulcano
Olvasó

Akkor nem csak gyökerek, de még a célzáshoz is topák…

Marillion
Olvasó

Az meg köszönte volna szépen de inkább megitta volna,minthogy elázott volna tőle!

Falcomarci
Olvasó

Siessetek, mert árad a Tisza!

PL
Olvasó

ugye nem egy árvízzel viccelődsz, ami sok családot/életet tett tönkre?

nem csak a Tiszán…

WSreborn
Olvasó

Ne kártyázz lóval…

PL
Olvasó

ez mindennek az alja…

Nalunk nem Tisza van, csak a Rába, de az is párszor áradt meg úgy, hogy halálesetek voltak belőle.

Aki ilyennel viccelődik az embernek is gyenge…

fanaticfantastic
Olvasó

Makkmarci. Ezzel ne viccelj!

Falcomarci
Olvasó

Az a sok ős férfi aki a szar Szolnoknak szurkol, igazán, segíthetne a homok zsákok hordásánál, én nem a károsultakon viccelek, hanem, azokhoz szólok akik műbalhéznak otthon, közben meg azt sem tudják, hogy hol a fellegvár! Elnézést ha valakit ezzel megbántottam, de a sok hazafinak, nem meccsen kellett volna lennie..!

PL
Olvasó

Ne magyarázkodj te szerencsétlen. Milyen ősférfi, meg műbalhé…összevissza beszélsz, nulla értelem. ​Addig örülj, míg neked nem kell homokzsákot tölteni meg pakolni!

Bár remélem nem kerül rá sor, de szívesen meghívlak majd Körmendre egy kis gátépítésre, vagy embereke értékeit,állatait menteni a pusztulástól, aztán megtanulod egy életre, hogy ilyesmivel nem viccelődsz.

Falcomarci
Olvasó

Hívj meg, szívesen segítek!

Bossesy
Olvasó

Felszívta magát nagyon Benke….de ez így is szokott lenni. Aki elmegy tőlünk, az utána általában a Szolnok ellen játsza mindig élete, de legalábbis az adott évad meccseit.
Amúgy amilyen százalákkal bementek az elején a Falco hármasai azzal nem lehet semmit sem kezdeni. Ha 80 százalék körüli a hárompontos mutató, akkor ott nincs mit tenni. Ilyen is nagy eséllyel egyszer van egy szezonban, és most éppen mi fogtuk ki, mi voltunk a szenvedő alanyai. A küzdésért jár a csaparnak az elismerés, de sajnos ma nem mi voltunk a jobbak.

Zsarkov
Olvasó

Gondoltam, felnézek, gratulálok a győztesnek, kicsit elemezgetünk, ilyenek…, aztán elolvasva a lenti okádasokat, elment a kedvem mindettől…, további kellemes fröcsögést undorító, sárga g@cik!

Kukker
Olvasó

Anyád még szűz?

fanaticfantastic
Olvasó

No! Előjött? Kukkerolj másfelé,h gyerek!

Kukker
Olvasó

Te vagy az anyja már értem!

fanaticfantastic
Olvasó

Érted? Ne nagyképűsködj.

Bencur2021
Olvasó

Ne általánosíts, vannak normalisak es vannak balfaszok, itt is ott is!

Lacataylor
Olvasó

M@jd jönnek az esszék a m@jdnem okos h@verodtól…nem hiányolunk TE F@SZ

makelovenotwar69
Olvasó

Igazi TV-s meccs volt! Jó látni az ilyen meccseket: jó egyéni és csapat teljesítmény, dörzsölt játékosok mindkét oldalon és jó magyarok – csak az egyik oldalon… Lehet, hogy nem tetszik Szolnokon, de ebben a zakóban benne van az edző is: valószínűleg felkészültek a Falco támadásaiból (nem is kaptak sok kosarat a festék környékéről az első félidőben), de nem tudtak reagálni a triplaesőre. Ráadásul Pallait és Kovácsot vagy Taiwot és Kovácsot egyszerre pályán tartani olyan ajándék, amelyet a Falconál gyengébb csapatok is megköszönnek… A Szolnoknál Kovács, Zsíros, Pallai, Taiwo összesen több mint 25 percet játszottak és 2 pontot dobtak. Ha ehhez… Olvass tovább »

Bencur2021
Olvasó

Korrekt!

fanaticfantastic
Olvasó

Sajnos,igaz.

Sz.olaj
Olvasó

A sok eszes megint itt van.. Nézd már meg hogy kovács, zsír, pallai hanyszor kapott labdát és hányszor dobott rá.. A masik kovács kevesebb mint 3 percet volt pályán zsír meg kevesebb mint 4 percet.. Szerencsétlenek be se melegednek ennyi idő alatt. De ti csak fujjatok a sok szart hogy meg jobban elvegyetek az onbizalmukat!!

makelovenotwar69
Olvasó

Tehát szerinted sokkal többet kellene játszaniuk, az lenne a megoldás az Olajnak?
Valószínűleg minden ellenfeletek erre vágyik…
Nyugodtan beláthatod, hogy az élcsapatok között magasan a leggyengébb a magyar magotok. Ezzel együtt szimpatikus fickók, jó emberek.
De így ne számíts bajnoki címre, sőt szerintem döntőre sem! Pedig én örülnék egy jó Olajnak!

Kovacs
Olvasó

Mondjuk Kovács, Pallai, Taiwo triónak kb ennyi az átlaga. Hozták a szokásost…..

zterulez
Olvasó

Arról nem volt szó, hogy a Szolnok leigazolta Jayson Tatum öccsét is…

LBJ
Olvasó

Szép volt! Brutális hazai pályával!
Igaz hogy a 4-esünk a bajnok csapat 4- eset hozzuk vissza?

Vulcano
Olvasó

E.B.? Én erről még nem hallottam. Valami infó?

LBJ
Olvasó

Igen!

Vulcano
Olvasó

Én meglepődnék ha tényleg ő lenne. Elvileg kétszer annyit kap a törököknél, mint nálunk. Persze a BL top 16 lehet befolyásoló tényező. Örülnék ha igazad lenne.

Pbask
Olvasó

Nincs képben. Nem is értem ezt a kommentet..

Emőkefan
Olvasó

nem ő lesz! Délszláv!

LBJ
Olvasó

Mikor jelentik be?

Bencur2021
Olvasó

Eilingsfeld vagy Bruinsma vagy Rosco vagy Varnado ( tavaly elotti kormendbol ) plusszba meg Curryvel is elindult valami. Eilingsfeld ha most nem is jovore biztos.
En ezeket az infokat kaptam.
De lehet full faszsag ki tudja.

Vulcano
Olvasó

Varnadot én is hallottam, hogy rebesgetik, szóval lehet valami alapja. Jonseyt ki kellene vásárolni, szóval az nem hiszem hogy opció. Rosco pedig a megfizethetetlen kategória, plusz nagyon szeret Japánban élni.
Jonsey viszont jó eséllyel ki köt nálunk jövőre. Már tavaly is volt róla szó.

Marillion
Olvasó

Rosconak és a Janinak örülnék Falco mezben látni! De Jani állítólag bebetonozta magát már rég Paksra,meg nem biztos hogy a Falco az ő köv. álomcsapata.

Xero
Olvasó

Curry? Az meglepő lenne.. A csapata még szintén küzd a bl csoportkörért.. Eilingsfeld tuti nem. Nyáron is jött volna, de élő szerződése van. Én Bruinsmanak nagyon örülnék, de kétlem, hogy el jönne Törökországból.
Varnado? Hát ha ő lesz, akkor nagyon kíváncsi leszek rá, fél éve nincs csapata. Bár nagyon jó játékos, de abban nem vagyok biztos, hogy alárendelné magát teljes mértékben a csapatnak, ahogy mindenki más is megteszi.
Rosco? Ha eddig nem jött, szerintem most sem fog..

Xero
Olvasó

Gratula Fiúk!! Izgi lett azért a vége.. ?? Nagyon tetszik Szili játéka az utóbbi pár meccsen. Ha Zozónak és Beninek nem megy, ő simán előtérbe lép és viszi a hátán a csapatot. Talán bele is szokott abban, hogy negatív környezetben játszon és inkább spannolja.. Szintén külön gratula Somogyi Ádinak és Kovács Beniek! Nem semmi, hogy pont egy ilyen meccsen tudják ezt a szintet hozni. A Szolnok jól nyomta nagyon, kevés csapat tudna ilyen mentalitásban kijönni a 3. negyedre, 20 pont hátrányban. Nekik tanulság lehet, hogy az OSE-val szemben el lehet játszani egy ilyen félidei teljesítményt, de egy erősebb csapat ellen… Olvass tovább »

fanaticfantastic
Olvasó

Nézd meg a lassításokat! Jogos volt mind. Különben,Gratula! Egy félidőt nem szabad adni senkinek,főleg nektek.

Xero
Olvasó

Én egy szóval sem írtam, hogy maga a fújás nem volt jogos.. De amikor Barac kirántotta a kezét, kb. a keze végével érintette kicsit az arcát.. Azt sem szándékosan. De Badzim akkorát esett, mintha Rocky Balboa ütötte volna ki egy jobb horoggal. Utána meg Gyuri támadójánál, valóban be lehetett fújni, de igazából ő lépett rá Golomán lábára. Valahogy mégis akkorát esett, mintha bika öklelte volna fel.. 😀

p.borisz
Olvasó

1.Szolnok megérdemli ezt a színész válogatottat, mert amit ma előadtak a délszlávok,az egy Oscart is megért volna.
2.A 3 vak bíró csak minket látott a pályán az,hogy a szolnoki játékosok miket csináltak,nem számított. Mondjuk így sem jött össze, hogy majdnem feldőlt a pálya?
3.Báder Marcinak üzenem,tisztelem,de törölje meg a szemüvegét,hátha akkor látja,ami a pályán történik.
4.krézi f@szkalap jenő a szakmája szégyene,apja már repülőgép-hajtóműként nézi a túloldalról
5.Szili úgy becsinált,hogy szarrá dobta magát…

Kukker
Olvasó

Knezy undorító voltál mint ahogy a bírok is !grt

donnarumma
Olvasó

Gyozteskent teljesen felesleges birozni,elbirtuk ennyi…
Orulok hogy a Solano-Somogyi iranyito kerdes eldolt egy darabig.Nagyot kuzdott a Szolnok, de ennyivel jelenleg jobbak vagyunk. Talan a Zozo,Beni,Gyuri hármas is visszanyeri formajat a Bl re, mert ott azert ez keves lesz

Pbask
Olvasó

Ádi meg Beni nagyon extra volt ma, Potocnik nem is igen készült rájuk szerintem.
Nem rossz ez a Szolnok, de ez a hazai pálya felesleges volt ennyire.
Belemennék abba is, akik eddig minket Jászai Mariztak..De inkább hagyjuk.

Skcforever
Olvasó

Jó kis meccs volt. Jelen pillanatban szerintem ennyivel jobb a Falco. Amúgy csak nekem tűnt úgy, hogy mikor Solano pályán volt, akkor akadozott a Szolnok támadójátéka?
Szombaton várunk titeket szombathelyiek, utoljára 2018ban nyertetek nálunk, 7meccses győzelmi szériában vagyunk, ti alapból bitang erősek vagytok, úgyhogy szerintem k*rva jó meccs lesz, hajrá Skc!!!

crazybasket
Olvasó

Ezen a héten szombaton érkezünk!:) Nem lesz egyszerű meccs az sem!

Skcforever
Olvasó

Jogos, javítottam ?

Xero
Olvasó

Solano mindent egymaga akart megoldani.. Ha sikerült jó, de ha nem, akkor nem ment tovább vele a szekér.

Master1
Olvasó

,2022. jan. 05.-> be lesz árazva a Szolnok,- 2021.12.23
WSreborn: , Majd meglátjuk, szép mikor egy nagy arcra fagy a mosoly…úgy leszünk beàrazva mint a Debrecen?‘
Én megmondtam…?

fanaticfantastic
Olvasó

Mi vagy te? Kereskedő? Nyertetek. Örülj. Mekk Master.

Master1
Olvasó

Bocsánat, téged is meg akartalak itt jelölni ,mimóza’ mert te voltál a másik ,okoska’, amikor ezt írtam 🙂
Kikaptatok, szomorkodj!:)

fanaticfantastic
Olvasó

Mit írtam? Bemásolhatod.

Knézy Ernő
Olvasó

Szia fantastic !a múltkori kis beszélgetésünkhoz válaszoltam ,tudom h szolnoki vagy, mte-s barátunkunknak írtam !

Master1
Olvasó

Kutakodj picit, addig sem a meccsre gondolsz. Nagyon fáj neked úgyis…:)
De már ismét megsértettem a kis érzékeny lelkedet mimóza?
Attól, hogy minden Falco-s komment alatt erkölcscsőszködsz, ez nem változtat a lényegen csak nevetségessé tesz téged teljesen. A magyar bajnok a döntő 5. meccse után ismét simán legyőzte idegenben a csapatodat.

fanaticfantastic
Olvasó

Csak az ilyen faékeknél tesz nevetségessé,mint te. Az meg pont nem zavar. A sport meg ilyen. Veszített a csapatom. Ez van. Előtte meg nagy %-ban nyert amióta csak vagytok. a cél. Ezt az időszakot visszahozni. Továbbá remélem,hogy a ZTE,akik ellen az első bajnoki döntönket játszottuk,pld. A Körmend valamint az összes régi,nagy hagyományokkal rendelkező csapat talpraáll és letörli,letöröljük azt a felsőbbrendű vigyort az arcotokról. A BL-ben meg sok sikert. Az itthoni dolgokról írtam,most.

Savaria
Olvasó

Élj csak a múltban te önámítás mestere!:)

fanaticfantastic
Olvasó

Ti is ott fogtok. Legalább lesz mire emlékezni.

Master1
Olvasó

Faék? Ezt pont te írod?Kevés egyszerűbb embert láttam ezen a fórumon, mint te…
Nincs értelme veled vitázni, látszik hogy az életedben csakis a kommentelgetés okoz egy kis örömöt, illetve makacsul ragaszkodsz a demagóg hülyeségeidhez.

Vulcano
Olvasó

Mi meg most teremtjük a hagyományokat. Az első magyar csapat, aki idegenben meccset tudott nyerni a BL-ben, az első magyar csapat, aki csoportelső lett ráadásul bejutott a 16-ba. Én elismerem az általad említett csapatok érdemeit, te pedig úgy csinálsz mintha a Falco múlt héten alakult volna, és nem ért volna el semmit.
Csak úgy jelezném, hogy nekünk köszönhetően jövőre 2 csapat is indulhat a BL-ben. Szívesen.
Ráadásul 3x magyar bajnok és 1x kupagyőztes a csapat úgy, hogy pár évtizeddel kevesebb időnk volt gyűjtögetni, mint a ZTE, Mte, Olaj triónak.
Élj csak a múltban. Én inkább a jelenre koncentrálok.

PL
Olvasó

pár évtizeddel kevesebb?

miért,mi akadályozott meg titeket hogy pl 1995-ben ne legyetek bajnokok??

Mendez
Olvasó

Megint sikerült úgy megfélemlíteni a 11-est, hogy ijedtében bevágott 21 pontot.
Gratulálok a csapatnak, különösen a két fiatal játékosnak, Kovács Beninek és Somogyi Ádinak.
Csak így tovább.

WSreborn
Olvasó

Jól elbasztuk az első félidőt, ki-ki meccs lehetett volna…majd legközelebb, bár ha így folytatjuk a felsőház is necces lehet.
Egész korrekt kommentet írtál, mi van veled???????
Grat a győzelemhez jobbak voltatok

Xero
Olvasó

Nem lesz veszélyben a felsőház! Csak rendezni kell a soraitokat.. Láthatóan meglenne ott a jó játék.. De akkora az előnyötök a 3.hoz képest, hogy még bőven van benne ballaszt.

Mendez
Olvasó

Új év, új arculat 🙂

fanaticfantastic
Olvasó

Jól játszott. Tény. Attól még rettenetesen ellenszenves fickó. Nem azért mert jó játékos. Spanolja,amúgy ha szidják. Komolyan. Ja. Attila! Vagy Mendez,vagy épp ami. Mi a f ért nem csak innen kommentelsz? Minek az a halom nick név. Itt is,ennél a cikknél? Hmm?

Mendez
Olvasó

Ha hiszed, ha nem, ezen az egy néven írok.

Vulcano
Olvasó

Ellenszenves fickó, mert eligazolt Szolnokról, ahova amúgy is csak a managere nyomására igazolt…
Mi valamiért nem buzi Govens, meg buzi Curry-ztünk miután eligazoltak tőlünk…

fanaticfantastic
Olvasó

Hidd el,hogy én sem. Nem kell “buzizni” ha valaki ellenszenves.

Best2
Olvasó

Most a csámpások miért nem vetkőztek? Ja, értem, ez csak szopás volt ??

2lee14
Olvasó

Annyi kérdésem még maradt: valaki tud valamit az új légiós kilétéről?

LBJ
Olvasó

Én úgy tudom délszláv vagy a volt 4- esunket hozzuk vissza!

Xero
Olvasó

Bruinsma? 🙂 Bármikor aláírnám..

Mendez
Olvasó

Akit emlegetnek nem tudom, honnan veszik, csapata egyik húzóembere a török bajnokságban, nem hiszem, hogy megválnának tőle.

Gatei
Olvasó

Pártatlan Jenő, mikor megint elmentünk 11-el: 11 oda.?

makelovenotwar69
Olvasó

Jól játszva győzőtt a csapatod Szolnokon és Te Jenővel foglalkozol?

p.borisz
Olvasó

Gondolom azért, mert vérlázító, hogy nemhogy pártatlan nem tud lenni, de az optikai kábelen leszopj@ a komplett Tiszaligetet…

makelovenotwar69
Olvasó

Nekem sem Jenő a kedvencem, de egy ilyen meccs után először gratulálnék a csapatomnak, aztán az ellenfélnek (ha megérdemli), kiemelném a Falco-s fiatalok jó játékát, aztán megjegyezném, hogy mindezt hogy közvetítették…
De így jó, hogy különbözőek vagyunk, neki Jenő a legfontosabb.
Ennyi…

Olajka20
Olvasó

Potocnik OUT!

SzhelY
Olvasó

ebben lehet valami egy darabig működik és utánna meg egyszerűen nem jön tőle plusz ami ilyen szituációkban segitt hozzáteszem egyélő álláshoz a játékosok hoztak rosz döntést

maxx
Olvasó

Ez a csapat másfél éve erőn felül teljesít Potocnikkal. Ilyen magyar ‘maggal’ sajnos bárkitől ki lehet kapni ha nem jön extra a légiótól. Majd ha szezon végén nem jut négybe az Olaj (simán benne van sajnos egy negyeddöntős kiesés a playoffban) akkor lehet az edzőt szidni.

WSreborn
Olvasó

Én tovàbbra sem vagyok olyan biztos benne, hogy annyira rossz ez a magyar mag, mint amit Poto kihoz belőlük. Egyébként minden éremnek két oldala van, úgy is fel lehet fogni, hogy ez a légiós kontingens nem elég erős ehhez a magyar maghoz. Tudom hogy rengeteget változott azóta a játék, de a 2007-es bajnokcsapatunk magyar magja sem volt sokkal jobb a mostaninál, mégis megelőztük a brutális költségvetésű Albát és ASE-t. Ez utóbbiban akkor a fél magyar válogatott mellett többek közt NBA-s múlttal rendelkező Grizzard szintű légiósok játszottak. Tehát nézőpont kérdése. Mondj csak egy olyan mezőnyembert akire stabil 20 pontot számolhatsz a… Olvass tovább »

maxx
Olvasó

A magyar mag szerintem sem rossz, hanem katasztrofálisan gyenge. Pongó az egyetlen A csoportos szintű játékos, de ő sem sokkal jobb mint a 2007-es Cziczás, ha már ezt a példát hozod. A többiek a B csoportban sem tűnnének ki. Rudnernek, Taiwonak, Zsírosnak már nyomtathatják is a mezeket Cegléden, Kovácsot pedig várja szeretettel az akadémia Kecsón. A 2007-es Olaj egy anomália volt. Kelley, Hollins, Jurkunas és Frana négy olyan extra légiós, amilyen Govens óta talán egy sincs az egész bajnokságban. Ja és Sabaliauskas sem volt rossz role player. A mostaniak közül Badzimnak gyengébb éve van, akár cserélhető is ha nem javul.… Olvass tovább »

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés