Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Mészáros szerint most nagyobb bravúr lenne a Jászberénytől a felsőház

Lazics személyében kiváló szakembert ismert meg.:

:

Mészáros Máté nyáron csatlakozott a tavaly nagyszerű idényt produkáló Jászberényi KSE csapatához. Lapunknak adott interjújában elmondta, hogy kellemes meglepetés számára az együttes, és szeretne az előző szezonhoz hasonló meglepetést okozni idén is.  

– Sok biztató jel volt számunkra a felkészülés során, de hozzá kell tenni, hogy mint mindenkinek, nekünk is meg kellett küzdenünk pár problémával. Voltak nálunk is gondok a légiósokkal, de már jó útra léptünk. Persze most tetézi a bajainkat Pantelics sérülése, de remélem, minél előbb felépül és a csapat hasznára lesz. Amióta a külföldiek megérkeztek, azóta a taktikai elemeket is intenzívebben gyakoroljuk. 

Amikor eligazolt Kecskemétről azt mondta, szeretne sokat tanulni Nikola Lazics edzőtől.

Kellemes meglepetés egyelőre a számomra Jászberény. A csapategység is kiváló, ráadásul Nikola Lazics személyében egy olyan edzőt ismertem meg, aki nagyon ért a kosárlabdához. Tudja, hogy mit szeretne véghezvinni és ezt át is tudja adni. Örülök, hogy az ő keze alatt játszhatok

– mondta.

Elmondása szerint a tavalyi eredményeket megismételni legalább akkora bravúr lenne, mint amikor azt elérte a JKSE. 

– Aki egy kicsit is ért a kosárlabdához, az tisztában van vele, hogy egy ilyen sikert nem könnyű megismételni. Persze vannak olyan szurkolóink, akik szeretnék, ha ugyanúgy teljesítenénk, de ez legalább akkora meglepetés lenne, ha nem nagyobb. Mindenesetre a csapattal azon leszünk, hogy megörvendeztessük őket egy hasonló helyezéssel.

Kiemelt fotó: A Jászberényi KSE Facebook oldala

2 hozzászólás

2
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
gulyasszabolcs00hp12 Recent comment authors
hp12
Olvasó

Tavaly az idegenbeli győzelmek nyomtak sokat a latba, itthon azelőtt sem teljestettünk rosszul. Köztudott, hogy idegenbe sokkal nehezebb nyerni és nagyon sokat érnek ezek a diadalok. Na ezt lesz nehéz idén megismételni.

gulyasszabolcs00
Olvasó

Ezen logika mentén idén is lesz néhány #indulabusz 😉✌️💙

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés