Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Mészáros Máté: szóba került a közös folytatás a Jászberénnyel, de vannak más megkereséseim is

A bedobó egyelőre kivár a jövőjét illetően.

  •   :

:

Mészáros Máté 4.4 pontot, 2.5 lepattanót és 4.6 VAL-t átlagolt a csonka szezonban a Jászberény színeiben. A bedobó a BB1.hu-nak adott interjút, melyben elmondta, jelenleg még nincs csapata, de több helyről is megkeresték már.

A Jászberénnyel megszűnt a szerződés, de nyilván folyamatos kapcsolatban vagyunk, szóba került a közös folytatás is természetesen, de konkrétumokkal nem tudtak szolgálni még, hiszen náluk is nagy a bizonytalanság, mint ahogy azt gondolom a csapatok legtöbbjénél. Vannak egyéb megkereséseim is, de még konkrétumokkal nem tudok szolgálni. Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy azért vannak megkeresések, de mindenki próbál még elég óvatosan bánni a jövővel kapcsolatban. Nyilván itt most nem azokra a csapatokra gondolok, akiknek megvan a teljes, biztos költségvetésük. Mennek folyamatosan az egyeztetések, ez most egy kicsit nehezebb időszak, kevesen tudnak biztosat mondani. Most én is azok közé tartozom, aki kivár, és majd a lehetőségek közül a számomra legjobbat választom. 

A kosaras a korlátozások idején is igyekezett karbantartani magát.

– A karantén és a korlátozások miatt elég nehéz volt bármilyen sportot űzni. Én szerencsére itt Kecskeméten megtaláltam a módját, hogy hogyan tudom karbantartani magam. Azt gondolom, hogy ebben az időszakban ez volt az elsődleges cél, hogy ne nagyon távolodjunk el magától a sporttól és a mozgástól. Most már könnyebb lesz a kosárlabdával is foglalkozni, így, hogy nyitva vannak a csarnokok, sőt, szabadtéren is lehet kosarazni. Talán azért egy kicsit bővül majd a lehetőségek tárháza.

Fotó: Jászberényi KSE Facebook

  •   
9 hozzászólás

9
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
4 Comment threads
5 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
hp12TudodkiKeletizoli1LeklibajszaRougenoil Recent comment authors
hp12
Olvasó

Hajrá más megkeresések !

Tudodki
Olvasó

20 perc alatt 4.6 VAL álagban…az utolsó helyezett csapatban. Kik lehetnek a kérői… Annyi biztos, ha ő a pályán van, könnyű a védekezést összerakni ellene.

Marko_tropojából
Olvasó

Én személy szerint nem haragszom meg ha máshová igazolsz. Finoman fogalmazva sem hagytál maradandó alkotást magad mögött. Ha számszerűsíteni szeretném, akkor azt mondanám, hogy lényegesen több pontot szereztek rólad, mint amennyit te tudtál a kosárba tenni. Kb 4-5 szerzett ponthoz 20-25 kapott társult, de a passzaidból sem szórtuk a trojkákat, vagy a zsákokat. Néha látszott az akarás, de többnyire a pontatlanság, ötlettelenség volt a jellemző. Mindenki többet várt ettől a kapcsolattól, szerintem te is, de mi biztosan. Az is lehet, hogy nem használt az edző megfelelően, emiatt alakult így. Én nem tudom, majd a szakemberek eldöntik.

CsakAzImitNe
Olvasó

Jaj Istenem el se olvasom mert nekik ugyse szurkol senki … Olajnak maximum ..

Pbask
Olvasó

Értem én trollkodni akasz,csak kurvára erőltetett 🙂
Kicsit gyakorold. Esküszöm ennél ricsifijú is jobb volt.

Leklibajsza
Olvasó

Ő valószínűleg Ricsifiú, Sárgapárna es a Motoros szerelemgyereke.

CsakAzImitNe
Olvasó

Nekem egy baranyai ne pofázzon

Keletizoli1
Olvasó

Én tisztelem Csirkeferi munkásságát

Rougenoil
Olvasó

Szolnoki párna kb

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés