Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Mészáros Máté szerint egyedi elképzelése van a kosárlabdáról Csurovicsnak

A jászberényi bedobó beszélt a két új légiósról is.

  •   :

:

A válogatott szünetben két légióst is igazolt a sereghajtó Jászberényi KSE csapata, ráadásul öt fordulóval ezelőtt Miljan Csurovics ült le a kispadra. A gárda bedobója, Mészáros Máté a BB1.hu-nak elmondta, komoly munkát végeztek a pihenő időszakban, hogy beépítsék az új embereket.

– Kisebb pihenővel kezdtük ezt a nagyobb lélegzetvételnyi szünetet, de utána elkezdtük a komoly munkát. Nekünk nagyon sok lemaradásunk van és most azért teljesen átalakult a csapat, úgyhogy igazából sok idő nem volt a pihenésre, mert egy teljesen új gárdát kellett Miljan Csurovicsnak felépítenie – mondta, majd szót ejtett arról is, hogy milyen változtatásokat hozott az új vezetőedző:

Neki egy teljesen egyedi elképzelése van a modern kosárlabdáról, ami alapjában véve egy nagyon gyors játékot vizionál. Úgy gondolom, hogy pont ehhez is választott játékosokat, úgyhogy az elmúlt időszakban ezen volt a hangsúly. Az állóképességet is próbáltuk fejleszteni, hogy a koncepciója meg tudjon valósulni

– aztán kitért a légiósokra is az eddig 19 találkozón 4.4 pontot és 2.5 lepattanót átlagoló kosaras.

Azt gondolom, hogy mindketten abszolút pozitív személyiségek, mindenkivel megtaláltuk azonnal a közös hangot. Ez azonban nem meglepő, mert hiába szerepeltünk eddig gyengébben, itt egy barátságos közeg van és mindenki pozitívan áll a munkához és a többiekhez is. Biztos vagyok benne, hogy mindkét új légiósunknak könnyedén ment a beilleszkedés és szerintem illenek a csapatba és a tréner elképzeléseibe is, úgyhogy biztos, hogy mindketten jó választások voltak.

Fotó: Jászberényi KSE Facebook

  •   
Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés