Connect with us
Hirdetés

Női bajnokság

Merim Mehmedovic újra élvonalbeli kispadot kapott

Megtalálták Milos Pavlovics utódját.:

:

Merim Mehmedovic váltja a kispadon a szombaton menesztett Milos Pavlovicsot. Fűzy András elnök nem elsősorban az eredménytelenség miatt döntött úgy, hogy edzőt cserélnek.

– A nyáron jelentősen átalakult a keretünk, új koncepció mentén választottuk ki a játékosokat – kezdte a klub első embere a csapat hivatalos honlapjának. – Elsősorban tehetséges magyar fiatalokat kerestünk, mert meggyőződésünk, hogy hosszú távon csak így tudjuk felvenni a versenyt. Saját erőből – kiegészítve egy-két célirányos igazolással – tarthatjuk a lépést a nemzetközi mezőnnyel. Nyilván egy új út mindig nehézségekkel jár együtt, így számoltunk azzal, hogy becsúszik egy-két váratlan vereség, ahogyan persze bravúr is, amire a szezon elején volt is példa. Az utóbbi hetekben azonban a játék képével, a fiatalok beépítésével, a minőségi játékperceivel akadtak gondok, és úgy látjuk, ebből a gödörből más edzővel próbálunk meg kilábalni.

Merim Mehmedovic tulajdonképpen kéznél volt, hiszen nyártól a győriek utánpótlásában dolgozik, az amatőr NB I-es csapat vezetőedzőjeként és a klub képzőedzőjeként.

– Nem szerettünk volna kívülről edzőt hozni, mert teljesen megbízunk Merimben, aki jól ismeri az imént említett filozófiát. Szóval nem lesz változás ezen a téren, így nincs számszerűsített elvárás a csapattal szemben, bár azt hozzáteszem, a keretet alkalmasnak tartjuk arra, hogy érmekért harcoljon. Ez most egy pillanatnyi rossz szituáció, ki tudunk mi ebből kászálódni. Most az a legfontosabb, hogy a játék képében, a fiatalok teljesítményében előrelépjünk. Ehhez fontos lenne, hogy a kishitűséget elfelejtse mindenki. A győri az egyik legnagyobb kosárklub az országban, aki ebben a mezben játszik, olyan meghatározó magyar és nemzetközi játékos örökébe lép, akik sok szép sikert értek már el Győrben és azt követően is, hogy innen elkerültek – fogalmazott Fűzy András, aki elárulta: vagy egy tucat edzői ajánlás befutott hozzájuk szombat este óta.

– A győri kispadon ülni nem könnyű, hiszen a közvélemény zömében győzelmet vár a csapattól. Ugyanakkor nagyon népszerű kispad is, mert most is sokan bejelentkeztek hozzánk.

Mégis a legracionálisabb döntés született: Merim Mehmedovicban maximálisan bízunk. Remélhetőleg hamarosan a csapat pályán mutatott teljesítménye is igazolja a döntés helyességét – mondta Fűzy András.

fotó: falcokc.com

6 hozzászólás

6
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
4 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
TonymontanaOsezoKPSVRKKOroszlanyi Banyaszmoldi56 Recent comment authors
Tonymontana
Vendég
Tonymontana

🤡🤡🤡

Osezo
Olvasó

Igen ő volt edző a Tf-nél amikor NB/1 B csoportban játszottak. Utána ő vitte tovább az A osztályba a csapatot is. Majd, nem emlékszem pontosan de, talán szezon közepén úgy hagyta ott a csapatot, hogy nem szólt senkinek semmit, telefont sem vette fel, nem üzent senkinek semmit. Azt persze nem tudjuk, hogy mi volt a valós ok, mi volt a háttérben.

Oroszlanyi Banyasz
Olvasó

“talán szezon közepén úgy hagyta ott a csapatot, hogy nem szólt senkinek semmit, telefont sem vette fel, nem üzent senkinek semmit”
Szépen felmondtad a TF (illetve Sárkány úrhölgy) verzióját. Grat!

KPSVRKK
Olvasó

Az edzői munkásságától teljesen függetlenül… ez a fotó már tavaly is nagyot ment.

moldi56
Olvasó

“Merim Mehmedovicban maximálisan megbízunk”.Kövezzenek meg de én nem emlékszem rá,hogy ez az edző valahol sikert aratott volna.

Oroszlanyi Banyasz
Olvasó

TF NB1/B, mindenkit lemeccselt egy szerény kerettel. Aztán Sárkény néni bevitte az erdőbe. Én jó szakembernek tartom.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés