Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

“Mellbe vágott minket a hír és igazából azóta sem tudunk felocsúdni belőle”

Megszólalt a KSC Szekszárd szakmai igazgatója is.:

:

A 19 éves válogatott játékosnál pénteken diagnosztizálták a daganatos betegséget, kezelése várhatóan már a jövő héten megkezdődik.

Pénteken nem sokkal dél után Gereben Lívia szülei értesítették a KSC Szekszárd vezetőségét, hogy az elmúlt napok orvosi kivizsgálásai szörnyű eredményt hoztak: Livinél az akut leukémia egyik típusát diagnosztizálták. A fiatal játékos még aznap este bekerült a Dél-pesti Centrumkórház – Országos Hematológiai és Infektológiai Intézet Szent László Telephelyére, ahol – további vizsgálatokat követően – várhatóan már a jövő hét első felében megkezdik a kemoterápiás kezelését.

– Mellbe vágott minket a hír és igazából azóta sem tudunk felocsúdni belőle – nyilatkozta a KSC SZekszárd honlapjának Szabó Noémi. – Livi nemcsak egy végtelenül pozitív személyiségű ember, de fiatal kora ellenére elképesztően nagy küzdő is. Biztosak vagyunk benne, hogy a kosárlabda pályán kívül sem adja fel és sikerrel fogja megvívni élete legnagyobb harcát. Livi a mi kis KSC-s családunk egyik középpontja, úgyhogy ebben a nehéz helyzetben is mindenben messzemenőkig támogatni fogjuk Őt és a családját. A klub összes játékosa és dolgozója nevében nagyon sok erőt kívánunk Neked! Mi mindig ott leszünk Veled, gyógyulj meg Livi! – zárta a jelenleg a pécsi kadett országos döntőn tartózkodó szakmai igazgató.

fotó: kscszekszard.hu

3 hozzászólás

3
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
2 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
donnarummaderrylKalok Kevin Recent comment authors
donnarumma
Olvasó

Kitartást és teljes gyógyulást kívánok!

Kalok Kevin
Vendég
Kalok Kevin

Támogatni és biztatni kell nem pánikoltatni.Meg tudod csinálni.Soha ne add fel!Mindig van remény!

derryl
Olvasó

Persze, hogy mindenki támogatja, biztatja, szorít neki, de sajnos lesznek olyan pillanatok, mikor a könnyeket sem szabad szégyellni. Tudod, olyankor rohadt egyedül van az ember, akkor kell éreznie a rengeteg feléje nyújtott baráti kezet, azt a szeretetet, melyet ilyenkor nyújtani tud sok ezer ember!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés